Jump to content

COMMANDER

  • הודעות

    4,624
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי COMMANDER

  1. אם קיבלת כתב תביעה בבית משפט לתביעות קטנות אתה מצרף את חברת הביטוח שלך כצד ג'. https://contracto.co.il/%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A/%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A6%D7%93-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%92/ אם הביטוח שלך מכסה גם הוצאות משפטיות אתה יכול להעביר את התביעה לחברת הביטוח לך כדי שתטפל בה. שים לב שלכתב תביעה צריך להגיש כתב הגנה, ולכן עליך לוודא שאתה או חברת הביטוח שלך תגישו לבית המשפט כתב הגנה.
  2. לפי כתבה ישנה במוטו: 1000 4000 8000 16000 לפי המחיר טיפול גדול 20000 מדוע שלא תתקשר ליבואן ותשאל מרכזי שירות וחלפים:9697* מוקד שירות לקוחות:03-7402265
  3. בארץ ישראל נהגו בצד ימין גם בתקופת המנדט. היו יכולים לפחות להשאיר לנו מבטא אנגלי יותר, וגם את זה לא עשו.
  4. מה הסיבה לנקישה בגלגל ההגה כאשר הוא מסובב מנקודת האמצע ימינה או שמאלה? פרט לנקישה בהגה אין תחושה של שטח מת בהיגוי. האם קיימת איזו סכנה בטיחותית במצב זה?
  5. דווקא בגלל האיזון המסתמן בין הגושים יש חשיבות רבה מאוד לאחוזי ההצבעה בבחירות הקרובות. מתקפת ההשמצות משני הצדדים מעידה על מה שיקרה ביום שבו יפורסמו תוצאות הבחירות - אז יתחיל הקרב על הלגיטימיות של התוצאות. כל אחד מן הגושים יסתמך על מפלגות "קיצוניות" עד אבסורד. [מי שחושב שמינוי של איתמר בן גביר לסגן השר לבטחון פנים הוא אירוע לא סביר- שיקום! זה הרבה יותר סביר ממינוי של אחמד טיבי לסגן שר הבריאות] המערכת הפוליטית בישראל כבר שמעה תחזיות מסמרות שיער על העתיד להתרחש במדינה, רובן ככולן לא התגשמו. אבל יש תקדים בספר מלכים: אָז יֵחָלֵק הָעָם יִשְׂרָאֵל לַחֵצִי חֲצִי הָעָם הָיָה אַחֲרֵי תִבְנִי בֶן-גִּינַת לְהַמְלִיכוֹ וְהַחֲצִי אַחֲרֵי עָמְרִי. הסיפור הזה לא נגמר טוב לתבני בן גינת...
  6. גובה ומשקל כשלך לא יהיו גורמים מכריעים בבחירת הכלי. תתחיל בהוצאת רשיון. אחרי שתתחיל לנסוע על דו"ג תוכל להבין טוב יותר את מה שכותבים לך לגבי ההבדל בין הקטגוריות השונות של הכלים. בסופו של דבר הבחירה בסוג האופנוע היא יותר עניין של העדפה אישית. בתקציב שלך גם תמצא שאפשרויות הבחירה מצטמצמות.
  7. להבנתי (הבלתי מלומדת) אפשר לתבוע נזיקין אם נגרמו לך נזקי גוף ממכשול שנמצא ברשות הרבים. רכב חונה דינו כחפץ ולכן לא מדובר על תאונת דרכים מבחינת חוק הביטוח. אבל כדאי שתתעד את המפגע ואת נזקיך.
  8. פנה למפקח על הביטוח. אפשר לעשות זאת באופן מקוון באתר: https://mof.gov.il/hon/Consumer-Information/Pages/Public-Inquiries.aspx#GovXParagraphTitle2 ציין ששלחת את התעודה והיא אבדה בחברת הביטוח, אם יש לך אסמכתא של דואר, מה טוב.
  9. רשאיות להתנות ביטול הביטוח בהחזרת התעודה המקורית= החוק לצידן לא רשאיות =החוק לצד פות"ש
  10. החוק הקיים עומד לצד חברת הביטוח. הבנתי שיש הצעה לשנות את החוק כך שגם קובץ העתק של תעודת הביטוח יהיה קביל לצורך ביטול הפוליסה. עד אז, אנחנו נתונים לחסדי חברת הביטוח שיש לה אינטרס ברור שלא לבטל את הביטוח.
  11. אפשר להשתמש במטען 2A. 1500mA=1.5 A הבעייה היא רק אם הזרם המירבי המותר של המטען קטן מן הצריכה של האביזר אותו טוענים.
  12. 36 צמיגים קדמיים 48 צמיגים אחוריים (כשהרכב עמוס ) 48 בצמיג הרזרבי אם הוא בגודל מלא) לחץ האוויר תורגם מ BAR ל PSI. רוב משאבות האוויר בארץ הן ב PSI
  13. 35 בצמיגים הקדמיים 33 בצמיגים האחוריים (אם הרכב לא עמוס)
  14. אם לא תצליח עם מדלל 032, נסה בזהירות עם מטלית ספוגה באצטון (מסיר לק). אל תיגע בגומיות, פלסטיק ומשטחים צבועים.
  15. התקנה של נתיך בערך גבוה יותר חושפת את המעגל להתחממות. זה ודאי לא פתרון מומלץ, ובמקרים מסויימים עלול להיות מסוכן.
  16. תברר עם היבואן אם יש המלצה ליצרן ספציפי. באינטרנט מצאתי 4T 10W-400 מ
  17. יועץ שירות מתווך בין בעל הרכב למכונאי. במקום "לבזבז" שעות עבודה של מכונאי (ששכרו גבוה יותר) בפעולות שאינן מחייבות ידע מקצועי רב מעסיקים יועץ שירות. הפקידות מבצעות עבודה משרדית של רישום וגביית תשלומים. כמות העובדים במוסך תלויה בעומס העבודה המתוכנן ולא על פי גודל המשפחה של בעל המוסך. האם זה נדרש? - זה עניינו של בעל המוסך. האם זה מייעל את העבודה? - כנראה שכן. האם אתה משלם עבור המנגנון הזה? - כמובן שכן. לא רוצה לבזבז זמן במוסך - תכנן את זמנך כך שתוכל לעשות סידורים אחרים בזמן שהרכב נמצא בטיפול.
  18. אם האבנים נפלו משטח פרטי לתוך שטח ציבורי בו חנה הרכב, יש לבעל השטח אחריות במידה ואפשר להוכיח שיש במעשיו רשלנות. בדומה למקרה בו חפץ עף ברוח ונפל מגג בית לרחוב וגרם לנזק.
  19. תחליף לפילטר אוויר עם חומר פחם פעיל. ריסוס של המערכת בספרי לניקוי מזגנים ימנע ריח של בקטריות.
  20. אפשר לשייף את האזור המחליד, למרוח ממיר חלודה ולצבוע בצבע יסוד עד לתיקון עתידי של פחחות וצבע בעתיד
  21. יגביר את המומנט של המנוע אבל מחייב כוון מחדש של הקרבורטור. שאלת את מלוסי האם מישהו כבר התנסה בהתקנת הקיט הזה.
  22. של איזה יצרן הקיט? בקיט שמחליף רק את השרוול והבוכנה, אין שינוי בטלטל ובגל הארכובה. למעשה אתה רק משנה את קוטר הקדח (Bore) יש חוות דעת ברשת אבל חשוב לוודא שמדובר באותו קיט שאתה רוצה להרכיב. לא אתייחס לחוקיות ההתקנה.
  23. בקיצור שניכם עברתם עבירה, ההבדל בינך לבין הבוחן הוא רק בנקיפות המצפון. אם אתה לא רוצה לעמוד בדילמה כזו במבחן הרישוי הבא - הסר את המדבקה מן החלון האחורי.
×
×
  • תוכן חדש...