Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי שתמדוד בנקודה שבה אתה יכול בקלות לראות במצלמה שעברת בה, כלומר תמצא לעצמך בסרטון נקודת ציון ברורה כלשהי (כמובן בסמוך לצומת) - בגלל המרחק והאיכות הירודה קשה לראות בדיוק מתי אתה עובר כל נקודה.

בכל מקרה - זה לא באמת מעניין, קשה לי להאמין שמישהו יבדוק בצורה כזו את המהירות שלך (במיוחד שבמצלמת הדרך שלך רשום 50 קמש).

סתם עניין אותי לבדוק כי בסרטון זה באמת נראה שאתה נוסע די מהר, אבל יכול להיות שזו סתם אשליה...

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע, אני לא אגיד שנסעתי במהירות מותרת (50 קמ'ש), אבל גם לא מהירות מופרזת. לדעתי איפשהו בין לבין - כ 60 קמ"ש וזה לפני ההורדה.

מחר אשלח את כרטיס הזיכרון שלי לבדיקה בשביל לנסות לשחזר את הקבצים האבודים ואז אהיה יותר חכם...

בכל אופן לדעתי הלא מקצועית בעליל זה כלל לא משנה, שכן לאורך רוב הסרטון, בערך 20 שניות, היה לי ירוק, כולל כ 4-5 שניות לאחר התאונה...

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

פורסם

תמדוד מהנקודה בה מצלמת האבטחה מזהה אותך עד לקו הצומת

אל תתאבד למדוד את המרחק לנקודת הפגיעה.

שוב בגלל המרחק הקצר כל עשירית שניה משנה את המהירות 2 שניות או 3 שניות זה פער עצום.

כאמור כתבתי בהודעה קודמת המעניין הוא האור ירוק שהיה לך , לא מאמין שמישהו יעשה את מה שאנחנו עשינו כאן לגבי המהירות

למרות שהתחלתי בכך כיוון שגם התחושה שלי מהסרטון הייתה שאתה נוסע מהר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקשיבו, לעניין קצת אחר ואף חשוב יותר (לא יצא לי עוד למדוד)

כבר עבר בדיוק שבוע מאז התאונה, איתרתי את הבעלים הנוכחי של המונית הפוגעת אבל הוא "מתעכב" עם מסירת פרטי הנהג והביטוח שלו. אם לא דרך הביטוח, אז לתבוע דרך... בית משפט? מה השלב הבא שאני צריך לעשות?

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

פורסם

תשובות בשרשור החדש שפתחת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
איך אני יכול להוציא את הקובץ המקורי מהמחשב? בגדול אין לי מושג בזה, אבל נראה לי שהוא אמר שמשטרה צריכה לבוא ולהוציא את הקובץ.

לגבי הטוטאל לוס, בגדול עדיין אף אחד, אבל כל המקדימה מפורק לגמרי (הוא נכנס בי סטיתי והתנגשתי בעמוד), הדלתות הקדמיות רבע נפתחות... אם צריך אני אעלה לכאן את התמונות, תגידו מה דעתכם.

צלם עם הפלאפון שלך את המסך של המחשב קודם כל שיהיה לך תיעוד ותכלול בפנים את התאריך והשעה

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם
צלם עם הפלאפון שלך את המסך של המחשב קודם כל שיהיה לך תיעוד ותכלול בפנים את התאריך והשעה

חבל שאתה לא קורא את השרשור עד הסוף

היית מבין שהמלצתך הטובה כבר יושמה ואף מעבר לכך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן מצטער על זה...

חברה לא נראה לי שיבדקו אם הוא נסע 50 או 60 כי ופה הכי הגדול הרמזור לא בדיוק התחלף ולכן הוא לא גנב אותו אלא היה ירוק מלא והתחלף מספר שניות לאחר מכן לכן הצומת היה אמור להיות ריק מרכב ו...אדם וחוץ מזה התביעה היא נגד המונית ולא כנגד המשטרה כל עורך דין במקרה של איזה שטות מצד המשטרה לתבוע אותך יוציא אותך מזה אין להם אינטרס להיכנס איתך למשפטים כי לא הם תפסו אותך נכנס באדום או שאתה אשם בתאונה במקרה כזה היו הולכים להוכיח שנסעת מהר

• תוכן חדש...