Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2007 1.6

לפני שנה בטיפול 90 אלף עשיתי אותו במוסך מרכזי בסכום של 1100 ש"ח, לא אהבתי את השירות, את הקדיחה בטמבון על הפרסומת של המסגרת לוחית רישוי, על תוסף דלק שלא ביקשתי, על זה שלא שמו לי נוזל בלמים, וכמובן גם לא מהמחיר.

השנה בטיפול קטן 105 אלף, החלטתי שאני עושה אותו במוסך מורשה משרד התחבורה.

התרשמתי מאד ממוסך מסויים באזור הקריות, ראיתי שיש עליו המלצות, הוא נראה נורא מסודר ונקי בתמונות, עם הרבה ליפטים ואפילו יש מקום המתנה ממוזג.

היתי בטוח ששם אבצע את הטיפול, כמה כבר יעלה שמן מנוע ופילטר מקורי?

צלצלתי לקבל הצעת מחיר, ושמחתי לגלות שניתן לקבל הצעת מחיר בטלפון (שזה כבר יתרון), וההצעה עמדה על 470 ש"ח. כמובן שלא התעניינתי אם זה עם מע"מ או בלי, הבנתי שזה יקר לי מידי לשלם על עבודה של 10 דקות סכום שמתקרב ל 300 שקל עבודה.

בסוף נסעתי בעצמי לחנות חלפים, קניתי שמן 5 ליטר של מוטוקרף 5-30 + פילטר שמן מקורי ב- 177 ש"ח.

ניגשתי למוסך שהכרתי בעבר, (למרות שידעתי שלפעמים הם נמרחים,ואין ממש פינת המתנה מסודרת ונעימה) אמרתי שאני מעדיף כבר ללכת לשם.

הגעתי לשם עם החלפים, כעבור 5 דקות העלו את הרכב על הליפט, בדקו ויזואלית שהכל בסדר - אמרתי שאין צורך לבדוק ברקסים כי הם חדשים. וביצעו לי את הטיפול - שמן ופילטר שמן.

בנוסף אמרו לי שהפילטר אוויר מלוכלך ולמרות שהתעקשתי שבספר רכב רשום שצריך להחליף רק כל 3 שנים, אמרו לי שזה סיפור של 30 שקלים לפילטר לא אורגינל ושאין הבדל בין אורגינל ללא אורגינל אם מחליפים כל שנה, ושחשוב להחליף ( האמת שהפילטר אוויר היה די מלוכלך). בקיצור הסכמתי.

העבודה עלתה - 80 ש"ח

הפילטר אוויר -30

כולל מע"מ - 130 ס"הכ.

החלפים שקניתי עלו - 177 ש"ח

סך הכל קיבלתי עבודה של פילטר אוויר (לא אורגינל) מסנן שמן ושמן (אורגינל) - ב 307 ש"ח (גם ראיתי שהוסיפו לי נוזל למגבים ולא גבו על זה מחיר).

כך ששווה לעשות השוואת מחיר וקצת להתאמץ, בסוף יצא לי הרבה יוצא זול וזה אפילו כלל פילטר אוויר חדש.

אם לא הפילטר ההפרש היה כ 200 שקלים שמהסכום שהציעו לי במוסך הראשון שקיבלתי את ההצעה, שזה יותר מ 40 % במחיר.

תודה. :)

• תוכן חדש...