Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, למה עצבים? קח את הצ'ק ואז תגיש נגדם תביעה בתביעות קטנות כדי ללמד אותם לקח פלוס תלונה למשרד התעשייה והמסחר כדי שגם הם ילמדו אותם לקח.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הולך להיות מעניין, יתבע אותם על מה בדיוק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב, ישנה חובה להקטנת הנזק כך שאם ישנה כוונה לתבוע קח את הצ'ק כמה שיותר מהר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחרי ששרפתי זמן בטלפונים ופקסים זכיתי היום לראשונה לקבל שיחה משירות הלקוחות שלכם. דיברה איתי מישהי עצבנית שהודיעה שהשיק שלי "הגיע היום" והוא מחכה ב... סוכנות בחיפה! היא סירבה להודות שזה לא בסדר, וכמובן מיהרה להאשים את "החגים" ואת "המדיניות" של 21 ימי עסקים והחזר בשיקים בלבד. כשהשיחה התחממה הודעתי לה שהמדיניות של קרסו לא מעניינת אותי, אני לא אגיע לשום סוכנות שלכם ואני רוצה זיכוי באותו אופן בו חוייבתי - בלי טירחה נוספת מצידי

המדיניות שלא מעניינת אותך, היא חוזה עליו אתה חתמת (טלפונית) עם היבואן. אם חתמת על חוזה מבלי להבין על מה אתה חותם, זאת בעיה שלך בלבד.

אם הנציג הטעה אותך, תוכיח את הטענה הזאת שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה זה "זעם צדקני"? וואלה, למדתי מונח חדש.

רציתי גרנד-סניק דיזל חדש, אבל היתה רק עם גג שעולה 10 אלפים שקלים. המזגן ברכב הזה חלש נורא גם בלי הגג - בנסיעת מבחן של יותר מחצי שעה ממש סבלתי, למרות שהמזגן היה על הכי חזק. בסוכנות לא הסכמתי להשאיר מקדמה, כי אני מקפיד שמי שרוצה למכור לי יתאמץ ולא אני ארדוף אחר כך אחרי "דמי רצינות".

אבל במקרה הזה הייתי בטוח שאקבל הכל בחזרה בסוף, ואחרי הפצרות של איש המכירות עם הסבר חצי-הגיוני למה הוא רוצה לפתוח הזמנה ("נתפוס את זו עם הגג ואשיג לך מחיר פגז עליה או שתתפנה אחת בלי גג"), הסכמתי. הוא שכח לומר "נחייב היום ונחזיר עוד חודשיים". אין שום סיבה שזה יעבוד ככה - יש הרבה אתרים שכבר זיכו אותי באותו היום כשהתקשרו לומר שאין להם במלאי משהו שרציתי.

ולגבי איש המכירות - זה שיעור חשוב לכל מי שקונה רכב חדש. הסביר לי אחר כך איש מכירות אחר שזה פשוט בשביל הסטטיסטיקה האישית של כל איש מכירות, לטובת בונוס וקידום. סופרים להם כל פתיחת הזמנה, אפילו אם היה בסוף ביטול. זה נחשב "ליד" שמלווים כל יום וממשיכים ללחוץ על הלקוח עד שמתרצה. בגלל זה הוא סתם שיקר לי. אם למישהו זה נראה סביר שאיש מכירות במקום "מכובד" ישקר לו - אז לבריאות.

בתור נציג מכירות של קרסו באולם התצוגה של רנו בת"א.

חשוב לי להבהיר דבר אחד חשוב,אין לי היכרות עם הלקוח ועם המקרה הנ"ל.

אבל,הטענה כי אנחנו פותחים הזמנות כדי לשפר סטטיסטיקה אישית שלנו היא לא נכונה,שקרית,ושטותית.

כל איש מכירות (לפחות אצלינו בקרסו,ללא קשר למותג או מחלקה) מתוגמל אך ורק עם הפקת חשבונית תשלום סופי לרכב ומסירתו ללקוח!

לכן,אין גם שום טעם בלפתוח הזמנות שכאלו סתם.יתרה מכך,סטטיסטיקת ביטולים גבוהה פוגעת באיש המכירות משום שאחת לרבעון הוא נמדד גם על מכירות וגם על ביטולים.אז כמובן שאין לי שום טעם לפתוח הזמנות סתם.

לגבי החזרת התשלום,כל לקוח שפותח אצלינו הזמנה,מודע לעובדה כי את המקדמה הלקוח מקבל תמיד בצ'ק לפקודתו (ללא קשר לאופי התשלום) ותוך 10 ימי עסקים מרגע ביטול ההזמנה.תוסיפו את העובדה שבמהלך חול המועד המחלקות הרלוונטיות בהנהלה לא עבדו,וקיבלתם את הסיבה לעיכוב.

צר לי שהלקוח מרגיש כאילו שרימו אותו,אך ברוב היבואנים שאני מכיר,הפקת צ'ק זיכוי ללקוח הוא תהליך שלוקח זמן.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
זה הולך להיות מעניין, יתבע אותם על מה בדיוק?

אכן הולך להיות מעניין. יתבע על עבירות על תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010. אתה מוזמן ללמוד את הנושא‬.

פורסם
כל לקוח שפותח אצלינו הזמנה,מודע לעובדה כי את המקדמה הלקוח מקבל תמיד בצ'ק לפקודתו (ללא קשר לאופי התשלום) ותוך 10 ימי עסקים מרגע ביטול ההזמנה.

תתחילו להיות מודעים לחוק. דרך העבודה שלכם לא מעניינת אף אחד.

פורסם
אכן הולך להיות מעניין. יתבע על עבירות על תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010. אתה מוזמן ללמוד את הנושא‬.

תלמד אותנו, בבקשה. על מה הוא יתבע לאחר שיקבל את הכסף?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ריבית על 5 ימים. קצת פחות מאגרת בית המשפט.

אבל תלונה למועצה לצרכנות\משרד הכלכלה עשויה לגרור שאלות לא נוחות ליבואני הרכב מצד הרשויות.

וכמוב קיימת האופציה לעורר איזה עו"ד חובב ייצוגיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחילו להיות מודעים לחוק. דרך העבודה שלכם לא מעניינת אף אחד.

אם אתה כ"כ נדבק ללשון החוק, אז אולי על הדרך קרסו יורידו לך את דמי ביטול העיסקה שיש להם זכות, עפ"י כל דין, לקזז לך מה 2000 ש"ח שלך.

נמשיך עם לשון החוק"?

לך לסוכנות שלהם לאיסוף הצק ואל תתלהם על אף פקידה בטלפון, אחרי הכל, "זה לשון החוק":

החזרת התמורה תתאפשר אצל העוסק שאצלו נרכש המוצר וכן בכל אחד מסניפי העוסק או בנקודות המכירה של העוסק;

לתבוע אעלק, בדוק את החתימה של נהגת שודים, גם לך תהיה עקבת סוליית נהל על התחת להרבה שנים:wink:

פורסם

בדיוק בשביל זה המציאו את המכשיר רב העוצמה של תביעה ייצוגית. נזק קטן אישי שלא מצדיק תביעה אבל מוכפל באלפי עשרות אלפי איש ואז זה כדאי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תרשה לי לתקן אותך, אם הוא יתבע, הוא יקבל מהשופט בעיטה בתחת כ"כ חזקה שתעיף אותו בחזרה לסוכנות של קרסו.

ישה,

על מה ייצוגית?

על זה שהם מחזירים אחרי עשרה ימי עסקים ולא אחרי שבעה?

איזה שופט בישראל יקבל כזו תביעה ייצוגית?

4. אופן החזרת התמורה

(א) החזרת התמורה, כאמור בתקנה 3, תהיה במועד ביטול העסקה, ככל שניתן או במועד הקרוב ביותר לכך ולא מאוחר משבעה ימי עסקים

פורסם

טכנית זו עבירה על החוק - אז יש בסיס לתביעה. כמובן שצריך גם לכמת את הנזק, וסביר שהכשלון יהיה כאן. צריך סטטיסטיקה של מספר מבטלי ההזמנות ושל משך דיחת ההחזר כדי לחשב את הנזק הנגרם להם. ומזה לחר את ה-100 ש"ח\5% מהמקדמה (במקרה של ה-2000 ש"ח הסטנדרטיים זה שווה) לכפול במספר המבטלים ולחסר אותם מהנזק שחושב בסעיף הקודם. קרוב לודאי שהתביעה תעצר כאן כיון שעלות הגשתה תעלה בהרבה על סכום התביעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תלמד אותנו, בבקשה. על מה הוא יתבע לאחר שיקבל את הכסף?

תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010. אתה מוזמן ללמוד את הנושא‬ אחרי שתבין את העסקה.

תרשה לי לתקן אותך, אם הוא יתבע, הוא יקבל מהשופט בעיטה בתחת כ"כ חזקה שתעיף אותו בחזרה לסוכנות של קרסו...לתבוע אעלק, בדוק את החתימה של נהגת שודים, גם לך תהיה עקבת סוליית נהל על התחת להרבה שנים:wink:

תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010. אתה מוזמן ללמוד את הנושא‬ אחרי שתבין את העסקה.

• תוכן חדש...