Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הסיפור שלי

השנה 2004 תקופת השוטרים מקרטון שמכוונים מכמונת מהירות למי שזוכר

השעה 4 5 בבוקר בלילה שבין שישי לשבת אחרי יבילוי בצפון קר רצח בחוץ אני וחבר מתים מעייפות

המזגן על חום אני מתחיל לנקר מבקש מהחבר שלי שיחליף אותי על ההגה התשובה שלו היתה אני מת אחי

תרים תאוטו לXXX נגיע תיקתק תוך שנייה (הרכב GOLF GTI MK4 חדשה)

בעודי טס אני רואה משהו מבצבץ מצד ימין של הכביש אני אומר לחבר שלי הלך עליי זה שוטר הוא אומר לי נראה לך זה הקרטון

הזה מיותר לציין שזה היה שוטר אמיתי וכנראה עצבני מכוון עליי אני עובר אותו הוא נכנס לניידת מפעיל אורות ומתחיל לרדוף אחרי כנראה לא שמתי לב הייתי לחוץ ומוריד מהירות אני אומר לעצמי בלב שאם אני עוצר זה לא דוח אלא מעצר ואין מצב

שאני מבלה סופש במעצר נתתי גז כיביתי אורות הוא נעלם לי במראה בכניסה לשפיים לקחתי ימינה

נכנסתי לחנייה כיביתי את הרכב תוך כדי שאני דופק לחבר שלי מכות רצח והוא עוד אומר לי למה לקחתי ימינה

איך שהוא אמר את זה אני רואה אורות כחולים באים מהכיוון הנגדי ישר שנינו התחבאנו כמו מסכנים בתוך הרכב שעה ואז נרדמנו

עד היום אנחנו צוחקים על זה אבל אז זה היה מפחיד.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
תתחיל להרגיע את הדיבור שלך.

נסענו על כביש עירוני במהירות של 50 קמ"ש בלילה, כשאין אף אחד. זה כביש שנוסעים עליו במהירויות של 40 קמ"ש ביום, לא סיכנו א אף אחד וממש לא את עצמינו.

כל אחד ניהיה לי פתאום מתחסד ויפה נפש עם הרגל על הגז.

ואם שוטר היה עוצר אותנו, הדבר היחיד שהוא יכל לקנוס אותנו עליו היה 'בריונות בכביש' ולפי מה שאני ראיתי ושמעתי, זה הקנסות הכי מומצאים ומצוצים מהאצבע שאפשר לתת. לא עברנו את המהירות המותרת ולא דרסנו ולא סיכנו אף אחד.

כולה 2 חברים שבדיוק לפני כמה חודשים הוצאנו רישיונות וקנינו רכבים, אסור להנות? עוד מעט גם תגיד שלקחתי את הפרארי של אבא ונסעתי 400 בכביש החוף.

אני מודע למעשים שלי ולהשלכות שלי, ולוקח אחריות על כל המעשים.

באוטו שלי אין לא כריות אוויר, לא מערכת בלימה ולא כלום, ועוד ישבו איתי 2 בנות ברכב ואצלו עוד מישהי. לפני שלקחתי אחריות על עצמי לקחתי אחריות על כל הנוסעים באוטו שלי, אז אני יכול להבטיח לך שאותי אתה לא תראה משתולל על הכביש.

מה שאני עשיתי על הכביש היה רגיל ולגיטימי, קיבלת רושם מוטעה ממה שכתבתי וזאת כבר לא בעיה שלי.

ושלא נדבר על העובדה שיש לנו מכוניות 'חלשות' בלשון המעטה, 60 כ"ס כל אחת. אני לא חושב שעם הספקים כאלה היינו טסים על הכביש, ועוד בעליה ועוד שהאוטו של החבר אוטומטי.

'יקחו את הרישיון', קל להגיד את זה. אה? לפי תגובות קודמות שלך שמתי לב שגם אתה היית שוטר או מתנדב, עדין לא הבנתי מה בדיוק. מצחיק, ליד הבית שלי בשעות הלילה בדר"כ (12 בלילה והלאה) נוסעת לה מדי פעם מאזדה 3 לבנה עם לוחית משטרתית והנהג עושה פניות עם אמברקס, שם בהילוך סרק ונותן גז, נוסע על 60-70 ליד הבית שלי שזאת שכונה שעדיף לנסוע פה על 40 כי כל רגע ילד יכול לקפוץ לך לכביש, כבר כמה פעמים ניסיתי לעשות משהו בנושא. בקיצור עוד אידיוט מאניק על מדים.

את הרישיון שלי אני עשיתי בכסף של עצמי, קרוב ל7 אלף ו4 טסטים, ואת הביטוח של הרכב שלי ואת הרכב שלי קניתי בכסף של עצמי, אז שניה לפני שאתה כותב ש'יקחו' תחשוב קצת. ואני לא בן אדם אם אתה לא עם רגל על הגז בכביש מהיר ועובר את המהירות המותרת, ולא בקצת.

מקס מקס מקס בדיוק לפני כמה שניות ראיתי שרשמת את הקטע של הניידת באתר של משטרת ישראל :-P

פורסם
אם זה אמיתי, אני מאחל לך שיקחו לך את הרישיון וכמה שיותר מהר. עצוב.

לא הבנת כמה מטומטם יצאת כשהתלהבת מההתפרעות שלך על הכביש ועכשיו אתה מנסה להגן על עצמך, לא מגיע לך הרישיון ולא מזיז לי ת'ביצה כמה השקעת בשבילו.

כמה התחסדות, כמה אפשר? הילד לא עשה שום דבר שאחרים פה לא עשו. עלה עם גלגל על מעגל תנועה (שטוח, מי ישמע). צאו מהסרט הצדקני שאתם חיים בו, אנא מכם.

תתחיל להרגיע את הדיבור שלך.

עם כל הכבוד, לא בדיוק שורה נורמלית להודעה בפורום ציבורי.

תמשיך לקוות, בחיים לא יצא לי לעבור קמ"ש אחד את המהירות המותרת...

מה אתה עושה בפורום רכב? לא בהתרסה, פשוט בשאלה? תמיד עניין אותי מה עושים פה אלה שנוהגים כמו סבתות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה אתה עושה בפורום רכב? לא בהתרסה, פשוט בשאלה? תמיד עניין אותי מה עושים פה אלה שנוהגים כמו סבתות.

אני ארשה לעצמי להתחיל "להנות" יותר אחרי שאני אהיה יותר מנוסה ואולי גם אעבור איזה קורס או 2. עד אז אני נהנה לנהוג גם בימני במהירות סבירה.

כמה התחסדות, כמה אפשר? הילד לא עשה שום דבר שאחרים פה לא עשו. עלה עם גלגל על מעגל תנועה (שטוח, מי ישמע). צאו מהסרט הצדקני שאתם חיים בו, אנא מכם.

יש מרחק גדול בין "להנות" מנהיגה כמו שאנשים מנוסים כאן עושים לבין להתפרע על הכביש ביחד עם חבר חודש אחרי שנגמר המלווה.

פורסם

מה הקשר?!

כי רק מי שנוסע בכבישים ציבוריים במהירות גבוה מקומו בפורום רכבים?!

מה תגיד לכל החברים כאן שמתעסקים ברכבי אספנות ומשפצים את הרכבים שלהם מא' עד ת', או חברי הפורום שניגשים לימי מסלול כדאי להוציא "אגרסיות" במקום בטוח בלי לפגוע באף אחד..

למהירות אין שום קשר אם מקומו של בן אדם בפורום או לא..

ישנם גם אנשים שרוצים פשוט לחלוק את הידע הטכני שלהם עם אנשים נוספים אשר מבינים ברכבים..

יום נעים..

וקדימה בואו נחזור לשרשור הענק הזה-

אני אמשיך:

שנת 2004(אם אני לא טועה) אני ואחי נוסעים לכיוון כפר תבור מאיזור המרכז כדאי להביא כלבה חדשה(מרמנו-רועה איטלקית מדהימה!!).

באחד מהכבישים מתקרבת מאחור ניידת עם כל האורות והצ'קלקות ואנחנו רואים את השוטר במראה צועק לכיוון המיקרופון שלו-אבל בתוך הרכב שקט ודממה..

השתקנו את המוזיקה ופתחנו חלונות כדי לשמוע האם הוא כורז לנו(חשוב להגיד לא נסענו במהירות מעל המותר או משהו בסגנון-יש גורה חדשה ברכב לא נעשה לה ישר טראומה) בקיצור שקט ודממה.

הניידת עוקפת משמאל ומתקרבת אלינו ,השוטר פותח את החלון וצורח לנו תעצרו בצד.

עוצרים בצד ומתוך הניידת רצים אלינו שני שוטרים, אחד מהם עם נשק אוטומטי ואחד נשק יד מכוונים לכיוון הרכב.

בוא נגיד ככה-פה חשדתי..

כמובן שהם מתחילים לצרוח עלינו למה לא הקשבנו להם ועצרנו ואנחנו בשיא הפשטות פשוט אומרים להם-יש לכם בעיה במערכת כריזה-השוטר כמובן שלא מאמין וצועק אין כזה דבר,זה בטוח עובד!! אחד מהשוטרים ניגש לניידת תופס את המיקרופון ומתחיל לצרוח ומה אנחנו שומעים?! שקט ודממה:-D.

כמובן שהשוטר היה נבוך אבל זה לא עצר בעדו לצעוק עלינו שהיינו צריכים לעצור כאשר ראינו את האורות מאחור.

בסופו של דבר המשכנו לדרכנו-מסתבר שבני דודנו גנבו רכב בדיוק באותו הדגם והצבע שלנו אז חשבו שזה אנחנו..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
אני ארשה לעצמי להתחיל "להנות" יותר אחרי שאני אהיה יותר מנוסה ואולי גם אעבור איזה קורס או 2. עד אז אני נהנה לנהוג גם בימני במהירות סבירה.

יש מרחק גדול בין "להנות" מנהיגה כמו שאנשים מנוסים כאן עושים לבין להתפרע על הכביש ביחד עם חבר חודש אחרי שנגמר המלווה.

יפה שאתה מודע למגבלותיך, אבל לנהוג עם העין על מד המהירות לא תורם לבטיחות, אולי רק של הארנק (לא זניח, אבל גם לא העניין).

ההתפרעות היחידה שהייתה פה זה לעלות טיפה על מעגל תנועה. שטוח (שאחרת היה כבר נפתח שרשור - עליתי על מדרכה והרסתי את האוטו, מה אני אעשה עכשיו?). קצת פרופורציות.

מה הקשר?!

כי רק מי שנוסע בכבישים ציבוריים במהירות גבוה מקומו בפורום רכבים?!

מה תגיד לכל החברים כאן שמתעסקים ברכבי אספנות ומשפצים את הרכבים שלהם מא' עד ת', או חברי הפורום שניגשים לימי מסלול כדאי להוציא "אגרסיות" במקום בטוח בלי לפגוע באף אחד..

למהירות אין שום קשר אם מקומו של בן אדם בפורום או לא..

ישנם גם אנשים שרוצים פשוט לחלוק את הידע הטכני שלהם עם אנשים נוספים אשר מבינים ברכבים..

אני במסלול מדי חודשיים בממוצע (לא כולל קארטינג). לפעמים יותר, כך שאת החלק הזה, תאמין לי, אני מבין יופי. למהירות אין קשר, לגישה יש. כאשר בן אדם אומר בהתרסה "אני לא עובר על המהירות המותרת" והכוונה שלו "אתה כן ואתה עבריין ואותך למשטרה", זו בעיה, וזה היה המקרה שלנו. ראיית המהירות המותר כערך אבסולוטי וכאינדיקציה לזהירות בנהיגה היא פשוט טמטום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את ההודעות שלי שוב. אמרתי שאמנם כן, אני נגד מהירות גבוהה מהמותר אבל שזה בסדר אם בן אדם מיומן ומאומן, בטח אחד כזה שלקח קורסים ויש לו שנים של נהיגה ברזומה שלו.

בנוגע ל"התפרעות היחידה שהייתה פה"- קרא שוב את הודעתו, נראה כי החלטת להטפל רק לעניין המעגל- אני רק ציינתי זאת כדי להפריך דבריו. אותו אחד העיד בעצמו על ההתפרעות שלו ושל חבר שלו- לא נותן לי לעקוף, כן נותן לי לעקוף, חותך אותי, חותך אותו וכו'. משחקים בכביש זה מתכון לאסון וכבר ממזמן כבר עברנו את עניין המהירות המותרת, שהתייחסתי אליה בתור must לנהגים חדשים ולא מיומנים, כן גם נהגים כמוני. ממש לא טענתי שזה אינדיקציה לזהירות בנהיגה, כל עוד המהירות לא מסכנת אותי והיא לא מטורפת, ויושב מאחורי ההגה בן אדם אחראי (לא אחד שסיים מלווה לפני חודש), וכמובן שהוא עושה את זה בדרך שהיא לא עירונית, שידפוק את עצמו עם דו"חות ושיסכן את רישיון הנהיגה שלו בכיף.

כמו כן הגישה של אותו אחד לא מצאה חן בעיניי. שלושה חודשים על הכביש וכבר מחליט להתפאר בשטויות שהוא עושה, אני אומר שזה מעיד עליו בתור בן אדם וגם כן בתור נהג. יש כאן כאלה שטסים על הכביש בלילה כשחשוך ולא פוצים פה, כי השתיקה יפה לדברים כאלה. אגו על הכביש, "כבוד" על התפרעות ומשחקים זה דבר אסור.

זהו.

פורסם

רוב רובם של שוכני הפורום עשה שטויות, במיוחד בפז"מ הזה, שבו התלהבות לרוב גדולה מיכולת הריסון. רובם גם הפסיקו עם זה בשלב מסויים, מי יותר, מי פחות, מי בטוב ומי ברע. זה לא שמה שהוא עשה טוב, זה התגובות המתחסדות והצדקניות שמפריעות.

אבל בוא נחזיר את השרשור לנושא המקורי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נ.ב.

בהודעה זו הפכתי מסתם "נהג שודים" ל"נהג שודים מדופלם".

כבוד הוא לי.

איפה הוצאת את הדיפלומה ?

האם עדיף בראודה או טכניון ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

טקסס, ארה"ב. חוצות העיר אוסטין.

כביש מהיר הכל טוב ויפה, שלושה בחורים וידידה עושים רוד טריפ.

רק כדי להמתיר את הסיפור, תנסו לקרוא את דברי השוטר במבטא טקסני כבד, ותזכרו שלושה דברים

לטקסס משפט מוכר מאוד

"you don't mass with texas"

הדבר השני, טקסס היא אחת מהמדינות עם השיטור הכי נוקשה בארה"ב, משטרת התנוכה והstate police לא שונות.

מד האוץ מציג 70. המהירות המותרת בכביש? 65, או לפחות ככה חשבנו. מסתבר שקטע ספציפי של 55.

לפתע פתאום, צ'קלות והבהוב אורות מסמן לנו לעצור בשולי הכביש. זכינו לכבוד להעצר ע"י texas state trooper. עם הכובע והרייבאן. אם רק היינו באיזו שבי ישנה, היינו נראים כמו סצינה בסרט נעורים אמריקאי.

"license and registrations please"

תוך כדי הגשת המסמכים השאלה הקלאסית נשמעת

"did y'all know why have stopped you for?"

הנהג :"no sir, i do not"

שוטר: "you were driving 70 in 55 area"

"i tgohut it was a 65 area"

"no sir, it a 55"

מפה הכל התחיל להיות מצחיק (לא שלחבורה של חובבי אמרקינה שכמונו לשמוע את המשפט השני במבטא טקסני כבד לא גרם לרצול להתפוצץ מצחוק, כן?)

לאחר עיון ברשיונות הבינלאומיים באדיבות ממסי, השוטר פונה אלינו ואומר

"i see y'all from israel. now i know how y'all drive around there. we don't drive like that here in texas"

"your lucky it's past five otherwise i wouldve taken you all downtown"

זה היה שלב שבו יצא לנו קצת פיפי נראה לי...

"but, since it's the end of my shift, and you're not from 'round here, i gonna let you go with a warning"

"now you drive safe, ya hear? if i'll catch y'all again drving like that, i'll throw you in a cell for the night"

והפאנצ'

"y'all have a good day now, ya hear?, your free to go"

יש לציין שמרגע העזיבה של השוטר לא עברנו את המהירות בשיט... לפחות לא עד העזיבה של תחום המדינה של טקסס.

את כרטיס ההזהרה חבר שלי שומר עד היום.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...