Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם בגירה. השופט כל כך יתעצבן על בזבוז זמן של בית המשפט, שהוא עוד יחייב אותו בהוצאות המשפט של קרסו. אם לא היו מחזירים את התשלום - אז יש מה לדבר. אחרת - די לקטנוניות.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

mcaspi - אני לא מוזמן ללמוד כלום, ובוודאי לא צריך הפניות למאגרים משפטיים. מה שאני כן צריך, זה הסבר שלך איך אתה בדיוק מתכוון לנהל פה תביעה על נזק שמכומת, לכל היותר, בשקלים בודדים מנקודת מבטו של צרכן בודד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK, עצה ידידותית, אם אתה לא רוצה לאבד פעם את הדירה, הרכב או את העסק שלך אני מציע לך להתחיל לקרוא.

"היה התשלום בכרטיס אשראי, יבטל העוסק את החיוב ואם זוכה חשבונו של העוסק ישיב העוסק לצרכן את הסכום שזוכה בו במזומן או בשיק מזומן או יודיע לחברת כרטיסי האשראי של הצרכן על ביטול העסקה וחברת כרטיסי האשראי תזכה את כרטיס האשראי של הצרכן מיידית בסכום החיוב...(6) לרכישת טובין כאמור בפרט 21 - בתוך 14 ימים מיום עשיית העסקה"

פורסם

תודה על הייעוץ המשפטי :lol:

את החוק אני מכיר היטב ואין כל ספק שהחוק הופר, במידה זו או אחרת. אתה עדיין לא ענית על השאלה - איך אתה בדיוק מקיים תביעה, כמה תתבע ואיך תבוא עם זה לשופט/ת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קראתי את הנושא ברפרוף אבל כרגע אני רואה שתי עבירות צרכניות (כרטיס אשראי ו-14 יום) שעל כל אחת הייתי תובע 1000 ש"ח. לשופטים ישנה מודעות צרכנית ופיוז קצר ולא רואה שופט שזורק אותי מהמדרגות אלא מגבה אותי.

פורסם

למה 1000 ש"ח? למה לא 2000? 3000? או, לחלופין, 500? ח"י שקלים?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK תקשיב לעצות המלומדות של MCASPI.זה לא שאתה עורך דין או משהו :wink:

אהמ אהמ

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

מעניין לשופט את האשך השמאלי מה נראה לך. כדי לקבל פיצוי אתה צריך להוכיח נזק. תביעת נזק של 5 שקלים (מה גם ש 14 יום בתקופת חגים זה יותר מחודש) זה במקרה הטוב קטנויות מפגרת ובמקרה הפחות טוב מעידה על ליקוי חמור בהבנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אהמ אהמ

וכך נהרס לו עוד טרולינג דק אך חביב :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

א. אם היית מבין קצת יותר במשפטים היית יודע שמה שעושים שופטים הרבה שעות זה להקשיב לתובעים. אם זה לא היה מעניין אותם, הם לא היו שופטים.

ב. אם אתה חושב שעבירות על החוק זו קטנוניות אז כנראה שלך יש ליקוי חמור בהבנה.

פורסם

אהמ אהמ

חוץ מלברוח בדהרה כמו שפן יש לך משהו יותר חכם לכתוב?

פורסם
א. אם היית מבין קצת יותר במשפטים היית יודע שמה שעושים שופטים הרבה שעות זה להקשיב לתובעים. אם זה לא היה מעניין אותם, הם לא היו שופטים.

ב. אם אתה חושב שעבירות על החוק זו קטנוניות אז כנראה שלך יש ליקוי חמור בהבנה.

זכורים לי כמה שופטים שראיתי בחיי, ולא כולם הקשיבו לתובעים (או לנתבעים) כמו אחרים, כך שכאן בהחלט יש ויש.

לגבי קושי בהבנה, כנראה שהוא לא אצלי, שכן אני לא חושב שעבירות על החוק הן קטנוניות, מה שאני חושב ואמרתי הוא שלתבוע סעד מונפץ על עבירה פעוטה זה קטנוניות. למיטב הבנתי (אשר לדעתך, כנראה, היא לא מספיקה) רוב השופטים בישראל לא יקחו הפסקה מלהקשיב שעות על גבי שעות לתובעים בשביל תיק שכזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK, מה שכתבתי היה לנהג לילה. ובקשר לעבירה פעוטה, זכותך לחשוב כך. אני חושב אחרת. בהרבה מקרים אני רואה חברות שמחזיקות כספים של לקוחות בניגוד לחוק.

פורסם

השאלה שאתם מפספסים כאן לגבי המקרה היא האם לקרסו יש מה להפסיד אם ינתן פס"ד כנגדה בסיפור האמור.

גם אם הוא יתבע 5 שקלים כעיקרון, האם העיקרון הזה ישליך על קרסו בהיבט רחב?

מכיוון שאני חושב שאף חברה לא רוצה פס"ד כנגדה, אני חושב שעו"ד הדין של החברה, ינחו את אנשי שרות הלקוחות לסגור את הארוע מהר ובעלות נמוכה ככל הניתן.

בלי קשר, אם מחכה שיק - אני הייתי ניגש ולוקח אותו ולא ממתין שמנכ"ל החברה יגיש לי אותו בארוחת ערב רומנטית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...