Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אאודי A3 1.8tfsi cjs שנת 2013 הרכב בזמן שיוט עושה חיתוכים/בעיטות עדינות, הרכב חובר למחשב בוצע בדיקה בזמן אמת הכל עובד תקין, הוחלף סעפת, קוילים, מזרקים, פלאגים,חיישן MAP, חיישן לחץ דלק נמוך, משאבת דלק לחץ גבוה+לחץ נמוך כטיפול מונע אבל עדיין לא פתר את הבעיה של החיתוכים, הילוכים עוברים כמו שצריך. אובד כיוונים אשמח לשמוע כיוונים אחרים.... הרכב 185 אלף קמ

פורסם

הממיר נקי?

אצלי זה הופיע ביחד עם קוד P0420

אני עם פוקוס ישנה עם בעיה דומה בסה''כ התרגלתי עד שאתפנה לבדוק לעומק..

בנוסף:  הכיוון של גיר גלגל תנופה וקלאצים נבדק היטב? תושבות מנוע וגיר?

משתדל לעזור

פורסם

וואלה קוד אין אבל ממיר לא בדקתי אני אשים תוסף לניקוי, אשמח לעוד כיוונים וגם החלפתי מזרקים שכחתי להוסיף 

גיר תקין היה אמור להראות במחשב שמשהו לא תקין עם היה שם, המוסך אמר שלא נראה לו תושבות אבל אבדוק בעצמי  וואלה קוד אין אבל ממיר לא בדקתי אני אשים תוסף לניקוי, אשמח לעוד כיוונים וגם החלפתי מזרקים שכחתי להוסיף 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...