Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי בעוד מקרה שקרה לי לפני כ 20 שנים.

אני בא לצאת מחניון בדרום ת"א ומאזדה לבנה חוסמת את היציאה ולידה עומד בחור חנון לבנבן עם משקפיים. אני פונה בנימוס ומבקש ממנו להזיז את האוטו ולתת לי לצאת.

הוא בתגובה אומר "משטרה. את הרשיונות בבקשה". אני בתגובה עונה את הדבר הראשון שעולה לי בראש ואומר לו "אחי, עם כל הכבוד אין סיכוי שאתה שוטר". הוא שואל למה ואני עונה ששוטר נראה הרבה פחות אינטיליגנט והרבה יותר ערס. למזלי הוא קיבל את זה ברוח טובה ואחרי ששלף תעודת שוטר ובדק ניירות הוא אמר שרק בגלל שהוא מקבל את דבריי כמחמאה הוא לא עושה עם זה כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד משהו שעלה בזכרוני.

לפני חצי שנה בערך אני נוסע בכביש 1 בתוך ירושלים, באיזור שיח' ג'ראח.

במסלול הימני.

לפתע נדבקת לי לתחת אוקטביה לבנה עם נורות סגולות, שפריצרים כחולים ומוזיקה מזרחית מחרישת אזניים ומהבהבת באורות הגבוהים.

אני לא מבין מה הערס רוצה וממשיך.

עוברים כמה מטרים והדפקט נדבק יותר לאוטו.

החלטתי שאני נעלם מהמקום, עלו לי כל מיני תסריטים בראש ואף אחד מהם לא היה מלבב במיוחד.

האוטו חזק ואני לוחץ עד הסוף ונעלם. מאחור אני רואה את האוקטביה מעלה ענני עשן שחור (דיזל או לא?) ופותחת במרדף.

אני מגחך נותן לו להתקרב ואז נעלם.

ככה לאורך של כמה מאות מטרים - עד שזה נמאס להם. פתאום אני רואה במראה פליקרים בחלון הקדמי ושומע זעקה:"אסמקס תעצור בצד. תעצור בצד".

אני עומד ומהאוטו יוצאים בפעולת קומנדו מכל 4 הדלתות שוטרים עם כובעי מצחיה ומזנקים אלי.

לזכותם אני אומר שהם לא התלהמו - ביקשו תעודות ורשיונות ואחרי שהבינו מה חשבתי, כולם נקרעו מצחוק ושחררו אותי.

כששאלתי אותם למה הם נדבקו לי לתחת, הם בכלל לא הבינו מה אני רוצה..

פורסם

הנה מקרה על טיפשות. אני מגיע לצומת לא מרומזרת די עמוסה כשלפני עוד רכב והזכות היא שלנו. הרכב לפני עוצר ונותן לניידת משטרה את הזכות להיכנס לצומת לפניו. עד כאן הכל יפה. מהניידת במקום לעשות תודה, בוקעת הכריזה, מאזדה, למה אתה בלי חגורה, תעצור בצד...

טיפש, מרוב טוב לב אכל אותה כנראה בדו"ח. אם לא היה מנסה להתחנף אלא נוסע ישר הנידת בכלל לא היתה יכולה לראות שהוא בלי חגורה.

פורסם
הנה מקרה על טיפשות. אני מגיע לצומת לא מרומזרת די עמוסה כשלפני עוד רכב והזכות היא שלנו. הרכב לפני עוצר ונותן לניידת משטרה את הזכות להיכנס לצומת לפניו. עד כאן הכל יפה. מהניידת במקום לעשות תודה, בוקעת הכריזה, מאזדה, למה אתה בלי חגורה, תעצור בצד...

טיפש, מרוב טוב לב אכל אותה כנראה בדו"ח. אם לא היה מנסה להתחנף אלא נוסע ישר הנידת בכלל לא היתה יכולה לראות שהוא בלי חגורה.

גדול חחח,

מזכיר לי את כל אלה שאם יש ניידת לא מעיזים לעבור אותה אפילו במהירות חוקית ויוצרים פקק.

ראבק צאו מההלם של מראה של שוטר.

קובי

:-)

פורסם

טרי מהיום!

הלכתי משום מה לתחנת משטרת חדרה.

כל החלק של הכביש מהשער פנימה בשיפוצים מטורפים (כל החניות).

אז נכנסתי לשם וחניתי מול הכניסה לתחנה.

כשאני יוצא מחכה לי שוטר תנועה עם פנקס שלוף (ואני חניתי ליד הניידת שלו).

הוא התעצבן על זה שלא ראיתי את השלט שכתוב בו:

"אסורה הכניסה לרכבים חוץ מרכבי משטרת חדרה.

בפקודה!

מפקד תחנת חדרה".

מעליו היה שלט של אי כניסה.

אבל מה העיניין? כשאני נכנסתי לתחנה השלט לא היה שם. הסירו אותו הפועלים ששמים אספלט חדש ועדיין לא החזירו אותו, אז השלט שכב ליד האוטו שלי.

השוטר קיבל את זה ועזב אותי בשקט.

פורסם

יוסי, מפקד משטרת חדרה יכול לתת פקודות כאלה רק לשוטרים שלו. בגלל שאתה אזרח אז שילך לחפש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה הלכת למשטרה? נגנבה לך הלוטרה?!

:lol:

הייתי חייב להגיד משהו. סמלון חמווווד!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השרשור הפך לאחד הגדולים:-o

חבר סיפר לי, תארו לכם מהצד:

שנת 2000, לילה, צומת ביל"ו רחובות, חבר שלו (רוסי) נוסע מרחובות לביתו שבקרית עקרון (עניין של כמה קילומטרים) אחרי הצומת יש שוטר שמסמן לעצור, מדברים, השוטר שם יד אחת על המותניים, מיישר את הגב, פרצוף מופתע, יד שנייה על הפנים (מחליקה על הפנים מלמעלה ועד הסנטר), מסתובב והולך, והנהג ממשיך לנסוע.

עכשיו ההסברים:

הבחור היה כבן 40, שיכור לגמרי, בדיוק חזר מחגיגת יום הולדת מחבר, הרכב סקודה מתחילת שנות ה-90, בלי טסט, בלי ביטוח, וגם ללא רשיון נהיגה

"ערב טוב, רשיונות בבקשה"

"אין"

"שתית אלכוהול?"

"דא"

"רשיון נהיגה"

"אין"

"רשיון רכב"

"אין"

"ביטוח"

"נייטו" (אין)

"אתה גר קרוב?"

"פה 200 מטר"

"אתה יודע כמה ניירת אני צריך למלא עכשיו? עוף לי מהעניים, שאני לא יראה אותך עוד פעם"

הסתובב והלך :lol:

פורסם

קרעתם אותי עם הסיפורים כאן, הסיפור עם הרוסי השיכור נשמע הזוי ביותר.

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

השרשור הזה מהר מאוד הופך משרשור פאדיחות לשרשור "איך מתחמקים מבדיקת אלכוהול"

אני לא יודע אם זה טוב או רע. אם זאת על מצחיק, אין עוררין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...