Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום אני וחבר הלכנו לראות רכב,הגענו לאיש הנ"ל,שאת שמו לא יודע אם מותר לציין, הרכב הוא יונדאי גטס 2007,אחרי שיחה טלפונית שנאמר לנו שיש הסטוריית טיפולים והרכב ללא תאונות,בדקנו את הרכב נראה טוב ומטופל,ואז החלטנו לקחת אותו לבדיקה במכון.

במכון התגלה שהרכב היה מעורב בתאונה,אך לא פגיעה בשלדה,ושישנה בעיה במערכת ההצתה.

לפני שלקחנו את הרכב לבדיקה סגרנו בע"פ על זה שאם הבדיקה לא תהיה למורת רוחנו או שיהיו תקלות רציניות,הוא ירד במחיר או יחזיר את עלות הבדיקה,לאחר התקלות שגילינו,אמרנו לו שאנחנו לא רוצים לקחת את הרכב,בגלל שהוא שיקר לנו לגבי התאונות.

וביקשנו שיחזיר חצי מעלות הבדיקה,250 ש"ח,הוא סירב.

אז קודם כל לא לא לפנות אליו,הוא שקרן ונוכל.

ודבר שני,האם ניתן לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות?

untitled.JPG

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שטויות, כל סוחר/מוכר פרטי שני משקר לגבי זה שאין תאונות (הרי דפיקה פה ודפיקה שם שנצבעו זה לא תאונה לדעתם).

כל האנשים רושמים ללא תאונות כדי למכור מהר יותר והמקרה שנתקלת הוא עוד מקרה טוב, הרכב של אבא שלי נקנה ע''י סוחר מאיתנו ולאחר מכן עלה ליד 2 כשהתיאור הוא "ללא תאונות"...וואי וואי אם הייתה יודע מה הרכב עבר,אבא שלי פתח לו את הצורה אבל הוא עדיין נמכר כרכב "ללא תאונות".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא מותר לציין את שמו אבל הוא מופיע בבירור בתמונה שצירפת.

מה הטענה שלו כשביקשתם מחצית מעלות הבדיקה?

הוא פשוט אמר "לא, ביי"?

פורסם

להגיש תביעה כל אחד יכול

לזכות בתביעה לא כל אחד יכול.

במקרה שלך צלם את המודעה מיד 2 והגש תביעה על הוצאות הבדיקה + זמן שאיבדת

צרף את המודעה ודו"ח הבדיקה מאמין שתזכה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עילה יכול להיות שיש אבל אין לך שום סיכוי לזכות בתביעה (וזה לא יהיה משתלם סביר להניח), אם לא חתמתם על כלום ואין לך איך להוכיח שבאמת הסכמתם על זה איך בדיוק אתה רוצה לתבוע אותו, תבוא לשופט ותגיד לו "הוא הבטיח לי" ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

rupni

במודעה כתוב שהרכב ללא תאונות חבל שלא עיינת בה

בנוסף יש עד אז בכלל נפלא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד מטעמך?

לא נראה שיש סיכוי שתזכה וכל הטרחה הזו לא נשמעת לי שווה 250 שקלים.

תסתכל על הכסף הזה כשכר לימוד לפעמים הבאות, מה שמסכמים בע"פ מגבים בכתב.

דרך אגב,

יש פה מספיק חוזים לדוגמא כאן בפורום שאתה יכול להשתמש בפורמט שלהם.

גם חוזים של רכישה (זיכרון דברים).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לתבוע בשביל 250 שקל נראה לי קצת מוגזם. הייתי מתקשר אליו, אומר לו שהוא בן זונה, מנתק וזהו. בארץ כל אדם שני הוא נוכל, לך תתבע את כולם. אתה תגיד "הוא הבטיח", הוא יאמר שהוא לא הבטיח כלום ושהוא לא מכיר את העד שלך, ובזה זה יסתיים. בפעם הבאה - תכין איזה שתי שורות על נייר בנוגע להתחייבות בבדיקה וזה הכל.

פורסם
הייתי מתקשר אליו, אומר לו שהוא בן זונה, מנתק וזהו.

:lol: :lol:

פותח השרשור הוא לא ילד בן 14, ואם הוא רוצה לעשות צדק עם מישהו שדפק אותו (בזבז לו זמן וכסף לחינם), אז צדק צריך להיעשות.

למה שהבן אדם לא ילמד לקח?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

רק אני לא מבין איפה הנוכלות פה?

הרכב עבר תאונה, אבל ללא פגיעת שלדה, גם אצלי ברכב הוחלף טמבון כי נכנסו בי מאחורה ואין שום נזק לשלדה, זה אומר שהאוטו שלי מסוכן?

כמעט כל רכב בישראל עבר תאונה, השאלה היא מה היקף הנזק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...