Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 TSI DSG7 - אכזבה? (סיכום חצי שנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מנסה בכל כוחך לייפות תמונה שמה לעשות, לא יפה כל כך.

מה זה "שנות אור"? 1 מתוך 3 רכבים? 10?

אין מה לעשות, יש עובדות. בין אם בפורום ובין אם במידע שעובר בין חברים. מה לעשות, ברגע שאתה שומע דברים כאלה החשק יורד במקום. היו לנו במשפחה כמה רכבי VAG, אלה היו מכוניות אמינות ונהדרות אבל הן היו ממש טרום עידן ה-DSG וה-TSI. היום התמונה שונה ועל זה אין ויכוח בין אם תשלים עם זה או תמשיך להתכחש.

עדכוני תוכנה אינסופיים, שרשראות טיימינג, מחשבי גיר - בחייאת, לא נדיר לשמוע על משהו כזה.

מקרה שהיה לא מזמן:

שכן שנוסע על פורד קונקט צץ לו פתאום עם קאדי 1.2TSI ידנית. פוגש אותי בהתלהבות, אני אומר לו "תתחדש, למה החלפת?", הוא אומר לי "הגיע הזמן". אמרתי לו "למה דווקא קאדי? אמינות אתה יודע, פלוס רכב עבודה", "עזוב אותך הוא אומר לי, שמעתי את זה אלף פעם, אין מצב". אחרי חודש אני רואה בחניה פורד קונקט. פוגש אותו והוא אומר לי "צדקת, שבועיים אחרי שדיברנו התחילו בעיות, תיקנתי את האוטו ומכרתי צ'יק צ'ק".

אני אישית עולה על VAG רק אם זה רכב ליסינג\חברה\גם וגם. מת על שילוב הגיר+מנוע, אבל גם מפחד ממנו.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אתה מנסה בכל כוחך לייפות תמונה שמה לעשות, לא יפה כל כך.

מה זה "שנות אור"? 1 מתוך 3 רכבים? 10?

אין מה לעשות, יש עובדות. בין אם בפורום ובין אם במידע שעובר בין חברים. מה לעשות, ברגע שאתה שומע דברים כאלה החשק יורד במקום. היו לנו במשפחה כמה רכבי VAG, אלה היו מכוניות אמינות ונהדרות אבל הן היו ממש טרום עידן ה-DSG וה-TSI. היום התמונה שונה ועל זה אין ויכוח בין אם תשלים עם זה או תמשיך להתכחש.

עדכוני תוכנה אינסופיים, שרשראות טיימינג, מחשבי גיר - בחייאת, לא נדיר לשמוע על משהו כזה.

מקרה שהיה לא מזמן:

שכן שנוסע על פורד קונקט צץ לו פתאום עם קאדי 1.2TSI ידנית. פוגש אותי בהתלהבות, אני אומר לו "תתחדש, למה החלפת?", הוא אומר לי "הגיע הזמן". אמרתי לו "למה דווקא קאדי? אמינות אתה יודע, פלוס רכב עבודה", "עזוב אותך הוא אומר לי, שמעתי את זה אלף פעם, אין מצב". אחרי חודש אני רואה בחניה פורד קונקט. פוגש אותו והוא אומר לי "צדקת, שבועיים אחרי שדיברנו התחילו בעיות, תיקנתי את האוטו ומכרתי צ'יק צ'ק".

אני אישית עולה על VAG רק אם זה רכב ליסינג\חברה\גם וגם. מת על שילוב הגיר+מנוע, אבל גם מפחד ממנו.

הסיפור שלך רק ממחיש את מה שאני טוען לאורך כל השרשור.

שהתמונה המצטיירת בפורום רחוקה שנות... מהמציאות.

אתה זורק משפטים כגון "מחשבי גיר" על מה אתה מדבר בכלל?

איפה שמעת תלונות על "מחשבי גיר".

אתה מנפנף במקרה של השכן שלך.

לא מקרה שקרה לך אישית, בקיצור שמעת מהשכן ש "היו לו בעיות".

יכול להיות גם נורה שרופה, אבל מה זה משנה? העיקר לכתוב.

"חבר" "שכן" "אבא של חבר" "חבר בעבודה".

ניסיון ממקור ראשון ומהימן יש לך?

אולי הגיע הזמן שאנשים ייקחו טיפת אחריות על הפוסטים שלהם?

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

אתה מפגין אטימות למופת. למה אתה מתעקש להיות השגריר שלהם? חברים קרובים זה לא טוב, שכנים זה לא טוב -כל זה לא מקור ראשון?? למה זה נחשב רק אם יש לי את הרכב ואני סובל מתקלות?? לא תודה, אני אשאיר את זה לאנשים כמוך.

אתה מוזמן להמשיך באהדה עיוורת, רק תלמד לשמוע עוד דעות ולא לשלול, זה בריא.

פורסם

גם אני לא מבין,אז חברי הפורום שקרנים,החברים של אבא שקרנים,אבא שקרן,מה כולם?

למה שחברי פורום שמכירים את הנושא יקנו? ואולי יחוו את זה בעצמם?

השילוב tsi+dsg לא יכנס לספרי ההיסטוריה בנושא אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אל תכניס לי מילים לפה בבקשה.

לא קראתי לאף אחד שקרן. וגם לא אמרתי שאין בעיות.

לסיפורים שמתגלגלים יש נטייה להתנפח ובפרט כאן.

ראה למשל את כותרת השרשור הזה.

"אכזבה" מרכב שהתקלפה לו ידית ההילוכים.

פעם היה מישהו שקרא לשרשור שלו "DSG מכה שנית"

בסופו של דבר היה כויל מקולקל.

אם רק רבע ממה שכתוב כאן היה נכון המכוניות היו מפסיקות להימכר

אחרי שנה אף אחד לא טיפש וגם לא אני :wink: . לכן כנראה שמרבית הבעיות מטופלות כהלכה

רק הפורום הישראלי מפוצץ בתלונות בסדר גודל כזה.

בפורומים של מדינות פי 10 יותר גדולות כמות התלונות קטנה פי 10.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

"עובדות בלתי ניתנות להכחשה" ...?

You-Keep-Using-that-Word.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ראה למשל את כותרת השרשור הזה.

"אכזבה" מרכב שהתקלפה לו ידית ההילוכים.

אני לא מבין למה הבנת הנקרא תחום מוזנח כ"כ בשרשור הזה. אם אני אכתוב בפונט הכי גדול שהפורום מאפשר ועוד בצבא אדום יהיה מספיק ברור?

הכותרת הינה "אכזבה?". אני לא כתב, לא סופר ולא כותב פרוזה אבל סימן שאלה בסוף מסביר על ההתלבטות שלי\שאלה שאלה שאני מעביר פה.

הלאה, כתבתי שהפריעו לי 3 דברים כשבראש ובראשונה הוא ההשהייה בזינוק שלי אישית מאוד מפריעה עד כדי דיל ברייקר אם האוקטביה הייתה שלי.

דבר נוסף, ישנה תופעה של קילוף החומר מידית ההילוכים שהתחילה אחרי 4 חודשים. אני לא היחיד ובקרת האיכות פה פספסה (מבחינתי לא מקובל שחומר יתקלף במכונית חדשה).

חיישן לחץ האוויר בינתיים התחרט וכבה.

לגבי השאלה אם השטיפומט, הרכב עובר שטיפה ידנית בתחנת דלק באיזור התעשייה הר חוצבים. לא יודע מה ואיך זה. מצד שני, בינתיים האוקטביה נשטפה רק 3 פעמים.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בגולף המשפחתית,2014, אין קילוף בידית אבל היא חונה בחניון מקורה . אנו גם ממעטים לסוע איתה בחום מחשש לתקלות. פחות מ 1000 קמ לחודש .עכשיו סופסוף מתקרר בחוץ. אין השהייה בזינוק . אולי הבעייה היא בשמש ?

היתה מושבתת עד כה יום אחד במוסך. תקלת חשמל.

פורסם

אתה רציני? מפחדים לנסוע מחשש לתקלות? ברכב בן שנה? אני עם כמעט 12000 ק"מ בשלושה וחצי חודשים, בקיץ, בשמש, לפעמים מעל 40 מעלות חום וכלום. כנראה שלואגיות כללים אחרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן כשיהיה לך dsg גם אתה תפחד.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שכבתי עם אחותך? דרסתי לך את האוגר? למה שיהיה לי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם משתמשים בספריי סקאי ב2 ש"ח, שזה מה שיש ברוב תחנות השטיפה, סביר שהציפוי יתקלף מהידית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...