Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתינו חשובה מאוד

אבל היא חשובה כקליפת השום.

דעתו של השמאי קובעת

פנה לשמאי אלי אמרן כאן בפורום

הוא יקח אותך יד ביד במבוך הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק, תתחיל מלאסוף את מה שיש. תצלם קודם כל את הווידאו בעזרת הטלפון שלך, אחרת תגלה

פתאום חלילה שנמחק הקטע הרלוונטי מה DVR ותישאר בלי כלום. חבל.

גם באיכות ירודה, ואפילו באיכות ירודה מאוד בצילום המסך בעזרת הטלפון, זה יהיה שווה הרבה יותר מכלום.

פורסם (נערך)

יש סרטון שצילמתי דרך הפלאפון. מקווה גם להגיע לסרטון המקורי. מצורפת תמונה שאני נמצא ממש על הצומת שניה לפני הפגיעה. בבקשה תגידו לי שאני לא הוזה ובאמת יש ירוק בקטע המסומן בשחור?

תאונה.jpg

עריכה אחרונה על ידי serginho
פורסם

ממבט בתמונה - נראה ירוק.

תעלה את הסרטון (מה שיש לך, מהצילום בעזרת הטלפון), כך נוכל להיות יותר חכמים לגבי מה רואים בסרטון וכמה הוא יעיל לך.

מכיוון שלכאורה מעורבת עבירת תנועה חמורה בתאונה, אפילו אם מדובר בתאונת נזק בלבד, יש לגשת לאגף התנועה ולהגיש דיווח

מסודר.

פורסם

כאשר שתי נורות דולקות ברמזור

מדובר באדום ובצהוב

ולא בצהוב וירוק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה שעיגלת בשחור זה הרמזור אחרי הצומת.

דלוקים בו האורות אדום צהוב

במקרה זה אסור לך עדיין לנוע , אבל אתה מתודרך כי אוטוטו האור הירוק יידלק ותוכל לנסוע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כאשר שתי נורות דולקות ברמזור

מדובר באדום ובצהוב

ולא בצהוב וירוק.

שני האורות נראים בתחתית הרמזור - כך שאחד מהם (לפחות לפי מה שנראה לי) שייך לאור הירוק ברמזור והשני

מגיע ממקור אחר.

כפי שכתבתי, כדאי להעלות את הסרטון בכדי שנוכל להתרשם בצורה טובה יותר. אם לא את הסרטון, אז לפחות תמונה בלי העיגול השחור שציירת.

פורסם

לצערי לא. בעל העסק היה בן אדם מבוגר והוא לא ידע איך עושים את זה. אתה יכול להגיד לי איך אפשר להוציא סרטון מקורי מהמחשב של מצלמות אבטחה? האם המשטרה יכולה לעזור בזה או שצריך לפנות לבעל מקצוע, ואם כן למי?

נ.ב

בסרטון המקורי ראיתי שדקה לפני התאונה עוברת שם ניידת משטרה מאותו כיוון שבאתי, אז לפי זה יהיה אפשר לקבוע חד משמעית את הצבע של הרמזורים, לא?

פורסם

הסרטון אכן באיכות ירודה מאוד ולא מוסיף, תעשה את מירב המאמצים להשיג גרסה ברורה.

תנסה לבדוק גם בתחנת הדלק ממול אם יש מצלמות לכיוון וגם בעסקים מסביב.

אני פחות מתמצא במצלמות אבטחה, אני מציע לך לפנות לבעל מקצוע לצורך שליפת הגרסה האיכותית ביותר של הווידאו,

גם אם תצטרך לשלם על זה כמה שקלים לבעל החנות ולבעל המקצוע. כרגע זה הכיוון הכי טוב שלך, בטח ובטח אם אתה טוען שהתרשמת מצפייה בצילום

אצל בעל העסק כי ניתן להבחין בצורה ברורה שעברת בירוק.

פורסם

אם זה עוזר לך, אז סדר הרמזורים בצומת הוא כזה:

ירוק לבאים על שלמה מכיוון שדרות ירושלים, להם מותר שמאלה וישר. (ימינה מהבהב) כל השאר עומדים.

לאחר מיכן ירוק לבאים על שלמה מכיוון הרצל להם מותר ימינה שמאלה וישר. כל השאר עומדים. בשעות היום זהו נת"ץ.

לאחר מיכן ירוק לבאים מאליפלט לשני הכיוונים. לשניהם מותר ישר וימינה. (הימינה לשלמה לכיוון ירושלים הוא נת"ץ)

בתחנת הדלק בוודאות יש מצלמה שמכוונת לכיוון הכביש ברחוב אליפלט. שווה לבדוק אם היא מכסה את הרמזור.

בהצלחה.

איזה סוג מונית מדובר? מה הנזק שנגרם לה?

אם היא מושכרת גש ישירות לבעלים של המונית.

פורסם

מופע הרמזורים יכול להשתנות לפי יום בשבוע שעה ביום

לכן תבדוק את מופע הרמזורים ביום ובשעה בה אירעה התאונה.

אפשר כמובן לבדוק מול חברת הרמזורים.

מי שמקבל זאת בקלות יתרה הוא בוחן התנועה שאחראי על התיק.

בהנחה שמופע הרמזורים הוא כאמור בהודעה למעלה, מהיכן הגיעה המונית ולאיזה כיוון היא נסעה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...