Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימת אפשרות להגיע למגרש רכב לדוגמא אוטו דיל, למסור להם את הרכב שלי (פיג'ו 208 חדשה) ולקחת מהמגרש רכב זול משמעותית + שק על ההפרש? מישהו התנסה בפרוצדורה כזאת ויכול לתת טיפים?

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכור בחוץ וקנה במזומן את המחליפה

בגילך אתה אמור לדעת כבר שאין ארוחות חינם.

לשאלתך אין לי מושג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במצב השוק של היום, כנראה שלא.

ומי שכן, תתכונן למצוא באוטו שלך ריג'קטים על ימין ועל שמאל בשילוב בכי על זה שלפז'ו אין שוק, ואיזה טובה ענקית הוא עושה לך שהוא קונה ממך את ה208 במחיר שחיטה, ונותן לך לקחת את הגרוטאה שעומדת אצלו במגרש מאחורה כמה חודשים במעל המחירון.

בקיצור כמו טרייד אין רגיל, רק פי כמה יותר גרוע, ועם מלחמה על כל שקל שהוא צריך להוציא מהכיס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמע,

פרסמת את הרכב שלך כאן בלוח במחיר לא סביר.

שים רגע את המחירון והרגשות בצד, כשפיג'ו מוכרים את אותו הרכב בדיוק במבצעים מדי פעם במחיר שאינו רחוק מהמחיר שפרסמת - אף אחד לא יקנה את הרכב שלך, וגם אתה היית מעדיף לקנות רכב חדש.

עכשיו במקום לפרסם במחיר אטרקטיבי, שיגרום לבנאדם לחשוב "רגע, למה לקנות חדש, יש לי כמעט חדש בסכום משמעותי פחות", אתה מוסיף חטא על פשע, ורוצה ללכת לטרייד אין שישחטו לך את הצורה, וישחילו לך לקרדה.

תעשה חישוב מסלול מחדש.

תמכור את הרכב שלך במחיר ריאלי, ובהתייחס למחיר שבו יכול אדם לקנות כזה רכב חדש / 0 ק"מ, אחרי שתמכור, ועם כסף ביד תקנה איזה רכב שאתה רוצה.

טרייד אין יקרע לך את הצורה בעסקה שאתה מכוון אליה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שמע,

פרסמת את הרכב שלך כאן בלוח במחיר לא סביר.

שים רגע את המחירון והרגשות בצד, כשפיג'ו מוכרים את אותו הרכב בדיוק במבצעים מדי פעם במחיר שאינו רחוק מהמחיר שפרסמת - אף אחד לא יקנה את הרכב שלך, וגם אתה היית מעדיף לקנות רכב חדש.

עכשיו במקום לפרסם במחיר אטרקטיבי, שיגרום לבנאדם לחשוב "רגע, למה לקנות חדש, יש לי כמעט חדש בסכום משמעותי פחות", אתה מוסיף חטא על פשע, ורוצה ללכת לטרייד אין שישחטו לך את הצורה, וישחילו לך לקרדה.

תעשה חישוב מסלול מחדש.

תמכור את הרכב שלך במחיר ריאלי, ובהתייחס למחיר שבו יכול אדם לקנות כזה רכב חדש / 0 ק"מ, אחרי שתמכור, ועם כסף ביד תקנה איזה רכב שאתה רוצה.

טרייד אין יקרע לך את הצורה בעסקה שאתה מכוון אליה.

כל מילה ממה שנאמר בציטוט.

אתן לך דוגמא, אחי מתעניין מאוד ברכישת פג'ו 208 חדשה, הראיתי לו את הפוסט שלך והוא די גיכח.

המחיר שאתה מבקש לא ריאלי בעליל, אפשר לקנות רכב חדש במחיר הזה (תוספת קטנה), ממש אין סיבה לקנות ממך ואז גם להתפשר על הרבה מאוד דברים בדרך (כמו צבע, בלאי וכו)

אני גם חושב שמומלץ שתוריד את המחיר יהיה פתרון זול יותר עבורך מאשר ללכת להרפקאות עם מגרשי רכב, זו פשוט לא הדרך הנכונה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

שזה גם בעייתי.

אם היה לי 65 אלף, הייתי לוקח עוד מימון של 200 שקל בחודש לרכב חדש לגמרי, או אולי לוקח בלון בסוף תקופה ללא שום תשלום חודשי.

לא רוצה לבאס, אבל למה קנית רכב במחיר מלא כאשר ידוע שהוא נשחט במבצעים ונמכר בהנחות גבוהות מאוד ב-0 קילומטר?

או שכניראה אתה קנית אותו גם במבצע יפה, ואולי מנסה למזער הפסדים?

פורסם

לא בדקתי את השוק באופן יסודי, לא הייתי מודע לטירוף של יד 1 אפס ק"מ וחשבתי שאחזיק ברכב לפחות 5-6 שנים. רכשתי את הרכב ב-83 אלף על הכביש אחרי תוספת חיישני רוורס, מצלמת רוורס ומערכת מולטימדיה.

אבל תשמע תמיד אפשר להוסיף עוד 200 ועוד 200 ועוד 200 ואז בכלל לקנות 208GTI. איפה עובר הגבול?

מה שבטוח פעם אחרונה אני קונה רכב חדש ועוד אירופאי. לפני שלוש שנים מכרתי תוך שבועיים ב-43 אלף (חדשה 61) פיקנטו בת שנתיים וחצי עם 50 אלף קילומטר על השעון.

פורסם

זו בדיוק הבעיה שלך.

הבעיה היא לא באוטו, או ביבואן. היא בך.

קנית רכב ואתה מבקש למכור אותו בתוך מספר חודשים - אתה אוכל את כל הצינור.

גם אני מכרתי רכב, סיטרואן קקטוס שהיה בן חצי שנה ועם ק"מ נמוך משלך. מימשתי הפסד מיידי של קרוב ל 20,000 שקל.

אכלתי אותה. אין מה לעשות. לקונה יש אלטרנטיבה לקנות חדש מהיבואן. תפנים את זה.

אתה קנית ישירות מהיבואן. יש עסקאות 0 ק"מ. יש אלטרנטיבות לרכב שלך.

אם אני משליך מהעסקה שלי לעסקה שלך - הרכב שלך יימכר בין 62 - 65 אלף שקל.

זה לא משנה אם זו פיקנטו או 208.

אם זה היה רכב יוקרה, היית מממש הפסד גדול הרבה יותר.

היית צריך לבדוק הרבה יותר לעומק לפני הקניה.

האלטרנטיבות שלך הן:

1. להישאר עם הרכב שלך.

2. לממש הפסד של כ 20.0 אש"ח ולעבור לרכב אחר.

אם תישאר עם הרכב עוד שנתיים / שלוש, ההפסד שלך יהיה פחות 'כואב'.

אגב, למה אתם רוצים למכור את הרכב? במה הוא לא מתאים לכם?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. לקחתי 100% מימון בריבית פריים בלבד. הריבית שאני משלם כמעט אפסית, אבל ההחזר מכביד עלי מבחינת תזרים מזומנים. הרכב אפילו לא משועבד לבנק.

2. אני מתכנן לעבור לתל אביב. הרכב ממילא יעמוד ללא שימוש. חבל לשלם הרבה כסף על רכב עומד. חוץ מזה בתל אביב יכסחו את המכונית אז אני רוצה להקדים תרופה למכה.

3. אופציה נוספת שאני שוקל היא למחזר את ההלוואה להלוואת בלון. אפשרי? אופציה טובה?

פורסם

נדמה כי אתה חושב מהבטן, לא מהראש, וההחלטות שלך בהתאם.

קודם תבין האם אתה מעוניין להחזיק ברכב, או 'לספוג' את הפרמיה של מכירת רכב חדש תוך זמן כה מועט.

אח"כ תחליט האם עדיף לך למכור בטרייד ו"לאכול" צינור שמונה צול, או למכור לבד ולחטוף שש צול בלבד... אבל את הצינור אתה תקבל בכל מקרה כי אתה מוכר רכב בשוק רווי, תשלים עם זה. זו לא אשמת הרכב זו 'אשמת' השוק. גם את הפיקנטו סביר להניח שלא היית מוכר במחיר זהה לעסקאות 0 ק"מ.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
1. לקחתי 100% מימון בריבית פריים בלבד. הריבית שאני משלם כמעט אפסית, אבל ההחזר מכביד עלי מבחינת תזרים מזומנים. הרכב אפילו לא משועבד לבנק.

2. אני מתכנן לעבור לתל אביב. הרכב ממילא יעמוד ללא שימוש. חבל לשלם הרבה כסף על רכב עומד. חוץ מזה בתל אביב יכסחו את המכונית אז אני רוצה להקדים תרופה למכה.

3. אופציה נוספת שאני שוקל היא למחזר את ההלוואה להלוואת בלון. אפשרי? אופציה טובה?

האם באופן אבסולוטי הרכב יעמוד ללא שימוש? או שכן אתה צריך איזשהיא מכונית ומתכנן לעשות טרייד לרכב פשוט יותר?

באם אתה רוצה לעשות רכב פשוט יותר - תישאר עם הפיג'ו וזהו, מסכים שבתל אביב הרכבים חוטפים יותר וזה מבעס - אבל אולי תמצא איזה הסדר עם חניון? שתמצא חנייה יחסית נוחה, את הערך כבר הפסדת - לא כדאי לך לפחות להינות מהרכב?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...