Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי sailun דעתכם?

xxgalxx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים ברכב שלי (פיג 206 שנת 2001 אוטו׳)הקידמיים היו גומרים אז קניתי 2 חדשים צמיגי סילון בפנצריה הוא המליץ לי ממש עלייהם ידוע שהם סיניות אבל הוא אמר שהם איכותיות.

שמתי את הזוג החדש מאחורה ומקדימה שמתי את מה שהיה מאחורה (ככה טען המוכר בפנצריה שצריך לעשות)

פורסם

חברה שבאתר שלה מופיעות מכוניות בלי סימני זיהוי (כי היצרן בחיים לא יאשר). מאד רציני, אהם...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחרת הרי איך נדע מי אלה PTPA? :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לומדים מניסיון ועדיף מניסיון של אחרים. אין מה לעשות גם אני נפלתי

בפח וקניתי צמיגים זבל במחיר לא זול 330 לצמיג בשם אייונט למרות שהדגשתי שאני רוצה צמיג איכותי. קניתי זוג. בקיצור לשם אני לא אחזור כי אני לא אוהב שעובדים עלי. מה גם שהוא שם לי את הצמיגים הטובים כבכיכול מקדימה, למרות שלפי התקנה ויש שיחלקו עלי שמים צמיגים טובים מאחור.

פורסם

כבר קנית, אז מה אנחנו נעזור עכשיו?

הטיפ היחיד שנשאר לתת הוא שמור מרחק, במיוחד על רטוב. איזה צמיגים היו על הרכב לפני זה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין צמיג סיני טוב, נקודה.

יש צמיגים סיניים סבירים לנסיעה רגועה. לא כל הצמיגים הם צמיגי ספורט לנסיעה על 300קמ"ש, יש גם צמיגים שלתנאים הרגילים עושים עבודה טובה.

נהג צריך להיות מודע לסוג הצמיגים שיש לו ובהתאם לכך לשמור מרחק ולא לקחת פניות במהירות.

צמיגים סיניים חדשים בוודאי יותר טובים מצמיג ישן בן 5 שנים עם 80K ק"מ.

רוב בעלי הרכבים קונים צמיגים הכי זולים שיכולים להשיג ונוסעים עם זה. רק חובבי רכב מודעים לצמיגים וחשיבותם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש צמיגים סיניים סבירים לנסיעה רגועה. לא כל הצמיגים הם צמיגי ספורט לנסיעה על 300קמ"ש, יש גם צמיגים שלתנאים הרגילים עושים עבודה טובה.

נהג צריך להיות מודע לסוג הצמיגים שיש לו ובהתאם לכך לשמור מרחק ולא לקחת פניות במהירות.

צמיגים סיניים חדשים בוודאי יותר טובים מצמיג ישן בן 5 שנים עם 80K ק"מ.

רוב בעלי הרכבים קונים צמיגים הכי זולים שיכולים להשיג ונוסעים עם זה. רק חובבי רכב מודעים לצמיגים וחשיבותם.

סבבה,אבל אני לא מדבר רק על אחיזה, סביר להניח שהםי תקשו לעצור בבלימת חירום יותר מאשר בצמיג איכותי וסביר להניח שאורך חייהם יהיה נמוך (הכל יחסית למשהו איכותי כמובן).

פורסם

אושריקו, אם היית יודע על מה נוסעות מוניות ורכבי הסעות, היית שמח אם הם היו נועלים צמיגים סיניים חדשים.

ברור שביצועים של צמיגים סיניים פחות טובים מצמיגי פרמיום, זה כולל מרחק בלימה גדול יותר אחיזה פחות טובה, הם פחות טובים בגשם.

הרבה מאוד מוניות קונים צמיגים משומשים ממותגים סוג ז' במחיר של כמה עשרות שקלים לרבעייה. זה 4 צמיגים סדוקים ממותגים שונים עם כ30~60K ק"מ. ועל זה הם עושים עוד 60K ק"מ עד שלצמיגים לא נשארת סולייה בכלל.

יוצא שנהגים שנוהגים +16 שעות ביום נוהגים על צמיגים גמורים לחלוטין. באותם צאי רכב קציני רכב פחות סוגרים את העיניים על דברים כאלה, העיקר להגדיל רווח ולהקטין את ההוצאות. כולל תדלוק סולר במקומות מפוקפקים.

למה? כי תמורת 60 ש"ח לשעה למרחקים של 60ק"מ אין להם כסף לסגור את החודש. תסתכל על צמיגים של משאיות ואוטובוסטים (צמיגים ממוחזרים עם סולייה בלויה).

אז כן, היתי מעדיף שהם ינעלו צמיג סיני זול וחדש מאשר מה שהם נועלים כרגע.

יש הרבה רכבים מוזנחים שלא רחוקים במצב שלהם מרכבי הסעות/מוניות. גם הם נועלים צמיג בלוי סוג ז'. לפחות חלקם משקעים וקונים צמיג זול חדש כל 5 שנים. פעם הלכתי ליראות רכב בבעלות רופא. היו לו 4 צמיגים שונים ובלויים, סדוקים ושחוקים עד כדי כך שבצד התפורר שם מותג ולא נשאר כלום. הוא אמר לי שהוא משקיע רק במה שצריך.

מכיוון שהכל יחסי, צמיג סיני זה לא עד כדי כך גרוע. אם לנהוג בהתאם מדובר על צמיגים סבירים, במיוחד המותגים המובילים שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...