Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חייב, מערכון גאוני, ב-2:00 פשוט נקרעתי :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=QR465HoCWFQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפני כשנה כמדי יום שבת מוקדם בבוקר אני יוצא לרכיבה ביער בן שמן , אוטו ליסינג עם גגון ועליו האופניים, מגיע לאיילון נדלקת המנורה של הדלק , אני מחליט לעלות לתחנת דלק שביגאל אלון , מתדלק ויורד חזרה מהשלום , בירידה למי שמכיר עומדים קבוע ניידות לבדיקת אלכוהול , אני רואה מלא רכבים עומדים ועשרות צעירים מחכים לבדיקות, באלגנטיות אני עוקף וממשיך לפתע קופץ לי שוטר ואומר לי לאן אתה חושב שאתה נוסע אז עניתי לו למה קרה משהו? בתגובה הוא אמר לי כן בדיקת אלכוהול , הסתכלתי עליו במבט רציני ושאלתי אותו עם הוא שתה גם? הוא קצת התעצבן ואז הקצין שלו בא ושאל אותי ״יש בעיה?״ אז אמרתי לו בחור עם אופנים על הגג ובגדי ספורט צריך לעצור לבדיקת שיכרות אז הוא הסתכל עליי ועל השוטר השני ואמר לי סע סע תהנה מהרכיבה!

פורסם

חברה אתם גדולים :roflmao:

כמה סיפורים משלי:

יום שישי בלילה. רחוב ראשי בתל אביב. מקרה קלאסי לדייט משטרתי.

ואכן כך היה, בדיקת אלכוהול. מעולה, נושף להנאתי ומקבל "סע לשלום".

אז נסעתי, לאחר כ700 מטר על אותו הרחוב בדיקת נוספת. טוב נו, הם בטח לא מסונכרנים. יאללה בלאגן, בדיקה נוספת.

ממשיך בנסיעתי, לאחר 2 דק' בדיוק - בדיקה שלישית! (באותו הרחוב) פה כבר התחלתי להתעצבן. עושה את הבדיקה השלישית, נגמר לי כבר האוויר מהנשיפות, אך כנראה שלשוטר זה לא הספיק. "למה אתה בלי מלווה?" (זה היה בתקופה שהייתי נהג חדש), בתגובה: "אני לא צריך מלווה, עברו כבר 3 חודשים" (יותר נכון 8). ואז הוא התחיל לספור, והגיע למסקנה שאני נוהג בלי מלווה והסתבכתי. לצערי, לא היו בדידים באיזור, אז הייתי צריך להשתמש באצבעות ולספור איתו חודשים אחד אחד, הוא נורא התבאס אגב.

---

תל אביב. שוב בלילה. אני יוצא מחניון ריק כשלפתע מאזדה 6 מלאה ב5 ערסים עם כובעי נייק שחורים חוסמת לי את היציאה. יוצאים מהרכב ומתקדמים לעברי. "משטרה, כבה מנוע". שו משטרה? הערס הראשי מוציא לי תעודת שוטר:lol: סתם חוויה של סמויים.

---

והכי טוב:

שוב לילה. רמת גן הפעם. נוסע לי בחניון של קניון איילון להנאתי כשלפתע ניידת מגיעה מהכיוון הנגדי וחוסמת אותי בצורה שלא תבייש את מהיר ועצבני. "משטרה, צא מהאוטו עם ידיים למעלה". לא ידעתי שאני כל כך מסוכן. בום, "האוטו הזה גנוב!". אז זהו, שלא. אבל סחטיין על הניסיון, גונב מגנב פטור? 8)

פורסם

מקרה לפני 3 שנים וחצי.

יצאתי עם כמה חברים ירושלמים מהבסיס לעיר, בדרך חזרה עצרה אותנו ניידת.

חבר שלי נהג ברכב, אבל מסתבר שהוא היה עוד נהג חדש ועדין לא עבר את גיל 21.

פרט חשוב לסיפור - החבר היה יליד נובמבר 87, והמקרה קרה באוגוסט 2008.

בזמן שחבר שלי מפחד לאבד את הרשיון, מסתבר שהשוטרת שעצרה אותנו לא כל כך יודעת מתמטיקה.

אז היא ניגשה לחבר שלי ואמרה לו: "יש לך עוד שלושה חודשים 22, ואתה מסיע יותר משניים ברכב".

למזלנו אחד החבר'ה התעשת ואמר לשוטרת על זה שהחוק מתיר להסיע יותר משניים ברכב מגיל 21.

היא הלכה ובדקה בקשר ואכן אמרו לה שזה מגיל 21.

חבר שלנו יצא נקי בבדיקת שכרות ואז למזלנו שוחררנו להמשיך בנסיעה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
טוב אז הסיפור שלי,

לפני כשנה אני מגיע לצומת כאשר יש בה 2 נתיבים שניהם ממשיכים ישר, ברגע שעוברים את הצומת הנתיב השמאלי הוא פנוי ובנתיב הימני יש מכוניות חונות. כך במקרה שלי אני נעמדתי בנתיב הימני, ולידי נעמדה סקודה אוקטביה. ברגע שהרמזור מתחלף אני נותן גז על מנת להשתלב לנתיב השמאלי ולהמשיך ישר, אבל הסקודה החליטה לא לתת לי לעקוף ולחצה גז עד הסוף, ונוצר מצב שאני בלמתי בפתאומיות כי הוא לא נתן לי לעקוף , המשכתי ישר ומגיעים לעוד רמזור, ושוב אותה תמונה אני בנתיב הימני הסקודה בנתיב השמאלי. הפעם איך שאור צהוב נדלק אני לוחץ גז ויצא מצב שחתכתי את הסקודה, כולי נוסע מרוצה ופתאום אני שומע סוזוקי תעצור בצד. אני עוצר בצד יוצאים שניי בלשים ושואלים אותי תגיד לי איך אתה נוסע מה נראה לך אתה עושה? אני כולי מופתע מלמלתי משהוא ואז הם אמרו פעם אחרונה שאתה עוקף ככה והמשיכו בדרכם.

עזוב את הבלשים - אם תמשיך לזנק לצומת בצהוב, יבוא היום חס וחלילה שרכב ש"גנב" את האדום יכנס בך מהצד בכל הכוח ונגמר הסיפור שלך. לא יקרה כלום אם תכנס בנחת מאחורי המכונית במקום לנסות לחתוך מכוניות כי הנתיב שלך חסום ובטח לא לקפוץ לצומת לפני שמתחלף לירוק ובדקת שאף דביל לא בא לך מהצד. לא סתם יש סיסמא שעדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע.

פורסם

הינה סיפור מיום רביעי השבוע.

ביום רביעי בשעה 23:00 יצאתי עם הכלבה לסיבוב בקורטינה שלי

בגלל שבשעה 00:00 בלילה אמור להיגמר לי הביטוח ורציתי

למלות דלק ואת המצבר ושהאוטו קצת ינסע כבר חודש לא נסעתי עליו.

לאחר נסיעה של כ-40 דקות החלטתי לחזור הבייתה לפני שיסתיים

לי הביטוח.

בדיוק 100 מטר לפני הבית מחסום משטרתי השוטר ניגש אליי

ומבקש רישיונות באותו הרגע הבוקסרית שלי הפתיעה אותו

בנביחות ונהמות הוא לא ידע מאיפה זה בא לו הוא נהיה לבן ומיד

ברח ופחד להתקרב לקחת את הרישיונות ושיחרר אותי בלי בדיקה

ואמר לי יש לך כלבה מאוד מפחידה אמרתי לו מה לעשות

״היא מאוד אוהבת שוטרים״.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני בד"כ נוהג בלנד קרוזר של דודה שלי לאסוף לה את הילדים מהגן או חוגים וכו' כשאני פנוי, אז בתקופת החורף בגלל שאני עם ראש מגולח תמיד (וזיפים) אני שם קפוצ'ון עם החלק של הכובע על הראש ובד"כ מעילים וטרנינגים של בית, נראה כמו ערס מצוי או בן דוד אם תרצו, (או גנב :p ) - כבר קרה לי כמה פעמים בודדות ששוטר פשוט סימן לי לעצור באמצע הדרך כי חשב שגנבתי את הרכב, אחד מהם אפילו המליץ לי להפעיל מזגן ולהוריד את הכובע מהראש.

אבל ברוב הפעמים שזה קרה לי, בעיקר בסופר לנסר שלי, גם בצבע אדום, גם רכב שאהוב על השטחים וגם אני במקור דימונאי, עם הרכב הזה עצרו אותי יותר פעמים מכל רכב אחר, אבל בפעם האחרונה ששוטר עצר אותי לבדיקה הוא הסתכל על הפינה הימנית בשמשה כנראה לראות את השנתון של הטסט, וקלט את המדבקת שוטר מתנדב - "מתנדב אהה? ברכב כזה?" עניתי לו "משכורת שוטר" :p

Opel Adam S 2017

פורסם

היה לנו דווקא לא מזמן אירוע ששוטרי תנועה עצרו רכב לרישום דו"ח, הוא ניסה לברוח, נכנס בניידת שחסמה את הכביש. הוא נעצר, עשה מס' 2 במכנסיים ואז גילינו שהרכב גנוב. הריח של המס' 2 לא יצא מהזינזאנה יומיים שלמים! מה הם אוכלים שם? כלבים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תתחיל להרגיע את הדיבור שלך.

נסענו על כביש עירוני במהירות של 50 קמ"ש בלילה, כשאין אף אחד. זה כביש שנוסעים עליו במהירויות של 40 קמ"ש ביום, לא סיכנו א אף אחד וממש לא את עצמינו.

כל אחד ניהיה לי פתאום מתחסד ויפה נפש עם הרגל על הגז.

ואם שוטר היה עוצר אותנו, הדבר היחיד שהוא יכל לקנוס אותנו עליו היה 'בריונות בכביש' ולפי מה שאני ראיתי ושמעתי, זה הקנסות הכי מומצאים ומצוצים מהאצבע שאפשר לתת. לא עברנו את המהירות המותרת ולא דרסנו ולא סיכנו אף אחד.

כולה 2 חברים שבדיוק לפני כמה חודשים הוצאנו רישיונות וקנינו רכבים, אסור להנות? עוד מעט גם תגיד שלקחתי את הפרארי של אבא ונסעתי 400 בכביש החוף.

אני מודע למעשים שלי ולהשלכות שלי, ולוקח אחריות על כל המעשים.

באוטו שלי אין לא כריות אוויר, לא מערכת בלימה ולא כלום, ועוד ישבו איתי 2 בנות ברכב ואצלו עוד מישהי. לפני שלקחתי אחריות על עצמי לקחתי אחריות על כל הנוסעים באוטו שלי, אז אני יכול להבטיח לך שאותי אתה לא תראה משתולל על הכביש.

מה שאני עשיתי על הכביש היה רגיל ולגיטימי, קיבלת רושם מוטעה ממה שכתבתי וזאת כבר לא בעיה שלי.

ושלא נדבר על העובדה שיש לנו מכוניות 'חלשות' בלשון המעטה, 60 כ"ס כל אחת. אני לא חושב שעם הספקים כאלה היינו טסים על הכביש, ועוד בעליה ועוד שהאוטו של החבר אוטומטי.

'יקחו את הרישיון', קל להגיד את זה. אה? לפי תגובות קודמות שלך שמתי לב שגם אתה היית שוטר או מתנדב, עדין לא הבנתי מה בדיוק. מצחיק, ליד הבית שלי בשעות הלילה בדר"כ (12 בלילה והלאה) נוסעת לה מדי פעם מאזדה 3 לבנה עם לוחית משטרתית והנהג עושה פניות עם אמברקס, שם בהילוך סרק ונותן גז, נוסע על 60-70 ליד הבית שלי שזאת שכונה שעדיף לנסוע פה על 40 כי כל רגע ילד יכול לקפוץ לך לכביש, כבר כמה פעמים ניסיתי לעשות משהו בנושא. בקיצור עוד אידיוט מאניק על מדים.

את הרישיון שלי אני עשיתי בכסף של עצמי, קרוב ל7 אלף ו4 טסטים, ואת הביטוח של הרכב שלי ואת הרכב שלי קניתי בכסף של עצמי, אז שניה לפני שאתה כותב ש'יקחו' תחשוב קצת. ואני לא בן אדם אם אתה לא עם רגל על הגז בכביש מהיר ועובר את המהירות המותרת, ולא בקצת.

לא קראת את סטטיסטיקת התאונות הארצית שמהירות לא הורגת?

פורסם

מפה לשם איזה יום לפני יותר מ 5 שנים, אני נוסע למרכז לבקר חבר בשעות הבוקר

באזור יבנה אני מתקשר אליו מהטלפון הנייד (שאני מצמיד לאוזן תוך כדי נהיגה) הבחור לא עונה, אני מניח את המכשיר וממשיך לסוע,

אחרי חצי דקה, כשאני בנתיב השמאלי הרכב מאחורי מאותת עם הפנסים שאני אפנה לו את הנתיב

ביקש, קיבל. מתיישרת לשמאלי יונדאי מטריקס לבנה, רכב מוזר ומכוער שטוב שאין רבים כמוהו על כבישי הארץ,

עם מדבקה של משטרת ישראל על הצד. קצין בדרגת סרן מסתכל לי בעיניים ומניד בראש מימין לשמאל תוך שהוא מצקצק

(לא באמת שמעתי את הצקצוק, אבל אני די בטוח שהמוח שלי השלים אותו לבד באותו רגע)

כמובן שנפל לי הלב, אחרי כמה שניות היישרתי מבט לכביש והמשכתי לסוע כמו סבתא

הלקח נלמד... :oops:

פורסם
לא קראת את סטטיסטיקת התאונות הארצית שמהירות לא הורגת?

צודק.

מהירות לא הורגת.

זה השילוב שלה יחד עם שיקול דעת מוטעה.

פורסם

זה לא שילוב של שיקול דעת מוטעה, זה שילוב עם חוסר ניסיון.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...