Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, מכירים את הרגע הזה שאתם נהנים להביט או להשתמש במשהו שקניתם גם חמש או עשר שנים אחרי שנרכש? 

וזה לא חייב להיות רכב, או רמקול או משהו שקושר לפורום, אני מדבר על כל דבר שהתגלה כאחלה דיל.  - כמובן כל עוד מדובר במוצרים אישיים שלכם, דברים שאתם קניתם ומרוצים מהם. 

בחרתי להתחיל עם מנורת לילה של AUKEY שקניתי בשנת 2018 

image.thumb.png.45fcf38a31c96666a55970c34370f9d6.png

עברנו דירה מאחת שכבר היתה קטנה לנו לאחת שבה אנחנו חיים כרגע אבל דווקא חדר השניה של ההורים, האזור של המיטה עצמו - קטן יותר והמקום לתליית מנורות לילה יותר מפריע ממועיל - אז הזמנתי מאמזון נורת לילה מבוססת LED 

מה שמיוחד בה זה שאין כפתורים - החלק המתכתי - כל נגיעה בו - מפעילה את הנורה ויש שלוש עוצמות שונות של תאורה - נגיעה רביעית זה כמובן כיבוי. 

נגיעה ארוכה - צבעים מתחלפים, בזמן הזה נגיעה קצרה עוצרת אותה על הצבע שהיא נמצאת בו - הכי מרגיע בעיני זה הטורקיז. עוד נגיעה ארוכה - כיבוי או הדלקה למצב הזה. 

אנחנו כבר באמצע 2026 ומאז לא טרחנו לנסות להתקין נורת לילה, האור הראשי של חדר השינה, נדיר שאנחנו משתמשים בו. 

פשוט אחלה מוצר שגורם לי מידי פעם לאמר בחיי אחת הרכישות. 

• אהבתי 4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

*שואב רובוטי שוטף

*אם אין מקום למדיח בדירה ואתם יחיד/זוג - מדיח על השיש קומפקטי של midea ושות'. 

*יש שיגידו air fryer

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

יש לא מעט, על חלק כתבתי כאן.

• שואב יבש/רטוב קרשר mv3 primium (גוף מתכת) משנת 2008 עדיין בשימוש מידי כמה ימים בעיקר בחצר וכמובן ברכב.
  • גרניק קרשר k4.80 גם הוא משנת 2008 , עבר שדרוג קל לאביזרים עם חיבורי qc . נמצא בשימוש מעט פחות מאז נקנה ה k7 כשחשבתי שהוותיק תקול ( התקלה היתה faulty user) 
  • מברגות 14 ו 9.6  וולט של בוש  כמה עשורים, כבר לא זוכר, סוללות חדשות תואמות מקור מאמזון.
  • רמקולים  warfdale רצפתיים (3way)  בני 40 ! עברו דירה מפתח תקווה לפני 31 שנים.
  • אקויליזר teac בן 30 .
  • מזנון איטלקי מייבוא של ultima(היו בזמנו בהרצליה פיתוח במצוד לפיטרו הכט) שנקנה ב 1990 בערך. 

יש עוד, בעיקר כלי עבודה. אבל גם טלויזיות סמסונג 32 ו 42 שניקנו ב 2010 😊 ולא רואה סיבה להחליף עדיין (הקטנה בפינת האוכל, השניה בחדר ילדים ) 

• אהבתי 4

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

פנס ראש של Fenix. שימש אותי באין ספור ימי מילואים (כשעוד עשיתי), סידורים ברכב, טיולים וכו'.

קניתי באיביי בתחילת 2015, וגם אחרי נפילות וטלטולים הוא עדיין חי ומאיר.

הפנס הזה עם סוללת AA נשלפת לעומת רוב הפנסים היום שהם עם סוללה פנימית נטענת שלא ניתנת להחלפה.  

image.thumb.png.814fda3e2c2bfde46c127329e89784a5.png

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • אהבתי 3
פורסם

לגבי רמקולים, אז יש לי את הקריאייטיב T10 שמחוברים למחשב. לא מייצרים כבר את המוצר הזה. רכשתי אותם לדעתי ב-2010. 

סורק שולחני של קנון מתנה שקיבלתי.. שניהם כבר מעל עשור לדעתי, מלווים אותי. 

יש מספר כלי עבודה כמו מקיטה 12 וולט מברגה.פליירים למיניהם (אמריקאיים) וקליבות שמדי פעם אני משתמש בהן. הופתעתי שמדי פעם יוצא לי להשתמש בדיסק חיתוך 3" שיש לי 12V. 

שעון יד של קאסיו ג'ישוק סולארי. 

מאוורר שולחני של BJM הוא כבר בן כמה עשורים לפחות!

טלפון שולחני של פנסוניק. 

t61u-lTBWNQL._AC_SL1500_.jpg

מצלמת פוג'י X-A3 שקניתי ב-2017. עובדת היטב! 

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

נעלי ריקברי, כפכף התאוששות לספורטאים

זה הזוג השני שלי, hoka מסדרת recovery mule 3

כן, לא היה אותן בצבע אחר... קניתי לנסיון ובהתחלה לא התרשמתי כי הן היו הרבה יותר קשיחות ממה שציפיתי. אבל לאט לאט הבנתי עד כמה הן נוחות והאמת היא שאני מתקשה לוותר על ללכת בהן.

זה הזוג שבו אני משתמש מחוץ לבית, לבית יש לי משהו אחר שגם יקבל כאן פוסט.

ניתן לפרק מההוקות האלה את הסוליה ולשטוף בנפרד.

באמת אחת הרכישות הטובות ביותר והמועילות ביותר שאני יכול להעלות.

17826294957192050783869125590797.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פנסים, ולדרמן.

הייתי צריך לעשות שיפוץ קל בדירה שעברתי אליה. "בקטנה" יחסית. אבל הייתי צריך פנס ראש לחלק מהדברים. 

קניתי משהו נחמד, איכותי ויקר של לד לנסר, ובאותה הזדמנות קניתי גם פנסצ'יק (פנס-עט) של אותה חברה. עד אז הסתובבתי עם זבליעלי כזה. 

הבדל תהומי. 

הפנס ראש, התקשרתי ליבואן להודות לו מרוב שהתלהבתי מהמוצר. נדיר ביותר שזה קורה :lol:.

הפנס עט, הכנתי לו תוספת לנשיאה בנרתיק הלדרמן שלי. הוא איתי עד היום, על אותה הסוללה- 8 שנים. וואו. מאד נוח, והתוספת הקטנה שהכנתי לנרתיק גם מאפשרת לי להדליק אותו ולראות בחושך איפה אני דורך בלי להצטרך להחזיק אותו. 

וכמובן, לדרמן. תמיד עלי כשצריך אותו. אילתרתי כבר את עצמי לדעת איתו. פתרונות שיכלתי למצוא איתו, שאחרת הייתי נשאר עם הבעייה וזהו. הדגם החביב עליי זה WAVE, עוד לא יצא לדעתי משהו שעולה עליו ביכולות. 

בונוס. 

קניתי לפני כמה שנים טובות מעלי אקספרס מקלדת "מיני" ניתנת לתיכנות עם 4 מקשים. אני משתמש בזה רק כל יום (בעבודה)- תיכנתתי אותה לקופי, פייסט, קאט ו-CONTROL+D. למי שעובד עם אקסלים, זה פנומנלי בשביל הכמה גרושים שזה עולה. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איך שכחתי - רמקולים למחשב של אלטק לנסינג, קניתי ב 2004 למשרד, בעשור האחרון משמשים את המשרד הביתי . הסאב בנוי מעץ וממברנה מופניית לרצפת הפרקט . אני מכור לצליל שהם מפיקים.  

image.png.118ac6a303cb56bd4743bb4976c9a244.png

תמונה נוספת מהרשת

image.png.39601fb627ce3e11b3cc3a57f4a826b8.png 

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בערך בשנת 2001 כשהיינו ילדים, אבא של חבר קנה לו Altec Lansing ADA880 שחיבר אותם למחשב. וואו כמה רעש הוא עשה איתם, כל הבניין הכיר אותו.

כל היום שמע מוזיקה. היו בתצורת 4.1, בנויים טוב, עם שלט אלחוטי וחיבור דיגיטלי. בהמשך קנו לו גם כרטיס קול. היה סט מטורף לזמנו.

בזמנו הם עלו בערך 1,400 שקל ועוד 1,000 לכרטיס הקול שהיה לו אז. זכורות לי הרבה חוויות איתו ועם הרמקולים האלה. 

בשנת 2013 יצא לי לבוא לדירה שגר בה כילד, כשאנחנו כבר גדולים, אחרי צבא ושאלתי אותו על הרמקולים ההם. אמר שזרק אותם לפח.

שנים חשבתי לקנות לעצמי כאלו באיביי, רק כי כשהייתי ילד לא יכלו לקנות לי כאלה והצליל זכור לי כפשוט מטורף, אבל נראה לי שכבר לא אמצא כאלה והם ישנים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Pavlik כתב:

אבל נראה לי שכבר לא אמצא כאלה והם ישנים.

אני אומר, אל תתייאש. 

היום מצאתי פח זבל דומה כמו מה שאני מחפש..  העליתי את התמונה לAI (ג'מיני) והוא מצא לי אחד ממש דומה מיוצר באיטליה, ולא נשלח לישראל. 

לאמא שלי בבית יש את הפח זבל הזה, זה בערך 40 או 50 שנה לפחות. מאז שהיינו קטנים. אני אנסה לשפץ אותו. 

כשהיה שבוע אמריקה, לכבוד 200 שנה לאמריקה, בהיפרכל (היום שופרסל דיל) - אז ההורים שלי קנו את זה.

20240428_103329.jpg

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 3

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 21 דקות, Pavlik כתב:

שנים חשבתי לקנות לעצמי כאלו באיביי, רק כי כשהייתי ילד לא יכלו לקנות לי כאלה והצליל זכור לי כפשוט מטורף, אבל נראה לי שכבר לא אמצא כאלה והם ישנים.

אני חושב שיש.

היה לי עוד סט כזה, קניתי בזמנו 2 מתוך סטוק שך עסק שפשט רגל, לצערי ספק הכל שלו לא שרד הפסקת חשמל , שמרתי על בסאב והסטליטים כמה זמן עד שאישתי החליטה שזה חסר טעם אפילו לשמור במחסן 😐

יש באמזון לא נשלח ארצה, אבל אם תמצא דרך להביא -שווה.

https://a.co/d/0h6iaM97

• מעניין 1

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, zaf כתב:

אני חושב שיש.

היה לי עוד סט כזה, קניתי בזמנו 2 מתוך סטוק שך עסק שפשט רגל, לצערי ספק הכל שלו לא שרד הפסקת חשמל , שמרתי על בסאב והסטליטים כמה זמן עד שאישתי החליטה שזה חסר טעם אפילו לשמור במחסן 😐

יש באמזון לא נשלח ארצה, אבל אם תמצא דרך להביא -שווה.

https://a.co/d/0h6iaM97

כל הכבוד על המהירות !

לא ניסיתי אף פעם, אבל אולי אפשר לשלח לארץ עם חברות שילוח שיש להן כתובת בחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עכבר לוג'יטק MX MASTER 3S.

משתמש בו כמה שנים, בכל הזדמנות קונה כזה מתנה למי שיש לו יומלדת בסביבה שלי ויש לו עבודה משרדית.

כמובן כמו שאמרו פה כבר לפני, רובוט שואב שוטף (לי אישית יש רובורוק) מוצר משנה חיים.

• אהבתי 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, `Infinity כתב:

עכבר לוג'יטק MX MASTER 3S.

משתמש בו כמה שנים, בכל הזדמנות קונה כזה מתנה למי שיש לו יומלדת בסביבה שלי ויש לו עבודה משרדית.

כמובן כמו שאמרו פה כבר לפני, רובוט שואב שוטף (לי אישית יש רובורוק) מוצר משנה חיים.

ידוע לך אם לא עדיף להביא keychron m6? 

רוצה להביא עקב הביקורות ברדיט

מודע לזה שצריך להביא דרך חברת שילוח צד ג

היה לי 2s 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

• תוכן חדש...