Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 TSI DSG7 - אכזבה? (סיכום חצי שנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהגזמת כשאמרת ירידה דרסטית ביחס למכוניות הקודמות!

בחיים לא הייתי משווה מיגאן 2 ומאזדה 3 לאוקטוביה, המגאן 2 בטוח שלא המאזדה, הייתי מאוד מתלבט ולא הייתי מסכים.

בגלל בעיות נקודתיות אתה מסיק מסקנה כה נרחבה על האוקטביות שלדעתי אחת המכוניות המוצלחות כיום בשוק בעולם.

תסדר את עניין לחץ האוויר,

הקילוף זה שטויות, לדעתי ניתן למצוא את החלק הקטנציק הזה באיביי.

אם אני לא טועה במצב S בגיר הזה DSG7 ההשהיה כמעט ואיננה והאוטו מקבל טיפה זריזות על חשבון הדלק לדעץתי זה הפיתרון בשבילך,

המנוע והגיר האלה לדעתי מצויינים, למרות כל המהומות שהיו סביבם בהחלה. מניסיון ולא סתם מילים באוויר.

תהנה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עוקב אחרי הצריכה באוקטביה בפועל מול המחשב, באופן קבוע המחשב מראה צריכה טובה יותר ב-8-10% לעומת המציאות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

8-10% זה המון! אצלי בג'ולייטה הפער הממוצע כ-3.5%, שזה זניח לחלוטין וייתכן שהוא נובע מסטיות במשאבות השונות ובכלל המחשב מדויק יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני עוקב אחרי הצריכה באוקטביה בפועל מול המחשב, באופן קבוע המחשב מראה צריכה טובה יותר ב-8-10% לעומת המציאות.

תמיד תהיתי על הצריכה הפנומנלית שאנשים מציגים פה, ועדיין ביחס לאופי הנהיגה המשוער שלך - צריכה טובה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יכול להיות וכנראה שהכותרת שלי מטעה, אני אני אחשוב על כותרת יותר מוצלחת ואבקש מהמנהלים לשנות. מצד שני, היא עושה את העבודה כי השרשור הזה חי ונושם.

אני אנסה למדוד צריכת דלת ע״י חישוב, אעדכן כשיהיו לי נתונים משלי.

מצב s, עוזר יחסית אם כי אז ההעברות קצת פחות חלקות ולפעמים התיבה משאירה את ההילוך ללא סיבה.

אוקטביה ללא ספק רכב טוב, ההשהייה והתקלות האלה מפריעות לי מאוד (אולי וכנראה יותר מלנהגים אחרים. בעוד שדברים אחרים בהם דווקא אוקטביה מצטיינת פחות חשובים לי) מה שגורם לי להתאכזב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אלף פעמים כתבתי (טוב, לא אלף אבל מספיק פעמים): אל תסמכו על מחשב הרכב שמראה לכם את הצריכה. תחשבו לבד = יהיו לכם נתונים אמינים לגמרי.

פורסם

למה לשלול באופן גורף? אם הנתונים דומים (כמו במקרה שלי) זה מצביע על אמינותו של המחשב דווקא לדעתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה בהחלט אפשרי.

ב- IS שהייתה לי מחשב הדרך תמיד היה אופטימי בכ- 6%.

מאזדה 3 של זוגתי המחשב מדייק בסטייה זניחה שיכולה לנבוע מנקודת הקפיצה של המשאבה ועד כמה הוספתי על זה דלק.

435 - מדויק לגמרי בדיוק כמו המאזדה.

פורסם
אלף פעמים כתבתי (טוב, לא אלף אבל מספיק פעמים): אל תסמכו על מחשב הרכב שמראה לכם את הצריכה. תחשבו לבד = יהיו לכם נתונים אמינים לגמרי.

אתה יכול להסביר מה אתה מתכוון - תחשבו לבד? יש איזה שיטה?

תודה.

פורסם

תדלק, תאפס מונה מצטבר. תדלק שוב, תחלק את הקילומטראז' שבמונה המצטבר בליטרים שנכנסו למיכל. תחזור על הפעולה כל מיכל. Voila.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^

מה שהוא אמר.

ולגבי מה שנאמר קודם- אני מדבר מניסיוני; חמישה רכבים (יצרנים) שונים, באף אחד מהם לא היה מחשב דרך אחד שחישב כמו במציאות*. נכון, גם קמ"ש זה לא מדוייק וגם שעון החום של סטיו. אבל ק"מ\ליטר זה פשוט לחשב (וממילא אני עושה את זה בכל תדלוק).

* כמובן, יכול להיות שאני האידיוט שלא יודע לחשב, אבל לא נראה לי 8).

פורסם
תמיד תהיתי על הצריכה הפנומנלית שאנשים מציגים פה, ועדיין ביחס לאופי הנהיגה המשוער שלך - צריכה טובה.

מה צריכה טובה? לא כתבתי מה הצריכה רק מה ההבדל :-)

הצריכה אצלי במחשב עומדת על 1 ל-11, בפועל 1 ל-10, עם רגל כבדה מאד...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בפברואר אימי קיבלה את הרכב ליסינג הנוכחי שלה.

הדבר הראשון שהכי מפריע לי שכבר העלתי פה הוא ההשהייה הבלתי נסבלת בזינוק מעמידה. לא יודע אם במקומות מישוריים הדבר מפריע אבל, קרה לא מעט שלא הצלחתי להשתלב בתנועה בגלל מחזור בכוח.

?

קודם כל אם אני מבין נכון זו לא המכונית העיקרית עליה אתה נוהג כל יום כך שככל הנראה לא היה לך מספיק זמן להתרגל. דבר שני בירושלים בעליות וסיבובים ההשהיה באה לידי ביטוי באופן יותר מוחשי. הייתי ממליץ לשנות את הכותרת המפוצצת למשהו כמו - השהיית זינוק באוקטביה+ידית מתקלפת.

מציע לנסות לתזמן את ההשהיה ולהתחיל לצאת חצי שניה לפהי הזמן - כך שזה מתקזז.

את חיישן האוויר יש לאפס לאחר המילוי. גם אם תעלה על בור חזק הוא יידלק לך. כל המשפחתיות הקודמות שהזכרת ממש לא עומדות באותה השורה עם האוקטביה הזאת אז אין לי מושג מה פשר האכזבה.

בקיצור, סע לשלום, המפתחות בפנים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אכן זה לא הרכב העיקרי, את ההשוואה לרכב העיקרי אני לא עושה שכן הקטגוריות שונות לגמריי (קליאו iv rs). יצא לי לנסוע כמה אלפי קילומטרים באוקטביה ואני חושב שאני מתורגל מספיק.

אני משתמש בכל מיני טריקים כדי לזנק בצורה סבירה כמו זינוק מוקדם, רק שמאל על הברקס ימין על הגז ועוד. לא משנה, אני לא אמור לעשות את הטריקים האלה.

בכותרת כתבתי, ״אכזבה?״, שים לב, מנוסח כשאלה, לא קבעתי עובדה.

מה שכן, אני בטוח שאם הסקירה שלי הייתה על מגאן, C4 או משהו צרפתי אחר והבעיות היו אותן בעיות התגובות פה היו שונות.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...