Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP 500 - טיולון של שבת בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אני לא הייתי שם מדבקות כמו על הקוראדו. לא מתחבר לזה בשום צורה.

אבל אם זה משמח את בעליו - שיבושם לו.

אם תסתכל טוב תראה שאלה לא מדבקות, זה סתם איזולירבנד צבעוני ששמו בשביל הצחוקים והתמונות.

לדעתי זה מצחיק:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מצחיק אולי בחניה או בתחנת הדלק כשעוצרים להצטלם, אבל לא כשיוצאים לכביש הציבורי. עוברי הדרך האחרים כנראה לא צפו בגאמבול ולא יודעים שזה אמור להיות מצחיק, בעיניהם זה אידיוטי במקרה הטוב ופלילי במקרה הגרוע, או במילים אחרות "אני עושה מה בז*ן שלי, ולעזאזל החוק".

חבר את זה לשיירת המכוניות הססגונית שנוסעת אחרי הגאון הזה ותבין איזו תדמית זה מייצר לקהילה המוטורית.

פורסם
זה מצחיק אולי בחניה או בתחנת הדלק כשעוצרים להצטלם, אבל לא כשיוצאים לכביש הציבורי. עוברי הדרך האחרים כנראה לא צפו בגאמבול ולא יודעים שזה אמור להיות מצחיק, בעיניהם זה אידיוטי במקרה הטוב ופלילי במקרה הגרוע, או במילים אחרות "אני עושה מה בז*ן שלי, ולעזאזל החוק".

חבר את זה לשיירת המכוניות הססגונית שנוסעת אחרי הגאון הזה ותבין איזו תדמית זה מייצר לקהילה המוטורית.

אני אגיד לך את זה ככה - אתה טועה, ובענק.

התמזל מזלי ונסעתי בערך כל הדרך מאחורי הקוראדו ה"פלילית" שאתה מתאר ובערך כל עובר אורח שלא קשור בשום צורה לרכב או לטיול צילם את הרכב בחיוך מאוזן לאוזן וצחוק.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Derish, בסך הכל כמה מדבקות, מה פלילי בזה?!

פורסם
Derish, בסך הכל כמה מדבקות, מה פלילי בזה?!

הדבר היחיד הפלילי הוא המספר רכב המוסתר.

מותר לכסות רכב במדבקה כל עוד היא לא הצבע השולט(ואז צריך לעשות שינוי ברשיון לצבע).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בסך הכל תמונה אחת של הרכב בנסיעה עם זה וזה לא מוכיח שכל הדרך נסעו בו כך. ואולי זה בכלל פוטושופ? :)

כך או כך, אני לא רואה פה שום סיכון של שאר משתמשי הדרך.

פורסם

אם כל מי שמעז להגיד מילת ביקורת נחשב בעיניכם לקנאי או לשם תואר אחר כלשהו, נראה שיש לכם בעיה בהבנת הדינמיקה וכללי המשחק של פורום באינטרנט. המדיום הזה פתוח, ציבורי, וכל אחד יכול להירשם ולהגיב בו. לא כולם חייבים "לפרגן" ולהתלהב כמו ילדה בת 8, ובדיוק כפי שאני מתעלם מתגובות מסויימות בשרשור כך אתם מוזמנים להתעלם מתגובותיי אם הן לא לרוחכם.

במידה ואתם סבורים כי חרגתי מכללי הפורום, מצד ימין למטה תמצאו כפתור עם סימן קריאה המשמש לדיווח על הודעה בעייתית. אם לדעתכם יש בהתנהגותי מן הטרוליזם - הנוסחה לפתרון הבעיה ניתנה לכם בהודעה מס' 35.

ערב טוב והמשך גלישה מהנה.

• תוכן חדש...