Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סינים יפנים מה ההבדל.

לא יודע למה חשבתי יפן.

כמובן שאני צוחק ואני יודע שהונג קונג זה לא בדיוק סין (לא בדיוק אותם חוקים והכל).

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנה אופציה נוספת אם המצב לא נפתר: ישנה מדבקה שקופה לגמרי שנותנת חיסון מפני שריטות ומכות לצבע הרכב. הם מדביקים לך את זה בצורה מושלמת לפי צורת הדלת. אני לא זוכר את העלות אבל מדובר בכמה מאות שקלים בשביל משהו שיחסוך לך הרבה מאות של שקלים בצבע ותיקוני פחחות

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
לא נכון ואני גם יכול להוכיח לך את זה (שים לב לכל צד ימין של הרכב, אין אפילו זכר לשקע מדלת שנפתחה על הרכב ואין גם כל סימן כזה או אחר(וזה רכב שנת 2002):

260035_10150226289694962_678659961_7466569_4485742_n.jpg

עם מי שנוסע על ב.מ.וו שחור, לא מתעסקים ובטח לא שורטים לו את האוטו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש התקדמות אחרי שנתיים? או שהוא ממשיך לפנק לך את האוטו על בסיס יומי :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הבאסה האמיתית היא שאף פעם אין מצב שיש מספר שכנים שאוהבים את המכוניות שלהם, זה תמיד אחד "מאיתנו" (האלה שהרכוש יקר להם) על בניין או על חניה שלמה. ואוכלים כאפות מכל כיוון.

אין ברירה..

או להתחיל לריב עם כולם או למגן ככה או ככה.

צריך לארגן קבוצת רכישה לדירות לחולי רכבים :-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שכנה שהייתה מפגישה בין הדלת שלה לשלי על בסיס קבוע (+סימני צבע) נתפסה פעם בשעת מעשה. הספיק המבט שלי והיא לא עשצה את זה יותר.

לפעמים אפשר לחסוך מריבה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
הוא כתב לי על אותו פתק:

"אני מתנצל ואשתדל לשים לב ולהיזהר שלא לפגוע לכם בדלת."

למי שפיספס את סיום הפרשה.

מעניין אם השכן עמד במילתו...

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
השכן החדש שיש כרגע בשכונה שלי הוא דפק לאבא שלי את הדלת כל פעם שהוא היה מגיעה אז יום אחד הוא דפק שוב את הדלת ואבא שלי יצע אליו ומאז האיש לא חונה לידו יותר.

מעשה צודק!

• תוכן חדש...