Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכבים שייוצרו החל מחודש אוקטובר השנה, ובנתיים מוכרים את המלאי הקיים עם ההבטחות לעתיד וכוכבית קטנה.

מה, הדגם החדש כבר נמכר, וב-4/10/2013 יפתח או ישונה פס הייצור?

new_skoda_octavia.jpg

פורסם

מן הסתם תאריך במבנה אמריקאי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכלל מודעה מוזרה שכן מה הם אומרים? שרכבים שיוצרו לפני ה-4.10 הם לא באותה רמת בטיחות?

מה שכן, לארגון NCAP יש קשרים די הדוקים עם יצרני הרכב ואין לי ספק שהיצרנים יודעים עוד לפני הפרסום מה התוצאות, יתכן שזו הזדמנות לשיפורים קטנים. בכלל, ארגון NCAP צריך להתקדם קצת יותר ולאתגר את התעשייה ולא ללכת איתה יד ביד.

אם זה אכן תאריך אמריקאי, אז למה ייוצרו?

דרך אגב, גם פה התקמצנו על מספר כריות האוויר שכן ישנה אופציה ל-9 כריות אוויר כולל שתיים צידיות מאחור.

פורסם

איני מבין מה הבעיה.

זהו לא אב טיפוס אלא מכונית שכבר מיוצרת. אולי כוונת היבואן למכור מכוניות ממשלוח מובטח עבורו מאוקטובר השנה.

האוקטביה החדשה נחשפה בסוף 2012, מסתובבת בתערוכות מראשית השנה, נדמה לי שמיוצרת ברוסיה כבר מיוני.

אז יש מה לשלוח למבחני ריסוק, וממילא ה- NCAP קונים לבד את המכוניות, ככה בסוכנות כמו כל אדם, ולא מקבלים במתנה מאף יצרן.

אם תבקר או תעבד פעם במפעל מייצר בהיקף גדול, תיווכח שאיתחול או שינוי קו יצור הוא לא קפריזה של רגע אלא פרוייקט מתוכנן מראש ובקפידה: יש להערך עם מלאי חלקים, כיול מכונות ומכשירים, תוכניות עבודה, מערכי שינוע וביקורת ועוד הרבה הרבה גורמים.

יש שינויים הנדסיים תוך כדי עבודה, ולא נכנס כרגע לסיבות, אבל מפעל שמכבד את עצמו ואת שמו לעולם לא יפגע במהות, ודאי לא בציוד בטיחות או משהו שמשפיע על הבטיחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
למה זה משנה העובדה "מינימום 350 רכבים במלאי"?

לא עדיף לדעת מה המקסימום...? :roll:

קטעים. לפני שלושה שבועות כתבתי כאן על הזלזול של היבואנים בחוקי המכר. בין היתר הרגיז אותי שבצ'מפיון נגררתי אחרי מודעה עדכנית לתצורה של רכב שלא רק שאין במלאי, אלא שגם אין להם כוונה להביא יותר. זאת בניגוד לחובה להכריז בכל מודעה כמה יחידות יש במלאי. אותו הדבר קרה לי עם לובינסקי וקרסו. אז הנה, יש לנו חלוץ בתחום שנוהג כחוק. מעניין. נבהלו מהאפשרות לייצוגית?

פורסם

כנראה באמת התאריך נכתב באמריקאית. כנראה מדובר על החלפת הפגוש שמוזכרת גם במבחן ncap. או שפשוט עד תאריך זה מכרו פה סקודות ישנות. צמפיון עדיין חארות עם המחיר שדפקו לרכב ה״פרימיום״ הזה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בכלל מודעה מוזרה שכן מה הם אומרים? שרכבים שיוצרו לפני ה-4.10 הם לא באותה רמת בטיחות?

מה שכן, לארגון NCAP יש קשרים די הדוקים עם יצרני הרכב ואין לי ספק שהיצרנים יודעים עוד לפני הפרסום מה התוצאות, יתכן שזו הזדמנות לשיפורים קטנים. בכלל, ארגון NCAP צריך להתקדם קצת יותר ולאתגר את התעשייה ולא ללכת איתה יד ביד.

אם זה אכן תאריך אמריקאי, אז למה ייוצרו?

דרך אגב, גם פה התקמצנו על מספר כריות האוויר שכן ישנה אופציה ל-9 כריות אוויר כולל שתיים צידיות מאחור.

א. EuroNCAP קונה רכב מדילר מקומי, במפרט הכי נמוך שאפשר באירופה ומרסק אותו.

ב. אם ה-NCAP היה הולך יד ביד כהגדרתך עם היצרנים והיה נותן להם אפשרות לדעת מה התוצאה לפני הפרסום ולעשות שיפורים לא היית רואה תוצאות כאלה:

http://www.euroncap.com/results/nissan/evalia/518.aspx

רכב זה מוכר בארץ בשם Nissan NV200, עם 3 כוכבים

http://www.euroncap.com/results/jeep/compass/2012/474.aspx

ג'יפ קומפאס עם 2 כוכבים!

http://www.euroncap.com/results/renault/trafic/505.aspx

רנו טראפיק עם 2 כוכבים!

לא מסתדרות התוצאות עם הטענות שלך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
איני מבין מה הבעיה.

זהו לא אב טיפוס אלא מכונית שכבר מיוצרת. אולי כוונת היבואן למכור מכוניות ממשלוח מובטח עבורו מאוקטובר השנה.

"מינימום 350 רכבים במלאי" - גם עם זה אין לך בעיה?

אם הם במלאי, אז לא מדובר במכוניות ממשלוח מובטח מאוקטובר השנה.

אם הם במלאי, תציינו את מספר כוכבי הבטיחות שיש לרכבים במלאי ולא לאלו שייוצרו מאוקטובר.

• תוכן חדש...