Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא זוכר אם זה אמיתי או שאני מדמיין אבל נראה לי שפעם אחת שוטר עצר אותי וחברים כשהיינו 6 באוטו, הוא ראה ולא אמר כלום !

D:

פורסם
א. תדליק חימום.

ב. תוריד את הקפוצ'ון.

ג. תחליף את המוסכניק ה"גאון" :lol:

א. כשאני מדליק חימום יוצא סתם אוויר (בלילות קרים אפילו אוויר קר)

ב. למה?! זה ממש מחמם!

ג. המוסכניק אמר רדיאטור, אני טעיתי כשאמרתי לשוטר מדחס כפי שתיקנו אותי למעלה בשרשור- אגב המוסכניק ה"גאון" זה רון ;)

פורסם

דו"ח מהירות ראשון..

בדרך לגולן עם שני חבר'ה מהמילואים, האוטו מפוצץ בתיקים, ואני נוסע במהירות איטית מהרגיל בהתאם.

זזים ברמזור, ההונדה שהיתה ראשונה לפני דופקת גז ונעלמת. אני ממשיך בנסיעה רגילה, פתאום שוטר קופץ לכביש מהצד הנגדי (אין פס הפרדה) ומצביע לי "בצע נחיתה מיד". אנחנו רואים את התחת של ההונדה באופק ולא מאמינים שזה קורה.

בדו"ח הוא רשם שנסעתי 106, אחרי הפחתה. כן. עם פולו עמוסה שיושבת על הרצפה.

פספס את העבריין האמיתי בהונדה, אבל החליט לא לוותר ולהשלים את היומית על חשבון מישהו אחר. מיותר להתווכח.

דו"ח שני.

אחרי מילואים בגבול מצרים, עשיתי את הטעות של הטירונים - נסעתי ראשון כשזזנו מהרמזור. קיבלתי את הממל"ז במצח כמו ברווז.

השוטר קרא לי לניידת, אני מחכה לדו"ח בחיוך עקום. אחרי הינשוף הוא היה חייב לשאול מה הקטע. סיפרתי לו על המקרה הראשון, ואמרתי שלמה שלא יוותר הפעם ונשווה את החשבון שיהיה הוגן. הגרסה שלו לצדק היתה 250 ש"ח קנס בלי נקודות ובזה נפרדנו.

מקסיקו..

ירח דבש בצפון יוקטן, נוסעים בפולקסווגן GOL (כן, גול. אחד מכמה דגמי VW נחותים שמייצרים שם). הקילומטרים האחרונים של טיול 2000 קמ, בשוק מהמקומיים שיוצאים לכביש המהיר עם טוסטוס ומרכיבים מאחור אישה ענקית שיושבת עם הצד עם תינוק ביד, שמחים שלא פגשנו שוטרים, אחרי שקראנו שלל סיפורים של מטיילים אחרים. קצת לפני טולום עברנו באיזה כפר ונפלנו על מארב. אחד השוטרים מתקרב לאוטו ומראה לי את צג ה-Bushnell; לא חרגתי בהרבה, אבל מבחינתו בינגו.

הקנס הוא 1200 פסו, ואני חושב לעצמי איך אני מתחיל את המשא ומתן לפי הכללים שקראנו. אשתי נכנסת לשיחה ומורידה אותם משמעותית מהעץ, בכל מיני טענות. השוטר הודיע שעלינו לנסוע לתחנת משטרה ולשלם את הקנס, אך היום התחנה סגורה ואנחנו יכולים לשלם את הקנס אצלו במקום (תפס יוזמה. בד"כ התייר יציע לשוטר אם הוא יכול "לשלם את הקנס בשבילו במשטרה").

הטפסים נעלמו, כסף מזומן החליף ידיים, הוא היה כ"כ מרוצה שלחץ לי את היד פעמיים. יצאנו מזה יחסית בזול.

כמה ימים אחר כך, באי קוזומל.

חנינו את הקטנוע בכביש הטיילת, היה מלא ברכבים וקטנועים אחרים שחנו שם. חוזרים לקטנוע - המספר איננו, על הדשבורד תקוע דו"ח מגולגל.

במקסיקו לוקחים את המספר עד שתשלם את הדו"ח, ובלי מספר אין חידוש רשיון רכב. כך שרואים הרבה שנוסעים בלי לוחיות.

מצאתי את הכלב שנתן אותו ולקח לי את הלוחיות. התווכחתי איתו למה רק אני קיבלתי דו"ח, עם כל הרכבים שחונים בטיילת. (כאילו זה לא היה ברור. הקטנוע שכור, הם מכירים את המטרות הקבועות, ולך תדע כמה פעמים גונזלס הוריד את הלוחית מהקטנוע הזה ושדרג לתייר ששכר אותו את החופשה). הפקח עשה את עצמו רושם דו"ח לקטנוע ישן שחנה לידי, הבעלים המקומי מיד הופיע וגרם לו להפסיק עם השטויות ולהחזיר לו את הלוחית.

הסצנה הבאה - תחנת המשטרה של קוזומל, חילוץ הלוחיות.

השוטר בקבלה "לא ידע אנגלית", ובזמן שהתווכחתי עם היחיד שידע אנגלית בתחנה, שדווקא לקטנוע של תייר ניתן דו"ח למרות כל הרכבים שעמדו שם ושזאת לא צורה לקבל תיירים ושאני אפנה לשגרירות הישראלית (בקול רועם ומאיים) וכל מיני דיבורי סרק אחרים שלא הרשימו אף אחד מהם, השוטר שלא ידע אנגלית תפס את ההזדמנות ופברק דו"ח. בלי למצמץ, מראה לי דו"ח שכביכול נרשם לרכב אחר, בדיוק דקה אחרי הדו"ח שלי. נזכרתי איפה אני נמצא, ולפני שמפברקים דו"ח על נהיגה בשכרות, אחזקת נשק או תקיפת שוטר, שילמתי את הסכום, ההוא שידע אנגלית נתן לי עודף מהכיס שלו והלכתי משם.

si vis pacem, para bellum

פורסם
א. כשאני מדליק חימום יוצא סתם אוויר (בלילות קרים אפילו אוויר קר)

ב. למה?! זה ממש מחמם!

ג. המוסכניק אמר רדיאטור, אני טעיתי כשאמרתי לשוטר מדחס כפי שתיקנו אותי למעלה בשרשור- אגב המוסכניק ה"גאון" זה רון ;)

התנצלותי לרון. הוא גאון ללא מרכאות. :oops:

זמין 8)

פורסם
גיל 17, החלטנו 7 חברים שיש צורך לרדת לכיוון ים המלח בשעת לילה בלתי סבירה.

רק מה, שיש רק אוטו אחד. שלי (של ההורים שלי יותר נכון). אז בצעד של חוכמה עילאית ותבונה חסרת תקדים החלטתי שאין שום בעיה, ו2 אנשים יכולים לסוע בבגאז' בתנוחת כפיות. (פורד פוקוס דור ראשון, בגאז גדול :lol: )

כולם משום מה זרמו עם הרעיון הגאוני הזה ויצאנו לדרך.

קצת אחרי שהתחלנו לסוע כבר שמתי לב שהאוטו מאיץ לא משהו ובולם עוד יותר לא משהו. אבל אמרתי ניחא, ניסע בזהירות. :roll:

באזור ורד יריחו אני קולט מרחוק ניידת עומדת בשוליים ושוטר עם וסט זוהר מסתובב לידה. אני אומר לעצמי בלב "רק שלא יעצור אותנו, רק שלא יעצור אותנו"

כמובן שהוא עצר אותנו.

אני מתפלל לה' שהשוטר רק יעשה בדיקת רשיונות, ולא יתחיל חיפוש סמים וכו' באוטו כי אז הוא ימצא 2 אנשים בבגאז ויהיה לי קשה להסביר את זה.

השוטר ניגש.

רשיונות? בבקשה

מה נשמע? הכל בסדר

שתיתם? לא

ים המלח בשעה כזאת? כן, משעמם לנו

יש משהו באוטו שלא צריך להיות? לא

אני רואה שהכל מתקדם יופי ואנחנו נראים לו חבר'ה סבבה,אז הוא עומד לשחרר אותנו.

בשלב הזה נשמעת צעקה אדירה מהבגאז' "למה כ"כ הרבה זמןןןןןןןןןןןןןן נו?!"

אני :shock:

השוטר :shock:

אני חושב זריז, מסתובב אחורה וצורח לתוך הפרצוף של אחד החברים שיושב במושב האחורי "תסתום את הפההה!!"

[זה בתקווה שהמטומטם בבגאז' יבין שזה מכוון בעצם אליו ויסתום את הפה"]

השוטר בוהה בכולנו ומנסה לפענח מה הלך פה הרגע. :puzzled:

20 שניות של שתיקה, הלב שלי דופק על 200.

השוטר מחזיר לי את הרשיון, "לילה טוב שיהיה לכם"..."לילה טוב"

הרגת אותי! צחוק בקול במשרד +דמעות בעיניים!

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

באחת מהנסיעות הראשונות שלי ללא מלווה, באור יום מוחלט נסעתי עם 2 חברים למכון כושר.

באחד הרמזורים הייתה בעיה ושוטר כיוון את התניעה.

בזמן שהמתנתי לאישור שאפשר לסוע גירדתי ביד שמאלית בלחי השמאלית, ליד האוזן, והטלפון היה זרוק במחזיק הכוסות.

השוטר הסתובב אליי, ראה אותי וביקש שאפתח את החלון, כשפתחתי הוא שאל למה אני מדבר בזמן נסיעה בטלפון (הוא חשב שהיד שמוצמדת לאזור האוזן אוחזת בטלפון).

החברים שלי מיד וללא דיחוי התפוצצו מצחוק וזה לא הפסיק ב5 דקות שלאחר מכן..

לא ידעתי איפה לקבור את עצמי...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם זה אמיתי, אני מאחל לך שיקחו לך את הרישיון וכמה שיותר מהר. עצוב.

תתחיל להרגיע את הדיבור שלך.

נסענו על כביש עירוני במהירות של 50 קמ"ש בלילה, כשאין אף אחד. זה כביש שנוסעים עליו במהירויות של 40 קמ"ש ביום, לא סיכנו א אף אחד וממש לא את עצמינו.

כל אחד ניהיה לי פתאום מתחסד ויפה נפש עם הרגל על הגז.

ואם שוטר היה עוצר אותנו, הדבר היחיד שהוא יכל לקנוס אותנו עליו היה 'בריונות בכביש' ולפי מה שאני ראיתי ושמעתי, זה הקנסות הכי מומצאים ומצוצים מהאצבע שאפשר לתת. לא עברנו את המהירות המותרת ולא דרסנו ולא סיכנו אף אחד.

כולה 2 חברים שבדיוק לפני כמה חודשים הוצאנו רישיונות וקנינו רכבים, אסור להנות? עוד מעט גם תגיד שלקחתי את הפרארי של אבא ונסעתי 400 בכביש החוף.

אני מודע למעשים שלי ולהשלכות שלי, ולוקח אחריות על כל המעשים.

באוטו שלי אין לא כריות אוויר, לא מערכת בלימה ולא כלום, ועוד ישבו איתי 2 בנות ברכב ואצלו עוד מישהי. לפני שלקחתי אחריות על עצמי לקחתי אחריות על כל הנוסעים באוטו שלי, אז אני יכול להבטיח לך שאותי אתה לא תראה משתולל על הכביש.

מה שאני עשיתי על הכביש היה רגיל ולגיטימי, קיבלת רושם מוטעה ממה שכתבתי וזאת כבר לא בעיה שלי.

ושלא נדבר על העובדה שיש לנו מכוניות 'חלשות' בלשון המעטה, 60 כ"ס כל אחת. אני לא חושב שעם הספקים כאלה היינו טסים על הכביש, ועוד בעליה ועוד שהאוטו של החבר אוטומטי.

'יקחו את הרישיון', קל להגיד את זה. אה? לפי תגובות קודמות שלך שמתי לב שגם אתה היית שוטר או מתנדב, עדין לא הבנתי מה בדיוק. מצחיק, ליד הבית שלי בשעות הלילה בדר"כ (12 בלילה והלאה) נוסעת לה מדי פעם מאזדה 3 לבנה עם לוחית משטרתית והנהג עושה פניות עם אמברקס, שם בהילוך סרק ונותן גז, נוסע על 60-70 ליד הבית שלי שזאת שכונה שעדיף לנסוע פה על 40 כי כל רגע ילד יכול לקפוץ לך לכביש, כבר כמה פעמים ניסיתי לעשות משהו בנושא. בקיצור עוד אידיוט מאניק על מדים.

את הרישיון שלי אני עשיתי בכסף של עצמי, קרוב ל7 אלף ו4 טסטים, ואת הביטוח של הרכב שלי ואת הרכב שלי קניתי בכסף של עצמי, אז שניה לפני שאתה כותב ש'יקחו' תחשוב קצת. ואני לא בן אדם אם אתה לא עם רגל על הגז בכביש מהיר ועובר את המהירות המותרת, ולא בקצת.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

גיל 18 סופ"ש מהצבא, אני נוהג עם עוד 4 חברים ברכב, בנתיב השמאלי נוסעת מאזדה לאנטיס עם כמה סבאים, אחרי שהוא לא מפנה את הנתיב בלית ברירה אני עוקף מימין ומעיף מבט זועם לשמאל. אחד הסבאים עושה לי נו נו נו עם האצבע ואני ממשיך להאיץ. המאזדה מאיצה ועוקפת אותי שוב ועוד פעם עושה נו נו נו ואני מאיץ שוב, ככה בערך שלוש פעמים עד שאחד החברים במושב האחורי נעמד על המושב מוריד את המכנסיים וחושף ישבן בפני הזקנים...

בינתיים ירדנו מנתניה לכביש החוף, ליד וינגייט המאזדה עוקפת ומסמנת לנו לעצור בצד, אני עוצר ניגש אלי אחד הזקנים מציג תעודת שוטר ומבקש רישיונות, אני מרוב הלם מתחיל להתחנן: "תשמע אני ממש מתנצל אנחנו אחרי חודש בלבנון ובלה בלה בלה, והחברים שלי מפגרים..."

בסוף אחרי תחנונים רבים הוא שחרר אותנו בלי כלום :-o

פורסם
תתחיל להרגיע את הדיבור שלך.

נסענו על כביש עירוני במהירות של 50 קמ"ש בלילה, כשאין אף אחד. זה כביש שנוסעים עליו במהירויות של 40 קמ"ש ביום, לא סיכנו א אף אחד וממש לא את עצמינו.

כל אחד ניהיה לי פתאום מתחסד ויפה נפש עם הרגל על הגז.

ואם שוטר היה עוצר אותנו, הדבר היחיד שהוא יכל לקנוס אותנו עליו היה 'בריונות בכביש' ולפי מה שאני ראיתי ושמעתי, זה הקנסות הכי מומצאים ומצוצים מהאצבע שאפשר לתת. לא עברנו את המהירות המותרת ולא דרסנו ולא סיכנו אף אחד.

כולה 2 חברים שבדיוק לפני כמה חודשים הוצאנו רישיונות וקנינו רכבים, אסור להנות? עוד מעט גם תגיד שלקחתי את הפרארי של אבא ונסעתי 400 בכביש החוף.

אני מודע למעשים שלי ולהשלכות שלי, ולוקח אחריות על כל המעשים.

באוטו שלי אין לא כריות אוויר, לא מערכת בלימה ולא כלום, ועוד ישבו איתי 2 בנות ברכב ואצלו עוד מישהי. לפני שלקחתי אחריות על עצמי לקחתי אחריות על כל הנוסעים באוטו שלי, אז אני יכול להבטיח לך שאותי אתה לא תראה משתולל על הכביש.

מה שאני עשיתי על הכביש היה רגיל ולגיטימי, קיבלת רושם מוטעה ממה שכתבתי וזאת כבר לא בעיה שלי.

ושלא נדבר על העובדה שיש לנו מכוניות 'חלשות' בלשון המעטה, 60 כ"ס כל אחת. אני לא חושב שעם הספקים כאלה היינו טסים על הכביש, ועוד בעליה ועוד שהאוטו של החבר אוטומטי.

'יקחו את הרישיון', קל להגיד את זה. אה? לפי תגובות קודמות שלך שמתי לב שגם אתה היית שוטר או מתנדב, עדין לא הבנתי מה בדיוק. מצחיק, ליד הבית שלי בשעות הלילה בדר"כ (12 בלילה והלאה) נוסעת לה מדי פעם מאזדה 3 לבנה עם לוחית משטרתית והנהג עושה פניות עם אמברקס, שם בהילוך סרק ונותן גז, נוסע על 60-70 ליד הבית שלי שזאת שכונה שעדיף לנסוע פה על 40 כי כל רגע ילד יכול לקפוץ לך לכביש, כבר כמה פעמים ניסיתי לעשות משהו בנושא. בקיצור עוד אידיוט מאניק על מדים.

את הרישיון שלי אני עשיתי בכסף של עצמי, קרוב ל7 אלף ו4 טסטים, ואת הביטוח של הרכב שלי ואת הרכב שלי קניתי בכסף של עצמי, אז שניה לפני שאתה כותב ש'יקחו' תחשוב קצת. ואני לא בן אדם אם אתה לא עם רגל על הגז בכביש מהיר ועובר את המהירות המותרת, ולא בקצת.

על הדרך התחלנו לעשות מירוצים בכביש, עלינו על מעגלי תנועה (ממש בקטנה) רק בשביל לא לאבד מהירות, ואם הוא היה עוקף אותי ואז הייתי מאיץ הוא היה מתפרץ לנתיב תנועה שלי בשביל לא תת לי לעקוף אותו, כל זה בסביבות 2 בלילה. אחרי כל העסק הגיע לשיאו פתאום רואים ניידת משטרתית(הטויוטה הגדולות)
say "נהגתי במהירות המותרת" One more time.

בחיים לא שמעתי על מירוצים בכביש ב50 קמ"ש, וגם אם כן, למעגל תנועה לא נכנסים (ולא עולים) ב50 קמ"ש, עקיפות מסוכנות והאצות, התפרצויות לנתיבים ומשחק על הכביש.

כל הכבוד לך, ילד גדול. אתה משלם על כל הרישיון בעצמך, עכשיו אינשאללה יבוא מתנדב, יתפוס אותך ויקרע לך תתחת. יש דברים שלא עושים על הכביש הציבורי, בטח לא שני ילדים מתלהבים שקנו מכוניות ו"רוצים להנות". גם במכוניות של 60 כ"ס אפשר לנהוג כמו מטורפים. אני בטוח שההורים שלך גאים בך עכשיו. התאפקתי לא להגיב לך מקודם ועכשיו שברת אותי.

לא הבנת כמה מטומטם יצאת כשהתלהבת מההתפרעות שלך על הכביש ועכשיו אתה מנסה להגן על עצמך, לא מגיע לך הרישיון ולא מזיז לי ת'ביצה כמה השקעת בשבילו.

פורסם
say "נהגתי במהירות המותרת" One more time.

בחיים לא שמעתי על מירוצים בכביש ב50 קמ"ש, וגם אם כן, למעגל תנועה לא נכנסים (ולא עולים) ב50 קמ"ש, עקיפות מסוכנות והאצות, התפרצויות לנתיבים ומשחק על הכביש.

כל הכבוד לך, ילד גדול. אתה משלם על כל הרישיון בעצמך, עכשיו אינשאללה יבוא מתנדב, יתפוס אותך ויקרע לך תתחת. יש דברים שלא עושים על הכביש הציבורי, בטח לא שני ילדים מתלהבים שקנו מכוניות ו"רוצים להנות". גם במכוניות של 60 כ"ס אפשר לנהוג כמו מטורפים. אני בטוח שההורים שלך גאים בך עכשיו. התאפקתי לא להגיב לך מקודם ועכשיו שברת אותי.

לא הבנת כמה מטומטם יצאת כשהתלהבת מההתפרעות שלך על הכביש ועכשיו אתה מנסה להגן על עצמך, לא מגיע לך הרישיון ולא מזיז לי ת'ביצה כמה השקעת בשבילו.

מצחיק, מצחיק. אתה ענק!

דבר ראשון נתחיל מזה שאני לא ווין דיזל ולא יצאתי הרגע מסרט מהיר ועצבני, דבר שני ממש אבל ממש אבל ממש לא נכנסתי למעגל תנועה ב50 קמ"ש, אני חושב שזה קצת הגיוני שאוטו שאין לו הגה כוח לא יכול להיכנס למעגל תנועה במהירות כזאת בלי לעלות על המעגל ולעוף מהכביש.

דבר שני, מה קשור ההורים שלי? גם בתקופת המלווה שלי אבא שלי לימד אותי את כל חוקי הכביש, הסביר לי טוב טוב ואפילו החמיר אם היה צריך.

תמשיך, אתה וחלק מחברי הפורום להיות יפי נפש. הלוואי שיתפסו אתכם פעם על מהירות מופרזת או אי ציות לרמזור, תקבלו קנס ונק' ותבואו לבכות בפורום משפטי. עצוב לי, שכל אחד ניהיה פה מתנדב ופקח. השעה 2 בלילה, אין אף אחד על הכביש אז החלטנו 'להתפרע', ובינינו חברים? לפי מה שראיתי באשכול הזה, מה שאני עשיתי נחשב למשחק ילדים לעומת העברות שהלכו פה. לפחות 80% מההודעות בשרשור הזה היו על מהירות מופרזת. אז מה הקטע?

בא לך להיטפל למישהו יותר צעיר ממך? כל העסק שעשינו קרה בעליה של מגדל העמק מי שמכיר, מפרץ סנטר עד נוף העמק, עליה דיי ארוכה, ועם מכוניות שההספק שלהן נע בסביבות ה60 כ"ס אני לא חושב שהיינו מרחיקים לכת עם ההתפרעות.

אגב, אם תשים לב, בהודעה הראשונה שלי דיברתי בחופשיות וקצת הפרחתי את מה שקרה, אם תשים לב כתבתי 'עלינו ממש בקטנה' האמת שאני בכלל לא חושב שעלינו, אם הייתי יודע שהפורום הזה מלא במתחסדים הייתי חוסך זמן ופשוט לא מגיב לשרשור הזה.

תפסיקו להיות יפי נפש, זה לא תורם לאף אחד מכם, יום טוב.

פורסם

תמשיך, אתה וחלק מחברי הפורום להיות יפי נפש. הלוואי שיתפסו אתכם פעם על מהירות מופרזת או אי ציות לרמזור

תמשיך לקוות, בחיים לא יצא לי לעבור קמ"ש אחד את המהירות המותרת, אני עוצר בכל עצור ובכל רמזור.

יש לי שיקול דעת הגיוני.

אני גם לא ממש בטוח שאני יותר גדול ממך בגיל. אני יותר בוגר ממך, וזה ההבדל בינינו.

אני בעצמי לא בעד מהירויות גבוהות מהמותר, אבל כדאי שתפסיק עכשיו ומיד לנסות להשוות את עצמך לאנשים הבוגרים והמבוגרים כאן, שעברו הדרכות נהיגה מתקדמות ויודעים דבר אחד או שניים יותר ממך בנהיגה. יש לך רישיון כולה שבועיים, ובמקום להתחיל להתנפל כאן אולי כדאי שתתבגר לרגע ותבין שמה שעשית זה נהיגה ברשלנות.

אבל ממש לא נכנסתי למעגל תנועה ב50 קמ"ש, אני חושב שזה קצת הגיוני שאוטו שאין לו הגה כוח לא יכול להיכנס למעגל תנועה במהירות כזאת בלי לעלות על המעגל ולעוף מהכביש.

אז תודה ששיקרת, כי אמרת שעלית על המעגל כדי לא לאבד מהירות, ואמרת שממילא היא הייתה במקסימום 50! אז מה עשית, נכנסת ב40? לא, כי אז היית עף כי אין לך הגה כח נכון? (לא נראה לי שההנחה הזאת שלך הגיוני, אבל שיהיה), אז בקיצור, למה עלית על מעגל התנועה? כדי לחוש כמה כיף זה לעלות על המדרכה? או שבכלל לא עלית?
פורסם
תמשיך לקוות, בחיים לא יצא לי לעבור קמ"ש אחד את המהירות המותרת, אני עוצר בכל עצור ובכל רמזור.

יש לי שיקול דעת הגיוני.

אני גם לא ממש בטוח שאני יותר גדול ממך בגיל. אני יותר בוגר ממך, וזה ההבדל בינינו.

אני בעצמי לא בעד מהירויות גבוהות מהמותר, אבל כדאי שתפסיק עכשיו ומיד לנסות להשוות את עצמך לאנשים הבוגרים והמבוגרים כאן, שעברו הדרכות נהיגה מתקדמות ויודעים דבר אחד או שניים יותר ממך בנהיגה. יש לך רישיון כולה שבועיים.

לא, האמת שיש לי רישיון כבר 3 חודש, נתחיל מזה.

גם לי יש שיקול דעת הגיוני, ביום יום אני נוהג כנהג מן המניין, מציית לחיים כאילו החיים שלי תלויים בזה (תרתי משמע).

אני יודע שאני עדיין לא מנוסה ואין בי טיפת ניסיון, אבל זה לא אומר שאני צריך לזחול על הנתיב הימני במהירות של 70 קמ"ש בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90.

אני לא מכיר אותך, אבל יש לי תחושת בטן קלה שבמידה ויש לך רישיון נהיגה אתה נוהג על הרכב של ההורים ולא שם שקל אחד אפילו על ההוצאות. אז אל תטיף לבן אדם שמשקיע חצי מהמשכורת שלו על אוטו בן 16 שנה (אחלה אוטו שבעולם, אבל זה לא הנושא).

אני אחדש לך משהו, שכולם כבר יודעים, לדעת לנהוג זה לא אומר לנהוג במהירות המותרת וזהו. זה אומר שגם אם עברת את המהירות המותרת - אתה עדיין צריך להיות קשוב לחוקים האחרים.

לא חכמה לנהוג במהירות המותרת, ולקרוא לעצמך נהג וחכם. גם סבתא שלי יכולה לשבת באוטו עם גיר אוטומטי וללחוץ על הגז ולהגיע למחוז חפצה ללא בעיה, הקטע הוא לדעת לנהוג, להכיר את הכביש ולדעת מה לעשות בכל מצב ומצב.

אז כן, אני אמשיך לעבוד את המהירות המותרת ב10-20 קמ"ש, ועל הדרך גם אצבור ניסיון, אלמד ואשכיל.

ניפגש כשאני אחלוף על פנייך בנתיב השמאלי, מה שכנראה לא תיהיה בעיה בכלל.

אז תודה ששיקרת, כי אמרת שעלית על המעגל כדי לא לאבד מהירות, ואמרת שממילא היא הייתה במקסימום 50! אז מה עשית, נכנסת ב40? לא, כי אז היית עף כי אין לך הגה כח נכון? (לא נראה לי שההנחה הזאת שלך הגיוני, אבל שיהיה), אז בקיצור, למה עלית על מעגל התנועה? כדי לחוש כמה כיף זה לעלות על המדרכה? או שבכלל לא עלית?

לא שיקרתי, שוב, תקרא את ההודעה הראשונה ותראה שכתבתי "עלינו על מעגלי תנועה (ממש בקטנה)" וזה אפילו לא המעגלים עם הכיכר הגבוהה, זה אלו עם השקע. ואני שוב בא ואומר - כשאני חושב על זה עכשיו, אולי 2 ס"מ מהגלגל נגע בהם!

תאמין לי שיש לי טראומות מבורות בכביש, כבר פעם אחת מהבור הראשון שעליתי עליו בטעות התעקם לי הג'אנט וקרע את הצמיג. אין לי סיבה לעלות עם גלגלים בקוטר 13 אינץ' על מדרכה. דבר כזה וכל הציריה ביחד עם הגלגל מתנתקים לי. וממש אבל ממש אין לי 1000 שקל פנויים להשקיע על שטות שכזאת.

תיקח דברים בפרופורציה.

• תוכן חדש...