Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הנה אחד שלי.

זה קרה בנס הרים לפני כמה שנים, מבחן השוואתי לארבע מכוניות סופר מיני.

אנחנו יוצאים במרווחי זמן של דקה, דקה וחצי אחד מהשני, אני האחרון. דוושה רמוסה אל הרצפה, המתלים נאנקים ואנחנו בין הפיתולים.

אני תמיד מאט באיזור העיקול של הירידה למערת הנטיפים (זה עם האנדרטה), כי זו פנייה עיוורת, והרבה אנשים מתבלבלים בה. וטוב שאני עושה את זה כי הפעם גם עומד שוטר ליד ניידת ומסמן לי לעצור.

אני עוצר, הוא ניגש אלי ושואל כמה שאלות "סמול טוק" של שוטר, אתם יודעים. ואני רק חושב לעצמי אם הספקתי כבר לחמם את הבלמים, שלא יתחילו להסריח.

-לאן אתה נוסע?

-למרכז

-הרכב שלך?

-ברשותי

-והכל בסדר?

-כן, תודה הכל בסדר

ובדיוק אז כשהוא ממש כבר מאבד עניין מכשיר הקשר מתעורר לחיים ואחד הבוחנים שכבר הגיע למטה צועק לי

"קינן, תשים לב, יש מנאייק בעיקול של האנדרטה סע שם לאט..."

-תעמוד בצד, דומן מנוע, רשיונות בבקשה...

• אהבתי 1

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
עוצר בתמרור עצור בפארק המדע, המתנדב המשועמם קורא לי לביקורת... בינתיים השוטר הצעיר שאתו נראה כאילו מתחמק מקשר עין אתי.

ואני לתומי? שמעתי שקוראים לו "סטס" ומכאן הנחתי שזה איזה ילד כאפות שהיה משרת אתי בבסיס ולא נעים לו להיות לבוש מדי שוטר .

עבדכם הנאמן? רץ מאחוריו תופס בצווארו וקורא בקול רם "סטסיק פידרסיק" מה מצב?

חבל שלא ראיתם את הפרצוף שלו באותו רגע :roll: ,עוד יותר חבל שלא ראיתם את שלי :oops:

הסיפור שלך עם " סעיד, חאלס עם המשחקים, תעצור בצד "

לא אשכח כמה צחקתי ממנו.

Gn'f'R

פורסם

התלבטתי אם לספר , החלטתי לעשות את זה בכמה מילים , אבל אף אחד לא מנצח יציאה "שלופה ודרוכה" לשוטר תנועה .

חזרה מטיול בדרום , שיירת מכוניות , מתנ"א מבקשים לעצור בצד לבדיקת רישיונות .

הרישיונות בתא המטען , הרכב צפוף מאוד , הג'ינס מלא כפתורים ולוחץ על הכרס שבדיוק אכלה חתול בערד .

לא משהו שאפשר לסגור בישיבה במכונית , ואתם יודעים נסיעה ארוכה ולוחץ... אה וכן , הייתה לי נוסעת נדיבה :oops:

השוטר ביקש שאני אביא את הרשיונות מתא המטען , טוב , אני מניח שהוא למד לקח לא להטריח אנשים :lol:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היה לי גם עניין דומה בעבר,כשרק התחלתי לצאת עם חברה שלי... החלטתי להסיע את החבר של חברה של על מכסה המנוע באמצע ערד. ממש במרכז העיר.

שוטר שעצר אותי בהמשך הערב: "הסעת קודם בחור תימני על המכסה מנוע?" לא.

הוא היה הודי :lol:

פורסם

לא מקס, הוא התכוון לאותו סיפור עם סלים.

אותה הפעם שנסעת לתומך בערד עם הסובארו ג 'סטי והניידת דלקה אחרייך תוך כדי שהיא כורזת

"סלים, סלים! חאלס עם המשחקים! , תעצור בצד "

ואתה המשכת בנסיעה.

לא משנה כבר סיפרתי..

Gn'f'R

פורסם

אותה הפעם שנסעת לתומך בערד עם הסובארו ג 'סטי והניידת דלקה אחרייך תוך כדי שהיא כורזת

ואתה המשכת בנסיעה.

לא משנה כבר סיפרתי..

לא לא לא לא לא, עכשיו אני באמת רוצה לשמוע את הסיפור.

מקס אל תחסוך בפרטים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ואתה המשכת בנסיעה.

לא משנה כבר סיפרתי..

עזוב תך.... הרסת ת'סיפור. :roll:

פורסם

לי קרה משהו ממש לא מזמן

נסעתי עם העגלה שלי ( שרמנט ) לסדר כמה דברים לפני הטסט , שילמתי את האגרה ל 48 ש' , התקשרתי לחבר שיבוא איתי סיבוב ויצאנו לדרך .

בדרכנו לתחנת הדלק , משטרע נדבקה אלינו מאחורה ( כנראה בחן את מספר הרישוי של הרכב שלי ) , אה כן וכמעט שכחתי .

שהיה קר רצח , לבשתי קפוצ'ון גדול על הראש , ומשקפי שמש , והחבר גם עם קפוצ'ון ( בקיצור היינו נראים כאילו עכשיו אנחנו בדרך לאיזה שוד ) , גם ככה הרכב נראה שבור חיצונית ופנימית :lol:

בקיצור , החבר כנראה לא קיבל תדרוך שאסור לתת מבט אחורה כשהמשטרע מאחוריך :x , בזמן שהשוטר מנסה לעבור לידנו ואנחנו כבר בנתיב הימני בשביל להיכנס לכיון תחנת הדלק , החבר מסובב את הראש לכיון השוטר ( במבט קח אותי לצד :-D )

לא עברה שניה ( F**K ) והשוטר נתן עקיפה חדה עם צלצולים מהצ'קלקה שלו וחסם אותי ויצא מהאוטו וטס לכיון שלי ( כאילו ברחנו מאיזה מחסום ) .

השוטר - תראה לי רישיונות !! ואל תזוז !!

אני דופק חיוך של ילד טוב ( עדיין עם הקפוצ'ון והמשקפי שמש עלי ) , ומוסר לשוטר את הניירת .

השוטר מסתכל על הרישיון ומסתכל עלי ועל החבר , ולפני שהוא בא להגיד משהו , הסברתי לו שאני בדרך למוסך \ טסט לא זוכר מה גמגמתי לו שם חחח ..

ואז השוטר אומר לי - אז למה אתה עם הדבר הזה על הראש עם המשקפי שמש ? מה .. קר לך ?

אמרתי לו כן ( אחי ... אדוני :-P) קר לי , ואני מושיט את היד מעבר לחלון לכיון השוטר ( רוצה להרגיש ? ) השוטר לא לא .. :-? - כנראה שהוא הבין חחח כבר .

אני : "למה זה נראה פלילי מידי" ?? - והשוטר "כן" !!! מאוד !!

אחכ קשקשנו עוד קצת - לא זוכר מה זה היה - היה שוטר נחמד ושיחרר אותי לנפשי

לאחר מכן אותו חבר קיבל טוב טוב על הראש בגלל מה שעשה :evil:

פורסם

כביש 3 - הקטע שסלול מבטון.

12 בצהריים,

אני לכוון ירושלים.

מותר 90 קמ"ש.

אני על 100.

פתאום קולט מלפני 2 יונדאי I10 קטנות נוסעות על אולי 60 קמ"ש, אחת במקביל לשניה, חוסמות את 2 הנתיבים וזוחלות...

אני קולט את הנהגים מדברים אחד עם השני דרך החלון.

סחבק מהבהב באורות ומקבל בחזרה 4 וינקרים משתי הרכבים.

אוקי..

מחכה דקה או שתיים, צופר ומהבהב ומקבל שוב 4 וינקרים.

בדיוק הגעתי לקטע שהופך ל 3 נתיבים. ומאחר שאני מבין שהנתיב לא יתפנה לבד, אני מחליט לעקוף מימין.

מועך את הדוושה, לוקח את הימני ומתחיל לעקוף.

בזוית העין אני קולט ששתי היונדאי מתחילות להאיץ במקביל ומנסות לחסום אותי.

סעמק..מוריד הילוך ומזנק קדימה ועוקף את 2 הזונות כבר על ההתחלה של השול הימני (כי הכביש הופך שוב ל 2 נתיבים).

סופר עד 3 ושני הרכבים מדליקים סירנות ופליקרים.:shock::shock:

"מיצובישי תעמוד בצד. תעמוד בצד עכשיו מיצובישי"

צרחות כאלה ברמקול שפחדתי שהכורז מקבל התקף לב על המקום.

אני עוצר בצד ויוצאים לי 2 זקנים על אזרחי ומתקרבים בסלו מושן כאילו הם בסרט מערבונים סוג ז'.

אני מתחיל לצחוק.

השוטרים קולטים אותי ומתחממים עוד יותר.

"עבריין, פושע, את הסוג שלך אנחנו מחפשים. אתה משתולל על הכביש. פושע. אתה תיכנס לכלא. אתה גורם לתאונות. אתה אתה אתה אתה..."

ואני קולט שאחד הזקנים עוד רגע מוציא קצף מהפה.

אז אני שואל אותם - חברים מה עשיתי?

"מה עשית?" עקפת אותנו מימין במהירות מטורפת. אתה עבריין. אתה פושע..."

ואז אני מחליט לשלוף מהשרוול איזה קשקוש.

"חברה'ס אני עקפתי מימין נכון אבל מאחר ואתם 2 אז זאת שיירה ואז מותר."

שניהם מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח. מגרדים את הקרחת והולכים מאחור לכמה דקות.

כשהם חוזרים הם מודיעים לי שמאחר והם ממהרים הם החליטו לוותר לי הפעם אבל "שלא תעיז לנסוע ככה שוב. זה בריונות".

כמובן שהסכמתי איתם.

פורסם

לי היה אירוע יותר משעשע עם שוטרים:

הייתי ביום הטסט שלי (ראשון) יוצא ממשרד הרישוי בחולון שמאלה לכיכר הדמעות.

עובר את הכיכר כמו גדול וממשיך לנסוע ישר כאשר 100 מ׳ לפנינו שוטרת מסמנת לי לעצור.

אני כמו ״ילד טוב טסט ראשון״ מפעיל איתות ימינה ומתחיל לסטות כדי לעצור, או אז הטוסטר אומר לי- זה בסדר, תמשיך לנסוע, היא תראה שזה רכב בטסט והכל בסדר- פשוט תיסע.

סחבק מפסיק איתות וחוזר למרכז הנתיב שלי- זה השלב שהשוטרת מנופפת לי בידיים ורצה למרכז הנתיב שלי כדי לחסום אותי!!

אני כמובן דופק ישר ברקס והשוטרת רצה אלי וצועקת ״למה לא עצרת?! רשיונות בבקשה!״

הדבר החכם היחיד שהצלחתי להגיד בסיטואציה זה ״תני לי חצי שעה, אולי יהיה לי רשיון״....

זה השלב שהטסטר יצא מהשוק שלו והסביר לשוטרת שאנחנו במהלך טסט, עכשיו הגיע השלב שהשוטרת החלה לגעור בו על כך שהרכב ללא כל סימני זיהוי של רכב לימוד נהיגה...

מסתבר שכחלק מהטסט המורה נהיגה שלי הוריד את כל ה-״ל״ מהרכב ובצירוף מקרים הטסטר לא שם מגנטים ״במבחן משרד הרישוי״ וכך הרכב בעצם היה נראה כרכב רגיל למהדרין.

כעבור מספר דקות המשכנו בנסיעתנו, 40 דקות מאוחר יותר, כולל חניה במקביל מוצלחת שלי ונבחן שני שנכשל התבשרתי שעברתי את הטסט בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שנת 97

"אדוני השוטר,אין מצב שעם משקפיים כמו שלך ראית אם עצרתי בעצור מהמרחק שאתה עומד"

תתפלאו-לא קיבלתי דו"ח ולא אזהרה.8)

(עצרתי עצירה מלאה דרך אגב)

שנת 2000

בית משפט לתעבורה בתל אביב(נשפטתי על עבירת מהירות)

אני חוטף 1500 ש"ח ועל תנאי על מהירות מופרזת. מודה לשופט,מסתובב לצאת ואז אני קולט את אחותי בוכה בהיסטריה באולם:|

כולי בפאניקה "מה קרה?!"

"פחדתי שישלחו אותך לכלא":lol:

"את עושה לי בושות!!"

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אי שם בסוף שנות השמונים של המאה הקודמת נתיבי איילון בדיוק הוארכו עד להלכה והמהירות המותרת היתה 50. באותו הזמן היה בבעלותנו טנדר כרמל מתפרק לחלוטין אבל מטוס קטן (מנוע טיומף על מרכב של 450 קילו). נסעתי שם וניידת שחנתה בצד סימנה לי לעצור (כבר ידעתי למה אבל העדפתי לשתוק). השוטר מבקש ניירות, מסתכל על האוטו, מסתכל על הצג של המכמונת, ממלמל "לא יכול להיות" ומחזיר לי את הניירות עם ברכת סע לשלום. שבוע אחר כך תפסו אותי בדיוק באותו מקום על 124 אבל הפעם עם ה 505.

באותה התקופה יצאנו כמה חברה בכמה רכבים וביצעתי פניית פרסה בעזרת בלם היד. לרוע מזלי סמוייה עם שני שוטרים לבושים אזרחית היתה בדיוק לידי וכרזו לי לעצור. אני עצרתי, ירדתי מהאוטו וניגשתי אליהם (לא חכם להתחנן על נפשי עם אוטו מלא צעירים שמחים ועולזים). הסברתי שאנחנו חיילים בחופשה מלבנון (מה שהיה נכון) ושנכון שלא הייתי בסדר אבל לא סיכנתי אף אחד. חטפתי מהם שטיפה כזו שכבר הבנתי שאני הולך לצאת מזה בלי דוח אבל אז חבר מאחד הרכבים האחרים ירד אלינו בלי חולצה ועם בקבוק בירה ביד ושאל מה הבעייה. אני הייתי בטוח שאכלנו אותה אבל למזלי השוטר שאל אותי מי זה ואני באינסטינקט של רגע אמרתי שאין לי מושג וכנראה שזה סתם איזה סקרן. למזלי הוא היה מספיק חכם לפחות לשתוק והשוטר אכל את הסיפור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...