Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנזין פלסטינאי ב 6.50 - הייתם לוקחים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה שנים אני נוהג מידי פעם בכביש הבקעה מירושלים לאזור הכנרת דרך הבקעה.

באזור צפונה לצומת משואה וצומת אדם , ליד המושב ארגמן יש תחנת דלק פז. לידה, בכפר זובידאת , על הכביש הראשי כ- 100 מטר מפז ממוקמת תחנת דלק ערבית . תמיד נראתה מוזנחת ועלובה. התעלמתי ממנה.

לאחרונה הבחנתי שהתחנה עברה שיפוץ כללי ונראית סופר מודרנית. שלט דיגיטלי ענק מכריז 6.50 ש"ח לליטר בנזין 95.

בפז הסמוכה מחיר 95 עולה כ - 7.50.

האם יש סיכון לתדלק אצל בני הדודים ? קשה להאמין שהדלק מהול או ירוד ? או אולי כן ? שווה לקחת סיכון כדי לחסוך 40 ש"ח ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שווה לקחת סיכון כדי לחסוך 40 ש"ח ?

לא, הנזק הפוטנציאלי למנוע שלך יעלה יותר מ-40 שקלים וגם אם לא יגרם נזק והרכב סתם יתקע זה לא שווה את העצבים.

אם היה ידוע לי מקור הדלק (נניח תחנה בבעלות ערבית אבל דלק שמסופק על ידי סונול, נניח) יכול להיות שכן הייתי מתדלק שם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפלסטינאים אין בתי זיקוק משלהם וכל הדלק שלהם מסופק על ידי חברות הדלק הישראליות. למיטב זכרוני, חברת פז היא זאת שמספקת את הדלק בשטחי הרשות. כמובן שמה שקורה אחר כך עם הדלק, זה כבר איננו יודעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם יש לך טנדר בז'ו 504, או אובל אסקונה אז אין בעיה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש מספיק תחנות דלק בישראל שגם מוכרות דלק במחיר מלא, וגם מוהלות דלק.

לדעתי לא שווה להסתכן בתדלוק בתחנה פלסטינית (ואז להיתקע אחר כך באמצע שום מקום - אני מכיר את האיזור, וזה חתיכת חור).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תדלקתי בתחנה בקביעות סולר, במשך מעל שנתיים.

מעולם לא היתה שום תקלה לא במשאבת הסולר ולא בשום רכיב אחר הקשור.

הרכב - קורדובה SDI

להבנתי, הפערים במחירים נובעים מהבדלי מיסוי ולא משום סיבה אחרת.

פורסם
שרשום שלם של דעות קדומות.

יפה.

בלי קשר לערבים.

ברגע שהמחיר נמוך מידי אני מתחיל לחשוד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תשמע, "הם" מתדלקים שם, לא?

היו מזמן שורפים את התחנה אם היה שם משהו מסריח.

ובכלל, מאיפה הכסף לשיפוץ? (אם, תאורטית, אף אחד לא נכנס כי זה תחנה ב"חור" ומוהלת דלק...)

במיוחד לא הייתי נוסע לשם, אבל אם הייתי עובר באזור בדרך קבע - למה לא?

מקסימום מנועים מוגדשים מאוד רגישים לדלק מהול, אם הייתי מרגיש משהו חריג אז הייתי נמנע מתדלוקים בעתיד, אבל לשלול עסק רק על בסיס לאום עובדיו נראה לי קצת הזוי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה קשור מחט לתחת? האם בעל תחנת הדלק גנב לך איביזה? האם הוא נכנס בך בעודו נוהג ברכב מעוקל בעל רישיון פג תוקף וללא ביטוח?

האם אין יהודים שנוהגים באיביזה גנובה ומעוקלת בעלת רישיון פג תוקף וללא ביטוח, מוהלים דלק או אפילו חלילה עושים פגע וברח?

תגיד שאתה שונא ערבים כי אתה גזען וסגור עניין, ככה לפחות תצא לך הודעה קצרה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את הדלק לרשות הפלסטינית מספקת חברת פז. יש להניח שהדלק המסופק לתחנה זובידאת ולתחנה פז בארגמן הוא אותו דלק.

לפני שנים רבות מאוד עבדתי באבטחה במסוף פי גלילות בירושלים. אז סופק הדלק לגדה על ידי חברת פדסקו שהיתה משותפת לפז דלק וסונול. כל המיכליות ללא הבדל קיבלו את הדלק מאותו מיכל עצמו.

• תוכן חדש...