Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"עושה בלאגנים"? להרים טלפון ולשלוח מייל זה לרדוף אחריהם? כולה כמה קליקים בעכבר וכמה הקשות במקלדת...

זה לא לרדוף אחריהם...

הבעיה פה, כמו שאמרו לפניי, זה שהתרגלנו לשירות החרא הזה. במדינה שלנו, שירות נורמלי, נחשב לשירות מעולה! אם נציג כל שהו של חברה כלשהי עשה את שמוטל עליו ולא היו בעיות, אנחנו מחשיבים את זה כשירות מצוין ומעל ומעבר. כאשר בפועל זה בעצם בדיוק השירות שאותו נציג אמור לתת מתוקף היותו נציג של אותה חברה. אין פה שום שירות מעל ומעבר. זה שירות נטו.

גם אני הייתי באותה סיטואציה עם באדג'ט, שכרתי פורד פוקוס ל24 שעות, המחוג (אנלוגי) היה על שנתה אחת מתחת לפול, דרשתי שהנציג ייסמן את זה בטופס, והוא אמר שאין באוטו הזה פול, שזה ככה באוטו הזה. בתגובה אמרתי לו אין בעיה, אז תסמן בטופס שלך שזה פול. הרי אם זה באמת פול כמו שאתה אומר, אז מה איכפת לך לסמן פול בטופס? הוא הבין שאין לו ברירה וסימן בטופס בדיוק כמו שהיה באוטו.

בנוסף צילמתי את המחוג כשהוא עוד לידי וצילמתי גם אותו.

כשהחזרתי את הרכב, נכנסתי לתחנת דלק, ותדלקתי מלא. הפלא ופלא, המחוג עלה עד למעלה.

באתי להחזיר את הרכב, הסבתי את תשומת ליבה של הנציגה לעניין, והיא אמרה שאין מה לעשות.

אחרי צרחות ואיומים, הבהרה כי יש לי תמונות של הכל, והצהרה מפורשת שלי שהעניין הזה יגיע לבית משפט העליון גם אם אני אצטרך, היא זיכתה אותי ב80 ש"ח.

כמה לקוחות כמוני שמתעקשים יש? כמה לקוחות סותמים את הפה? כמה לקוחות אפילו לא שמים לב?

מצב השירות בארץ חרבנה, אנחנו לא באמת יודעים מה זה שירות מצוין כי אנחנו רגילים שהשירות הרגיל הוא חרא, והשירות המצוין זה בעצם השירות שהיינו אמורים לקבל מלכתחילה.

דווקא מהסיפור שלך זה לא מסתכם רק בשליחת מייל והמתנה רגל על רגל לפיצויים. אני במקומך לא הייתי מרים את הקול ומתעצבן. לא כי אתה טועה, אתה צודק ב100%, אבל הבריאות ושלוות הנפש שלי לא שווה את החמדנות והשירות המסריח שלהם.

שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. אני חושב שאם כל מי שנפגע יפיץ את השמועה ולא יחזור לאותו עסק, הפגיעה באותו עסק תהייה הרבה יותר "מחנכת".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Slowride, מה שאני עשיתי היה יותר לרדוף אחריהם מאשר מה שפות"ש עשה. לדעתי...

מה אתה חושב שעשיתי אחרי כל הסיפור הזה? כל המשפחה וכל החברים שמעו על זה והוזהרו מהחברה הזאת.

אין לי הרבה אנשים במעגל החברים והמשפחה שבאמת משכירים רכבים אז כנראה שזה לא פגע בהם יותר מידי, אבל אדם אחר שכן יש לו הרבה כאלה במעגלים שלו כן יפגע בהם.

בכלל, היום בעידן הפייסבוק אפשר לגרום לכל מקרה כזה להיות מופץ ברבים ושמליוני אנשים יידעו על זה.

הבעיה במצב כזה היא שתמיד שומעים בהתחלה רק צד אחד, הדעה כבר מתקבעת כנגד הצד השני, וכאשר הצד השני מגיב, גם אם הוא דובר אמת וצודק, לך בתור ציבור כבר לא איכפת ואתה לא מאמין לו כי הציבור כבר ביצע בו משפט שדה.

בכל אופן, אני מאוד מאמין בלהפיץ את הסיפורים האלה, שכל חברה תתחיל להבין שהשירות בארץ צריך לעלות 3 רמות למעלה, ושכל חברה תבין שאם היא עושה שטויות ומנסה שיטות להרוויח יותר כסף, זה יתגלה ויופץ. מאוד פשוט.

הכוח נמצא אצלנו, הציבור, האזרחים, המשתמשים, ואנחנו לא עושים איתו כלום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...