Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השרשור הפך לאחד הגדולים:-o

חבר סיפר לי, תארו לכם מהצד:

שנת 2000, לילה, צומת ביל"ו רחובות, חבר שלו (רוסי) נוסע מרחובות לביתו שבקרית עקרון (עניין של כמה קילומטרים) אחרי הצומת יש שוטר שמסמן לעצור, מדברים, השוטר שם יד אחת על המותניים, מיישר את הגב, פרצוף מופתע, יד שנייה על הפנים (מחליקה על הפנים מלמעלה ועד הסנטר), מסתובב והולך, והנהג ממשיך לנסוע.

עכשיו ההסברים:

הבחור היה כבן 40, שיכור לגמרי, בדיוק חזר מחגיגת יום הולדת מחבר, הרכב סקודה מתחילת שנות ה-90, בלי טסט, בלי ביטוח, וגם ללא רשיון נהיגה

"ערב טוב, רשיונות בבקשה"

"אין"

"שתית אלכוהול?"

"דא"

"רשיון נהיגה"

"אין"

"רשיון רכב"

"אין"

"ביטוח"

"נייטו" (אין)

"אתה גר קרוב?"

"פה 200 מטר"

"אתה יודע כמה ניירת אני צריך למלא עכשיו? עוף לי מהעניים, שאני לא יראה אותך עוד פעם"

הסתובב והלך :lol:

סיפור קורע, אבל שוטר בלאי :evil:

כנראה שסיים את המכסת דוחות שלו לחודש ההוא :x

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
זה סיפור אמיתי שאפשר להאמין לזה:mm_surpri:shock:

הסיפור עם הרוסי השיכור נשמע הזוי ביותר.

זכור לי מבזק חדשות יום אחד בדרך חזרה מהעבודה,על בחור מהצפון שמהר לב"ח עם אשתו שהייתה בהריון ובצירים מתקדמים (יעני,אוטוטו יולדת)

עם הנאכס שלו תפס אותו שוטר,שימו לב :

מהירות מופרזת,בלי חגורה,מדבר בפלאפון,ובלי רשיונות (לא של הרכב ולא של הנהג עצמו).

לפי מה שהקריין סיפר השוטר החליק לו והסוף טוב - מה נכון מה לא,כנראה שלא אדע :)

אז כמה שאתה חושב ששמעת על משהו הכי הזוי אי פעם,תמיד הרף גבוה יותר :wink:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפני שנתיים נסעתי בכביש 70 לכיוון צומת ייגור.

בצומת אחרי שפרעם עוצרת לידי יונדאי גטס לבנה והנהג (על אזרחי) מסמן לי לפתוח את החלון, אני מתעלם ממנו, אחרי זה הנהג מוציא מהתא כפפות צ'קלקה וגם כובע של שוטרים, אני פותח את החלון והוא אומר לי תעצור בצד.

אחרי זה נשמע משפט מאוד מאוד מפחיד "אני נסעתי 160 ולא הצלחתי להתקרב אליך, מה אתה אומר על זה?"

אני התחלתי להסביר לו שבגלל הירידות אני לא שמתי לב למהירות....

הוא אמר לי שרק בגלל שהוא ראה את האישור כניסה למכללה הוא הבין שאני סטודנט ובלי רכב יהיה לי מאוד קשה ובגלל זה הוא נותן לי דוח רק על פנסי ערפל :-)

פורסם

בצומת אחרי שפרעם עוצרת לידי יונדאי גטס לבנה והנהג (על אזרחי) מסמן לי לפתוח את החלון, אני מתעלם ממנו, אחרי זה הנהג מוציא מהתא כפפות צ'קלקה וגם כובע של שוטרים, אני פותח את החלון והוא אומר לי תעצור בצד.

אחרי זה נשמע משפט מאוד מאוד מפחיד "אני נסעתי 160 ולא הצלחתי להתקרב אליך, מה אתה אומר על זה?"

הוא אמר לי שרק בגלל שהוא ראה את האישור כניסה למכללה הוא הבין שאני סטודנט ובלי רכב יהיה לי מאוד קשה ובגלל זה הוא נותן לי דוח רק על פנסי ערפל :-)

האם שוטר יכול לתת דו"ח בגלל שהוא היה צריך לנסוע 160 קמ"ש כדי להגיע אילך ?

כלומר האם זה קביל (או כביל) בבית משפט ?

ואגב שרשור מדהים, כל פעם אני צוחק בקול רם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
....עוצרת לידי יונדאי גטס לבנה.... "אני נסעתי 160 ולא הצלחתי להתקרב אליך, מה אתה אומר על זה? ....

אני הייתי אומר שביונדאי יישמחו לקבל את הרכב שלו חזרה ולשלם לו הרבה כסף, רק שיסביר להם מה הוא עשה לרכב כדי שיגיע למהירות הנ״ל.

פורסם

יצאת חומוס. התגובה הנכונה למקרה כזה היא "תבדוק את הספידומטר אצלך. אני נסעתי כחוק".

אי אפשר לתת קנס לפי ספידומטר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא כביל... גם אם תסע 250 והוא צריך להדביק במשך דקות ארוכות כדי לגרד אותך אם בכלל הוא לא יכול לעשות עם זה כלום אם אין לו אמצעי מדידה שלכד אותך.

הוא יכול מקסימום להשתגע קצת ולתת לך דו''ח על נהיגה פרועה\רשלנית או איך שלא קוראים לחרא הזה היום.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

המקרה של הגטס הזכיר לי עוד סיפור ששמעתי מאיש מבוגר אחד שסיפר שפעם נהג על גרוטאה כלשהיא שאני לא זוכר אפילו איזה, ובכביש מהיר עצר אותו שוטר שטען שהאיש נסע 130 קמ"ש במקום 90 המותר, האיש יצא מהאוטו, נתן את המפתחות לשוטר, ואמר לו שאם הוא יצליח להגיע ל-100 קמ"ש בגרוטאה שלו אז שיעשה מה שהוא רוצה, גם שישאיר אצלו את הרכב, השוטר היה המום, צחק קצת, כנראה התבלבל, ושיחרר את האיש לדרכו.

פורסם
"אני נסעתי 160 ולא הצלחתי להתקרב אליך, מה אתה אומר על זה?"

היית אומר לו שהוא צודק ושאתה מבקש לקבל בדיוק את אותו העונש שקיבל המפכ"ל כשמישהו נסע מאחוריו וצילם את מד המהירות שלו, שלגמרי במקרה הראה 160 קמ"ש.

החוק בישראל מגדיר רשימה סגורה של אמצעים לאכיפת מהירות. שום אמצעי אחר אינו קביל, בטח שלא מד מהירות של כלי רכב שידוע שתמיד קיימת בו סטיה מסויימת כלפי מעלה.

שילך לעשות חומוס וחמוצים עם האיומים שלו.

אגב, האם הוא הציג בפניך תעודה כלשהי? אם לא, אינך חייב כלל לעצור לו. שקלקה וכובע גם אני יכול לקנות, זה עדיין לא עושה אותי שוטר, אם כבר אז מתחזה לשוטר שזוהי עבירה פלילית.

כנ"ל גם במקרה שבו הוא הציג בפניך תעודת שוטר מתנדב בזמן שהוא אינו במשמרת - זוהי גם התחזות לשוטר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אחד מחו"ל ואחד מהארץ:

ניו זילנד לפני עשור, אני מטייל בטרמפים. אחר הצהריים אחד אני עומד באיזה כביש נידח ומחכה לטרמפ הבא, ובעוונותי הייתי צריך לרוקן השלפוחית. הסתובבתי לשיח הסמוך ועסקתי בשלי, כשמאחורי עצרה ניידת. מסתבר שזה לא חוקי להשתין בצידי הכביש. ברור שגם השוטר, כמו כל הניו זילנדים שפגשתי היה בן אדם נחמד, ואחרי שיחה קצרה בה סיפרתי שאני מישראל אמר שהוא היה מתנדב באיזה מושב פעם. כמובן שהיה מדובר על מושב סמוך לזה שבו גדלתי. צירוף המקרים הזה פתח שיחה עוד יותר נעימה, בסופה לקח אותי השוטר אליו הביתה, הכרתי את המשפחה ושתינו כמה וכמה בירות על המרפסת.

בשלב מסויים קמתי ללכת (למרות שהוזמנתי להישאר לישון) והנה קופץ אדון שוטר ומתנדב להקפיץ אותי ליציאה מהעיירה. כששאלתי אותו חצי בבדיחות האם אין לו בעיה לנהוג (שתינו איזה שלוש ארבע בירות) ענה "בחייך, זה לא נקרא לשתות!"

תל אביב, אני עומד ברמזור אדום בדרך נמיר ומגלגל לעצמי סיגריה. מרים את הראש לחלון עם הסיגריה בזוית הפה, משמאלי ניידת ושני שוטרים במבט המום בוהים בי ומסמנים לפתוח את החלון. "תגיד לי אין לך בושה, אתה מעשן לי סמים מול העיניים?!" שואל השוטר עם מבט מזועזע בעיניים. הרמתי את חבילת הטבק והראיתי להם, ואלה הפליגו לדרכם בכעס. לא הפסקתי לצחוק זמן רב אח"כ, המבט של השוטר היה שווה מליונים.

אני לא מעשן, ולמרות שניסו לגרום לי חברים לעשן במשך שנים (קח סיגריה תנסה), לא נכנעתי.

אבל הייתי מוכן לגלגל ולעשן אחת עדי לזכות בסיטואציה כמו שלך :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

פעם ביציאה לכביש 42 מרחובות לכוון כביש 4, המתנתי בערך 40 דקות שיענו לי באורנג' שירות לקוחות (טפו)

הפאלפון היה על רמקול, מונח על המושב ליד. זו שיחה שהתחלתי עוד כשהייתי בבית, ואז כבר הייתי צריך לצאת.

אני פונה ימינה, (עוד לא היה שם רמזור אז), ורואה ניידת בצד, אבל עסוקה.

המשכתי לסוע. פתאום אני קולט שוטרת מסמנת לי לעצור! דפקתי ברקס (הטלפון החלק לרצפת הרכב) ונעמדתי אחרי הניידת. שוטרת באה, כבר הכנתי את הרשיונות והכל עד שהיא הגיע, פתחתי את החלון ואמרתי לה "שלום, בבקשה." השוטרת לא מספיקה להגיב, נציגת שירות של אורנג' עונה ומתחילה לצעוק מבעד לרמקול של ה Nokia N95, "הלו? הלו??? אני לא שומעת אותך"

השוטרת מסתכלת עליי :shock:

אני מסתכל עליה :shock: וצועק לטלפון : "רק שניה בבקשה"

עוברות עוד איזה 3 שניות של נצח, ואף אחד לא אומר כלום, בסוף החלטתי לשבור את הקרח

"אני יודע שאת חושבת שזרקתי את הפאלפון על הרצפה כשסמנת לי לעצור, אבל האמת היא שאני ממתין שאורנג' שגנבו ממני 400 שקל יענו לטלפון כבר 40 דקות, הטלפון היה כאן על מושב ותכננתי לעצור בצד כשהם סוף סוף עונים לי..."

שוטרת : "אהמ."

אני : "אז.... אני יכול רגע לדבר איתם?"

שוטרת : "תבוא כשתסיים, בהצלחה"

אחרי שיחה של כמעט 30 דקות עם אורנג', אני מגיע לשוטרת, מודה לה על ההבנה, "סע לשלום."

Peugeot 208 GTI 2016

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שרשור ענק!!!! קראתי כל תגובה ותגובה בכיף (כמעט) והחלטתי לא לשתף את הסיפורים שלי, על איך שגיליתי מה ניתן לעשות אם הגה בידיים והרבה מצב רוח :wink: (מבלי לסכן אף אחד ושום דבר)

תמשיכו לספר, העם דורש עוד!!

עריכה: עכשיו שמתי לב לתאריך ההודעות :o , שווה הקפצה :)

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

או שרשור נחמד!

ערב שישי אני ועוד כמה חברים יוצרים ומחליטים שהפעם הולכים לשתות שוקו חם בבית קפה ברוטשילד, יוצאים נהנים ונכנסים לסטלה של עייפות אחרי שבוע מפרך בצבא .

נוסעים לכיון הבית דרך קרליבך ומתנדבת עוצרת את חבר שלי שנהג לבדיקת רשיונות ואלכוהול .

לאחרי מציאת המסמכים שהתחבאו עמוק בתא כפפות היא שואלת את החבר ״ מה שתית היום?״

הוא עונה לי בחיוך ״שוקו חם!״ מבט חטוף נוסף והיא הולכת להביא את היינשוף " לנשוף! ״ במבטא כבד של רוסיה

המבט שהיה לה אחרי שהבדיקה יצאה אפס היה שווה את כל הלילה :)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...