Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 TSI DSG7 - אכזבה? (סיכום חצי שנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^ כמעט כל תגובה שלך בנושא vag כל כך נחרצת ונחושה.מעניין אותי על סמך מה אתה מבסס את הנחרצות הזאת.

מעבר לזה,החברה שגרמה בינתיים למעל 100 מקרי מוות בגלל כשל באחד ממנגנוני הרכב היא דווקא החברה שבסמלון שלך ולמרות הפרשה המאוד תקשורתית של פולקסוואגן,מעבר למקרה החמור יש המון פוליטיקה.

אני מחזיק ברכב של הקבוצה אומנם מעט מדי זמן אבל מאוד מרוצה בינתיים .לקחתי את הסיכון בחשבון אבל לפעמים נוצרת פה תמונה לא נכונה מכמה משתמשים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

teyal, גם לאחותי היו בעיות בגיר בג'טה 1.4 חדשה. ולאבא של השותף שלי בעיות במנוע באוקטביה 1.4 חדשה. להגיד שבגלל זה האנשים האלה לא קיימים והבעיות לא קיימות? גם אני ממציא את האנשים האלה? אגב, אם הייתי מחזיק ברכב של VAG אולי היו לי בעיות אישיות להודיע עליהן, אבל כשהיה לי גולף 160 - אכן היו לי :-) ודיווחתי.

אני אוהב את הרכבים שלהם, אני רק חושב שכל רכב צריך לקנות בעינים מפוקחות ולא להתכחש לדברים הרעים בו. מושלם עדיין אין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לי היתה גולף 1.6 2008 עם המנוע הישן והטוב 105 כ"ס והגיר האוטומטי הישן. הפגינה אמנות גבוהה מאד למרות שנשחטה על ידי נהגי ליסינג חסרי רחמים.

לחבר אחר שלי יש גולף חדשה 1.2 TSI שקנה בהמלצתי. עד היום הפגינה אמינות מופתית (מנוע וגיר) 100 אלף ק"מ טפו טפו. אני חושב לקנות אותה ממנו יד 2 ומאד חושש לאור מה שאני שומע מחברים אחרים וקורא כאן בפורום.

עוד חבר נוסע לעבודה עם אותה גולף פרטית 1.2 - 25 אלף קילומטר - 0 תקלות מאד מרוצה. שניהם נוסעים כמו נקבות מבוגרות.

יכול להיות שיש הבדל מאד גדול בין רכבים שננהגים מאד בעדינות וכאלה שננהגים מאד אגרסבי?

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

oferal, ביחס לפוסט העליון שלך, לאו דווקא. יש כאן בפורום בעלים (ליסינג) של סקודה 1.4 שנהיגה עדינה רחוקה ממנו שנות אור. והרכב בכל זאת מפגין אצלו אמינות בזמן שהרכב אצלו (נדמה לי מעט פחות משנה). אני לא חושב שזה בכל הרכבים, אלא שפשוט אחוזי התקלות כנראה מעט גבוהים יותר מאשר אצל אחרים - והתקלה, כשהיא קיימת, עשויה להשבית את הרכב. אתן לך דוגמה - הרכב הקודם שלי, אחרי שלושה גולפים, היה אלפא. כן, היתה לי תקלה, אבל היא לא השביתה את הרכב (ושלא לדבר על זה שבאו לקחת ממני את הרכב למוסך, קיבלתי רכב חליפי זהה, ויחס למופת). לעומת זאת, אצל אבא של השותף שלי הרכב היה שלוש פעמים במוסף מושבת עם האוקטביה 1.4. אין כללים. אגב, לזכות היצרן, לפני זה היתה לו אוקטביה 1.4 שלא עשתה בעיות (עברה טוטאל לוסט ושמרה עליו היטב).

פורסם (נערך)
teyal, גם לאחותי היו בעיות בגיר בג'טה 1.4 חדשה. ולאבא של השותף שלי בעיות במנוע באוקטביה 1.4 חדשה. להגיד שבגלל זה האנשים האלה לא קיימים והבעיות לא קיימות? גם אני ממציא את האנשים האלה? אגב, אם הייתי מחזיק ברכב של VAG אולי היו לי בעיות אישיות להודיע עליהן, אבל כשהיה לי גולף 160 - אכן היו לי :-) ודיווחתי.

אני אוהב את הרכבים שלהם, אני רק חושב שכל רכב צריך לקנות בעינים מפוקחות ולא להתכחש לדברים הרעים בו. מושלם עדיין אין.

תקרא את ההודעה שלי שוב.

לא טענתי שאין בעיות.

טענתי ואני עדיין טוען שהתמונה המצטיירת כאן

רחוקה שנות אור מהמציאות וזאת מניסיון אישי.

וחרישה בפורומים בחו"ל.

גם אתה באחד מהפוסטים שלך טענת שלא נתקלת.

בבעיות אמינות מיוחדות למעט החלפת מכטרוניק.

ולשיטתי החלפת מכטרוניק במסגרת אחריות.

לא שונה מטיפול תקופתי כולה יום במוסך זו כל הדרמה.

בכלל אצלך יש דיסוננס אמיתי.

את ה GTI החזקת 3 שנים ואת הג'ולייטה חצי מזה.

אבל את הג'ולייטה אתה מהלל ובפולקסווגן לשיטתך יש בעיות אמינות.

ולגבי העיניים המפוקחות אתה צודק 100%.

הבעיה שבאווירה הנוכחית מי שרוצה לרכוש גולף לצורך העניין.

וסומך על הפורום כמקור מידע מהימן מקבל תמונה מעוותת לחלוטין.

זה הולך בערך ככה:

מתלונן מישהו על תקלה בפולקסווגן כרונית או לא זה לא משנה.

יכול להיות גם נורה שרופה ואז קופצים כל אלו שמעולם לא החזיקו ברכב.

"חרא אוטו" "חרא גיר" "אצל אבא שלי בעבודה הלכו 10 גירים" וכו'.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הקילוף בידית יכול לנבוע משימוש בחומרים זולים בניקיון פנים. אני מניח ומאחר והרכב בליסינג מהעבודה יש לו שטיפומט? אם כן אז פה הבעיה.

ההשהיה הזאת זה משהו שצריך להתרגל אליו. עוזבים את הבלם, מרגישים שהרכב שילב הילוך ואז לוחצים על הגז. בנהיגה רגועה לא מרגישים את זה בכלל. תגיד תודה שלא התנסית בהשהיות עם הASG החד מצמדי...

מה הקטע של האנשים פה להגן על מותגים, ועוד על משפחתומטיות משעממות בליסינג?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פאלו גם כתב על מנוע שונה בתכלית. ברור שהיית מקבל תגובות אחרות לרכב אחר - וכנראה שמאותם אנשים :-)

לא התייחסתי למנוע, התייחסתי לגיר. ונסיוני הדל מלמד שזו התנהגות אופיינית לגיר רובוטי, בלי קשר לשלוש האותיות הלטיניות המרכיבות את שמו ואם הוא רטוב או יבש, חד או דו מצמדי. אני מכל מקום מעדיף בכל רגע נתון גיר פלנטרי נורמלי, אפילו כזה עם ארבעה הילוכים בלבד שנמצא בגרוטאה הגרמנית שלי, זו שכבר חגגה יום הולדת חמש עשרה.

פורסם
זה המותג הכי לא אמין שיש בעולם, הפרשה סביב פרשת הזיהום עוד יותר מבהירה כמה.

מה אתה מכניס לכאן את האמינות של החברה? מדברים כאן על הרכבים.

בכל מקרה, פרשת הזיהום ממחישה שוב שהם בקדמת הטכנולוגיה.

וכן, גם אני בעלים של גולף 160 שנת 2010, יד ראשונה עם 0 תקלות במנוע\ והחלפה של מצמדים פעמיים.

פורסם

אצלנו בחברה היו כ 30 רכבי סקודה,20 אוקטביות ו 10 רומסטר.

הרכבים לא היו אמינים בכלל,עד שאנשים הגיעו למצב של נסיעה ארוכה,המציאו תקלה לקבל רכב חלופי,ללא דלקן ודיבורית והעיקר לא להיתקע בדרך .

לי אישית הייתה רומסטר,ניקעתי איתה בדרך לצאלים,3 שעות המתנה לגרר בשולי כביש 6.

ניתקעתי איתה באזור צומת טיבעון,שוב 3 שעות המתנה לגרר.

וגולת הכותרת,נסיעה לחופשה משפחתית לאילת,קבוצה של חברים עם רכבים מתחת לשנת 2009,רק הסקודה החליטה להחזיר את הסיכרון גיר באמצא כביש הערבה,עם אישה היסטרית ו 2 ילדים,שלמזלי מצאתי להם אצל החברים מקום וחיכיתי 5 שעות לגרר.

בסיום החוזה,אני עברתי לאופל...מה יהיה איתה,ימים יגידו.

אגב,כמעט כל התקלות היו לפי הפירוט מהמוסכים,סיכרון גיר ,מטכטרוניק.

והרכב היה מושבת במוסך ימים ארוכים.

זה מניסיון אישי עם סוקדה שנת 2012,שבסופו של דבר הושבתה בתאונה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אלוהים ישמור, עכשיו באמת רועדות לי הביצים לקנות את הרכב של החבר..

איך אתם מסבירים את זה שלמרות הכל נראה שהגולף הבעייתיות (ובכלל כל מכוניות הקונצרן עם אותה הטכנולוגיה) עושה רושם שהן שומרות על המחירון שלהן בצורה מעוררת פליאה?

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
תקרא את ההודעה שלי שוב. לא טענתי שאין בעיות. טענתי ואני עדיין טוען שהתמונה המצטיירת כאן רחוקה שנות אור מהמציאות וזאת מניסיון אישי. וחרישה בפורומים בחו"ל. גם אתה באחד מהפוסטים שלך טענת שלא נתקלת. בבעיות אמינות מיוחדות למעט החלפת מכטרוניק. ולשיטתי החלפת מכטרוניק במסגרת אחריות. לא שונה מטיפול תקופתי כולה יום במוסך זו כל הדרמה. בכלל אצלך יש דיסוננס אמיתי. את ה GTI החזקת 3 שנים ואת הג'ולייטה חצי מזה. אבל את הג'ולייטה אתה מהלל ובפולקסווגן לשיטתך יש בעיות אמינות. ולגבי העיניים המפוקחות אתה צודק 100%. הבעיה שבאווירה הנוכחית מי שרוצה לרכוש גולף לצורך העניין.

וסומך על הפורום כמקור מידע מהימן מקבל תמונה מעוותת לחלוטין. זה הולך בערך ככה: מתלונן מישהו על תקלה בפולקסווגן כרונית או לא זה לא משנה. יכול להיות גם נורה שרופה ואז קופצים כל אלו שמעולם לא החזיקו ברכב. "חרא אוטו" "חרא גיר" "אצל אבא שלי בעבודה הלכו 10 גירים" וכו'.

"קיצרתי" קצת את ההודעה שלך :-)

בהנחה שעל רכבי ליסינג ממעטים להתלונן, ורק במקרים קיצוניים תשמע על זה (ע"ע פוקוס למשל), ובהנחה שרכבי VAG עד לאחרונה היו בעיקר לפרטיים, ורכבי VW ו- SEAT עדיין בעיקר לפרטיים, הרי ברור למה תקרא פה על יותר בעיות, גם אם אין בפועל יותר בעיות (למרות שלהערכתי יש). ובהתייחס אלי, גם את ה- GTI וגם את הג'ולייטה מכרתי כאשר בא מישהו שרצה לקנות; לא פרסמתי אותן. ואין גם דיסוננס אצלי, אלא חוסר שימת לב לפרטים אצלך: אני חסיד גדול של DSG6 (ע"ע GTI), וחושש מה- DSG7, שעשתה לי בעיות בעבר, ואגב לא הקלאצ'ים הם הבעיה, אלא מכטרוניק שמפסיק לפתע לעבוד בלי להתחשב היכן אתה נמצא. את זה, אני לא מוכן לקבל ברכב עיקרי למשפחה. אז אתה קורא לזה "יום במוסך", והדגים לך ran מה קורה כשאתה קצת רחוק מהמוסך...

אלוהים ישמור, עכשיו באמת רועדות לי הביצים לקנות את הרכב של החבר..

איך אתם מסבירים את זה שלמרות הכל נראה שהגולף הבעייתיות (ובכלל כל מכוניות הקונצרן עם אותה הטכנולוגיה) עושה רושם שהן שומרות על המחירון שלהן בצורה מעוררת פליאה?

שום פליאה. ראשית, ראה הסבר שלי למעלה. שנית, לוי יצחק קובע מה שהוא קובע. שלישית, באמת לגולף עדיין יש שם טוב וביקוש.

פורסם

Bar72 יש לי חדשות בשבילך.

DSG6 ו DSG7 מיוצרים באותו מקום ויש להם אותו אבא ואמא.

מבחינתי ברגע שפתרו את בעיית המכטרוניק שנשרף נגמרה הסאגה.

רעידה פה רעידה שם זה בכל כפולי המצמדים אין מה לעשות.

בוודאי שלא אוותר ואני חושב שזו שטות לוותר על רכב מצוין.

בגלל אותו אחד ש "לאבא שלו יש צי רכב".

האמת שעקב כל סיפורי הבלהות שקראתי כאן על המנוע כפול המגדשים.

נתגנב החשש ללבי וחרשתי את הפורום האוסטרלי אשר שם .

גם דווחו מקרים של שבירת בוכנות.

אבל שם בניגוד לכאן אין התלהמות ואין סיפורים מצוצים מן האצבע.

מסתבר שהיה בארץ עדכון תוכנה "שקט" (באוסטרליה היה ממש ריקול).

לגבי המנוע הזה ובארץ המודלים המוקדמים פספסו אותו.

המידע שם כ"כ מקצועי שמוסבר גם להדיוטות איזה גרסת תוכנה של המנוע.

היא אחרי הריקול וגם מה ההבדל בין הגרסאות וגם איך לבדוק איזה גרסה מותקנת.

ממש חבל שכאן כל שרשור בנושא TSI\DSG הופך לחוכא ואיטלולא.

פורסם

כי בשביל הרבה אנשים כאן גולף זה רכב יוקרה גרמני חזק ואמין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...