Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

יאללה תכין את היד לחיסון החמישי.

הקצתי לקאונטר הזה uint64_t, חושב שיספיק?

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

איזה קרקס.

בוטל הבידוד המקורי של הילדה. המאומת היה גבולי, יצא שלילי יום למחרת.

בשמחה וברינה מפזר את הילדים בגנים, לא מספיק לחנות את הרכב בעבודה מקבל הודעה על בידוד מהגן של הילד, בבקשה לבוא לקחת את הילדים.

😂

• מצחיק 3
פורסם (נערך)
לפני כשעה, פריג'י כתב:

אנטיגן מוסדי, עושים את זה בסופר פארם.

קבל תיקון, מוסדי נחשב רק מד"א

IMG-20220104-WA0004.jpg

הציור הזה לא ברור

אם באנטיגן אני יוצא שלילי אני פטור מבידוד??

אה אוקי לא שמתי לב לחץ

צריך לזכןר להפסיק להסתובב עם הטלפון

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

@Transporter סיקרנת, אתה חיובי לקורונה או לא? 

רק בריאות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני בעד לבטל חתונות. ממילא גם שם יש איזה 30% של false positive או התאמה גבולית.

(גירושים : לא תראו חזרה את הצ'ק שנתתם לזוג הצעיר)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, sperial כתב:

אפילו אם זה אומיקרון נחמד שמסתפק באפצ'י?

לא צריך להתחסן בשביל כל שטות, בשביל זה יש לגוף שלך מערכת שהאבולוציה פיתחה במשך מיליוני שנים שיודעת להתמודד עם מחלות גם אם נתקלת בהן בפעם הראשונה ובטח אם קיבלת 3 חיסונים לא אופטימליים אבל כמעט אופטימליים.

אני לא אתחסן בשביל כל שטות מכמה סיבות:

1. לא צריך.

2. זה לא מוסרי.

3. אי אפשר לנהל ככה התחסנות עולמית.

4. שלא התרגלו שם בממשלה להזריק לי חומרים תחת איום סנקציות מתי שמתחשק להם.

אני מתמודד עם דלקת גרון פעם ב… נתמודד גם עם אומיקרון, ולפני שאתה מדקלם לי על תופעות לוואי קשות אצל אנשים אז גם מדלקת גרון מדי פעם מתים.

קיבלתי 3 שאת השלישי הצטערתי שלקחתי זה די והותר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני לא אהמר על החיים שלי בגלל כל מיני תיאוריות קונספירציה שאתה מצטט. לעומת זאת, אתה מהמר לא רק על החיים שלך אלא גם על שלי ושל שאר אזרחי המדינה, כי אם תתאשפז תתפוס מיטה שלא תהיה פנויה למישהו שמגיע עם התקף לב או אחרי תאונת דרכים. והאומיקרון אמנם גורם פחות אשפוזים מזניםמקודמים, אבל רחוק מאפס. וזה בכלל בלי לדבר על המחיר הכלכלי של תחלואה בכלל ושל תחלואה המצריכה אשפוז בפרט - גם ברמת המדינה וגם ברמת הפרט. וגם לא על ה-long covid שגובה מאנשים מחיר לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך הוא מהמר על חיים של מישהו?

עכשיו גם מי שמחוסן ומציית להנחיות מסוכן אצלך? בוא פשוט נהרוג את כולם ככה לא יהיו בעיות יותר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, sperial כתב:

אני לא אהמר על החיים שלי בגלל כל מיני תיאוריות קונספירציה שאתה מצטט.

הוא לא ציטט שום תאוריית קונספירציה, חוץ מ-4 אולי.

2 ו-3 הוזכרו על ידי מפתח החיסון מאסטרה זניקה שציטטתי כאן אתמול וקשרתי לכתבה בה מופיעים הציטוטים. מקווה שמפתחי חיסונים לא נכנסו גם עכשיו לרשימת מתנגדי החיסונים מהצד האפל אצלך. ושוב, חלק מהבעיה היא גם בזה שאם בזמן שאתה תקבל את החיסון העשירי שלך, במדינות אחרות בעולם עדיין לא יקבלו את הראשון - זה כנראה יפגע בך לא פחות.

גם תאונות דרכים אינן גזרת גורל. כך אני רוצה להאמין לפחות.

ושוב, זה לא שמישהו מאיתנו חתום על קבלת ההחלטות סביב חיסונים, אבל בנקודה הזו ברור שמדובר ב"פתרון" מאוד מוגבל ולא סקלבילי. ואולי מתישהו ישראל תפסיק לקבל מלאי מפייזר או מודרנה. ואז מה שכתבת על זה ש"לא לכולם יש נגישות למים נקיים" יחזור אליך כמו בומרנג. 

מאוד רוצה להיות אופטימי ולקוות שרופאים שמדברים על זה שהפנדמיה אולי תגמר אחרי החורף צודקים. ואם לא אז הביג פארמה יהיו נחמדים ויפנקו אותנו בתרופה עממית יותר מבחינת עלויות, או חיסון משופר שבאמת יוכל לתת מענה למחלה. ובין אם כן לבין אם לאו, אתה תצטרך להתרגל למחשבה שהציפיה שכל 3 חודשים 8-9 מיליון בני אדם פה וכמה מיליארדים בכלליות יקבלו חיסון היא לא ריאלית ולא ישימה. אבל אתה יכול להתנחם בזה שאם ימשיכו (בצדק מוחלט לדעתי כמובן) לתעדף אנשים מבוגרים יותר בחיסון - אתה את שלך תמשיך לקבל.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אתה מהמר לא רק על החיים שלך אלא גם על שלי ושל שאר אזרחי המדינה, כי אם תתאשפז תתפוס מיטה שלא תהיה פנויה למישהו שמגיע עם התקף לב או אחרי תאונת דרכים.

גם אם הוא שמן. מעשן. שותה. משחק סנוקר.

מה ספריאל, אתה לא שמן? לא שותה מדי פעם? אוכל בריא? לא נוסע באוטו? לא מבשל בבית כי לך תדע עם הסכין - יכול לחתוך בטעות. 

אה אבל יש לך מדרגות בבית, תתקין מעלית דחוף, כי אם מישהו נופל זה מיטה בבית חולים.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, Transporter כתב:

שלילי

מזל טוב

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני גם רוצה להזכיר למי ששכח:

image.png.c1405c98da273bb9148ce2fb5e6f9b58.png

זאת תמונת המצב. תסתכלו על מחוסנים ללא תוקף. צריך עוד בוסטר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...