Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב אוטומטי באנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לשכור רכב באנגליה לחופשה הקרובה. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאנהג בצד שמאל, אני מעדיף להפחית את הסיכונים ולקחת רכב אוטומטי.

עשיתי סקר בלא מעט אתרים, כולל דרך האתרים הבינלאומיים והאתרים הישראליים, והרכב האוטומטי הכי קטן וזול שמצאתי (סקודה פאביה) עולה 258 פאונד ל-6 ימים לא כולל אף תוספת, כלומר 218 ש"ח ליום. האם זה מחיר נורמלי לדעתכם, או שאני מפספס משהו?

פורסם

מה ההפרש בין המחיר הזה למחיר של מכונית ידנית? אולי עדיף לך לשכור ידנית?

אני שואל כי מניסיוני החלפת הילוכים ביד שמאל היא די קלה. יש דברים אחרים בנהיגה בצד שמאל שהרבה יותר קשה להתרגל אליהם (הצד הרחב של המכונית משמאלך ולא מימינך, המראות לא במקומות הנכונים, התנועה מגיעה מהכיוון הלא נכון וכו').

אם אתה רגיל להחליף הילוכים, לא נראה לי שתהיה לך בעיה לעשות את זה ביד שמאל.

פורסם

לרוב באירופה רכב אוטומטי הוא יקר משמעותית להשכרה.

כמו שקודמי אמר, החלפת ההילוכים עצמה היא לא בעייתית (ברגע שמפסיקים להרביץ לדלת/לחלון כשבאים אינסטינקטיבית להעביר הילוך ביד ימין). יותר קשה להיזכר מאיזה כיוון לעשות את הכיכר ולאיזה נתיב להיכנס...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטרף לאמירה שהבעיה היא לא ההילוכים.

יצא לי לנהוג מספר פעמים בחודשים האחרונים באנגליה, ואכן הבעייתיות היא בכיכר (למרות שלרוב החצים על הכביש די ברורים), ולצפות מהיכן תגיע התנועה...גם בכבישים צרים יכולה להיות בעייתיות של תפיסת המרחב.

בכל מקרה, האם בדקת באתרים הבאים:

http://www.arguscarhire.com

http://www.auto-europe.co.uk

בשניהם מצאתי בדר"כ דילים זולים יותר שגם כוללים כל מיני תוספות מדי פעם.

הרבה תלוי גם במועדי ההשכרה ומיקום (שדות תעופה נוטים להיות יקרים יותר).

בראשון מבינהם לדוגמה מצאתי טויטה יאריס אוטומטית בין ה-9/9 ל-15/9 כולל GPS ב167 פאונד.

רכב ידני מקביל יהיה זול בכ20-30 פאונד לפחות.

בהצלחה

פורסם

טוב, שכנעתם אותי. אולי באמת הגזמתי עם הפחד מידני (למרות שלא נהגתי על רכב ידני כבר מעל 10 שנים, להוציא שבוע-שבועיים).

אגב, למי ששאל, ההפרש בין ידני לאוטומט היה כמה עשרות פאונד בין הידני הכי זול לאוטומט הכי זול (בדרך כלל יותר מ-50 פאונד, כי אין רכבי מיני אוטומטיים).

בראשון מבינהם לדוגמה מצאתי טויטה יאריס אוטומטית בין ה-9/9 ל-15/9 כולל GPS ב167 פאונד.

רכב ידני מקביל יהיה זול בכ20-30 פאונד לפחות.

בהצלחה

צודק. אתה מכיר את האתר הזה? אפשר לסמוך עליו? המחירים שם נראים קצת זולים מדיי.

פורסם

ביצעתי דרכו כבר לפחות 2 הזמנות שזכורות לי. עוד לא ניתקלתי בבעיות. אפילו בהזמנות של הרגע האחרון (יום לפני).

שים לב שבחלק מהמקרים שם יש תשלום מלא דרך האתר ולפעמים חלקי (והשאר בחברה).

וודא שאתה בודק את תנאי ההשכרה, ואת המחיר לדברים אקסטרא.

אם אני זוכר נכון, רק לאחר ביצוע ההזמנה ניתן לדעת דרך איזו חברת השכרה מדובר, אבל לפעמים אפשר לגלות לפי סכומי החיוב על התוספות ובדיקה מקבילה באתרים של החברות הגדולות.

פורסם

רגע... ואיפה הקלאץ' נמצא? בצד שמאל או בצד ימין?

נראה לי בעייתי כשאתה רגיל לתפעל קלאץ' ברגל שמאל ופתאום הוא עובר לרגל ימין.. זה מה שאמור לבלבל אם כבר

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הקלאץ' נמצא בצד שמאל כרגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
טוב, שכנעתם אותי. אולי באמת הגזמתי עם הפחד מידני (למרות שלא נהגתי על רכב ידני כבר מעל 10 שנים, להוציא שבוע-שבועיים).

אוקיי, אז אני צריך לסייג: כשנהגתי ברכב ידני עם הגה ימני זה היה אחרי כמה שנים שבהן נהגתי רק ברכב ידני. המצב שלך באמת יותר מורכב. לא יודע מה לייעץ לך :?

• תוכן חדש...