Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אתמול הלכתי לבצע טיפול תקופתי גדול ללאון שברשותי.

כבר לפני החג התקשרתי לתאם זמן לטיפול קבעתי תור לאחריי החג .

הגעתי למוסך בשעה שנקבעה לי השומר רשם את מספר הרכב שלי וישר הפנה אותי לחנייה פנויה.

חיכיתי בדיוק 2 דקות לנציג שהתפנה והוא הפנה אותי לנציג הנכון שמטפל ברכב שלי ( הם מחלקים את האנשים המוזמנים בן יועצי השרות).

הנציג קיבל אותי מיד והתעניין לגבי תקלות ברכב ואף זכר ושאל על בעיות שהיו בעבר האם נפתרו או לא.

מסרתי לו שהכל בסדר ואני צריך טיפול לרכב, הוא התחיל למלא במחשב את הנתונים בדק אם יש דברים נוספים שצריך לעשות.

לאחר מכן עבר איתי על מה שצריך לעשות בטיפול ופחות או יותר כמה זה יעלה.

לאחר מכן יצא איתי לרכב לבדוק איזה רעש שדיווחתי עליו הוא גם דאג לקרוא למנהל הטכני ( שהגיע אחרי דקה גם כן ) שישמע גם כן את הרעש.

הנציג התעניין האם יש לי דרך לחזור לעבודה והציע שהוא יזמין לי מונית שתיקח אותי למקום העבודה, שאלתי כמה עולה השרות והוא מסר לי שזה בחינם כחלק מהשרות, להפתעתי הוא גם נתן לי שובר חזרה למוסך על חשבונם ( נסיעה מהמוסך לעבודה וחזרה במונית זה 120 ₪).

לאחר כ3 שעות קיבלתי שיחת טלפון מהנציג שהרכב מוכן ושאני יכול לבוא לקחת אותו.

חזרתי למוסך לא המתנתי יותר מ5 דקות הופיע הנציג ונתן לי הסבר שלם מה בוצע בטיפול לפרטיי פרטים, מבלי שביקשתי הנ"ל נתן לי הנחה של 10 אחוז על החלקים והעבודה ושאל אם הכל בסדר ויש עוד משהו שהוא יכול לעזור לי.

ניגשתי לשלם הפקידה קיבלה אותי באדיבות ואף פרסה לי את החיוב ל4 תשלומים ללא ריבית, בנוסף יועץ השרות הוסיף לי מתנה נוספת שהם נותנים ללקוחות לחג.

אני מזכיר שמדובר ביום לחוץ במוסך ( נהג המונית הספציפי שלקח אותי מהמוסך אמר לי " היום יום לחוץ מהבוקר לקחתי כבר 60 אנשים מהמוסך ) קיבלו אותי ללא המתנה באדיבות בנדיבות ובמחיר הוגן.

זה דוגמה מצוינת לאייך שרות צריך להיות, פשוט מדהים וראוי לכל דבר שבח.

לא חושב שיש מוסך שנותן שרות ברמה כזאת , אני עוד לא נתקלתי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיבלתי חווית שירות דומה במוסך המרכזי של קרסו ברשלצ.

משלמים טיפה יותר ומקבלים שירות טוב וחלפים מקוריים.

וטיפול רגיל עולה לא יותר מ100 ש"ח יותר ממוסך לא מורשה מקביל. שווה את ההשקעה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אכן, נשמע שקיבלת שירות טוב. זה לא הרושם שאני קיבלתי לפני כ-3 שנים, כשבאתי לטיפול ברכב שלי. אולי עברו שינוי.

זו הסיבה שאני מטפל כיום במוסך המכונית.

מה המתנה שהם נתנו ללקוחות לחג?

פורסם

אני לא מאמין בקונספט של יועצי שירות, או כל אדם מתווך בינך לבין מי שעובד על הרכב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב בדיוק ההפך. בתור מי שבא מעולם השירות כדי למקסם את השירותיות ללקוח יש מי שאחראי עליך כלקוח ויש מי שאחראי על המכונה והעבודה. בדיוק כמו שמפרידים באירופה בין מכירת הכרטיסים לתח"צ ובין הנהג כך מפרידים את הפאן המכני מזה של השירות.

זה מאפשר לך לקבל מענה ממי שמקצועי בתחומו בלי גישת "אל תבלבל חי את המוח/תתערב לי בעבודה, אני עסוק"

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
קיבלתי חווית שירות דומה במוסך המרכזי של קרסו ברשלצ.

משלמים טיפה יותר ומקבלים שירות טוב וחלפים מקוריים.

וטיפול רגיל עולה לא יותר מ100 ש"ח יותר ממוסך לא מורשה מקביל. שווה את ההשקעה

אתה חולמת מותק.

טיפול ראשון במוסך מורשה פולקסוואגן עלה לי 750 כולל מעמ.

אותו טיפול ב-ד-י-ו-ק, רק עם פילטר חליפי, (שגם זה בולשיט, כי MANN זה OEM מאושר של VAG אבל שיהיה, למען הדיוק), עולה אצל רון 450 כולל מעמ. על איזה 100 ש"ח אתה מדבר?

ואם כבר בקראסו עסקינן, רכב חברה של אשתי, רנו סניק, עבר טיפול ראשון במורשה בפתח תקווה לפני שבועיים.

הנזק, קצת יותר מ 1000 ש"ח כולל מע"מ. מה לא דחפו שם כדי לנפח חשבונית של רכב שבקושי שנה על הכביש.

אני לא בא לעשות יח"צ למוסך כזה או אחר. לי באופן אישי לא חסרה המונית שלוקחת ומחזירה אותי, ואין לי שום רצון לשלם עליה ולא על יועץ השירות ועל הפרמיה ש VAG העולמית גוזרת מכל מוסך מורשה יבואן, ועל כל הנילווים שכבר דנו בהם. (שלא לדבר על מקצועיות, ועל זה שבטיפול 24 חודשים שכחו להחליף לי נוזל בלם לפי הוראות יצרן, או זה שבאותו מוסך רצו לפרק טורבו חדש בגלל הזעה קלה מהנשם, דבר שנפתר באטם חדש ו 100 ש"ח לרון למרות שהרכב היה באחריות, העדפתי לשלם לו, ולנסות את הפתרון שלו כי לא הייתי מוכן שמורשה יפרק וירכיב לי טורבו, ועד עכשיו, רכב בן 4, והכל יבש. טפו טפו... )

אני משתדל לא להכליל, כי במסגרת האחריות הייתי גם אצל ספטון (מורשה) בפתח תקווה, וקיבלתי שירות מעולה. אז יש ויש, ושכל אחד יעשה מה שטוב לו. אבל 100 ש"ח הבדל זה לא.

ביום שאחזור לצרפתיות ברור לי ב 100% שגם פה אוותר על מוסך מורשה ואת הטיפולים אעשה באחד המתמחים בת"א / חולון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נחמד לדעת שעוד יש מוסכים מורשים שניתן לסמוך עליהם.

אני יודע חד משמעית שלמוסך קיה ברחובות אני לא אכנס גם על גופתי המתה - שירות מזעזע, היועץ שירות נחמד יחסית, השאר פח אשפה, אפילו לא רוצים לעזור ולבוא לקראת לקוח בדבר פעוט כמו מירכוז הגה, דבר שבסוכנות אחרת של קיה בעיר אחרת אפילו לא גרמו לי לחכות מעבר לכמה דקות.

כנ"ל למוסך מאזדה ברחובות - הגעתי עם לאנטיס 2003 עם בעיה במאוורר של הרדיאטור, ביקשתי אבחון, המנהל עבודה ביחד עם אחד המכונאים אבחנו חד משמעית שיש לבצע החלפת ראש מנוע ברכב, ברכב שעבר בקושי 100 אלף קילומטר, שלא אוכל שמן או מים, לא מעשן ולא כלום, ונוסע בריא - מיותר לציין שמכון רדיאטור (ברחובות) פתר את הבעיה בעלות אפסית של כ100 ש"ח, כול מה שהיה צריך זה להחליף טרמוסטט, והרכב נוסע בבריאות ובהצלחה עד היום, ללא שום בעיות, העיקר לפרק ראש מנוע במקום טרמוסטט, ממש מקצועיות.

אישית אני מזדהה עם nepet - הסקודה מטופלת ברון, המאזדה אצל אורן בחולון, לא מוכן להיכנס למורשה יותר רק בגלל הדברים האלה והמחירים השערורייתים

פורסם

אני שמח שנהנת , ובהחלט מברך על שירות טוב , אבל שלא תטעה , על המונית אתה שילמת , זה פשוט לא רשום במפורש בחשבונית היפה שפרסו לך ל4 תשלומים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אתה חולמת מותק.

טיפול ראשון במוסך מורשה פולקסוואגן עלה לי 750 כולל מעמ.

אותו טיפול ב-ד-י-ו-ק, רק עם פילטר חליפי, (שגם זה בולשיט, כי MANN זה OEM מאושר של VAG אבל שיהיה, למען הדיוק), עולה אצל רון 450 כולל מעמ. על איזה 100 ש"ח אתה מדבר?

ואם כבר בקראסו עסקינן, רכב חברה של אשתי, רנו סניק, עבר טיפול ראשון במורשה בפתח תקווה לפני שבועיים.

הנזק, קצת יותר מ 1000 ש"ח כולל מע"מ. מה לא דחפו שם כדי לנפח חשבונית של רכב שבקושי שנה על הכביש.

אני לא בא לעשות יח"צ למוסך כזה או אחר. לי באופן אישי לא חסרה המונית שלוקחת ומחזירה אותי, ואין לי שום רצון לשלם עליה ולא על יועץ השירות ועל הפרמיה ש VAG העולמית גוזרת מכל מוסך מורשה יבואן, ועל כל הנילווים שכבר דנו בהם. (שלא לדבר על מקצועיות, ועל זה שבטיפול 24 חודשים שכחו להחליף לי נוזל בלם לפי הוראות יצרן, או זה שבאותו מוסך רצו לפרק טורבו חדש בגלל הזעה קלה מהנשם, דבר שנפתר באטם חדש ו 100 ש"ח לרון למרות שהרכב היה באחריות, העדפתי לשלם לו, ולנסות את הפתרון שלו כי לא הייתי מוכן שמורשה יפרק וירכיב לי טורבו, ועד עכשיו, רכב בן 4, והכל יבש. טפו טפו... )

אני משתדל לא להכליל, כי במסגרת האחריות הייתי גם אצל ספטון (מורשה) בפתח תקווה, וקיבלתי שירות מעולה. אז יש ויש, ושכל אחד יעשה מה שטוב לו. אבל 100 ש"ח הבדל זה לא.

ביום שאחזור לצרפתיות ברור לי ב 100% שגם פה אוותר על מוסך מורשה ואת הטיפולים אעשה באחד המתמחים בת"א / חולון.

אולי לי היה מזל אבל אצלי זה אחרת.

טיפול ראשון עלה 300 ₪

טיפול שני גדול שילמתי 1100 ש"ח

טיפול שלישי היה לי שובר מתנה אז לא עלה.

טיפול רביעי הנוכחי עלה גם 1100 ₪.

לי זה לא נשמע הרבה ומהכרות עם רון לא חושב שהייתי חוסך הרבה, רון מקצוען אבל לא זול במיוחד ( גם לא יקר ).

אני מוכן לשלם עוד קצת בשביל לקבל שרות טוב וחלקים מקוריים, מלבד שרון לא היה יכול לעדכן לי את תוכנת הגיר והמנוע שצריך .

פורסם

מחירים מגוכחים.

הצליח לך.

טיפול שני עלה לי 1200 + מעמ, וזה בלי שהחליפו נוזל בלמים שהיו צריכים. אם היו עושים את זה הייתי מוסיף עוד כמה מאות בודדות.

כמו שאמרתי, יש ויש, במוסך מורשה ספטון בפתח תקווה, גם קיבלתי שירות מעולה בפעם היחידה שהייתי צריך אותם במסגרת האחריות.

סתם מתוך סקרנות, אתה יכול להתקשר בתור לקוח שמתעניין ולשאול כמה יעלה לעשות טיפול ראשון לרכב ? 300 נשמע לי זול עד מחשיד. אין מחירים כאלה אפילו במוסכי מדרכה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אני שמח שנהנת , ובהחלט מברך על שירות טוב , אבל שלא תטעה , על המונית אתה שילמת , זה פשוט לא רשום במפורש בחשבונית היפה שפרסו לך ל4 תשלומים.

בהודעה המקורית לא התייחסתי למחיר .

שרות זה משהו אחר ומחיר זה משהו אחר.

וכן גם המחיר מצוין.

צריך ללמוד לתת ישר כוח שצריך ולא לחפש תמיד את השלילי.

פורסם
מחירים מגוכחים.

הצליח לך.

טיפול שני עלה לי 1200 + מעמ, וזה בלי שהחליפו נוזל בלמים שהיו צריכים. אם היו עושים את זה הייתי מוסיף עוד כמה מאות בודדות.

כמו שאמרתי, יש ויש, במוסך מורשה ספטון בפתח תקווה, גם קיבלתי שירות מעולה בפעם היחידה שהייתי צריך אותם במסגרת האחריות.

אני לא ביקשתי הנחה מסוימת וזה מה שהם ביקשו זה, וד"א גם קיבלתי מהם במחיר הזה גם בקבוק שמן כחלק מהעסקה.

בעבר היתה לי גולף עם בעיה גם שם הם ביקשו על התיקון 5 אלף פחות על מה ששילמתי למוסך "מומחה" אחר כמובן שזה התברבר רק בדיעבד. סיפור ארוך.

צמפיון לא כאלה יקרים, אולי סימנו אותך :lol:.

פורסם
למוסך קיה ברחובות אני לא אכנס גם על גופתי המתה...כנ"ל למוסך מאזדה ברחובות

למה אתה לא כותב שמות? בזה שאתה לא כותב את השמות אתה רק מסתיר מידע מהגולשים ומעודד אותם להמשיך את מה שהם עושים.

פורסם
למה אתה לא כותב שמות? בזה שאתה לא כותב את השמות אתה רק מסתיר מידע מהגולשים ומעודד אותם להמשיך את מה שהם עושים.

שמות של מי? של המוסכים?

יש רק מוסך מורשה אחד של קיה וכנ״ל של מאזדה ברחובות.

שמות של העובדים עצמם אני באמת לא זוכר מלבד אחד העובדים, לא רואה איך זה משנה, מנהל העבודה בקיה היה מגעיל, המאזדה הוא פשוט היה לא מקצועי בעליל.

אז שמותיהם לא באמת נחוצים, הם המנהלי עבודה שם.

• תוכן חדש...