Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שפשוף בשלדה? זה מה שמכון הבדיקה רשם?

אבל אמרת שהשלדה לא נפגעה.

הוחלף פגוש, וזה הגיע לשלדה? מה קרה למכסה המנוע, הגשר הקדמי, הפנס, ועוד כמה חלקים בדרך?

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

הכי פשוט להתקשר אליו תוך שהשיחה מוקלטת, להתחזות לרוכש פוטנציאלי, לשאול שאלות הרלוונטיות למקרה, לקווה כי ימשיך במצגיו השקריים וכך תהיה לך הוכחה בבית המשפט.

פורסם

ilgs

עקבתי אחרי השרשור והצלחת לבלבל גם אותי , הייתה פגיעה בשלדה או לא ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
שלום לכולם,

היום אני וחבר הלכנו לראות רכב,הגענו לאיש הנ"ל,שאת שמו לא יודע אם מותר לציין, הרכב הוא יונדאי גטס 2007,אחרי שיחה טלפונית שנאמר לנו שיש הסטוריית טיפולים והרכב ללא תאונות,בדקנו את הרכב נראה טוב ומטופל,ואז החלטנו לקחת אותו לבדיקה במכון.

במכון התגלה שהרכב היה מעורב בתאונה,אך לא פגיעה בשלדה,ושישנה בעיה במערכת ההצתה.

לפני שלקחנו את הרכב לבדיקה סגרנו בע"פ על זה שאם הבדיקה לא תהיה למורת רוחנו או שיהיו תקלות רציניות,הוא ירד במחיר או יחזיר את עלות הבדיקה,לאחר התקלות שגילינו,אמרנו לו שאנחנו לא רוצים לקחת את הרכב,בגלל שהוא שיקר לנו לגבי התאונות.

וביקשנו שיחזיר חצי מעלות הבדיקה,250 ש"ח,הוא סירב.

אז קודם כל לא לא לפנות אליו,הוא שקרן ונוכל.

ודבר שני,האם ניתן לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות?

אז נאמר לך שיש היסטוריית טיפולים.. גם זה נתון לפרשנות. המוכר אמר שטופל במוסך מורשה יונדאי?? או סתם מוסך מורשה?

כתבת "בדקנו את הרכב נראה טוב ומטופל" ז"א שבקטע הזה שלפני הבדיקה היית מרוצה מהרכב? מה בדקת? איך בדיוק קבעתם שהרכב מטופל?

וכן כתבת שאין פגיעות בשלדה, אח"כ כתבת "שפשוף בשלדה"... שפשוף יכול להיווצר גם ממדרכה גבוהה, זה לא אומר שהרכב עבר תאונה ואף אחד לא יוריד לך במחיר על זה.

אתה לוקח רכב לבדיקה ומצפה שכל ציוץ של המכון ייפול על המוכר? אל תשכח שגם המוכר בזבז חצי יום! טוב לך תקנה לא טוב אל תקנה, זה מה שאני אומר לקונים פוטנציאלים..

לפות"ש

תשתדל לקחת אויר לפני שאתה עונה על שאלות. .

רק שתבין, את השאלות שאנחנו שואלים אותך ישאלו אותך בבית המשפט.. לא תוכל לשלוח את מי שלא מוצא חן בעינייך להזדיין!

לא מזמן מכרתי וולבו S60, מטופלת ושמורה מיד ראשונה , הגיע קונה שניסה לעשות רושם של מבין גדול, בדק מכל הכיוונים מילמל לחבר שלו כל מיני שטויות ואמר, "מתאים לי הרכב אבל בוא נלך לבדיקה מה שיוצא עלייך אם אני לא קונה אתה משלם את הבדיקה.." התשובה שלי הייתה, "זה הרכב, זה המחיר, אתה לא מבין ורוצה בדיקה תעשה בדיקה בשביל עצמך, אני לא מתחייב לכלום ולא חייב למכור לך שום דבר, תבדוק איפה שאתה רוצה אצל מי שאתה רוצה ותחליט, טוב לך תקנה לא טוב שלום ולהתראות!" . . הרכב נלקח לבדיקה המוכר ספר כסף את המחיר שביקשתי והעברנו בעלות, זו ההתנהלות שלי בעניין מכירת רכבים ואין שום סיכוי שאני מתחייב לאף אחד על מנורה, את השכר לימוד שלי שילמתי במכוניות הראשונות שקניתי בחיים.

פורסם

ומה קורה במידה והרכב עבר תאונה כשהוא לא היה אצלו?

הרכב רשום כיד שנייה וייתכן והבעלים הקודמים של הרכב עשה תאונה ושיקר לגבי הרכב ולכן הגיוני שבעל הרכב הנוכחי לא ידע על תאונה בעבר.

הבעיה מתחילה כשהוא ידע מהתאונה או עשה את התאונה בעצמו ואז הוא משקר במעמד המכירה.

לפי דעתי צריך לעשות השוואת זמנים ולראות מתי כן אירעה התאונה ואז תדע יותר

חוץ מזה בעניין הרכב, אני לא מבין למה צריך לקנות רכב קטן ובזבזני כמו גטס?? הבטיחות של הגטס היא בדיחה וצריכת הדלק שלה היא בדיחה בכלל לא מצחיקה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...