Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

אל תחפשו את שחר הוא עסוק בלתת בראש לפרופ' סדצקי.

עכשיו חצי מהפורום מדמיין את התמונה הזאת, התוצאה תהיה:

1) איבוד התיאבון למשך כמה ימים

2) אי יכולת להירדם בלילה 

יום חמישי הוא בטח באירוע של 350 איש עכשיו.. עוד כמה שעות הוא יופיע פה כועס וימצא איזה תחזית שזה בדיוק מה שהוא חזה 

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

מישהו שם לב שמספר המקרים החדשים באיזור ניו-יורק \ ניו-ג'רזי נמצא ברצפה, למרות שהכל כמעט נפתח חזרה בחודש האחרון?

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

טפו טפו טפו, בלי עין הרע, חמסה חמסה חמסה, קיין עין-הרע.

השערה - עכשיו שיודעים בוודאות שהוירוס מדבק רק פעם אחת, יתכן שאחוז נכבד מהאוכלוסיה כאן חסין לוירוס הנוכחי - מה שמקשה לו לדבק במספרים גדולים כאן באיזור. שוב, זו השערה בלבד. יכול להיות ששבוע הבא נחזור לראות את המספרים מטפסים.

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

פורסם

הסגר הזה בדיחה. הציבו מספר חיילים בני 18 במחסומים שלא עושים כלום למעט לשאול למה אני נכנס לשכונה. היום בבוקר יצאתי מהשכונה ונסעתי לחדר כושר בתל אביב אף אחד לא עצר אותי, אף אחד לא שאל לאן אני נוסע. תנועה חופשית מחוץ לשכונה.

בקיצור הכל שואו בשביל המצלמות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודעים מה לעשות עם כל החיילים אז משתמשים בהם ליח"צ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, asafasraf כתב:

יודע ומכיר את זה מקרוב (יש מורה במשפחה) ועדיין, המצב שלהם הרבה יותר טוב ממה שאתה מתאר.
כמה שעות שבועיות הן מלמדות? מה ההפרשה שלהן לפנסיה לעומת עובדים במגזר הפרטי?
האם יש להן יום חופשי בשבוע?
כמה ימי חופש בשנה יש להן?
בחודשים יולי ואוגוסט הן בחופש ומקבלות תשלום (בבקשה לא לספר לי את השטות שהן מפרישות מהמשכורת במהלך השנה לשם כך). בקיצור, המצב לא כזה רע כמו שמספרים לנו.
צריך לראות את התגובה של רן ארז ויפה בן דוד לרצון של המדינה לעבור ל-5 ימי לימוד (יום שישי יהיה יום חופשי) כדי להבין עד כמה שהאירגונים האלה מסואבים והסתדרותיים.
הבנתי שנגעתי בנקודה רגישה, אבל צריך להראות את האמת, ולא רק חלק ממנה.

כמה שעות פרונטליות או כמה שעות עבודה? השעות הפרונטליות תלויות בתפקידים, שכן רכזת שכבה או מקצוע מבצעת את התפקיד על חשבון שעות פרונטליות. חוץ מזה שכחת הכנת השיעורים, הכנת המבחנים, בדיקת מבחנים, שעות פרטניות (הדרכה לקבוצות קטנות), שיחות עם התלמידים, הטרדות מההורים בשעה 10 בערב ועוד כהנה וכהנה. כל מה שהמורה עושה ואתה לא רואה.

הפרשות לפנסיה - כמו כל אחד אחר. 

5 ימי עבודה - כמו בכל ענף אחר שאני מכיר, כולל הנציגות הקטנה שלי בסקטור הפרטי.

חופש ביולי - אוגוסט - בין 2-3 שבועות (למי שלא בודק בגרויות), תלוי איך בדיוק נופלות הבגרויות ותאריכי הכנת שנת הלימודים הבאה. ואלה תמיד השבועות שבהן מחירי החופשות בשיא.

הסאוב של רן ארז לא קשור לעניין. מה שקשור הוא חוסר הרצון של המדינה לשלם למורים תמורת עבודתם וחוסר הגיבוי שהם מקבלים ממשרד החינוך. לא סתם מרבית האידיאליסטים שבאים מההיי-טק ומקורות דומים וחושבים לעבור להוראה פורשים תוך שנה. השילוב של התמודדות על הנוער הישראלי, ההורים של הנוער הישראלי ותנאי העבודה שוברת אותם מהר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הודעה שקיבלתי מקודם -

אמא של חבר שלי, עשתה בתחילת שבוע בדיקת קורונה, הגיע צוות מד"א הביתה ועשה לה את הבדיקה,

אחרי שהצוות יצא מהבית הנבדקים גילו שהמטושים נשכחו ונשארו על השולחן,

כעבור כמה ימים מקבלים טלפון ממשרד הבריאות - יצאתם חיוביים לקורונה...

הם אומרים למוקדן איך זה יכול להיות?!   המטושים נשארו על השולחן?! ...

הנציג שותק חצי דקה, ואז פולט לה: "כתוב לי במחשב- הבדיקות אבדו - יש להגיד למטופל שהבדיקה יצאה חיובית".

אם ההתנהלות המקצועית של משרד הבריאות היא ברמה של מוסך מדרכה בדיר קדיס,

שלא יתפלאו שהציבור מתייחס אליהם בהתאם.

אגב זה גם יכול להסביר איך תינוק בן שנה וחצי "נדבק" כשכל משפחתו שלילית,

אני לא אומר שזה מה שהיה שם,

אבל בהחלט יכול להיות שאחוזים מסויימים מהחיוביים החדשים זה בדיקות שאבדו,

עוד בגל הראשון התלוננו על כמויות של בדיקות שאבדו בדרך.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

הסיפור של מד"א הוא ברדק אחד גדול, והיה כך מההתחלה. כנראה שבקופות בדברים יותר מסודרים. אל תשכח שמבחינת מד"א מדובר בתפקיד שמעולם לא מילא, לעומת הקופות שבהן ביצוע עשרות אלפי בדיקות מעבדה ביום הוא חלק משגרת העבודה מימים ימימה. אז נכון שבדיקות הקורונה מעמיסות הרבה עבודה על הלבורנטים, אבל נהלי העבודה והדיווח מסודרים ביותר והסיכוי לתקלות הרבה יותר קטן.

במשרד הבריאות יש נוהל לאיתור בדיקות שאבדו, אני לא יודע איך ועד כמה הוא מיושם. דרך אגב, כנראה שהדבר הנכול לעשות הוא להודיע לאותם אנשים שעליהם להשאר בבידוד ולתאם בדיקה חוזרת, ועדיף בקופה, כיון שבה הסיכוי לאבדן הרבה יותר קטן והתשובה מגיעה הרה יותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מיני מרד ראשון.

טוב, זה היה צפוי.

ואני עוד נתתי קרדיט לביבז לפני חודשיים על הטיפול במשבר.

לפני 20 שעות, David32 כתב:

יבגני לדר פאוצ'י יש חדשות רעות בשבילך, אבל לא כול כך שמים עליו בארה"ב יותר, ואני לא אשים לינק כדי לא לבאס אותך, אבל זה בעיניין של פאבים, אז תחליט לבד אם מעניין אותך לדעת מה הוא חושב או לא.

פאבים זה ללוזרים. אני משתכר בבית מול קארספורום.

לפני 16 שעות, sperial כתב:

דבר שני, המורים הם בדיוק אלה שמרבים מאד ב"עבודה שלא רואים

ספריאל, גם אתה הנחת פה בשרשור ליד שאתה יודע איך נקבע השכר בהייטק למה.

כולם בארץ מניחים שהם יודעים.

מערכת החינוך היא גם דוגמא לזה שעוד כסף לא בהכרח מוביא לתוצאות יותר טובות. ואני מאלו שכן חושבים שצריך מערכת חינוך ממלכתית טובה ולו רק מהסיבה שזו הדרך היחידה, כנראה, לייצר אזרחות עם בסיס משותף כלשהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, איצי בר כתב:

שהמטושים נשכחו ונשארו על השולחן,

כעבור כמה ימים מקבלים טלפון ממשרד הבריאות - יצאתם חיוביים לקורונה...

סתם שאלה: בשום שלב במהלך כמה הימים האלו לא יצרו קשר עם מד"א וביקשו בדיקה חדשה? הרי אם ראו שמטושים נשארו על השולחן, למה לא יצרו קשר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, איצי בר כתב:

הם אומרים למוקדן איך זה יכול להיות?!   המטושים נשארו על השולחן?! ...

הנציג שותק חצי דקה, ואז פולט לה: "כתוב לי במחשב- הבדיקות אבדו - יש להגיד למטופל שהבדיקה יצאה חיובית".

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

פאבים זה ללוזרים. אני משתכר בבית מול קארספורום.

😘

לפני 3 שעות, ChemGuy85 כתב:

היום בבוקר יצאתי מהשכונה ונסעתי לחדר כושר בתל אביב אף אחד לא עצר אותי

חזרת לחדר כושר? או וואה.

ועוד חדר הכושר בתל אביב, איזה סרט.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, ChemGuy85 כתב:

הסגר הזה בדיחה. הציבו מספר חיילים בני 18 במחסומים שלא עושים כלום למעט לשאול למה אני נכנס לשכונה. היום בבוקר יצאתי מהשכונה ונסעתי לחדר כושר בתל אביב אף אחד לא עצר אותי, אף אחד לא שאל לאן אני נוסע. תנועה חופשית מחוץ לשכונה.

בקיצור הכל שואו בשביל המצלמות.

מקווה ששילמת במזומן 

את הטלפון השארת בבית 

ומהמשרד לא דיווחו למשרד הבריאות שאתה בבידוד. 

אתה זוכר שאתה אמור להיות בבידוד בגלל החולה במשרד? 

פורסם (נערך)

500 נדבקים ליום אם הממוצע נשמר ולא עולה בקצב של המילה שוברת השיניים אקספוננציאלי

זה 15000 נדבקים בחודש ממוצע (זה היה נכון לשלשום והיום אנחנו כבר ב 1100 נדבקים ליום שזה 30000 לחודש).

כל 1% מזה הם 150-300 חולים קשה לחודש.

אם אנחנו מתחילים לשבור שיניים זה אומר חזרה לסגר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 7 דקות, colauti 9 כתב:

500 נדבקים ליום אם הממוצע נשמר ולא עולה בקצב של המילה שוברת השיניים אקספוננציאלי

זה 15000 נדבקים בחודש ממוצע (זה היה נכון לשלשום והיום אנחנו כבר ב 1100 נדבקים ליום שזה 30000 לחודש).

כל 1% מזה הם 150-300 חולים קשה לחודש.

אם אנחנו מתחילים לשבור שיניים זה אומר חזרה לסגר.

חכה שנייה עם הסגר, אני חייב עוד כמה ימים של הפקרות .  חייבים לבדוק את האקסלים שלי מתחילת המשבר. 

לא יכול להיות שבפעם הראשונה הרסו לי את כל התחזיות, ירדו על ברסי ומשרד הבריאות.

חייבים לשחרר טיפה את המשק, חייבים לראות מה קורה שמגיעים ל 10,000 נדבקים ליום.

אני מת לראות את כל הפרופ' מנהלי בתי החולים שיצאו נגד הסגר .. 

פורסם
לפני 16 דקות, colauti 9 כתב:

ולא עולה בקצב של המילה שוברת השיניים אקספוננציאלי

בעברית לא חייבים לשבור שיניים.

"מעריכי"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

בעברית לא חייבים לשבור שיניים.

"מעריכי"

כמורה למתמטיקה סמוך עלי שאני מכיר היטב ומקרוב.

לעניין- אם הגידול המעריכי נמשך אנחנו בצרות וכבר עכשיו אנחנו מעל המספרים של תחילת הסגר אז לא ברור,מדוע לא ננקטים צעדים דרושים כדי לשטח את העקומה מחדש.

עוד שבוע-שבועיים כאלו- העסק יאבד שליטה ואני לא מדבר מהצד של פוליטיקאי (אינני מחובבי הימין והעומד בראשות הממשלה אבל,דווקא בטיפול בקורונה עד שיצאנו מהסגר חושב שהוא קיבל את ההחלטות הנכונות).

הבעיה התחילה- שפתחו הכל  בו זמנית.

לא התגעגעתי לראות אנשים בים/בקניונים/אולמות אירועים  דבוקים אחד לתחת (סליחה על הגסות) של השני - זו הפקרות מדרגה ראשונה שלא נדבר על מה שקורה בתחבורה הציבורית- אנשים עולים לרכבות/אוטובוסים ללא מסכות ואין אכיפה מספקת ומסתובבים בתחנות מרכזיות ללא מסכות/מסכה על הסנטר.

זה פשוט זלזול מוחלט שיוביל אותנו (אם נרצה או לא) לסגר שני במוקדם או במאוחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...