Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יצא שהשעה 7:20 וכבר נכנסתי לכסאח עם מישהו בנוגע לעולם הרכב:lol: תעזרו לי לברר אילו רכבים באים מהיצרן עם גלגל ספייר מצ'וקמק של קורקינט ואילו באים עם ג'אנט בגודל וצורה מלאים (כמו הסגסוגת של שאר הרכב)

מדבר על חדשים כמובן

תודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
עד כמה שאני יודע, בתוספת תשלום כל רכב יגיע עם גלגל חלופי בגודל מלא.

לא הגיוני, למשל בקשקאי חדשה שהציתה את הויכוח יש מקום בדיוק לגלגל האמור המצ'וקמק

פורסם

קניתי לבן שלי קורקינט והוא מגיע עם גלגל ספייר בגודל מלא אבל יוצא שזה גלגל של קורקינט.

שאלתי את הבן שלי אם הוא מבין את מטרת השאלה ואם הוא מוכן לעזור לי לחרוש את הרשת בשביל להביא מספר תשובות כמספר דגמי הרכבים והחול אשר על שפת הים, הוא אמר שלא.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
קניתי לבן שלי קורקינט והוא מגיע עם גלגל ספייר בגודל מלא אבל יוצא שזה גלגל של קורקינט.

שאלתי את הבן שלי אם הוא מבין את מטרת השאלה ואם הוא מוכן לעזור לי לחרוש את הרשת בשביל להביא מספר תשובות כמספר דגמי הרכבים והחול אשר על שפת הים, הוא אמר שלא.

תגיד לבן שלך שהוא מתחכם וזה יגרום לילדי הבית ספר האחרים לכפכף אותו :lol:

פורסם

גם אני חשבתי תמיד שאפשר להזמין גלגל "אמיתי" בתוספת תשלום.

אבל לעניין אחר, הייתי ממליץ למי שקונה רכב חדש להשקיע עוד 100-200 ש"ח לקנות ג'ק נורמלי. לפני כשבוע הייתי בתחנת דלק ובא אלי אישה עם תקר בגלגל (רכב חדש יחסית) וכמובן שמחתי לעזור לה, רק משום מה שאני מעלה את האוטו על הג'ק הידית המאפען שהם מספקים עם הרכב בכדי לסובב את הג'ק פשוט נשבר לי ביד! כאילו עשוי מפלסיטק.

בסוף הסתדרנו עם משהו אחר אבל לתשומת לבכם...

פורסם

רק בגלל שאני מרחם עליך שבשעה כל כך מוקדמת אתה מתווכח עם אנשים על שטויות כאלו, קח תמונה של גלגל ספיר קטן (אופל אסטרה חדשה):

13.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מנסה ליישב ויכוח כזה טיפשי עם טיעונים ריאליים והגיוניים - לא ילך לך.

גש לחבר שלך, תן לו סטירה , תוציא סכין, צעק עליו שהוא אדיוט ושאתה צודק והופ - ניצחת בויכוח.

זה יקח פחות זמן מאשר להתחיל לחקור על הנושא באינטרנט + החבר ההוא לא יתווכח איתך יותר גם בעתיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ויש כאלה שמגיעות עם ערכה לתיקון פנצ'ר בלי גלגל בכלל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פאביה באה עם ערכה לתיקון המסמר?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני זוכר שהייתי יותר צעיר העניין הזה של גלגל חלופי קטן רק התחיל, ההורים שלי פסלו קנייה של הונדה סיווק בגלל זה .

האם יכול להיות שהונדה זה היה היצרן הראשון שהביא לארץ רכבים עם גלגל כזה ? אז זה עדיין לא היה מקובל.

• תוכן חדש...