Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה מישהו חתך אותי, לחצתי על הצופר ולפתע לא היה רעש, שאלתי את אשתי אם קרה משהו לרכב לפני שהיא נהגה היא אמרה שום דבר.

לאחר כמה ימים, במהלך נסיעת רוורס וניסיון להיכנס לחניה סתם לחצתי על הצופר ולפתע הוא כן צפר.

ואז גילינו... שההגה ישר הוא לא עובד וכשמסובבים אותו קצת לאחד הצדדים פתאום הוא כן עובד, מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן אותי שפתאום באמצע יום בהיר צופר הפסיק לעבוד..

אשמח לשמוע מה הפיתרון ועלויות התיקון..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

גגל "סליל כרית אוויר מאזדה 3". (או "קפיץ שעון" בשפת המוסכניקים)

(עוד) בעיה מוכרת במאזדות מהשנתונים האלו.

עלות תיקון ? עדיף שלא תשמע ללא פרמדיק צמוד :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

בהמשך לבחור שמעליי,

תרשום מספר שלדה ותקבל מק"ט להזמנה מאיביי.

בינתים המק"ט הוא BS3E-66-CS0

אבל רק אחרי מספר שלדה נדע בוודאות.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

יש כאן במחיר מעולה: Guteauto Steering Wheel Clock Spring Car Auto Part For Mazde 3 2004-2009 https://www.amazon.com/dp/B01BV29OHA/ref=cm_sw_r_cp_api_r00AzbS7SWCSV

המוצר חליפי עד כמה שהבנתי. אולי אסף יוכל לחדד האם יש חשיבות למקורי בחלק שכזה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
יש כאן במחיר מעולה: Guteauto Steering Wheel Clock Spring Car Auto Part For Mazde 3 2004-2009 https://www.amazon.com/dp/B01BV29OHA/ref=cm_sw_r_cp_api_r00AzbS7SWCSV

המוצר חליפי עד כמה שהבנתי. אולי אסף יוכל לחדד האם יש חשיבות למקורי בחלק שכזה.

עד כמה אתה בטוח שאני חייב את המוצר הזה וזאת התקלה שיש לי ברכב?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

זו התקלה ב99.999%. אבל לגבי הזמנת החלק, הייתי מעביר מספר שלדה לאסף, וממתין לתשובה מקצועית, ולא ממהר להזמין משהו מקישור אקראי

פורסם
בהמשך לבחור שמעליי,

תרשום מספר שלדה ותקבל מק"ט להזמנה מאיביי.

בינתים המק"ט הוא BS3E-66-CS0

אבל רק אחרי מספר שלדה נדע בוודאות.

המספר שלדה שלי היא JMZBK14F5-81627698

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

קח בחשבון שהחלפה עצמית ממש לא פשוטה.

ראשית, יש צורך לחלוץ את ההגה. (בפעם האחרונה שניסיתי זאת, ברכב אחר וללא חולץ יעודי, כמעט איבדתי כמה שיניים)

שנית, הסליל מכיל, חוץ מאת מגעי הצופר, גם את מגעי כרית האוויר בהגה. טיפול לא נכון באיזור הזה עלול להסתיים בכרית אוויר פרושה...

(דא"ג, לפי פוסטים דומים בפורומי מאזדה לועזיים, זה רק עניין של זמן עד שהסליל הפגום ידליק גם נורת תקלה בכ"א)

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר של החלק אצלנו הוא 406 ש"ח כולל מע"מ עם שנה אחריות (חלק מקורי, כמובן).

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
במהלך הנסיעה מישהו חתך אותי, לחצתי על הצופר ולפתע לא היה רעש, שאלתי את אשתי אם קרה משהו לרכב לפני שהיא נהגה היא אמרה שום דבר.

לאחר כמה ימים, במהלך נסיעת רוורס וניסיון להיכנס לחניה סתם לחצתי על הצופר ולפתע הוא כן צפר.

ואז גילינו... שההגה ישר הוא לא עובד וכשמסובבים אותו קצת לאחד הצדדים פתאום הוא כן עובד, מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן אותי שפתאום באמצע יום בהיר צופר הפסיק לעבוד..

אשמח לשמוע מה הפיתרון ועלויות התיקון..

קפוץ למוסך

מרכז שירות שי-לי לאיבחון וטיפול בתקלה.

מוסך מומלץ מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם
אכן זה המק"ט לפי מספר השלדה שלך.

BS3E66CS0

[ATTACH=CONFIG]491827[/ATTACH]

מהיכן אוכל לרכוש את החלק?

ומה בערך עלות העבודה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L