Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מתכננים טיול בן שמונה ימים ברומניה בתחילת אוקטובר בו ניסע משהו כמו שעתיים פלוס מינוס ליום

בשל העובדה שנהיה ארבעה מבוגרים ותינוק נצטרך תא מטען שיכול להכיל 3 מזוודות בינוניות, עגלת תינוק וקצת צעצועים וספסל אחורי שיוכל לאכלס שני מבוגרים וכיסא תינוק

בהתחלה חשבתי על מכונית סטייל סקודה אוקטביה עם תא מטען אימתני אך קיבלתי מידע ששני מבוגרים יתקשו לשבת מאחורה עם כיסא תינוק והמחשבה הבאה היתה לכיוון סובארו פורסטר (או דומה...) שאמורה להיות טיפה יותר רחבה ומרווחת אך תא מטען שיכול להיות טיפה בעייתי

האם יש המלצות מבעלי ניסיון לחיוב או לשלילה?

הערות והארות יתקבלו בברכה

תודה

דרור

פורסם

יש לך VW שירן (לא טוראן!), אני לא יודע אם עדיין מייצרים אותה, אבל שהייתי ב2001 בגרמניה, קיבלתי אחת (אחרי שעוד שניה בכיתי לנותן שירות שם), וללא ספק היא גרמה לי להנות מאוד מהטיול. (הייתי אמור לקבל A4 סטיישן, ואנחנו משפחה גבוהה, את ההפרש בין הקטגוריות הוא קיבל כטיפ).

פורד גלאקסי, ענקי וטוב.

ואם לא מיניוואנים, רק סטיישנים:

פאסאט\מונדאו\C5\סופרב, אולי אופל אינסיגניה סטיישן.

(תיכנס לאתרים ותחפש נתונים טכניים, בעיקר על גודל תא מטען).

אם המחיר על מסחריות כמו סיטרואן ג'אמפי לדוגמא, לא יקר בהרבה, שווה לשקול אותם. (בארץ אני יודע שהם עולים יותר ממיניוואנים כדוגמאת הגלאקסי).

לגבי יש או אין במלאי, קח בחשבון שתמיד יש!

רק צריך לדבר איתם יפה, ולהציג להם את המצב.

חוץ מזה, אני מאמין שאין להם אמריקאיות, וחבל שלא, אפלנדר או טויוטה סיינה יכול לסדר אתכם.

פורסם

אתה צריך מכוניות כמו רנו סניק, פיג'ו 5008 (או סיטרואן C4 פיקאסו), פולקסוואגן טוראן וכד'

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

mayrun, אנחנו נוחתים בבוקרשט ואז משדה התעופה נוסעים לסינאיה\בראשוב ואחר כך צפונה דרך בייה מארי לפיאטרה ניאמץ

menir, תודה רבה. האמת, כשאני מחפש אני לא רואה את המכוניות האלה אלא יותר אופל זאפירה ושות'...

פורסם
,

menir, תודה רבה. האמת, כשאני מחפש אני לא רואה את המכוניות האלה אלא יותר אופל זאפירה ושות'...

גם זאפירה אופציה טובה מאד (מאותו סגמנט של המכוניות שרשמתי קודם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

האמת, יצא לי לנהוג על רנו לוגאן בארץ (דאצ'יה לוגאן ברומניה) וזה אחלה אוטו, באמת. אבל שמעתי דברים לא מי יודע מה על האמינות שלהן ברומניה.

תודה רבה על הטיפים, ממש עזרתם לי

דרור

פורסם

ברומניה הייתי לוקח רכב 7 מושבים, ורצוי 4X4, משהו בסגנון של יונדאי סנטה פה - יש ברומניה לא מעט מקומות, בעיקר אם יוצאים מהאזורים הממש מרכזיים (בוקרשט, לדוגמה) שבהם הכבישים הם לא משהו בלשון המעטה - ואפילו בפרברי בוקרשט יש מקומות כאלו.

פורסם

ממליץ לשקול רכב כמו וולבו XC90.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...