Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר לך, למכור עכשיו זה רעיון גרוע. בטח למגרש שישחט אותך, אם בכלל יסכים להחלפה של יקר בזול.

בעיקרון מה שאתה יכול לעשות זה לפרסם במחיר הגיוני - תתחיל מ69 ותרד לאט לאט.

או לחילופין, אם אתה צריך רכב, תשאר עם הרכב, תמכור עוד שנתיים, ההפסד יהיה יותר הגיוני.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תשב כמה דקות ותעשה את החישוב של כמה כסף תפסיד על מכירה\החלפה של ה208 במשהו ישן יותר + כל ההוצאות הנלוות של רכב ישן (קניה, תחזוקה וכו') לעומת כמה תפסיד אם פשוט תישאר עם ה208 כמו שתכננת במקור אני סבור שתגיע למסקנה שעדיף להשאיר את המצב כמו שהוא וזהו.

אז נכון, יהיו לה קצת מכות חניה תל אביביות טיפוסיות.

פחחות עולה פחות מאשר כל הטררם הזה שאתה מנסה להכניס את עצמך אליו ללא סיבה הגיונית נראית לעין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הוא כתב שההלוואה פוגעת לו בתזרים המזומנים ומכבידה עליו.

זה לדעתי מעבר להרבה עצות שיש פה כדי להשאיר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מה שלא יהיה, אל תהפוך את ההלוואה לבלון. קודם כל, סביר להניח שהבנק או חברת המימון לא יאפשרו זאת. ובכל מקרה זו תהיה טעות כלכלית כי בזמן שערך הרכב שקנית ב 100% מימון ימשיך לרדת, גובה החוב שלך יישאר באותה רמה. ובינתיים תמשיך לשלם ריבית על כל הסכום הזה.

עשית טעות חמורה כשקנית רכב ב100% מימון ועוד עם החזר חודשי שאתה לא מצליח לעמוד בו.

או שתתאמץ ותשאיר את הרכב, או שתממש את ההפסד שלך ותמכור במחיר ריאלי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
1. לקחתי 100% מימון בריבית פריים בלבד. הריבית שאני משלם כמעט אפסית, אבל ההחזר מכביד עלי מבחינת תזרים מזומנים. הרכב אפילו לא משועבד לבנק.

2. אני מתכנן לעבור לתל אביב. הרכב ממילא יעמוד ללא שימוש. חבל לשלם הרבה כסף על רכב עומד. חוץ מזה בתל אביב יכסחו את המכונית אז אני רוצה להקדים תרופה למכה.

3. אופציה נוספת שאני שוקל היא למחזר את ההלוואה להלוואת בלון. אפשרי? אופציה טובה?

לך לבנק ותבקש להאריך את תקופת ההלוואה כך שלא תכביד על התזרים שלך.

אם השימוש ברכב הוא לא רב ניתן למצוא מקומות חניה במגרש החניה הניתן לך כתושב העיר, כך שלא ייפגע.

הלוואת בלון על 100% לא תקבל, כי הסכום נשאר וערך הרכב יורד, כל יום הפער יגדל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה במצב בעייתי.

גם אם תרד לסכום של 60-65, יש אנשים שיעדיפו כמו שנאמר להוסיף כמה שקלים ולקנות כזו חדשה או לחלופין לרדת קטגוריה ולקנות מיני חדשה.

אז או שתרד עוד, או שתתאזר בסבלנות, או שתשאר עם הרכב.

בכל מקרה, בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

קשה מאוד למכור רכב חדש, אפילו אם מורידים המון מהמחיר. הקונים הפוטנציאלים חושדים שמדובר באיזשהו טריק, וחלקם יכול להוסיף ולרכוש חדש כך שאין להם אינטרס מיוחד לרכוש את הרכב שלך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

במחיר הנכון - מוכרים הכל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. הלוואה נלקחה ל-5 שנים (60 תשלומים) אני לא יודע אם אתה בנק יסכים להאריך אותה עוד יותר (בטח לא בריבית פריים בלבד)

2. הרעיון הוא למכור את הפיג'ו ולקחת סיאט מיי או משהו בסגנון בת 3-4 שנים. אני רואה שניתן למצוא מכוניות כאלה בטווח ה-30 אלף שקל ואפילו פחות.

אני מבין את המצב שאני נמצא בו. לא שווה לי למכור מתחת ל-66-67 אלף.

בקיצור תלמדו מהסבל שלי:

א. לא קונים רכב אירופאי

ב. לא קונים חדש

פורסם

קונים רכב חדש.

משקיעים מחשבה מעמיקה לוודא התאמה של הרכב לצרכים שלך.

אל תשליך מהמקרה הספציפי שלך לגבי אחרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צר לי. אבל ההתנהלות שלך פשוט לא הייתה נכונה.

אם זה לא מספיק, גם הסקת המסקנות שלך בעקבות מה שקרה והלמידה לעתיד פשוט שגויה.

אתה מסיק מסקנות שגויות לאחר התנהגות שגויה, עושה רושם שלא תלמד גם להבא.

אתה גם מתעלם מכל טיפ שנותנים לך כאן, מקוה שלא תלמד על בשרך שוב בעתיד.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
1. הלוואה נלקחה ל-5 שנים (60 תשלומים) אני לא יודע אם אתה בנק יסכים להאריך אותה עוד יותר (בטח לא בריבית פריים בלבד)

2. הרעיון הוא למכור את הפיג'ו ולקחת סיאט מיי או משהו בסגנון בת 3-4 שנים. אני רואה שניתן למצוא מכוניות כאלה בטווח ה-30 אלף שקל ואפילו פחות.

אני מבין את המצב שאני נמצא בו. לא שווה לי למכור מתחת ל-66-67 אלף.

בקיצור תלמדו מהסבל שלי:

א. לא קונים רכב אירופאי

ב. לא קונים חדש

א. תסביר למה?

ב. הגיוני במידה ואתה לא הולך להחזיק את הרכב מעל 5 שנים...מצד שני אם יש לך כסף למה לא?

פורסם

הוא קנה את הרכב ב-100% כך שאני מניח שאין לו כסף נזיל.

אם ימכור את הרכב בזול, עדיין יצטרך להחזיר את מה שיפסיד מהמכירה.

למזלו הרכב לא משועבד לבנק - אחרת זה היה הרבה יותר מסובך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה מחיר הפרסומות וההצעות המפתות.

אני בטוח שיש עוד עשרות או מאות שנמצאים באותו מצב של החבר שלנו - נפלו במלכודות מפתות כמו הנחות או הלוואות זולות.. הדלק עולה למוח ואחרי תקופה קצרה מתרחש אירוע אישי או כלכלי אשר מזעזע את המצב הצפוף והגבולי שנכפה על הקונה המאושר.

בנק ישראל זיהה את בועת המימון באיחור (לדעתי.. כי אני חשבתי על זה עוד הרבה לפני..) והורה לבנקים להתחיל לשקול עסקאות מימון מופרזות.

לראייה, בנק לאומי הוריד את אחוז המימון מ 100 ל 80 אחוז, כמו אחוז ההישענות לבטחון!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

^

אכן כן. אני מקרה קלאסי של סנדלר הולך יחף.

אני בטוח שיש עוד אלפים אם לא עשרות אלפים במצבי.

אני רואה ביד 2 המון פיג'ו 208 ידניות שנת 2013 - 2014 נמכרות במחיר מגוחך של 35-40 אלף שקל ואני פשוט דופק את הראש בקיר כמה יצאתי מטומטם.

• תוכן חדש...