Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו וצרת החגורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי עליך לפנות לסוכנות\מוסך מורשה של סוזוקי ולברר את האפשרות להתקין חגורה נוספת.

בעבר הרחוק, כאשר היה לי רכב שיחוייב רק בחגורות קדמיות (דגם 1982) הוספתי חגורות מאחור כאשר נולדו לי ילדים.

יתכן שיש ברכב נקודות עיגון לחגורה נוספת, ובמקרה זה התקן כזו, מדובר בעלות קטנה. אם אין נקודות עיגון השקע בבטיחות המשפחה והחלף רכב לכזה שיגן עליכם, ובהזדמנות זו גם יהיה יותר נוח.

שאלה קטנה: האם מדובר בילדים בגיל וגודל שבהם חגורת בטיחות מספקת, או שיש צורך באמצעי ריסון נוספים?

תומר30 - עם כל הכבוד, כמשתמש שזו הודעתו הראשונה בפורום, האם יש לך סימוכין למה שכתבת? בכבישי הארץ נעות מאות אלפי מכוניות שדירוג ה-NCAP שלהן אינו מתקרב לזה של האלטו, ואני מודע לחלוטין לכך שמדובר במכנית עם דירוג נמוך בקנה מידה של העשור הנוכחי.

הם בני 5 ו6.

אין נקודת עיגון לפי איך שהסתכלתי עכשיו אז כנראה מחובתו להחליף רכב...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האלטו אני מכיר רק מבחוץ.

מכל מקום - נקודות העיגון עשויות להסתתר מתחת לגב המושב האחורי.

למרות סגנונו הבוטה של תומר30 אני חייב לומר שלטובת בטיחות הילדים מומלץ מאוד להחליף את הרכב לכזה המתאים יותר למשפחה. ילד בגיל 5 בד"כ זקוק לבוסטר, ובוסטר תופס יותר מקום מישבנו של מבוגר, קל וחומר מזה של ילד. האלטו לא מתאימה לשלושה ילדים עם התקני הריסון. לכן, לטובת כולם, עדיף רכב יותר מרווח, ורצוי עם ציון בטיחות יותר טוב.

כקוריוז אספר שכאשר נודע לאבא שלי שאשתי בהריון שלישי הוא אמר "אתם עולים ברמת החיים". כוונתו היתה, כמובן, לעלות גידול ילד. בהחלט מדובר בהוצאה גדולה, ורכב מתאים חשוב לא פחות ממקום למיטה נוספת בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה!

לצערי זה רכב עבודה, ולהחליף הם לא מוכנים.

בשביל 2 נסיעות בחודש מחוץ לעיר, לא נראה לי כדאי לקנות רכב.

מוניות ואוטובוסים??...חחחח כנראה שאין ברירה.

זה פשוט כל כך הזוי להיות עם רכב חברה ולנסוע בתחבורה הציבורית...

תודה על עזרה!

פורסם

הרבה יותר הזוי לסכן את הילדים.

מתי מסתיים חוזה הליסינג? לדעתי עליך לנסות להגיע להסדר עם מקום העבודה על החלפת הרכב, תוך השתתפות מוגדלת שלך בהוצאות. אני מכיר לפחות אדם אחד שזכאי לרכב משפחתי בליסינג, אבל כיון שיש לו 4 ילדים הוא מקבל מאזדה 5 ומשלם את ההפרש משכרו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרכב הזה יש 3 כוכבי בטיחות. שזה גרוע מאוד.

והוא מיועד ל-2 אנשים מאחור, בגלל זה יש רק 2 חגורות.

אתה גם דוחס 3 ילדים מאחורה.

אז נכון, שהתגובות היו קצת קשות - אבל אתה צריך להבין כמה קשה המצב שאתה מתאר.

פורסם
טוב...

תודה על העזרה ועל העלבון!

אני חייב רק לציין משהו...

אם אני שואל, סימן שאני אהבל ולא יודע.

הייתה לך גם אפשרות פשוט להגיד לי שזה מסוכן ולא בטיחותי במקום התגובות המגעילות האלה.

אםאני מחפש דרך לשים חגורה, סימן שאני דואג לבטיחות!!!

אם הייתי הורה דופק, בכלל לא הייתי שואל דבר כזה בפורום ועושה מה בא לי. נכון???

הפתרון הפשוט ביותר הוא לא להסיע 3 מאחורה רק שניים כפי שתכננו היפנים מראש, גם כך הרכב הזה במשקל נוצה ויכול לעוף מהכביש בקלות, ובלי חגורות, אוי ואבוי.. תעשה לעצמך ולילדים טובה, בהצלחה .

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

חלק מהתגובות כאן הזויות ולא ראויות.

מה יוצא לכם מההתנפלות על פותח השרשור. הוא שואל - סימן שהוא לא מוצא תשובה.

לגבי התגובה מעלי - "הרכב במשקל נוצה ויכול לעוף מהכביש", לא מעידה בדיוק על הבנה עמוקה של המגיב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בוקר טוב,

אני חושב שצריך לסכם את השרשור (לפחות סיכום ביניים למען המשך התלהמות:x ) -

באופן כללי מתכנני כלי רכב חושבים בצורה מאוד עמוקה ויסודית על הייעוד של כלי הרכב אותו הם מתכננים.

במקרה הזה, תוכנן הרכב ל4 אנשים, 2 מהם על הספסל האחורי. כך הרכב השתתף במבחני ריסוק, ולכן ישנן 2 חגורות מאחור.

מסיבה זו לא כדאי, ואפילו אסור לך מבחינה בטיחותית להוסיף חגורה מאחור. יתרה מכך, החוק בארץ אוסר לבצע שינויים מבניים ברכב, ושינוי כזה הוא שינוי מבני. לא בטוח שמישהו יעלה על זה, אבל זה לא העניין.

אני מקווה שבכל זאת הפורום עזר לך.

עופר

פורסם

התגובות של חלק מחברי הפורום מזכירים לי את הבדיחה על ההוא מבבית הכנסת שהיה מתקשה בתפילות וכולם עשו ממנו צחוק במקום לעודד אותו שבכלל הוא הגיע להתפלל.

פותח השרשור אבא מסור שכנראה לא מבין בתחום ולכן פתח שאלה בנושא, זה המטרה של הפורום הזה, לעזור....

לגבי החגורות, בזמנו אני שקלתי רכישת רכב מיני חדש מהסוכנות, והאלטו, פיזו 107 וסיטראון C1 כולם הגיעו מהמפעל עם 2 חגורות מאחורה.

אני חושב שאם היצרן היה חושב שהרכב מתאים ל 3 אנשים מאחורה היה מתקין שם 3 חגורות לא? על כל פנים תפנה למשרד הרישוי לברר את העניין.

בהצלחה, וכל הכבוד שאתה שואל, אחרת איך תדע?

פורסם

טוב אז ככה חברה'

אחרי שעברתי שוב על כל התגובות הבנתי למה חלק התלהמו כל כך!

אני אסביר את עצמי שוב כדי שכולכם תבינו את אי ההבנה...

אני מעולם לא הסעתי שלושה ילדים מאחור כי אין חגורה שלישית!!!!!!

אני רק אמרתי שהושבתי אותם פעם אחת כדי לראות אם שלושה בוסטרים נכנסים בכלל פיזית!!

אני אבא אחראי מאד בייחוד אחרי שמתחתנים פעמיים והמבין יבין.

וזנ בדיוק הסיבה למה אני שואל גם על אפשרות של חגורה שלישית....

עכשיו שהבנתי שזה מסוכן ואי אפשר אז לא אנסה פשוט...

תודה על העזרה והעצות מכולם...

לילה טוב ומהנה!

פורסם

בני, לא צריך לצעוק (הפונט שבו השתמשת משול לצעקה). בסופו של דבר החברים שהגיבו מעוניינים בטובתך ובטובת הילדים, ובופורם זה יש רוב מוחלט לשומרי החוק, גם אם יש מי שטוען שיש צורך לתקנו. וכמובן, כמו בכל חברה, יש מי שמתבטא בצורה יותר עדינה, יש מי שקצת יותר בוטה.

שאלת שאלה לגיטימית. התפתח דיון, התקבלה מסקנה.

המשך לנהוג בזירות ולהנות מהמשפחה!

פורסם

היה לי אלטו אוטומטית 2010 לחיוב : צריכת דלק נמוכה וזה עוד בגיר אוטומט בידני בכללל . קומפקטית בחניות בעיר , היא גם סוחבת יפה בבין עירוני ..

חסרונות : פח שלה מאוד רגיש , המקום מאחורה מוגבל לשני אנשים עקב 2 חגורות עיגון , איכות החומרים מהגרועים שיש טוב האוטו הזה מיוצר בהודו , מראות צד ממש מרגיזות כי הן קטנות , לגבי בטיחות אין לי מושג אבל אני חושב שבמודל 2010 שהיה לנו זה היה 2 או 4 כריות אוויר שזה לא טוב .

לסיכום המכונית הכי טובה בקטגוריה הזאת אני חושב שזו הספארק של שברולט אבל יש גם את קיה פיקנטו אבל לא סגור אם היא בקבוצה שלה .

אתה אומר שזה רכב מהעבודה למה שלא תשאל לגבי 1600 כמו טויוטה קורולה . הייתה לאבא שלי קורולה 2009 אוטומטית מאוד אהבתי אותה חזקה , מאובזרת היא לא כזו כי היה לנו את דגם הליסינג הנפוץ הלא הוא SUN חח דווקא לא הפריע לי אבל היא הייתה אחלה מכונית , אני מעדיף קורולה על מאזדה 3 שהיא היריבה המושבעת של הקורולה בארץ הזאת :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
התגובות של חלק מחברי הפורום מזכירים לי את הבדיחה על ההוא מבבית הכנסת שהיה מתקשה בתפילות וכולם עשו ממנו צחוק במקום לעודד אותו שבכלל הוא הגיע להתפלל.

פותח השרשור אבא מסור שכנראה לא מבין בתחום ולכן פתח שאלה בנושא, זה המטרה של הפורום הזה, לעזור....

לגבי החגורות, בזמנו אני שקלתי רכישת רכב מיני חדש מהסוכנות, והאלטו, פיזו 107 וסיטראון C1 כולם הגיעו מהמפעל עם 2 חגורות מאחורה.

אני חושב שאם היצרן היה חושב שהרכב מתאים ל 3 אנשים מאחורה היה מתקין שם 3 חגורות לא? על כל פנים תפנה למשרד הרישוי לברר את העניין.

בהצלחה, וכל הכבוד שאתה שואל, אחרת איך תדע?

לא בהכרח, לדוגמא הפנדה החדשה בגרסתה הפשוטה מיועדת משום מה לארבעה נוסעים בלבד לעומת הדגם ה"מפואר" שמיועד לחמישה, אני אקח ניחוש שאין שינוי קיצוני במרכב בין שני הדגמים...

• תוכן חדש...