Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נכון להיום כבר עשיתי כ-700 ק"מ עם הספארק החדשה, הבעיה היא שעד עכשיו לא הצלחתי למצוא את האופן הנכון להחלפה בין הילוך ראשון לשני ללא קפיצה, ניסיתי מלא וריאציות אבל הכל כשל, כאשר המזגן פועל עוד יותר קשה להחליף את ההילוך ללא קפיצה,

החל מההילוך השני זה כבר הרבה יותר טוב, הבעיה היא בין הראשון לשני, האם עוד בעלי ספארק נתקלים בבעיה?

תודה

פורסם

ברור שאני לוחץ קלאץ' עד הסוף, אני מעבר ואחר יזה משחרר בעדינות את הקלאץ' ולאחר מכן נותן גז לא חזק

מעניין אותי אם יש עוד בעלי ספארק כאן שחווים את הבעיה

פורסם

ניסיתי כמה וריאציות - 3,000 סל"ד ו2,100 סל"ד, ב2,100 דווקא ההחלפה יותר חלקה, ב3,000 הרכב קופץ כאילו ההילוך השני מושך את הסל"ד מטה כאשר מחליפים, כאילו קיים בור מטורף בין ההילוכים וכל התכנון של הגיר הזה לא טוב, זה משגע אותי כי ברכבים ידניים קודמים תמיד הגעתי להחלפה האופטימלית והחלקה ביותר, כאשר ברכב המוזר הזה אני פשוט לא מצליח למצוא נקודה שכזאת, אולי צריך להוסיף גז בינתיים? איך עושים את זה?

פורסם

תתתחדש.

אאל"ט כבר היה שרשור מאוד דומה על ספארק חדשה שנכבית/קופצת בעברה הילוכים - ייתכן שזה קטע של ההרצה (עד שהגיר "ישתפשף"), כמו שהיה לחבר עם ה A3 החדשה שלו, או שבאמת יש צורך בכיוון מחדש של דוושת הקלאץ'.

פורסם

צריך לחכות שהמכלולים ישחקו קצת ואז הרכב יהיה יותר עדין.

זה יכול לקחת 10KKM, ויכול לקחת גם 20KKM, הכל תלוי בנהיגה.

ראשון לא מושכים יותר מידי, 20 קמ"ש או קצת לפני תעביר (רק על הראשון אני רושם בקמשים), תשתדל שהתהליך של העברה לא ימשך נצח וגם לא מהר מידי.

פורסם

בעיה מסוג זה יכולה לנבוע משימוש לא נכון של הנוהג ברכב, לא קיבלנו שום תלונות מלקוחות לגבי תופעה כזאת.

אני ממליץ לגשת לאחד ממוסכי הרשת הקרובים ושבעל מקצוע יעשה סיבוב ברכב וייתן את דעתו המקצועית לנושא.

פורסם
עוד שאלה קטנה. אתה נותן טיפה'לה גז בזמן השילוב להילוך הבא? (כלומר בזמן שיחרור דוושת הקלאץ?)

לא, תמיד אמרו לי שלתת גז בזמן שילוב הקלאץ' עוזרת לשחיקה מוגברת

בעיה מסוג זה יכולה לנבוע משימוש לא נכון של הנוהג ברכב, לא קיבלנו שום תלונות מלקוחות לגבי תופעה כזאת.

אני ממליץ לגשת לאחד ממוסכי הרשת הקרובים ושבעל מקצוע יעשה סיבוב ברכב וייתן את דעתו המקצועית לנושא.

תודה אבל כרגע אני לא מעויין להכניס את הרכב למוסך שכן שלא יצא עם תקלה חמורה יותר חס וחלילה..

צריך לחכות שהמכלולים ישחקו קצת ואז הרכב יהיה יותר עדין.

זה יכול לקחת 10KKM, ויכול לקחת גם 20KKM, הכל תלוי בנהיגה.

ראשון לא מושכים יותר מידי, 20 קמ"ש או קצת לפני תעביר (רק על הראשון אני רושם בקמשים), תשתדל שהתהליך של העברה לא ימשך נצח וגם לא מהר מידי.

אני מעביר תמיד באיזורי ה 20 קמ"ש, ניסיתי כמה פעמים להעביר ב15 קמ"ש או ב30 קמ"ש בשביל לראות אם זה מקל על הקפיצה בהעברה אבל ללא הצלחה

פורסם

אני מצאתי שלפעמים צריך לתת נגיעה קטנה ובגז כי אם הסל"ד נופל מתחת לסל"ד שמתאים למהירות הנוכחית בהילוך הבא, אתה יכול לקבל את הקפיצה הזו.

אתה מעביר הילוכים מהר או לאט יחסית?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לאט, בכלל אני עושה כרגע הכל לאט, גם האצות וכו.. בגלל הרצה אני מנסה ליצור כמה שפחות עומס על המנוע, באיזור ה1,00 ק"מ אני יתחיל להאיץ קצת יותר

• תוכן חדש...