Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי משמרת לילה של יום שישי, אני נוסע הביתה מוקדם בבוקר, באזור השעה 05:00. כל הרחובות ריקים, רק אני בכביש. במרכז העיר, כבר לא רחוק מהבית שלי, יש ניידת תנועה ללא אורות :shock: שנוסעת מולי. השוטר מסתכל עליי בחשדנות וממשיך לסוע. בצומת הבאה יש לי ירוק ולשוטר, שעשה סיבוב בשכונה יש אדום, כשהוא נמצא משמאלי בצומת T ויש עליה למעלה וישר ירידה ופניה לרחוב שלי.

בשיא של העליה, אני רואה במראות שהשוטר מדליק צ'קלקות, יוצא בפראות מהצומת ופונה שמאלה לכיווני. ___איבדתי אותו בתחילת הירידה, כשפניתי ימינה ברגיל לרחוב שלי וככה, בחצי העין, אני רואה את הניידת פונה ימינה רחוב אחד לפניי. בתחילת הרחוב יש כניסה לחנייה שלי, שמאחוריי הבניין. חניתי וכיביתי את האוטו. כשעליתי הביתה, הניידת טסה ברחוב שלי תוך כדי סינוורים מהפנס שיש לשוטר ביד. קודם לא הבנתי על מה הבלגאן הזה, אבל איך שעליתי הביתה, סיגריה בחלון, אני רואה כבר שלוש ניידות מסתובבות לי ברחוב שלי וברחובות הסמוכים. הם הסתובבו לפחות חצי שעה בשכונה. רק למחרת הבנתי שכנראה הם חיפשו אותי :?, כי יצא שבעיניי השוטר, שכנראה רצה לעצור אותי לבדיקה כלשהיא, אני ניסיתי לברוח. הוא פנה ימינה ברחוב הסמוך, כדי לתפוס אותי בסיבוב שהיה בהמשך, אלה כשהגיע לסיבוב אני כבר הייתי בחנייה והוא היה בטוח שאני בורח ומתחבא, אז כנראה הזעיק עוד ניידת, כדי להבין איך נעלמתי לו ככה.

וכמה שצחתי מהמצב, בחיית, הייתי לבד ברחוב, יכולת לעצור אותי ישר כשראית אותי, אבל הוא החליט שהוא ג'יימס בונד, ללא אורות, בשקט בשקט נסע בעיר לחיפוש הרפתקאות, וכאשר החליט שסוף סוף מצא פושע במאזדה 6 עם חלונות שחורים מוקדם בבוקר, החליט לדלוק אחריי במרדף, ועוד "הצלחתי לברוח" :lol:

פורסם
או שאתה שקרן מדופלם או שבאמת טעית בתום לב.

מדחס אחראי לקירור ורדיאטור חימום אחראי לחימום כשמו כן.

לגמרי טעות בתום לב, התכוונתי לראדיטור. (די משוכנע שאמרתי לו מדחס, אבל הוא היה עסוק בלנסות לקלוט אם אני שיכור או לא, אז לא באמת עניין אותו מה אני אומר אלא איך)

תודה על התיקון ! :-)

פורסם

מהכיוון ההפוך

אחד השכנים (בילדותי) קיבל דו"ח מהשוטר ובו על כך שהעור האחורי לא תקין, השכן הלך למשפט והביא אישור רופא שהעור האחורי שלו אכן

תקין ובריא ויצא זכאי!

פורסם

לפני כעשור עצר אותי שוטר בטענה שנסעתי מהר מידי, לא היה לו שום מכשיר למדוד את המהירות הוא פשוט נסע אחרי.

אחרי שלקח את הרשיונות כבר היתי בסרט שינסה להלביש לי איזה מתנה יפה, פתאום אני שומע בקשר המשטרתי שקוראים לו דחוף להגיע לאיזה מקום שיש קטטה עם נדקרים. השוטר אומר לי טוב סע בזהירות בפעם הבאה תקבל דוח, ורץ לניידת.בקיצור הצילו אותי הנדקרים:-P

פורסם

פעם עצרו אותי שתי ניידות כ-10 שניות אחת אחרי השנייה. ושתיהן ביצעו לי בדיקת ינשוף. אמרתי לשני, שהחבר שלך מתחת לגשר עשה לי בדיקה לפני דקה. בתגובה הוא אמר לי שאין לו קשר איתו, ושהוא רוצה לבדוק אותי שוב. נבדקתי, יצאתי נקי ונסעתי.

חוץ מזה, פעם כשהיינו נהגים חדשים כל החבורה, עצר אותנו שוטר סיור, ולקח לחבר שלי את הרישיון, התחלנו להלחיץ אותו כל כך שהמסכן התחיל לגמגם מול השוטר, אבל ממש גמגום שאי אפשר לפספס. בחיי שכאשר ראיתי את השוטר מתחיל לצחוק לא יכולתי להתאפק ופשוט התפוצצנו כולנו מצחוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בדיחה מבוססת על סיפור אמיתי :

איש אחד כבן 60 נסע על כביש הערבה עם מרצדס כלשהי על מהירות של כ130 קמ"ש ,

הבחין לפתע האיש בניידת משטרה מאחוריו שסימנה לו לעצור בצד .

האיש חשב עם עצמו :

"יאאלה , מה עכשיו ? , מה אני עושה ?"

תוך כדי הירהורים פנימיים הגיע לתובנה :

"אני בן 60 , החיים שלי משעממים , חסר לי אקשן , ס'אמו המשטרה "

סיים את הירהוריו ולחץ על דוושת הגז עד למהירות נכבדת - הניידת דולקת אחריו .

כעבור מס' קילומטרים האיש נתקף בתחושת חרטה :

"מה אני עושה ?..,למה אני צריך באלגן עכשיו ? בטח ירימו מסוק לאויר ויעצרו אותי"

האיש החליט לעצור בצד .

ניגש אליו השוטר :

שוטר :"שלום אדוני , יש לך מושג על איזו מהירות נסעת ?"

איש: "כן אדוני השוטר , אני מודע למהירות שנסעתי בה"

שוטר: "עומד מולי אדם - לא צעיר ,מכובד , בעל עבר נקי לחלוטין . תראה מה נעשה

אני מסיים את המשמרת שלי תכף , אם תתן לי סיבה אחת מוצדקת למהירות הזו אשחרר אותך לחופשי "

איש : חשב חשב ואמר "את האמת?"

שוטר: "רק את האמת"

איש : "ובכן , אדוני השוטר , לפני 20 שנה אישתי ברחה לי עם איזה שוטר.."

שוטר: " ו..."

איש: "חשבתי שהוא בא להחזיר לי אותה"

Gn'f'R

פורסם

עכשיו נזכרתי בעוד סיפור הפעם מקרה שקרה בארה"ב לפני שנתיים בערך.

אני נוסע לי לבד בעיירה שכוחת אל בנוואדה (קוראים לה וינאמקה) לצערי הייתי חייב לעשות שם לילה בדרך לרינו כי כבר לא הייתי מסוגל לנהוג עד לשם. היה יום ראשון בערב אז חיפשתי מקום לצאת אליו להכיר קצת מקומיות, תוך כדי תהליך החיפוש הסתובבתי סביב עצמי כי לא הכרתי שם שום דבר ובדיעבד הסתבר לי שחוץ מקזינו ופאב אחד, אין שם כלום. לאחר נסיעה של 25 דקות בתוך העיירה אני קולט ניידת מאחוריי שעוקבת אחרי כמה מאות מטרים, אני (שניסיתי לא להילחץ) פניתי בטעות לדרך ללא מוצא שזה הקש ששבר את גבו של השוטר שהבהב לי לעצור בצד. מגיע אליי השוטר ומתחיל לשאול אותי (כמובן כל הדו שיח באנגלית) למה אני מסתובב 20 דקות ומפרסס וחוזר חלילה, הסברתי לו שאני מחפש מקום לצאת אליו, ושאני לא מכיר את העיירה, הוא התחיל לתחקר אותי למה אני נוסע ומטייל לבד בארה"ב (כאילו שזו עבירה) והודה בפניי שהוא חושד שמשהו לא תקין, לקח לי את הדרכון והרישיון הישראלי ונעלם לניידת לכמה דקות, לאחר מכן הוא חוזר ושואל אותי תגיד שלי מי הרכב (בעיקרון שכרתי את הרכב מישראלי בלוס אנג'לס שאמר לי שאם שוטר שואל אז לענות ש"חבר השאיל לי את הרכב" - קומבינה לעניין גובה הביטוח) ואני כמובן עניתי שהרכב של החבר. הוא אמר לי או.קי איך קוראים לחבר ואני במקום לענות לו עשיתי תנועה חדה עם היד לעבר התא ככפות על מנת להוציא את הרישיון רכב וזאת כדי להוכיח לו שהרכב לא גנוב או משהו כזה, הוא בתגובה נלחץ ואמר לי אל תזוז! וחידד רק שאלתי איך קוראים ל"חבר" אז עניתי לו את השם שלו, הוא הקשה עלי ואמר אוקיי מה שם המשפחה שלו. וזה פרט שבאמת לא היה לי מושג אז אמרתי ששכחתי. בזמן שהוא מתחקר אותי ברכב הספיקו להגיע עוד 3 ניידות ומתוכם יצאו איזה 6 גורילות עם פנסים שהתחילו להתקרב אלינו, השוטר מתחיל לספר את מה שאני סיפרתי לאחד השוטרים ותוך כדי שוטר נוסף מאיר עם פנס למושב האחורי של הרכב. השוטר אומר לי תגיד מה זה בקבוק הבירה הפתוח במושב האחורי (בקבוק של חבר ששתה אותו והשאיר ברכב כשבועיים לפני זה- אם עד עכשיו הייתי לחוץ ברמה מסוימת אז עכשיו זה היה פי מאה) אני התחלתי לגמגם ושאלתי בקבוק? על מה אתה מדבר? הוא פותח את הדלת האחורית, מוציא את הבקבוק ומראה לי אותו - הבקבוק הזה! :beerchug: עכשיו, אל תשאלו אותי איך הצלחתי להגיב כפי שהגבתי ועוד באנגלית עם 6 גורילות ליד הרכב אבל עניתי, "אה הבקבוק הזה, מישהו שם לי את זה לפני יומיים על גג המכונית ואמרתי שאני אקח את זה למיחזור" אז השוטר עונה לי במבט של סחתיין על שליפת התשובה- "מיחזור הא?" לקח את הבקבוק וזרק אותו לשיחים בצד הדרך (נראה לי שאם הם מוצאים בקבוק פתוח ברכב הם חייבים לדווח על זה ולקחת אותי לתחנה לבירור או משהו כזה- אז מי אמר העלמת ראיות ושיבוש הליכי חקירה ולא קיבל? 8) ) לאחר שהוא ראה שאני סך הכל בסדר ולא שיכור או משהו אלא רק קצת בשוק. הוא שאל אותי לאן אתה הולך עכשיו, הראתי לו את המפתח של המוטל ואמרתי לו מפה אני הולך רק לישון, נסעתי לקזינו הרווחתי 200$ בבלק ג'ק והלכתי לישון. :x-mas:

פורסם

סיפור שקרוב להתיישנות אז אני חולק אותו בשמחה :) לפני מספר רב של שנים, נסענו בחצות הליל לעיר הגדולה כפר סבא לאכול לאפה אצל אווזי זצ"ל, אני ועוד חבר, הוא רק סיים את תקופת המלווה, אני רק מתחיל את שיעורי הנהיגה.

בדרך חזרה, נוסעים לאיטנו ברחוב הראשי, אני כבר ללא הלאפה, לוקח שלוק אחרון מהקולה, ומתערב איתו האם אני יכול לקלוע את הפחית לפח תוך כדי הנסיעה. את הפח הראשון שעברנו ראיתי שאני כבר לא אשחיל, אז כיוונתי לפח שהיה בפינת רחוב שבו התכוונו לפנות ימינה. היו לי מספר שניות להתרכז ולכוון לקראת הפניה, אך מכיוון שכדורסל אינו הספורט המועדף עלי, הזריקה הייתה חזקה מידי, עברה את הפח ופגעה במרכז החלון הקידמי של ניידת שחנתה ללא אורות אבל עם שוטרים בתוכה במפרץ חניה נגד כיוון התנועה.

שנינו היינו בהלם, למזלנו החבר המשיך לנסוע תוך כדי צעקות לא ברורות, בינתיים ראינו במראה שהניידת הדליקה אורות, החבר נכנס למספר רחובות צדדים ומשם לחניה של איזה בית. פשוט כיבינו את הרכב וישבנו בתוכו מזיעים לאיזה חצי שעה.

עד היום אנחנו (בעיקר אני) צוחקים על זה.

בשיפוצים

פורסם

לא בדיוק פדיחה אבל כמעט.

לפני כמה שנים אני יורד ממחלף נתניה לכיוון הכביש המהיר צפונה במהירות בלתי חוקית בעליל עם הטוסיק (של הקליאו ספורט, לא שלי) נזרק לו בכיף, רק כדי לגלות ניידת בתחנת האוטובוס למטה שמסמנת לי לעצור.

הלב ירד לתחתונים ובטח היה משעשע לראות את הפרצוף שלי עובר מ כזה:mm_tongue לכזה :shock2: ואז זה :|.

בסוף בדק מסמכים ואמר להנות מהאוטו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חזרתי מאירוע ב-3:30 בלילה. איתי באוטו שתי ידידות שלי.

אחת מהן הייתי צריך להקפיץ לאיזשהו מושב באיזור השרון ואני לא מכיר שם כלום אז הפעלתי WAZE.

כל הדרך אני נוסע גג 90-100, צריכת דלק 1-15, ואז אני רואה צומת עם פניה ממש רחבה ונראית כייפית...

סחבק לוקח את הפניה תוך כדי העברת משקל שלא תבייש את קן בלוק, התחת יוצא והאוטו מחליק 2-3 נתיבים בצורה מאוזנת!

יצא לי מושלם! אבל ישר אחרי הפניה עמדה ניידת והשוטר מרוב שהוא נבהל קפץ הצידה לשוליים למרות שהייתי די רחוק ממנו.

סימן לי לעצור תוך כדי צעקות וקפיצות במקום. לפי העצבים שלו ידעתי כבר שזה דוח בטוח, כי עוצרים אותי מלא ויש לי כבר נסיון...

עצרתי ליידו כשהוא בין הרכב שלי לניידת וממש נצמדתי כך שהוא היה צריך להכניס את הכרס כדי לא לנגוע באוטו שלי,

זה כי הוא קרא לי משוגע וממש השתולל :wink: בזמן שהוא מזדחל בין הרכבים כדי להגיע לצד שלי אמרתי לבנות שיסתמו את הפה

כדי שהנזק יהיה מינימלי כי הוא גם ככה עצבני. אני מוריד את החלון ושניהם ניגשו אלי ולא רק אחד, קבלת פנים VIP.

הם: "שומאכר ראית מה עשית?" אני: "לא". הם: "נסעת במהירות מטורפת תוך כדי חריקות צמיגים" אני: "הייתי על 60, זה לא מהר"

הם מבקשים רשיונות, יש לי אולי 5-6 פלסטיקים של רשיון באוטו, גם לא בתוקף, חלק ספייר למקרה שאני יאבד אחד, אני אוהב לשמור.

אני מוציא את כולם ועושה תבחרו קלף (כמו בקסם של קלפים), הם מחייכים... כבר טוב :-P

פתאום ה-WAZE מודיע בקול: "שוטר לפניך!!!" פה כולם מתחילים לצחוק, גם השוטרים.

אחרי ששברנו את הקרח :wink: השוטר שואל למה חתכתי 3 נתיבים, אני אומר לו שהיה חצץ על הכביש ולא רציתי ללכלך את הג'אנטים כי האוטו אחרי שטיפה. הוא רשם בדברי נהג: "לא רציתי ללכלך את הג'אנטים..." והוא צוחק תוך כדי... :lol:

ובאמת רבע מהנתיב היה מלא בחצץ ממש בתוך הפניה, אותם זה לא ממש עניין...

כשראיתי שכלום לא עוזר והם הלכו לניידת לרשום לי דוח החלטתי לשלוח את אחת הבנות שתרכך אותם ואולי יורידו לי את הסכום.

היא בלונדינית חטובה עם זוג כריות אוויר שלא היה מבייש את בר רפאלי.

אחרי שהיא רעדה אמרתי לה שאם היא לא יוצאת אליהם עכשיו היא תעשה איתי חצי חצי בדוח ויהיה שם בטח וואחד סכום...

אחרי 10 שניות היא כבר בחוץ בדרכה לניידת, פתאום אני שומע בכריזה: "יוני תגיד לה שתחזור לאוטו, לא יעזור לך כלום..."

בסוף קיבלתי 250 ש"ח בלי נקודות :|

עוד מקרה,

נהגתי בפוקוס לבנה של חבר כי הוא היה עייף, כשהגענו מתחת לבית שלי עצרתי באמצע הכביש, באתי לעלות הבייתה והוא בא לנהוג.

מולנו נעצרת עוד פוקוס לבנה. מתוכה אישה צועקת על חבר שלי "למה אתה עוצר באמצע הכביש? אתה מפריע לתנועה"

עכשיו השעה 4 בבוקר, הינשופים בקושי ערים... אין נפש חיה על הכביש בכל השכונה.

עכשיו חבר שלי הוא בלי טאקט, בהתחלה אמר לה שאין אף אחד ואז היא אמרה שיש. אחרי זה היא אמרה לו משהו (ותוך כדי

אני קולט שזאת ניידת סמויה והיא ועוד שוטר ליידה על מדים, אני מזנק לעברו להגיד לו) ואז הוא אמר לה "מזה עניינך בכלל יא סתומה,

סעי סעי לפני שאני ישים לך איזה אחת לפנים". נהייתי לבן. באותו רגע היא צורחת: "מזהההההה?!!?" מפעילה צופר של המשטרה,

נותנת פול גז וחוסמת אותו. יוצאת אליו בריצה מהניידת, הייתי בטוח שהיא תשים לו בוקס. התחלתי להפריד והקצין באוטו צוחק עליה

ועל הסיטואציה. בינתיים כל השכנים שלי ושל הבניין ממול יוצאים למרפסת בגלל הצעקות :lol:

בסוף הוא לא קיבל כלום :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
, פתאום אני שומע בכריזה: "יוני תגיד לה שתחזור לאוטו, לא יעזור לך כלום..."

ואז הוא אמר לה "מזה עניינך בכלל יא סתומה, סעי סעי לפני שאני ישים לך איזה אחת לפנים". :lol:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: תשמע פשוט הרגת אותי אני יושב פה במשרד מתפוצץ מצחוק

• תוכן חדש...