Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיל 17, החלטנו 7 חברים שיש צורך לרדת לכיוון ים המלח בשעת לילה בלתי סבירה.

רק מה, שיש רק אוטו אחד. שלי (של ההורים שלי יותר נכון). אז בצעד של חוכמה עילאית ותבונה חסרת תקדים החלטתי שאין שום בעיה, ו2 אנשים יכולים לסוע בבגאז' בתנוחת כפיות. (פורד פוקוס דור ראשון, בגאז גדול :lol: )

כולם משום מה זרמו עם הרעיון הגאוני הזה ויצאנו לדרך.

קצת אחרי שהתחלנו לסוע כבר שמתי לב שהאוטו מאיץ לא משהו ובולם עוד יותר לא משהו. אבל אמרתי ניחא, ניסע בזהירות. :roll:

באזור ורד יריחו אני קולט מרחוק ניידת עומדת בשוליים ושוטר עם וסט זוהר מסתובב לידה. אני אומר לעצמי בלב "רק שלא יעצור אותנו, רק שלא יעצור אותנו"

כמובן שהוא עצר אותנו.

אני מתפלל לה' שהשוטר רק יעשה בדיקת רשיונות, ולא יתחיל חיפוש סמים וכו' באוטו כי אז הוא ימצא 2 אנשים בבגאז ויהיה לי קשה להסביר את זה.

השוטר ניגש.

רשיונות? בבקשה

מה נשמע? הכל בסדר

שתיתם? לא

ים המלח בשעה כזאת? כן, משעמם לנו

יש משהו באוטו שלא צריך להיות? לא

אני רואה שהכל מתקדם יופי ואנחנו נראים לו חבר'ה סבבה,אז הוא עומד לשחרר אותנו.

בשלב הזה נשמעת צעקה אדירה מהבגאז' "למה כ"כ הרבה זמןןןןןןןןןןןןןן נו?!"

אני :shock:

השוטר :shock:

אני חושב זריז, מסתובב אחורה וצורח לתוך הפרצוף של אחד החברים שיושב במושב האחורי "תסתום את הפההה!!"

[זה בתקווה שהמטומטם בבגאז' יבין שזה מכוון בעצם אליו ויסתום את הפה"]

השוטר בוהה בכולנו ומנסה לפענח מה הלך פה הרגע. :puzzled:

20 שניות של שתיקה, הלב שלי דופק על 200.

השוטר מחזיר לי את הרשיון, "לילה טוב שיהיה לכם"..."לילה טוב"

V5

פורסם

טוב, הנה שלי.

אני נוסע באיזור בית שמש (האיזור שורץ שוטרים החל מה-25 לחודש מידי חודש בחודשו)

מאחור, שתי ילדות בגיל 14 שעלו לרכב לפני דקה ועדיין לא חגרו

איך לא, ניידת עוצרת אותנו, רשיונות, בלה בלה בלה ואני מתפלל שהשוטר רק לא ישים לב

הוא כמעט שיחרר אותי ואז הוא רואה את הבנות מנסות לחגור בלי שישים לב:x כמה גאוני!!

לא יכלו לשבת בשקט ולקוות לטוב?

השוטר: למה הם (לא, הוא לא שאל למה הן)לא חגורות?

אני: יש לך מושג איך אני מקפיד על חגורות? וכו' וכו'

השוטר:אמרת להן לחגור כשהן עלו לרכב?

אני: לא, כי אצלי ברכב אין מציאות כזאת של נסיעה ללא חגורה וכל מי שמכיר אותי יודע זאת (זה נכון, אגב) אז אפילו לא טרחתי לומר להן. יתרה מזאת, לפני שבוע התקלקלה לי החגורה במושב הקדמי ועוד באותו יום נסעתי לת"א להחליף (קצת פחות נכון, אגב):wink:

השוטר: סע לשלום, אבל אני לא רוצה לראות את זה עוד פעם (למה מתי תפגוש אותי שוב?)

פורסם

נזכרתי בעוד אחד

איזור בית שמש יוצא מפניה, ישר אחרי הפניה ניידת.

אני נוסע במהירות רגילה, יד אחת על ההגה, ביד השניה סנדוויץ' עסיסי שאישתי הכינה

-יש לך רשיון טייס?

-מה הקשר אני במהירות מותרת

-למה אין שתי ידיים על ההגה?

-בגלל הסנדוויץ'

-באמצע הנהיגה?

-רוצה ביס? (אישתי מתפוצצת מצחוק:lol: )

-יאללה, סע סע

פורסם

סיפור שהיה, כך היה.

נסעתי בערב, בכביש עם 2 נתיבים ועמדתי בנתיב השמאלי, כאשר 2 רכבים אחרי בנתיב הימני, עמדה ניידת, ברמזור אדום.

ברכב ישנה משענת יד והשענתי את היד ואת ראשי על היד, או כפי שסבתי ז"ל היתה אומרת, הראש שלי כבד מדי.

הרמזור נהפך לירוק ולפתע אני שומע מהניידת "רנו תעצור בצד".

עצרתי בצד, היה ערב גשום, מוצאי שבת, ניגש גבר לרכב וביקש רשיונות והגשתי לו.

מייד לאחר מתן הרשיונות, ניגשה אלי שוטרת ושאלה אם אני יודע למה היא עצרה אותי, עניתי לה שאני לא יודע.

היא הסתכלה עלי ואמרה, "אתה באמת לא יודע?"

עניתי שלא, לא יודע למה.

היא אמרה, "אין בעיה, עכשיו אני נותנת לך דו"ח.".

אני: על מה את נותנת לי דו"ח?

היא: אתה דיברת בטלפון בשעת הנסיעה.

אני: מה???, אלא דיברתי בטלפון, הטלפון אפילו לא עלי.

היא: אני ראיתי אותך מדבר בטלפון, וגם 3 השוטרים ראו אותך מדבר.

ראיתי בחושך את האור מהמסך של המכשיר.

אני: אין לי שום מכשיר עלי, הנה, תיראי.

היא: אתה החבתאה אותו.

אני: בבקשה, תתיקשרי אלי ותיראי.

היא: מה המספר.

השוטר גבר מתקשר, יש צליל חיוג, ברכב אין צלצול.

אני: את רואה, אין צלצול, הטלפון לא פה.

היא: אתה שקרן!

אני: מה??

היא: אתה החבאת את המכשיר שלך ושמת אותו על שקט.

אני: אין לי מכשיר, בחיי.

היא: אתה שקרן, אני עכשיו הולכת לרשום לך דו"ח.

היא הולכת לרכב, אני ממתין ועצבני.

לאחר כמה רגעים יוצא אלייה ואומר לה, בואי תחפשי ברכב, תיראי אם יש לי מכשיר.

השוטר הגבר יוצא, מחפש ברכב, חוזר ואומר של מוצא.

היא: אתה החבאת את המכשיר, עשית משהו שאי אפשר למצוא.

אני: בשוק, בעצבים, לא יודע מה להגיד.

היא: אני עכשיו לוקחת את הפרטים שלך, ואני שולחת לך דו"ח בדואר, תחזור לרכב שלך.

היה ערב גשום, אני כולי סחוט ממיים, יושב ברכב ואני נשבע לכם שיצאו ממני אדים, מרוב שהייתי עצבני.

ישבתי זמן מה ברכב, נרגעתי והתחלתי לחשוב ואז יצאתי אלייה, וניגשתי לרכב.

אני: אין לי בעיה לקבל דו"ח, אבל אני לא רוצה שתשלחי לי, אני דורש! שתביאי לי את הדו"ח, עכשיו, זו זכותי.

בנוסף, אני רוצה שתכתבי בברור, בדו"ח, על כך שאני אמרתי שהטלפון לא אצלי, תכתבתי גם שביצעת חיפוש ברכב ולא מצאת, וגם תצייני שהתקשרת ולא היה שום צלצול ברכב.

אחרי שתעשי את כל זה, אני דורש את השמות המלאים ומספרי התגים שלך, של השוטר ו-2 השוטרים שיושבים מאחורה.

אחרי שתעשי את כל זה ותביאי לי את הדו"ח, אני אסחוב את כולכם לבית משפט שם אתם תגידו שראיתם "נצנוץ" של המכשיר שלי, ואז אני יוציא דו"ח איכון של המכשיר שמציין בכל רגע ורגע, איפה היה המכשיר ואת תיראי שהמכשיר אפילו לא היה באיזור.

אחרי שכל זה יסתיים, אני אגיש תביעה אישית נגדך, תביעת דיבה, על כך שקראת לי שקרןן במרחב ציבורי, אני אתבע אותך ואני אוציא ממך את מירב הסכום האפשרי שאני יכול, ומדובר על 30 אלף שקל.

בינתיים, אני מחכה ברכב שתביאי לי את הדו"ח ואת הרשיונות שלי.

הלכתי חזרה לרכב שלי.

אחרי כמה רגעים השוטרת חוזרת אלי, מגישה לי את הרשיונות ואמרה לי שהיא מוותרת על הדו"ח בגלל סיבת איום כלשהי שאמרה לי.

היא חשבה שהיא יכולה להפיל עלי את כל הדו"חות שחסרים לה, למלא את המיכסה שלה.

ולמען גילוי נאות, המכשיר באמת לא היה עלי, הוא היה בבית.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

זה שרשור בדיחות, אנשים במשרד לא מבינים ממה אני צוחק

הסיפור שלי

לפני כ6 שנים בערך הייתה לי סיטרואן AX, היות וזה היה הרכב הראשון שלי, ללא שום התחייבויות בחיים, ועם הרבה כסף שחסכתי, החלטתי ל"שפר" את האוטו - שמתי ראש מנוע של AX GT על המונוג'ט המקורי.

שיפר בצורה נחמדה את הביצועים בסל"ד גבוה אבל הסרק היה קטסטרופה, לא יציב בעליל ועד שהצלחתי לכוון את הסרק, הוא היה מדומם במצבים מסויימים.

ערב אחד אני ואחי נפגשנו בדרכינו הבייתה, הוא עם סקודה רומסטר, רמזור אדום, כביש ישר עם קפל אחרי מס' ק"מ אך בד"כ זכרנו שהוא פנוי.

כמתבקש, שנינו יוצאים בצהלולי סוסים מגיעים לאיזור שממנו כבר אפשר לראות את המשך הכביש וכמובן מחסום משטרתי

רגל על הברקס ואני כבר רואה את הפנס שמסמן לי לעצור,

אחי מסתכל עלי במבט - חחח נדפקת :twisted:

אני עוצר והאוטו מתחיל לקרטע

שוטר: ערב טוב

אני: ערב מצויין

שוטר: רשיונות

אני: בבקשה

השוטר: זה עוד לא מטוס לפי מה שאני רואה

אני לא יודע מה לאמר ואז המנוע החליט לקחת פיקוד על המצב והוא נדם.

אני: אתה רואה? איזה מטוס איזה, בקושי נוסעת.

השוטר קורא בקשר: תעצור את השני.

שוטר: סע בזהירות מחכים לך בבית (הכוונה למשפחה)

האם עשה לי מצפון וכל הדרך נסעתי ממש רגוע, אני מתקרב למחסום השני, שם אני רואה סקודה רומסטר עם אחי מחוצה לו נותן הסברים :twisted:

מסתבר שהיה עוד מחסום צומת לאחר מכן.

פורסם
סיפור שהיה, כך היה.

לי קרה מקרה דומה, אבל השוטר לא הסכים לבצע חיפוש ברכב. הוא אמר שאסור לו. בסוף ויתר לי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד כמה:

לפני 8 שנים כשלכולם היה GPS ולא היה עדיין WAZE, לי לא היה לא זה ולא זה.

איך ניווטתי? עם מפה ומצפן, אמיתי, כמו בימים הטובים :lol:

נסעתי באמצע הלילה לקחת את אמא שלי מחברה שלה מאיזה ישוב ליד בית שמש. בדר"כ אני מוצא די מהר אבל זה היה

כל-כך חור שממש הסתבכתי. כל הדרך אני עם אמא שלי בטלפון אחד ועם בעלה של חברה שלה בדיבורית בטלפון שני,

שניהם רבים ביניהם איך להסביר לי יותר טוב.

פתאום מחסום משטרתי. בחוץ אולי 5 מעלות ויורד מבול!!! נסעתי די מהר ובקושי הספקתי לבלום.

כמובן שעצרו אותי... פתחתי את החלון אולי 3-4 ס"מ שלא יכנס גשם. השוטר: " לאן אתה טס הא?! תן לי רשיון נהיגה! "

אני: "חכה דקה אני בטלפון..." הפרצוף שלו :shock2: הוא: " שמעת אותי?! " אני: " נאבדתי, איפה אני?! "

הוא עשה כמה צעדים אחורה, ממש התבאס שהוא לא קיבל יחס. תוך כדי הוא שומע שאמא שלי ובעלה של ההיא מתחילים להתווכח

אחד עם השניה בטלפון, הם לא התייחסו שאמרתי להם שעצר אותי הרגע שוטר והמשיכו בשלהם, אשכרה בית משוגעים. ניתקתי וקראתי לו.

הוא עדיין המום, ניגש אלי ורואה עלי מצפן ענקי עם תאורה ואני מכוסה במפות. אני משחיל לו את הרשיון בפתח שעשיתי בחלון,

עכשיו הוא היה עם כפפות והרשיון החליק לו ונפל לבוץ.אחרי שהוא בדק במסוף שהכל בסדר הוא בא להחזיר לי אותו מלא בוץ.

אמרתי לו שאני לא מוכן לגעת בזה ושינקה אותו. הוא ניקה אותו ולקחתי ממנו. ראיתי עליו איך הוא התחרט והתבאס שעצר אותי בכלל :lol:

כעבור דקה עוד מחסום על אותו הכביש!!! שוב עוצרים אותי!!! חוסר תיאום מוחלט! כולי באיחור מטורף! השוטר רק רוצה להגיד משהו

ואני ישר שואל איפה זה ככה וככה, הוא אומר לי פניה הבאה שמאלה, עניתי תודה ונתתי גז, הוא היה בשוק מוחלט :lol:

אחרי כמה ק"מ אני פונה שמאלה, נחשו מה? עוד מחסום!!! מסרתי ד"ש מהשוטר ה-1 לשלישי והוא חייך ואפילו לא בדק אותי :-D

לפני כמה שנים נסעתי לקחת משדה התעופה חבר של המשפחה, חניתי אצלו את ה-GTI, לקחתי את ה-S CLASS שלו ונסעתי לנתב"ג.

הייתי צריך לנסוע מכביש 40 והגעתי למחסום של השדה ובדיוק עמדה שם גם ניידת משטרה בנוסף לשומרים החמושים.

אני פותח את החלון בפעם הראשונה בחיי באוטו כזה ומגלה יחד עם החמוש שהאוטו משוריין, לא סתם חלון כפול אלא ממש עבה.

אמרתי לשומר תראה איזה יופי הא, עכשיו אני מבין למה הדלת כבדה (או משהו בסגנון). עכשיו הוא רואה בחור צעיר ב-S CLASS

שיושב עם תחתון בוקסר של "טירונות זיקים" באוטו של משהו כמו 2 מליון כולל המיגון, אני מסתובב עם בוקסר גם להוריד את הזבל

וגם להוריד את הכלב כמה דק' מתחת לבניין, עכשיו השכנים כבר רגילים אבל כנראה שלו זה נראה חשוד...

הוא שואל " מאיפה אתה מגיע? " אני: " מרמלה, או לוד, בעצם גם וגם " (בדיוק אז שודר שאולי של ארץ נהדרת, או כחול או סגול)

כנראה שהוא התכוון מאיפה אני בארץ ולא מאיזה כביש אני בא ותוך כדי השאלה התחיל להתנגן במרצדס שיר

ממש מצחיק ברוסית עם קללות מדיסק של בעל הרכב והתחלתי לצחוק, זאת הייתה טעות רצינית... השילוב הזה כנראה עורר חשד :lol:

ואז גם השוטר וגם שני חמושים התקרבו לאוטו משני כיוונים. הוציאו אותי עם בוקסר החוצה, ידיים על הגג של האוטו, עשו עלי

חיפוש וגם בתוך האוטו, מאחורה פקק ענק. אף אחד לא צופר, אנשים בשוק :lol: כמה דק' אחרי שיחררו אותי...

סיפור קצר ודי טרי. בטיול האחרון שהייתי בו הגיעה שיירה של כמה רכבים וחיכו לי ליד הבית על הכביש. בדיוק באותה שעה

יצא שוטר פלילים, לא תנועה, מבניין ליידי (אני מכיר את הרכב) ונעמד מאחורי השיירה עם מבט של פוזה מטורפת למרות שהוא

יכול לעקוף. הפעיל את הצופר הזה שלו כדי שנזוז. חבר שלי נכנס לרכב (אלפא מיטו), עוד לא הניע והשוטר מגיע מקביל אליו

ושואל למה הוא בלי חגורה!? חבר שלי המום " הרגע התיישבתי ". השוטר הבין שהוא יצא כפכף והמשיך לדרכו :lol:

נ.ב.

בהודעה זו הפכתי מסתם "נהג שודים" ל"נהג שודים מדופלם".

כבוד הוא לי.

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בהודעה זו הפכתי מסתם "נהג שודים" ל"נהג שודים מדופלם".

כבוד הוא לי.

מזל טוב, אם כבר מדברים על משטרה אז אל תשויץ בתואר הזה בפני שוטר...

ועכשיו לסיפור ישן שלי,

נסעתי ברכב עם בחורה שבדיוק התחלתי לצאת איתה.

זה היה באחד החגים, אני לא זוכר איזה.

אני עולה את העליה ברחוב בלפור בחיפה ובדיוק בקצה העליה ביטלו את הפניה שמאל לרחוב ארלוזרוב.

אני כמובן פונה ימינה ומייד עושה פרסה שמאלה על קו לבן, ממשיך לנסוע ואחרי כמה מטרים עוצרת אותי ניידת שממתינה בצד לטרף.

אני יוצא מהרכב מסביר לשוטר כי אני רגיל לפנות שמאלה וזה שינוי חדש ואני עם בחורה חדשה ברכב ופאדיחות ממנה.

השוטר אומר חבל״ז על הדיבורים, זה חג היום אתה יוצא רק באזהרה.

אני חוזר לרכב וכמובן לא אומר לבחורה את האמת אלא אומר לה שדיברתי עם השוטר והוא ויתר לי. הבחורה מתפעלת.:wink:

ממשיך לנסוע ואחרי כמה קילומטרים באותה נסיעה אני נוסע בנתיב הימני בכביש בו שני מסלולים מגיע לכיכר העליונה בשדרות בן גוריון בחיפה ומהנתיב הימני שנועד לפניה ימינה ממשיך ישר בכיכר. ומה מחכה לי אחרי הכיכר??? שוב ניידת שמחפשת פריארים. ואני חושב לעצמי מה קורה פה היום לכל הרוחות.

שוב אני יוצא מהרכב ושוב אני חושב שיוותרו לי עקב החג. הפעם השוטר לא מוותר לי ורוצה לרשום קנס ושוב אני חוזר על הריטואל עם הבחורה ושאני ממש ממהר להסיע אותה לאנשהו. ברוב תדהמתי השוטר מסכים שאשאיר לו כערבון את תעודת הזהות שלי ושאחזור יותר מאוחר אל תחנת המשטרה.

אני חוזר לרכב ושוב כמובן לא אומר את האמת לבחורה, אלא אומר לה ששוב דיברתי עם השוטר והוא ויתר לי.

הבחורה בהלם ובשוק טוטאלי, היא אומרת לי איך זה יכול להיות ששני שוטרים באותו ערב וויתרו לך ולא רשמו לך קנסות??? ואפילו לה זה לא קרה אף פעם והיא בחורה (נאה מאד בלשון עדינה עם כריות אויר שלא ניתנות לניתוק) אמרתי לה שזה הקסם האישי שלי 8)

כמובן שזה קנה אותה לכמה פגישות טובות אחר כך, אבל אני הייתי צריך להתברבר ולחזור לתחנת המשטרה ולקבל את הקנס.

מה להגיד לכם זה היה דייט יקר אבל משתלם רומנטית:wink:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
גיל 17, החלטנו 7 חברים שיש צורך לרדת לכיוון ים המלח בשעת לילה בלתי סבירה.

רק מה, שיש רק אוטו אחד. שלי (של ההורים שלי יותר נכון). אז בצעד של חוכמה עילאית ותבונה חסרת תקדים החלטתי שאין שום בעיה, ו2 אנשים יכולים לסוע בבגאז' בתנוחת כפיות. (פורד פוקוס דור ראשון, בגאז גדול :lol: )

כולם משום מה זרמו עם הרעיון הגאוני הזה ויצאנו לדרך.

קצת אחרי שהתחלנו לסוע כבר שמתי לב שהאוטו מאיץ לא משהו ובולם עוד יותר לא משהו. אבל אמרתי ניחא, ניסע בזהירות. :roll:

באזור ורד יריחו אני קולט מרחוק ניידת עומדת בשוליים ושוטר עם וסט זוהר מסתובב לידה. אני אומר לעצמי בלב "רק שלא יעצור אותנו, רק שלא יעצור אותנו"

כמובן שהוא עצר אותנו.

אני מתפלל לה' שהשוטר רק יעשה בדיקת רשיונות, ולא יתחיל חיפוש סמים וכו' באוטו כי אז הוא ימצא 2 אנשים בבגאז ויהיה לי קשה להסביר את זה.

השוטר ניגש.

רשיונות? בבקשה

מה נשמע? הכל בסדר

שתיתם? לא

ים המלח בשעה כזאת? כן, משעמם לנו

יש משהו באוטו שלא צריך להיות? לא

אני רואה שהכל מתקדם יופי ואנחנו נראים לו חבר'ה סבבה,אז הוא עומד לשחרר אותנו.

בשלב הזה נשמעת צעקה אדירה מהבגאז' "למה כ"כ הרבה זמןןןןןןןןןןןןןן נו?!"

אני :shock:

השוטר :shock:

אני חושב זריז, מסתובב אחורה וצורח לתוך הפרצוף של אחד החברים שיושב במושב האחורי "תסתום את הפההה!!"

[זה בתקווה שהמטומטם בבגאז' יבין שזה מכוון בעצם אליו ויסתום את הפה"]

השוטר בוהה בכולנו ומנסה לפענח מה הלך פה הרגע. :puzzled:

20 שניות של שתיקה, הלב שלי דופק על 200.

השוטר מחזיר לי את הרשיון, "לילה טוב שיהיה לכם"..."לילה טוב"

מיכאל הרגת אותי ! :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

זמין 8)

פורסם
לפני שבועיים ביום שישי בלילה שני שוטרים מסמנים לי לעצור עם הפנסים שלהם. השוטר שואל: נו, שתית? אני עונה "וואלה לא". הוא ממשיך, "אפשר לשאול אותך עוד שאלה?" (ואני חושב בראש, "אם כבר התכנסנו כאן בשעה מאוחרת זו יאללה לך על זה") אני עונה לו "כן ברור", הוא אומר לי "למה אתה נוסע עם הקפוצ'ון על הראש", אני מחייך ועונה לו, "המוסכניק אמר לי שעדיף לי לקנות מעיל מחמם מאשר לתקן את המדחס הסורר" והסברתי לו שהמזגן רק מקרר.

לאחר מכן הוא שלח אותי לדרכי (בלי ינשוף) ועם ברכת לילה טוב.

א. תדליק חימום.

ב. תוריד את הקפוצ'ון.

ג. תחליף את המוסכניק ה"גאון" :lol:

זמין 8)

פורסם

טוב זאת לא פאדיחה כל כך אבל אשתף אתכם חח

לפני כמה ימים נסענו 6 אנשים, ב2 מכוניות (אני וחבר שלי נהגים, כל אחד באוטו שלו), שנינו בני 19, אני עם פורד פיאסטה והוא עם רנו קליאו.

נכנסו לתוך מגדל העמק, שם הורדנו מישהו ואז יצאנו לדרך לכיוון נצרת עלית, על הדרך התחלנו לעשות מירוצים בכביש, עלינו על מעגלי תנועה (ממש בקטנה) רק בשביל לא לאבד מהירות, ואם הוא היה עוקף אותי ואז הייתי מאיץ הוא היה מתפרץ לנתיב תנועה שלי בשביל לא תת לי לעקוף אותו, כל זה בסביבות 2 בלילה. אחרי כל העסק הגיע לשיאו פתאום רואים ניידת משטרתית(הטויוטה הגדולות) הרגל על הברקס כאילו יש חוק שאומר שרגל תמיד חייבת להיות על הברקס, חבר שלי שהיה מקדימה עצר ליד הניידת, פתח את החלון ודיבר עם השוטר, לא יודע מה הם אמרו ואז הוא המשיך בשלו ואני נסעתי קצת קדימה (כל זה היה בעליה) ושאלתי את השוטר 'מה?' והוא אמר לי 'מה אתה רוצה?' מסתבר שהם בכלל לא רצו לעצור אותנו, הם סתם עמדו בשולי הכביש..

ואני מרוב כל הפחד שיקחו לי את הרישיון (שבוע לפני נגמר לי המלווה) שמתי הילוך שלישי במקום ראשון ובום נכבה המנוע ואני כולי מתדרדר אחורה והשוטרים צוחקים עלי..

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

אם זה אמיתי, אני מאחל לך שיקחו לך את הרישיון וכמה שיותר מהר. עצוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...