Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל בשביל מה צריך את סדר או מופע של הרמזורים במידה ויראו בתיעוד שעברתי בירוק?

ישה,

אני נסעתי מפה:

https://www.instantstreetview.com/@32.055086,34.765074,168.39h,-7.23p,1z

מונית מפה:

https://www.instantstreetview.com/@32.054752,34.764773,81.89h,-9.03p,1z

לצערי עדיין אין ממש התפתחויות. הייתי היום בבוקר במשטרה ודיווחתי על התאונה. נתנו לי את הפרטים של נהג/בעלים של המונית, אם כי חסר את הטלפון ואת חברת הביטוח. האם יש דרך חוקית להשיג את זה? במקביל דיברתי עם ביטוח אבל הם אומרים שזה באחריותי לבדוק איפה הוא מבוטח ולהוציא את הסרטון.

קבעתי למחר עם בעל מקצוע בתחום מצלמות אבטחה והוא אמור להוציא לי סוף סוף את הסרטון המיוחל.

עם שמאי עוד לא דיברתי. האם זה גם באחריותי או שביטוח ישלחו מישהו מטעמם להעריך את הנזק?

שוב פעם תודה רבה לכם על התשובות.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם זה עוזר לך, אז סדר הרמזורים בצומת הוא כזה:

1)ירוק לבאים על שלמה מכיוון שדרות ירושלים, להם מותר שמאלה וישר. (ימינה מהבהב) כל השאר עומדים.

2) לאחר מיכן ירוק לבאים על שלמה מכיוון הרצל להם מותר ימינה שמאלה וישר. כל השאר עומדים. בשעות היום זהו נת"ץ.

3) לאחר מיכן ירוק לבאים מאליפלט לשני הכיוונים. לשניהם מותר ישר וימינה. (הימינה לשלמה לכיוון ירושלים הוא נת"ץ)

.

בהנחה שזה מופע הרמזורים שהיה במועד התאונה

נהג המונית בא מכיוון רחוב ירושלים היה לו אדום אתה בא מכיוון אליפלט התחלף לך לאדום נהג המונית מתחיל לנסוע כי יש לו ירוק ( מופע 1) בום תאונה.

אם כפי שאני רואה את התמונה, ואצלך אדום צהוב שאמור להתחלף לירוק ( מופע 3) המונית צריכה להיות ממילא בעמידה באור אדום, כדי לאפשר לתנועה על שלמה הבאה מכיוון הרצל ( מופע 2 ) לעבור .

לא עמד בום תאונה.

הסבירות כי זה מה שקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה, אבל בשביל מה צריך את סדר או מופע של הרמזורים במידה ויראו בתיעוד שעברתי בירוק?

ישה,

אני נסעתי מפה:

https://www.instantstreetview.com/@32.055086,34.765074,168.39h,-7.23p,1z

מונית מפה:

https://www.instantstreetview.com/@32.054752,34.764773,81.89h,-9.03p,1z

לצערי עדיין אין ממש התפתחויות. הייתי היום בבוקר במשטרה ודיווחתי על התאונה. נתנו לי את הפרטים של נהג/בעלים של המונית, אם כי חסר את הטלפון ואת חברת הביטוח. האם יש דרך חוקית להשיג את זה? במקביל דיברתי עם ביטוח אבל הם אומרים שזה באחריותי לבדוק איפה הוא מבוטח ולהוציא את הסרטון.

קבעתי למחר עם בעל מקצוע בתחום מצלמות אבטחה והוא אמור להוציא לי סוף סוף את הסרטון המיוחל.

עם שמאי עוד לא דיברתי. האם זה גם באחריותי או שביטוח ישלחו מישהו מטעמם להעריך את הנזק?

שוב פעם תודה רבה לכם על התשובות.

עדיף לך שמאי שלך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

אני יודע בוודאות שהיה לי ירוק מלא מארץ המלאים, איך אומרים המהמרים, מוכן לשים על זה את הבית שלי. לא שתיתי ולא עישנתי ולא היה לי הסחת דעת. אין שום סרט בחיים שהייתי עובר באדום מלא/מתחלף. בתמונה מטושטשת משהו לא רואים את זה ככ, בסרטון המלא כבר יהיה אפשר לראות את זה ולאמת את זה בוודאות אחרי שתראה את אורות הרמזור מתחלפים לפני/אחרי.

פורסם

עכשיו רואים בבירור שזה ירוק,רואים גם את ההתחלפות וה"העלמות" של הכתום ברמזור המרוחק והמוסתר ולאחר מכן הרמזור הופך לאדום.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אולי תהיה לי אפשרות לשחזר את הסרטון מהמצלמה, השאלה האם הסרטון הנ"ל מספיק בתור ראייה חותכת או שאצטרך גם לנסות לעשות שחזור ממצלמת רכב?

פורסם

אכן מבלבל הוא שבעת שדולק האור הירוק מופיע עוד אור, תנסה להבין מה מקורו כדי שלא לבלבל את המתבונן. לכן כתבתי את אשר כתבתי.

נראה על פניו שנסעת במהירות גבוהה

עדיין נהג המונית עבר באדום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אלה שני רמזורים לאותו כיוון. תראה את מפת המקום...

נהגתי אולי במקרה הגרוע גג ב 65 קמ"ש, לא משהו יוצא דופן, בטח לא בשעה כזאת... יכולים להפוך את זה לאשמה שלי?

בכל מקרה מה השלב הבא? לתבוע את הצד ג' שלו בתקווה לראות תוצאה טובה (למרות שאין פה ספק, לא?)? מה חוץ מזה? שווה לטרטר את עצמי וללכת למשטרה ולהראות להם את הסרטון? יכולים לעשות לו משהו?

פורסם
אכן מבלבל הוא שבעת שדולק האור הירוק מופיע עוד אור, תנסה להבין מה מקורו כדי שלא לבלבל את המתבונן. לכן כתבתי את אשר כתבתי.

נראה על פניו שנסעת במהירות גבוהה

עדיין נהג המונית עבר באדום

לדכעתי אתה טועה: התביעה היא מי נכנס בצורה חוקית לצומת ולא מי נסע במהירות המותרת.

פורסם

מאיזה כיוון הגיע הנהג מונית,אם מימין רואים בוודאות את ברמזור שלו באדום מלא.

עריכה.

ראיתי את הסרטון,על פניו נראה אשמה מלאה של המונית.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...