Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בחצי חינם בראשון, כטבעי אני מחנה רחוק מכל ההמולה באמצע, אין לי בעיה ללכת עוד כמה צעדים בשביל ראש שקט...

כשיצאתי, קיפצתי לי לרכב בשמחה ואזזז ראיתי מרחוק מישהי בדיוק מכניסה לרוורס, וזה באמת ניראה קרוב לרכב שלי... אמרתי נו היא בטח תשים לב. ואז - בוםם! דווקא ברכב שלי, כשיש עוד 7 מטר שמאלה פנוי, דווקא בי היא נכנסה.

כמובן שהחלפנו פרטים וכו', היא ממש הצטערה וכו', אבל ציפיתי לקצת יותר תשומת לב ( שעוד ראיתי מבחוץ שיש חישני רוורס ).

הנזק? פנס אחורי שמאלי שבור, כמובן ששריטות שגרמו לקילוף צבע בטמבון ועוד קישוט שיש בטמבון ( פס ניקל, פאסאט 2008 ) שנשבר...

הנזק שלה - בחלק שהיא נכנסה בי הטמבון נמעך לגמריי, היא הייתה עם מאזדה 3. האם הגרמניות הוכיחה את עצמה הפעם?

אפשר להגיד שזה באמת מזל שראיתי אותה עושה את זה, מי יודע אם היא הייתה משאירה בכלל פרטים... אחרי שהחלפנו פרטים היא פשוט נעלמה מהמקום ( חיפשתי את הרכב כדי לצלם את המכה שלה, לא יודע למה.. )

בכל מקרה, סתם בשביל ידע כללי, האם ניתן לפרק את הטמבון ונגיד לתקן נקודתית? ולגבי צבע - במקרה של צביעת הטמבון כולו ( האם יש צורך? ) האם צפויים הבדלים בצבעים? כמה להערתכם יעלה פנס?

לצערי מחר אני בעבודה ולא התאפשר לי להזיז את המשמרת וללכת למוסך אז רק ביום ראשון אני אתייעץ עם בעל מקצוע...

מקווה שיהיה לכולם סוף שבוע שקט...

פורסם

1. תנחומי

2. כמסורת הפורום, אתה חשוף לביקורת, גם אם היא קטנונית, ובכן:

לא החנית את הרכב עם הפנים לכוון היציאה (ברוורס)!

מלבד היבטים צבאיים-מבצעיים מטופשים, יש לכך גם היבטים בטיחותיים!

נ.ב. 3. תמונות, או שלא קרה.

פורסם
1. תנחומי

עדכן את הסמלון שלך, אם כך.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

יש בזה משהו!

ספציפית זאת לא היתה חניה, רק עצירה לצורך צילום. המגרש לא כמעט ריק 7 מטרים אלא ריק לחלוטין (אזור שטרם אוכלס).

בכל מקרה, הצדק עמך!

פורסם

גם אני רואה את הדבר הזה , שדווקא שלא משנה איפה אני אחנה , שיהיה עוד מיליון חניות פנויות מסביב

תמיד יבוא הנהג שדווקא יחנה ליד הרכב . אבל פאקינג יש עוד מיליון חנויות פנויות מסביב , מה הבעיה לחנות שם ?

למה מכול החניות אתה בא וחונה לידי ?

גם בחוף הים אותו הדבר . אני אוהב ללכת לדוג בים , משפחה עם ילדים מחנה בחניה והולכת לכיוון החוף

עד כאן הכול בסדר . אני זורק \ מוציא את החכה , בקיצור דג דגים (רק בלי תפיסות ).

רואה שהמשפחה מתקרבת אליי , חשבתי שזה סתם בשביל לראות איך אני דג וכו' .

אבל לא , הם התיישבו מטר ממני והילדים רצים מסביבי .

אני אומר להם , מה זה צריך להיות ? חוף ריק מאדם , אני פה זורק את החכות עשרות פעמים ,

לא חבל שבטעות הקרס תנעץ בילד ? .

הם לא ענו ופשוט המשיכו לשבת ולהתעלם , ואני המשכתי בשלי לזרוק .

פשוט לא להאמין איזה אנשים בורים :evil: .

זאת פשוט מכה !!!

פורסם
גם אני רואה את הדבר הזה , שדווקא שלא משנה איפה אני אחנה , שיהיה עוד מיליון חניות פנויות מסביב

תמיד יבוא הנהג שדווקא יחנה ליד הרכב . אבל פאקינג יש עוד מיליון חנויות פנויות מסביב , מה הבעיה לחנות שם ?

למה מכול החניות אתה בא וחונה לידי ?

גם בחוף הים אותו הדבר . אני אוהב ללכת לדוג בים , משפחה עם ילדים מחנה בחניה והולכת לכיוון החוף

עד כאן הכול בסדר . אני זורק \ מוציא את החכה , בקיצור דג דגים (רק בלי תפיסות ).

רואה שהמשפחה מתקרבת אליי , חשבתי שזה סתם בשביל לראות איך אני דג וכו' .

אבל לא , הם התיישבו מטר ממני והילדים רצים מסביבי .

אני אומר להם , מה זה צריך להיות ? חוף ריק מאדם , אני פה זורק את החכות עשרות פעמים ,

לא חבל שבטעות הקרס תנעץ בילד ? .

הם לא ענו ופשוט המשיכו לשבת ולהתעלם , ואני המשכתי בשלי לזרוק .

פשוט לא להאמין איזה אנשים בורים :evil: .

זאת פשוט מכה !!!

מה לעשות הישראלים עושים הכל הפוך ובכוונה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני למשל כשאין ברירה אני מחפש את הרכב המטופח ביותר לחנות לידו כי אז עולים הסיכויים שהוא יפתח את הדלת בעדינות ו\או ישים לב יותר לתימרונים..

פורסם
1. תנחומי

.

ואז החלק היפה של הרכב היה נהרס (הפרונט). אז בוא תגיד לי אתה, מה עדיף?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כידוע בצבא יש נוהג מבצעי שהונהג עד אחרונת היחידות העורפיות (פקידי חירום) של חניית הרכב עם הפנים לכוון היציאה (ברוורס), לי זה מתאים שכן אני בבוקר "ממהר" ובחזרה לא. ההיבט הבטיחותי כלל לא מתייחס לסוגיה זאת:

כשאתה מחנה ברוורס אתה חולף על פני המקום שאתה מתכוון להיכנס אליו, ומסתכל אם אין שם ילד/מפגע, אתה מאותת ונעצר, התנועה שאחריך גם תיעצר, ובעזרת שתי מראות הצד אפשר לראות היטב לאן אתה נכנס. אני חושב גם שיש היגוי טוב יותר לכניסה ויציאה ברוורס.

לעומת זאת, בחניה עם האף:

אתה יוצא ברוורס מבלי לראות האם חולפת תנועה.

נניח שאתה אחראי ועושה סיבוב מאחורי האוטו: עד שאתה נכנס לרכב, חוגר חגורה ומתארגן לנסיעה יכול להגיע הולך רגל/ילד/חיה.

שיקול קוסמטי: ברכבים רבים מתחת לפגוש הקדמי חצאית נמוכה (בחניה מול מדרכה/אבן שפה) ואילו החלק האחורי גבוה יותר מהקרקע עד הגלגל.

• תוכן חדש...