Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון מצלמות בגרמניה. אני אישית בביקור האחרון קיבלתי שני דו"חות מאותה מצלמה. היא ממוקמת בירידה מהאוטובאן ומצלמת אותך אם אתה עובר בקמ"ש אחד מעל 70 קמ"ש. זה פשוט נוראי. הקטע גם שהיא מצלמת אותך מקדימה, כיף להתחיל את היום עם הבזק מרענן לפרצוף.

חוץ מזה, הכל עניין של חינוך גרמני. אבל בגרמניה של היום המצב לא ממש ככה. המוני טורקים ומהגרים מארצות ערב הופכים את הכבישים ליותר גרועים מאלה שבארץ. הם ממש מפגע תחבורתי.

172

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תן לנהגים ישראלים את התשתיות שבכבישי גרמניה - גם אנחנו ננהג טוב.

בחיים לא.

אחוז הבבונים פה גבוה משמעותית מאשר בגרמניה. אנשים בלי תרבות, בלי ערכים.

הכל מתבטא גם בנהיגה.

מעבר לזה, מצבנו לא כזה גרוע. ראיתם את הרוסים? :roll:

נסעתי מלא ברוסיה, הרבה יותר טוב מפה!

מלא צמתים לא מרומזרים וכולם נותנים זכות קדימה ומסתדרים, בישראל כבר היה נוצר פקק של שנה.

בקושי נדחפים שם, כולם מחכים בסבלנות, לא כמו פה ש-1 מתוך 4 כנראה ידחף. אם תידחף שם יש סיכוי ממשי לסיים באישפוז.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תרבות

תרבות

תרבות.

תרבות

תרבות

+1+1+1+1+1

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
+1+1+1+1+1

+100000

ובהמשך למה שנכתב פה כבר - כל הקמפיין שהיה לאחרונה על חשיבות הנהג המלווה לנהג חדש - איך בדיוק מישהו מצפה שילדים ילמדו מה נכון ומה לא, או מה טוב ומה לא, אם ההורים שלהם עושים מה שבראש שלהם בעצמם?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
+100000

ובהמשך למה שנכתב פה כבר - כל הקמפיין שהיה לאחרונה על חשיבות הנהג המלווה לנהג חדש - איך בדיוק מישהו מצפה שילדים ילמדו מה נכון ומה לא, או מה טוב ומה לא, אם ההורים שלהם עושים מה שבראש שלהם בעצמם?!

כן, זה מסוג הפתרונות של משככי כאבים.

את טיפול השורש, לא רוצים לעשות או לא יודעים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הסיפור ששלפת בכדי להכפיש את שמם של נהגי גרמניה בעצם משרת אותך הפוך.

לך זה נראה מאד הגיוני לעצור באמצע כביש בכדי לתהות לאיזו פניה את צריך לפנות או לשאול מישהו על הדרך, זה נקרא בעצם לעכב את כולם כי אתה לא עשית שיעורי בית :roll:

בגרמניה אין לעצור באמצע כביש או לנסוע ברוורס עד לפניה שפספסת, נהגי הכביש לא צריכים לספוג טעויות שלך, על חברה שלך היה לעצור בצד, כלומר בחניה כלשהי בה היא לא מפריעה לתנועת הכביש ואז רק להתחיל לתהות.

אני כנראה הטמבל היחיד שאם פספס פניה, ממשיך עד להבאה ומסתובב, גם אם זה כרוך בנסיעה של קילומטרים, כי אף אחד לא צריך לשלם על הטעויות שלי חוץ ממני.

הייתי מאד שמח אם זה היה כך גם בישראל

אני דווקא חושב שמה שאתה מתאר בפסקה האחרונה רק מראה את החוסר סבלנות שלך/שלנו בתור נהגים ישראלים. אז מה עם מישהו התבלבל רגע בדרך בפנייה ולוקח לו עוד רמזור להתאפס על עצמו בצומת? עוד דקה או שתיים לא הרגו אף אחד, במיוחד כשאתה יושב ברכב...לרוב ממוזג :)

אני זוכר היטב את הנהיגה בגרמניה, בהחלט תענוג, אבל שם לא נהגתי כמו שאני נוהג בארץ, כי בתור אדם(לפחות אני) אתה מתאים את עצמך לסביבה בה אתה נמצא, שם בגלל שיש כבוד ונורמה מסויימת אתה מנסה לנהוג בהתאם אלייה, כי רק ככה תהיה "הבנה" על הכביש.

בכל מקרה זה עדיין לא מפריע לעשירים פלצנים להבהב לך עם אורות גבוהים מאחורה, כשאתה על 200 קמ"ש באוטובאן כשהם מגיעים ב300 קמ"ש עם הרכב יוקרה שלהם(גם זה מקרה יחסית נדיר)

נ.ב

אולי ישלחו עברייני תנועה כבדים לשבוע השתלמות בגרמניה :D

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
כן, זה מסוג הפתרונות של משככי כאבים.

את טיפול השורש, לא רוצים לעשות או לא יודעים.

הטיפול שורש הזה שאתה מדבר עליו, הוא שינוי מחשבתי שצריך לקרות אצל מקבלי ההחלטות.

הוא נדרש, הוא נחוץ, והוא יציל חיים.

הבעיה? לראות תוצאות ייקח 20-30 שנה ובמדינת ישראל לא אוהבים לחכות כל כך הרבה כי זה לא ייתן לאותו אדם שיחולל את השינוי הזה שום דבר באותו הרגע. ואחרי 20-30 שנה, אף אחד לא יזכור שזה הוא עשה את זה.

טוב, אנחנו נזכור כי התחום הזה הוא בעורקים שלנו אבל הכוונה היא שזה לא יעזור לו לקבל שוב כסא או משכורת או לא יודע מה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בכל מקרה זה עדיין לא מפריע לעשירים פלצנים להבהב לך עם אורות גבוהים מאחורה, כשאתה על 200 קמ"ש באוטובאן כשהם מגיעים ב300 קמ"ש עם הרכב יוקרה שלהם(גם זה מקרה יחסית נדיר)

זה שאתה נוסע 200 עדיין לא אומר שאתה לא צריך לתת זכות קדימה למהירים ממך.

אין קשר לפלצנות.

פורסם

הנהיגה בגרמניה היא אכן כיף גדול ואכן מדובר בנהגים תרבותיים שתענוג לנהוג בסביבתם.

אבל, גם כאן ישנם יוצאים מן הכלל, עדיין זכור לי פקק תנועה אימתני במינכן, שפתאום הסובבים אותי חטפו חלסטרה על מישהו שניסה לצאת מהחניה ולהשתלב "בתנועה".

הצפירות של הנהגים סביבי היו לפי מיטב המסורת של נהגי הלבנט.

איך אמרתי אז לאשתי, עכשיו אני מבין איך בני תרבות כאלה היו מסוגלים לעשות את מה שעשו.

פורסם

נסעתי מלא ברוסיה, הרבה יותר טוב מפה!

מלא צמתים לא מרומזרים וכולם נותנים זכות קדימה ומסתדרים, בישראל כבר היה נוצר פקק של שנה.

בקושי נדחפים שם, כולם מחכים בסבלנות, לא כמו פה ש-1 מתוך 4 כנראה ידחף. אם תידחף שם יש סיכוי ממשי לסיים באישפוז.

אלפי סרטוני יוטיוב יעידו אחרת...

אני מוצא כל מיני מכנים משותפים לסרטונים האלה. סיבה משמעותית לתאונות שם היא טמבלים שעוקפים בלי לבדוק מספיק קדימה, וטמבלים שפונים שמאלה מהכביש מבלי לאותת או לחכות, כשמחברים את שני אלו ביחד מקבלים עוד סוג של תאונה - אידיוט מנסה לעקוף, ומתנגש באידיוט אחר שבדיוק פונה שמאלה.

דוגמית:

http://www.youtube.com/watch?v=deG39ROmRnA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חלקם גם מאוד חסרי סבלנות - עוקפים מימין מהשוליים, מתפרצים לצומת מרומזרת...

ויותר מזה - בהרבה מקרים פשוט רואים שהם לא יודעים לנהוג.

דוגמית:

http://www.youtube.com/watch?v=fvJqZhNNGOw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד דוגמית:

http://www.youtube.com/watch?v=qMcpH3ACtwc דרך יוטיוב

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסרטון השני קורע מצחוק.

החטא ועונשו - גירסת התשלום המיידי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזכיר לי סיפור, מהארץ.

ישבתי במכונית וחיכיתי למישהו שיחזור, לידי מגיעה מכונית אחרת ומחנה, הנהג והבת הקטנה שלו יוצאים מהרכב

מבלי לשכוח לפנק את הרכב שלי במכה מהדלת.

אחרי 5 דקות כשהם היו בחזור ראו שיש מישהו ברכב והאבא אמר לילדה ״תזהרי כשאת פותחת את הדלת, יש מישהו בפנים 

🤔

פורסם

רוני, עדיין יותר כיף לנהוג שם. סרטונים ומציאות לחוד.

דוגמא מאתמול:

http://www.youtube.com/watch?v=bWWJo2Uf9bw&feature=youtu.be דרך יוטיוב

אני יודע מה אתם חושבים, אל תדאגו, לא נשארו שריטות על המכסה מנוע...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש בחינוך הגרמני הערכה עמוקה לחוק ולמי שמייצג אותו. לטיוב ולרע, אבל בעיקר לטוב. זה כלל לא פוגע להם ביצירתיות.

לגבי הצייתנות שלהם בשואה - אני כלל לא בטוח שהבעיה היתה צייתנות. גם בלבנט קל מאוד לגרום להמונים שנאה ורצון לפגוע באחר. ואני מדבר על המעגל הקרוב ביותר אצלנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...