Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 TSI DSG7 - אכזבה? (סיכום חצי שנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק שאלתי כי הצריכת דלק של פותח השרשור פאנטסטית

צריכת דלק טובה 16 קילומטר לליטר עם מזגן ונסיעה רגילה .

לגבי ההשהייה מתרגלים מהר מאוד וזה לא מפריע אני ממש מרוצה מהמנוע 1.2 TSI בשילוב ה DSG.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפותח השרשור שלום רב, האם צריכת הדלק היא על סמך נתוני המחשב או על סמך מדידה ידנית שלך בכל תדלוק?

נשמע לי טוב יותר מדי צריכת הדלק הזו, ברכב שלי בצריכה בין עירונית בנהיגה מאוד רגועה אני רק יכול לחלום להגיע לצריכה הזו...

פורסם

נמדד ע"י מחשב הרכב למשך תקופה של חצי שנה. מכיוון שאמא שלי היא הנהגת העיקרית קשה לי לעקוב. גם אם נתוני המחשב לא מדויקים, מתדלוקים שלי שמתי לב שהמספרים קרובים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בפברואר אימי קיבלה את הרכב ליסינג הנוכחי שלה.

אחרי רצף של מכוניות שמאוד אהבנו (מגאן II, מאזדה 3, יונדאי i35) נבחרה אוקטביה 1.2 TSI ותיבה DSG7.

חשוב לציין שהיבואן לא רצה לספק רכב הדגמה ולכן אני לא בדקתי בכלל ואמא שלי נהגה מעט באוקטביה אחרת אצלה בעבודה.

אחרי שהרכב אצלנו חצי שנה (15000 ק"מ, חלק גדול אני עשיתי) אני מרגיש מאוכזב.

הדבר הראשון שהכי מפריע לי שכבר העלתי פה הוא ההשהייה הבלתי נסבלת בזינוק מעמידה. לא יודע אם במקומות מישוריים הדבר מפריע אבל, קרה לא מעט שלא הצלחתי להשתלב בתנועה בגלל מחזור בכוח.

אחרי 5 חודשים, ציפוי דמוי מתכת בידית תיבת ההילוכים התחיל להתקלף.

היום לחגיגה הצטרפה נורית לחץ אוויר שנדלקה ללא סיבה.

לחיוב, יש גם לא מעט דברים:

צריכת דלק מעולה, ממוצע של 5.7 ליטר ל100 ק"מ לאורך כל התקופה בתנאים עירוניים או עליות של ירושלים.

מרחב פנימי ובגאז' ענקיים.

הרכב נוח בנסיעות ארוכות.

אני באמת לא יודע איך לסכם את החצי שנה, היתכן שסקודה פיקששו כ"כ או שהאקזמפלר הספציפי בעייתי.

האם יש עוד בעלי אוקטביות שחושבים כמוני?

כן, אוטו קטסטרופה. הציפוי על הידית התקלף והנורת לחץ אוויר בצמיגים שנדלקה. תבדוק אופציה לשבור חוזה בכל מחיר ולקחת רכב אחר... :roll:

פורסם
כן, אוטו קטסטרופה. הציפוי על הידית התקלף והנורת לחץ אוויר בצמיגים שנדלקה. תבדוק אופציה לשבור חוזה בכל מחיר ולקחת רכב אחר... :roll:

אתה מתעלם מההשהייה שזאת הנקודה הראשונה והחשובה ביותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לחיוב, יש גם לא מעט דברים:

צריכת דלק מעולה, ממוצע של 5.7 ליטר ל100 ק"מ לאורך כל התקופה בתנאים עירוניים או עליות של ירושלים.

אין סיכוי שהרכב צורך 5.7/100 בממוצע גם אם אתה נוסע רק בבינעירוני

בפלואנס דיזל שלי צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 6.5/100 60% עירוני 40% בין עירוני!!!

פורסם

בא לקלל יצא מברך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני כחצי שנה עם סקודה ראפיד נוסע דיי הרבה,

כולל פקקים של חיפה בואכה רמב''ם מהצפון,

יש מעט תלונות. צריכת דלק כמו שציינת,מנוע אמין וחזק,

אני מצטער שלא החלפתי את הקורולה הרבה לפני זה.

לגבי הזינוק כן יש טיפה בעיה אבל למדתי איך שהוא להסתדר

עם זה ולהתרגל לזה,אכן טיפה מציק לפעמים,

בעיה שאכן מפריעה לי זה שהמולטימדיה לפעמים נתקלת וצריך לאפס

אותה (אין לי זמן לקבוע פגישה בצ'מפיון) והמצת של הרכב שנותן טעינה

משום מה גם שהסוויץ' סגור(!!?)

אין אפשרות להתקין מרים חלונות (יש 4 חשמליים) וזה מעצבן קצת,

והאחריות היא רק ל שנתיים,עם שנה שלישית זה ''רצון טוב'' שאני לא בונה על זה.

אבל אלו דברים קטנים,לדעתי בסוף תקופה אחליף אותו,

למרות שבגדול אני דיי מרוצה.

פורסם
אני כחצי שנה עם סקודה ראפיד נוסע דיי הרבה,

כולל פקקים של חיפה בואכה רמב''ם מהצפון,

יש מעט תלונות. צריכת דלק כמו שציינת,מנוע אמין וחזק,

אני מצטער שלא החלפתי את הקורולה הרבה לפני זה.

לגבי הזינוק כן יש טיפה בעיה אבל למדתי איך שהוא להסתדר

עם זה ולהתרגל לזה,אכן טיפה מציק לפעמים,

בעיה שאכן מפריעה לי זה שהמולטימדיה לפעמים נתקלת וצריך לאפס

אותה (אין לי זמן לקבוע פגישה בצ'מפיון) והמצת של הרכב שנותן טעינה

משום מה גם שהסוויץ' סגור(!!?)

אין אפשרות להתקין מרים חלונות (יש 4 חשמליים) וזה מעצבן קצת,

והאחריות היא רק ל שנתיים,עם שנה שלישית זה ''רצון טוב'' שאני לא בונה על זה.

אבל אלו דברים קטנים,לדעתי בסוף תקופה אחליף אותו,

למרות שבגדול אני דיי מרוצה.

בכל הסקודות המצת נותן חשמל גם שהסוויטץ כבוי. לדעתי זה יתרון - בייחוד אם יש לך מצלמה עם מצב חנייה.

באשר לחלונות - יש העלאת חלונות מקורית מהיצרן. לחיצה ארוכה על לחצן הנעילה תעלה את החלונות ולחיצה ארוכה על לחצן הפתיחה תפתח אותם שאתה מתקרב לרכב חם ולא רוצה לקבל בום של חום לפרצוף שאתה פותח את הרכב.

פורסם

אין על סקודה רכבים ממש טובים , אגב לגבי חיישן לחץ אוויר יש את זה גם בקורולה החדשה ובאמת זה נדלק לא מזמן לאבא שלי צריך למלא אוויר והנורה נעלמת ואם לא אז יש כפתור שאתה לוחץ בלוח שעונים וזה מכבה אותה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

צריכת דלק של 5.7 ליטר ל100 ק״מ בתנאים עירוניים/ עליות של ירושלים נשמעת לי הזויה לחלוטין.

אני בעל פולו 1.2 tsi ידנית בת שנה + , בנסיעה בפקקים של גוש דן, עם מזגן ו start/stop אני מגיע ל 11 ליטר ל 100 ק״מ, בנסיעה עירונית פחות פקוקה -9 ליטר ל 100 ק״מ ורק בבינעירוני על שיוט קבוע של 110 קמ״ש אני מגיע ל 4.7-5.2 ליטר ל100 ק״מ

פורסם

עברתי על השרשור וחשבתי לעצמי - צריכת דלק מדהימה! איפילו הרגשתי קצת פראייר שאני "מצטופף" בפביה כשהאוקטביה נותנת צריכת דלק טובה יותר.

אבל ברגע שאמרת שזו התוצאה מהמחשב - אי אפשר להסתמך על זה.

תנסה לבדוק כמה פעמים בשיטה הישנה והטובה של מדידת ק"מ בין תדלוקים, זו המדידה שאפשר לסמוך עליה.

נ.ב.

זה פשוט מתבקש - כבר שמעו בכל העולם איזה תוצאות המחשבים של VW יכולים להוציא והקשר שלהם למציאות ;ׁׁׂׂ)

• תוכן חדש...