Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP 500 - טיולון של שבת בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא מבקש את הפירגון שלך בשקל וחצי. זכותך גם לכתוב שכולנו אפסים ורק אתה מבין מה זה הנאה מנהיגה. העניין הוא שאין ביקורת בדברים שלך, או לפחות ביקורת מנומקת. יש מרמור ואטגוניזם לא מוסברים, שמוגשים גם כמעין זלזול, כאילו אתה בעברך ארגנת ולקחת חלק בעשרות אירועים מהסוג הזה, ועכשיו עומדת מולך חבורה של חובבנים, שמנסה לחקות אותך ללא הצלחה.

שים לב שהדיון פה לא נסוב על הטיול עצמו, הארגון שלו או רמת הנהיגה. לא הייתי שם ולכן אין לי מה להגיד על זה, אני מניח שהכל אורגן והתנהל היטב. אילו הייתה ביקורת עניינית בנושא הייתי מציג אותה באופן ברור כפי שאני יודע לעשות, לא ברמיזות וקריצות למיניהן.

במהלך השרשור הצגתי מספר טענות נקודתיות שאחת מהן הסתברה כשגויה. הטענות האחרות נגעו בעיקר לאופן הייצוג של הארוע ברשת, וזה מה שעורר את עיקר הרעש. כל השאר זה כבר אקסטרפולציה של הקוראים, כל אחד על סמך החסכים הפרטיים שלו.

פורסם
כיף לראות! ראיתי שגם פייביש עם כל הצחוקים עליו מארגן ארועים מעניינים

:shock:

בהחלט מרשים.

אי אפשר לקחת ממנו את היכולת לגייס מכוניות כאלה.

ואז קוראים את הכותרת וכתוב exclucive. פייביש, ספלר בבקשה.

פורסם

אכן, הדיון (שלך) לא סובב סביב הטיול. הוא סובב סביב הצורך שלך לבקר. מאיפה הצורך הזה מגיע כנראה שכולנו יכולים לנחש לא רע. פתחת את הביקורת המלומדת והמנומקת שלך כאן בזה שכעסת על זה שהיה אירוע ולא ידעת עליו וזה מרגיז אותך שמשתפים פה משהו שנראה כמו "בדיחה פרטית", ואחרי שהבנת שהיה מדובר בטיול (לא שזה הוסתר כבר מההודעה הראשונה), התחלת לחפש עם פנס ומימיה מה בתמונות אתה יכול לבקר ומה לא לרמה שלך.

תשאל את עצמך שאלה מאוד פשוטה: יש כמה מאות אנשים שיצאו לטיול נהיגה ונהנו ממנו. הם חזרו ועכשיו הם משתפים תמונות בשרשור שהכותרת שלו היא "תמונות מטיול נהיגה", כשמקביל יש גם כתבה על האירוע ב"אוטו" ועוד. מנגד, יש בן אדם שלא היה באירוע ושמהתגובה הראשונה שלו כאן בנושא שופך דליים של מרמור. למי בדיוק יש חסכים כאן? לאלו שנהנו? או אולי לזה שפשוט כועס שלא היה חלק מהעניין? נראה לי שהתשובה לא מסובכת מדי לרוב האנשים.

פרשתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
פתחת את הביקורת המלומדת והמנומקת שלך כאן בזה שכעסת על זה שהיה אירוע ולא ידעת עליו.

לא הבנת אותי נכון.

אתם מעידים בעצמכם שהארוע פורסם בערוצים הרלוונטיים בלבד ולא דובר עליו בפורום, ובצדק. אין לי טענות בנושא הזה והסיבות לכך ברורות. העניין הוא שאם בחרתם לפעול באופן חצי-מחתרתי שכזה, אז מה הקטע לבוא אח"כ לפורום הפתוח ולפרסם תמונות עם פרשנות שברורה רק למי שהיה שם? הרי זה כמו להזמין שני עמיתים לעבודה למסיבה "סודית" ב-SMS ואז לבוא למשרד למחרת בבוקר ולהריץ דחקות מול כולם על איך שאתמול בערב איציק עלה על השולחן ושר קריוקי... כולם לא היו שם, מה בדיוק הם אמורים לעשות עם המידע הזה עכשיו? :roll:

האמת, לקח קצת זמן עד שבכלל הבנתי שמדובר בטיול, חשבתי שזה איזה מועדון חדש ולכן כתבתי "מי שמע עליכם". באופן אישי לא נעלבתי מכך שלא ידעתי על כך מראש, באותה מידה שאני לא נעלב כשלא מזמינים אותי להשקות של מרצדס במועדון הגולף בקיסריה - מה הקשר ביני לבינם? חבל שזה כל מה שהצלחת להסיק ממסע הצלב שלי בשרשור הזה.

כפי שאתה רואה, אני מנהל שיחה עם אנשים שונים ברמה שונה, פותח השרשור התחיל בצורה מסויימת ולכן גם נענה בהתאם. הדיון האידאולוגי שמתרחש מאחורי התמונות האלה הוא בסופו של דבר על תרבות דיבור והתנהגות ברשת, ועל הרקע הזה צר לי לראות שתגובתך האחרונה הסתכמה פחות או יותר ב"לא, את!" במקום לנסות להיכנס לעובי הקורה.

לסיכום - גם אני לא מושלם (כך טוענים), אלא רק אדם אחד עם דעות מסויימות וכישורי מקלדת מפותחים. זה שאמרתי משהו לא אומר שחייבים לקחת את זה באופן אישי ולהתעצבן, כידוע דעה זה כמו רקטום - לכל אחד יש. אם צורת ההתבטאות שלי פוגעת במישהו, אני שב ומזכיר שמדובר בפורום אינטרנטי, וכל מה שצריך לעשות בנדון זה להתעלם.

פורסם

פרנקוס צודק (אשתי אחות במקצועה ולצערי רק המקרים הלא נעימים מגיעים לבית החולים).

דריש - חבל שתגובה כמו שלך יכולה להרחיק שיתופים נוספים.

רבאק - מתי העלו פה תמונות של קונטאש ?!

alfa 156 2.5.

פורסם

ועכשיו ברצינות:

מצד אחד כמו שדריש אמר, אתם לא מסבירים מה אנחנו רואים, מי נגד מי, אם זה מועדון מאורגן או סתם טיול, מה פשר השם של זה בכלל וכלום.

זה מבלבל לכל מי שלא עמוק בתוך הקבוצה שלכם.

צריך מינימום הסבר למה שאתם עושים.

אתם חושבים שאם מישהו מגיע אלי ומתחיל לדבר על נושא שאני לא מכיר בלי לעשות לי אפילו הקדמה של הנושא ופשוט חופר לי על זה, הוא לא יקבל צעקה?

אז זה מה שקרה פה, שסתם העליתם תמונות בשביל בלי הסבר, והשארתם את כולם עם יותר שאלות מאשר תשובות

למה ציפיתם בדיוק?

התמונות מעולות, המכוניות מעולות ובהקשר הנכון, אפילו הקוראדו משעשעת.

הבעיה היא שלא נתתם את ההקשר, ומחוצה לו זה פשוט נראה מגעיל, ערסי ומבלבל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, זה לא שיש פה הרבה מה להבין.

כל מני אנשים עם מכוניות מיוחדות יצאו לטיול נהיגה וצילמו את זה.

כנראה הם קוראים לעצמם TOP 500.

הם החליטו לפרסם פה חלק מהתמונות כי זה אמור להיות פורום של חובבי רכב.

את כל זה הבנתי לבד מהפוסט הראשון, אין לי שום קשר לקבוצה הזאת ואני לא עילוי טלפתי כמו אורן זריף.

תסכים איתי שזה ממש מוגזם ולא במקום לקרוא לזה ערסי ומגעיל. מה ערסי ומגעיל בשיתוף תמונות של מכוניות מטיול נהיגה?

הדבר הערסי והמגעיל היחיד שהיה פה זה חלק מהתגובות של אנשים שלא מסוגלים לקבל דעה שונה משלהם, במקום להגיב על התוכן מגיבים על הכותב. זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פספסת, את הפואנטה.

אני אמשיך את תגובתו של amiger, כאשר אתה מפרסם בפורום פומבי אירוע מסוים אתה תקבל 2 סוגים של אורחים, כאלה שכן רצית שיגיעו וכאלה שלא.

מה, אתה מתכוון לדריש? :lol:

דריש, אל תקח את זה אישית, זה פורום ציבורי ובלה בלה בלה...

פורסם
לא הבנת אותי נכון.

אתם מעידים בעצמכם שהארוע פורסם בערוצים הרלוונטיים בלבד ולא דובר עליו בפורום, ובצדק. אין לי טענות בנושא הזה והסיבות לכך ברורות. העניין הוא שאם בחרתם לפעול באופן חצי-מחתרתי שכזה, אז מה הקטע לבוא אח"כ לפורום הפתוח ולפרסם תמונות עם פרשנות שברורה רק למי שהיה שם? הרי זה כמו להזמין שני עמיתים לעבודה למסיבה "סודית" ב-SMS ואז לבוא למשרד למחרת בבוקר ולהריץ דחקות מול כולם על איך שאתמול בערב איציק עלה על השולחן ושר קריוקי... כולם לא היו שם, מה בדיוק הם אמורים לעשות עם המידע הזה עכשיו? :roll:

אתה קשה.

לא רצו שידעו לפני האירוע כדי שיגיעו רק אנשים שרצו שיגיעו.

אין בעיה ואפילו מומלץ שידעו אחרי האירוע ולכן שיתפו את התמונות.

פורסם

איזה יופי לראות "אירועים" כאלה בארץ, הייתי סופר שמח לקחת חלק בכזה אירוע, אחלה כבישים, אחלה מזג אויר, חבר'ה טובים, מכוניות כלבבי- תענוג.

אני לא רואה שום רע בלהפוך את הרכבים ליותר "ססגוניים" לטובת האירוע וכל עוד זה לא משאיר סימנים בכיף הייתי שוקל (אפילו לטובת ההומור שבעניין) לכתוב משהו משעשע על הרכב שלי.

ואדים (DERISH), כבר אמרתי לך לא פעם ידידי- קח את החיים בקלות, לא צריך לקחת כל דבר בצורה כבדה ושלילית, תאמין לי, החיים יותר מהנים כשאתה מנסה לראות את החצי כוס המלאה במקום לחפש תמיד את החצי הריק.

(קח את זה באהבה, אתה יודע שאני בהחלט מסמפט אותך חבר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מדהים

התמונות, הרכבים והאהבה לתחום,

נשמח לראות עוד אירועים כאלה שמעלים את המודעות לתרבות נהיגה וספורט מוטורי לחיוב בלבד.

כל הכבוד על הארגון

• תוכן חדש...