Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Katom כתב:

לאן אני חותר ?

אנחנו חיים בתקופה הכי טובה בהיסטוריה של המין האנושי.

מעולם לא היה קל יותר להרוויח ולחסוך כסף.

שוק ההון מעולם לא היה נגיש יותר, לימודים גבוהים מעולם לא היו נגישים יותר, הידע מעולם לא היה נגיש יותר. 

כמעט כל אדם יכול לשלוט במתמטיקה\אנגלית של כיתות ו'-ט' ולהרוויח 70-140 ש"ח לשעה בשיעור זום בלי לצאת מהבית

לא שולל מה שאתה אומר, אבל העניין הוא לא השקעה בנדל"ן אלא קניית דירה למגורים. רוב האנשים שקונים דירה לא עושים את זה כדי להרוויח מעליית המחירים אלא כדי לא להתרחק מהיכולת לקנות דירה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קצת בנושא נלווה שאנחנו גם מדברים עליו כאן. יש ב"הארץ" כתבה על שכונה בשבוע או משהו כזה. בכתבה מראיינים תושב של אחת מהשכונות באחת מהערים בארץ.

הפעם הגיעו לנתניה, כביכול עיר מאוד מרכזית, וזה מה שהיה לתושבת השכונה להגיד:

ציטוט

השכונה מתוכננת למופת. (...) עם זאת, מדובר בשכונה של מגדלים, כך שיש פקקים בבוקר. כל אחד פה עם מכונית מנסה לצאת מהשכונה באותה השעה, אבל זאת בעיה של כל ישראל. הכבישים לעולם לא יספקו את מספר המכוניות.

(..)

"אני עובדת בכפר סבא ובירושלים ומגיעה לעבודה במכונית. בשביל להגיע לירושלים, אני יוצאת מהבית בשעה 05:00 בבוקר. אני מרצה במכללה, אז אני פותחת אותה בבוקר, ומחכה שלוש שעות עד שהיתר יגיעו. כל רבע שעה עיכוב ביציאה זה עוד שעה בפקקים. אי־אפשר לחיות בלי מכונית בשכונה. בשום פנים ואופן לא. יש אוטובוסים, אבל אני לא מכירה מישהו שנמצא בגיל רישיון נהיגה שמשתמש בהם.

קשה לי לתאר במספיק מילים כמה זה מזעזע

• אהבתי 3
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת המציאות של בערך חצי מהישראלים לדעתי. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

מעבר למחיר, זה נראה כמו עוד פרויקט אנטי עירוני ופרברי מובהק. עוד שכונה בה לכל משפחה יהיו 2 מכוניות, למרות שמרכז ת"א כביכול במרחק הליכה או נסיעה קצרה באוטובוס או רק"ל. 

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

מעבר למחיר, זה נראה כמו עוד פרויקט אנטי עירוני ופרברי מובהק.

אתה לא תרעיל את המגדלים שלנו עם עירוב שימושים, חצוף. ומי בכלל צריך תחבורה ציבורית? זה מרעיש/מסריח/לעניים.

(למען הסר ספק, זה נכתב בציניות)

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

אתה לא תרעיל את המגדלים שלנו עם עירוב שימושים, חצוף. ומי בכלל צריך תחבורה ציבורית? זה מרעיש/מסריח/לעניים.

לגמרי.

מה שמדהים זה שבכתבה מדברים על זה שמדובר בשכונה שלא מתוכננת לרכב פרטי. אבל מי ילך בין המגדלים שם? 

איפה טרנספורטר? בטח גם לרביבה וסיליה במרכז המסחרי הוא לוקח מונית.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.8.2021 בשעה 18:09, יבגניפ כתב:

אובייקטיבית מדובר בshithole

חיפה מסריחה תרתי משמע. צריך לסבול את הריחות והסרטן באוויר בשביל לחיות בה ואז להיזכר שהרוב בשיפוע, עם חיות בר מסוכנות ש"אוהבי" חיות נותנים להם אוכל חופשי.

וואלה הנרקומנים משכונה ד' או רונן המאונן בבאר שבע נשמע יותר סבבה מאשר חיים בזוית.

בתאריך 20.8.2021 בשעה 18:36, יבגניפ כתב:

קשה לי לתאר במספיק מילים כמה זה מזעזע

היה לי door to door מושלם אבל אז הגיעו עבודות קווי הרק"לית בתל אביב. כוס אמא שלהם, הכל בסדר ואין שום דבר שונה (נו טוב עד לאזור שבו אני יורד בתחנה), חוץ משינוי המתאר הנופי והכבישים בשביל אינסטלציה. 

וכמובן שיש קורונה אז לא נראה לי שזה ישתנה בקרוב. 

מת שזה יהיה שונה אבל המצב לא מאפשר. אם אין door to door מושלם, זה לא משתלם לי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 שעות, yor2 כתב:

בנק ישראל שם ברקס לבנקים באשראי לנדל"ן.

https://www.calcalist.co.il/investing/article/ryx8fzgzy

לא כולל משכנתאות.

כלומר בנק ישראל חושב שהסיכון באשראי לחברות בנייה ויזמות עלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כשכל שיפוצניק הופך להיות קבלן למגדלי צמרת

כשכל מכרז נסגר במחירי שיא

ועדיין יש מחסור בדירות 

• אהבתי 2

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

לגמרי.

מה שמדהים זה שבכתבה מדברים על זה שמדובר בשכונה שלא מתוכננת לרכב פרטי. אבל מי ילך בין המגדלים שם? 

איפה טרנספורטר? בטח גם לרביבה וסיליה במרכז המסחרי הוא לוקח מונית.

אפשר לשלב מגדלים בתכנון מוטה הולכי רגל, רק שצריך שהמגדלים האלה לא יהיו מלאים בדירות בלבד ושישבו על הרחובות. לא מכיר את התכנית הזו אבל מההדמיה נראה שהם לפחות נתנו בינוי שמלווה את דופן הרחוב, שזה נחמד. ממה שאני מבין, הבניינים הסגולים בקצה זה מבני משרדים. אם היו עושים בקומות התחתונות של המגדלים משרדים ולא באיזה פינה זה היה הרבה יותר נחמד לדעתי.

• רעיון טוב! 1

פורסם

בעיית הדיור משותפת להרבה מדינות, מה שעוד יותר משותף זה הגישה של הדור הקודם לבעיה הזו שחושבים שהדור הנוכחי בזבזני מדי ולכן לא מצליח להגיע לנכס בבעלות. 

meme שנתקלתי בו והצחיק אותי. 

Screenshot_20210828-150636_Instagram.jpg

פורסם
לפני שעה, rev-Match כתב:

בעיית הדיור משותפת להרבה מדינות, מה שעוד יותר משותף זה הגישה של הדור הקודם לבעיה הזו שחושבים שהדור הנוכחי בזבזני מדי ולכן לא מצליח להגיע לנכס בבעלות. 

meme שנתקלתי בו והצחיק אותי. 

Screenshot_20210828-150636_Instagram.jpg

אוכל בחוץ על בסיס יומיומי לאורך 10 שנים מגרד את החצי מליון שח מלמטה

• רעיון גרוע 2
  • תוכן חדש...