Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה על פניו שנסעת במהירות גבוהה

חייב להתייחס לזה ולהגן על שמי :)

מצורף פריים מהקובץ הפגום (בחור מאד נחמד מהפורום עוזר לי עם זה) ממש לפני הצומת ושניות בודדות לפני התאונה. המהירות שכתובה - 53 קמ"ש. אגב השעה במצלמה שלי 03:45 ובמצלמות אבטחה שעה קדימה, וזה כי הם שכחו להעביר לשעון חורף. ACCIDENT.jpg

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הלכת למיון אתה צריך ללכת למשטרה להוציא דו"ח על תאונה

אתה יכול באותה הזדמנות להראות להם את הסרטון, ואז אולי יתבעו אותו בדין פלילי.

אבל באותה הזדמנות יכול הבוחן גם להחליט שנסעת מהר מדי ( לא בעיה לקבוע את המהירות אם הוא ימדוד את המרחק מרגע שרואים אותך נכנס לפריים של המצלמה ועד לצומת . את הזמן יש לו מהמצלמה)

אם המרחק הוא 50-100 מטר נסעת מהר...

יכול לא להראות להם את הסרט, אלא להראות אותו רק לחברת הביטוח של המונית.

ראיתי שיש שני רמזורים

מה שהמצלמה מצלמת זה הרמזור אחרי הצומת ולא זה שלפניו.

ותראה שרואים בזמן שאתה מתקרב לצומת כאילו שתי נורות דולקות

בהנחה שהעליון הוא הירוק , מה הפירוש של האור שמתחתיו ומה מקורו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב אם יש לך גם המשך של התמונות במצלמה שלך לגבי המהירות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אכן מבלבל הוא שבעת שדולק האור הירוק מופיע עוד אור, תנסה להבין מה מקורו כדי שלא לבלבל את המתבונן. לכן כתבתי את אשר כתבתי.

נראה על פניו שנסעת במהירות גבוהה

עדיין נהג המונית עבר באדום

לדכעתי אתה טועה: התביעה היא מי נכנס בצורה חוקית לצומת ולא מי נסע במהירות המותרת.

בהנחה שנסע מהר מאוד

( כנראה שלא, לפי הפריים שהביא)

אז גם המשטרה יכולה להאשים אותו בנסיעה במהירות מופרזת וגם את המונית בנסיעה באור אדום.

אין סתירה.

גם לגבי הביטוח יכולים לטעון שהמהירות הגבוהה שלו , זה אשם תורם ולא לשלם את מלוא הנזק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

שי לב לפריים שהבאתי שם רואים את הרמזורים יותר ברור. אלה שני רמזורים אותו לאותו כיוון (ישר) משני צידי הכביש. שים לב בסרטון שאחרי הפגיעה והתנגשות שלי בעמוד של הרמזור השמאלי הוא נכבה.

ועוד משהו, אבל בשביל זה תצטרכו לראות במסך מלא את הסרטון. אפשר לראות גם את האדום של נהג מונית!!

שימו לב שבמקביל לרמזור שלי מצד שמאל יש פנס ובמקביל אליו גם כן משמאל זה הרמזור ישר/שמאלה של הבאים משלמה. תשימו לב שהאור עליון (אדום) דולק ורק בשניה 46:10 בסרטון ממצלמות אבטחה רואים עוד אור מתחתיו (אדום-צהוב, שאחרי זה הופך לירוק)

אין סיכוי שבין הרגע שנכנסתי לפריים ועד הצומת זה 100 מטר. גם לא 50 להערכתי. אולי 20-30 ואני אצרף תמונה כדי שאול תגידו לי בוודאות (בקו השחור סימנתי את הרגע שבו אני נכנס לפריים במצלמת אבטחה):

ELIFELET.jpg

פורסם

לא רואה קו שחור

אבל לך למדוד כדי להיות רגוע

זה לא 20-30 מטר אבל אם מתחת ל 50 מטר אתה מסודר.

בפריים שלך רואים את הירוק ברור בשני הרמזורים זה שמלפני הצומת בצד ימין וזה שאחריו הנמצא בצד שמאל של הדרך.

בסרטון של מצלמת האבטחה אני רואה רק את השמאלי שאחרי הצומת וכאשר יש בו ירוק יש עוד אור

ראה את התמונה הראשונה שצירפת שסומנה בעגול שחור

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קו שחור מופיע בבגאז' של הרכב הלבן בתמונה שלקחתי מסטריט וויו. בסרטון נכנסתי לפריים בדיוק בנקודה הזאת. אני ממש לא חושב שיש שם 50 מטר וכששניים שלושה מטרים לפני זה יש הוכחה שנהגתי באותו רגע ב 53 קמ"ש. לדעתי במקרה הכי גרוע נכנסתי לצומת ב 60. בהכי גרוע.

אתה מתכוון לתמונה הזאת? האור העליון זה הירוק של הרמזור מימין, האור מתחתיו זה הירוק של הרמזור השמאלי. שים לב שברגע שאני נכנס בשמאלי הוא נכבהרמזורים.jpg

פורסם

אני מצרף עוד סרטון כדי לפתור סופית את בעיית האור השני במצלמת אבטחה. מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

עד שניה 4 שניהם אדומים. שניה 5 כתומים. שניה 7 ירוקים.

פורסם

המרחק על פי מפה כ 50 מטר בערך 3 שניות = 60 קמ"ש

אני במצלמת האבטחה רואה רק את הרמזור השמאלי מעבר לצומת ולא את הרמזור הימני לפני הצומת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עשיתי בדיקה די מדויקת, הורדתי את הסרטון והאטתי אותו מאוד כולל בדיקת מרחק של נק' ציון בכביש.

uEVYYP3.jpg

בקטע הדרך הזה נסעת בקירוב 72 קמ"ש

מדובר ב 40 מטרים שאותם עברת בטיפה פחות מ 2 שניות.

פורסם

שאלה רצינית, חלילה לא מתוך זלזול. איך הגעת ל 72 קמ"ש ופחות משתי שניות?

כרגע עשיתי פריים פריים. הרכב שלי נכנס לפריים בדיוק בשניה ה 59 בסרטון אבטחה וכעבור 3 שניות בדיוק נכנס לצומת, ולדעתי יש לי עוד איזה עשירית שתיים ספייר. מה שכן מעניין אותי, איך מדדת מרחק? אני ניסיתי ולא הצלחתי, אבל נגיד אפילו שהמרחק הוא 50 מטר, המהירות היא 59.7 קמ"ש, בטח לא 72.

frame 1.jpg

frame 2.jpg

פורסם

את הזמן בדקתי ב Sony Vegas. היו 48 פריימים מהרגע שהיית לפני הפתח ביוב עד לכניסה לצומת

(לא רואים בבירור מתי הכניסה לצומת כי זה רחוק - אז על זה אפשר להתווכח)

הסרטון מנוגד ב 24 פריימים בשנייה, כלומר 2 שניות

נושא מדידת המרחק: הסתכלתי על הבתים בצד ימין של הכביש (ימין שלך) ואז הלכתי ללווין של גוגל ומדדתי +- מפתח הביוב עד לכניסה לצומת

U7pN5xH.png

ובנקודה בה מדדתי את המרחק באמצות תמונת לווין של גוגל

ciLNPTG.png

פורסם

^^^^

פשששש עבודה יפה

לא מאמין שמישהו בחברת הביטוח של נהג המונית יעשה את העבודות שאנחנו עשינו וייכנס לנושא המהירות.

יתמקדו מי נכנס באדום ואת זה הסרטון והתמונות מהמצלמה שלך ( אם היא לא מראה את המהירות ברגע התאונה :evil:) מראים בבירור.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עצרת את תמונה בערך בכניסה/יציאה מתחנת דלק שזה כמה מטרים לפני הצומת. התמונה השניה ששמתי זה ממש לפני הצומת ושם זה כבר 3 שניות. לדעתי אין סיכוי שנסעתי 70 קמש וגם המרחק מהרגע שאני מופיע בפריים לא עולה על 50 מטר עד הצומת.

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

פורסם

בגל מקרה היום אני אלך לשם ואמדוד ידנית בעצמי. הנושא הזה מסקרן גם אותי... שאלה, עד איפה למדוד? עד הצומת? בכניסה לצומת? עד הפגיעה עצמה?

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

• תוכן חדש...