Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 TSI DSG7 - אכזבה? (סיכום חצי שנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השהייה קטנה וקילוף בידית ואתה מאוכזב? וכנראה פנצ'ר באחד הגלגלים? אתה חייב לעבור או ל מרצדס או ל BMW אולי אבל רק אולי שם לא יהיו תקלות כאלו.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

Papikian - במקום ללגלג ולהתחכם, מוטב אם היית בודק האם אופציה זו קיימת. לי יש לקסוס ויש חיישן גם בגלגל ספייר. אם תרצה, אשלח לך חומר בעניין.

פורסם

^ ברור שיש מכוניות עם חיישן בגלגל ספייר.

אבל אם היית עושה טיפה שעורי בית היית רואה שרוב חיישני לחץ אוויר של VAG קשורים למהירות סיבוב גלגל, אין שום רכיב שבודק לחץ אוויר ישירות.

בגלל זה מאפסים את החיישן עם כפתור, נותנים לו בנצ'מרק מדידה.

זמין 8)

פורסם

ההשהיה הזאת כמעט ולא מורגשת. שבריר שניה. אפשר לחשוב שאתה עומד על הגריד בסילברסטון במרוץ האחרון של עונת הפורמולה1. מנוע מצוין, זריז, מגיב מהר וצריכת דלק טובה. לאוקטביה יתרון עצום (וזה מה שחסר לי בפולו), תא מטען ענק. נסחפת קצת בביקורת השלילית בגלל ההשהיה הקצרצרה בזינוק.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

ההשהיה הזו לא מפריעה ל 99% מהאנשים אבל כנראה שאתה נמצא באחוז הנותר.

לגבי הקילוף בידית מה אומרת חברת הליסינג (הרכב הרי עדיין באחריות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
השהייה קטנה וקילוף בידית ואתה מאוכזב? וכנראה פנצ'ר באחד הגלגלים? אתה חייב לעבור או ל מרצדס או ל BMW אולי אבל רק אולי שם לא יהיו תקלות כאלו.

כמו שכתבתי מלכתחילה, ההשוואה שלי היא למכוניות מאותה הקטגוריה שהיו בעבר (מגאן 2, מאזדה 3, יונדאי i35).

נושא הקילוף והבעיה בחיישן יבדקו ע״י חברת הליסינג לאחר סוכות.

לגבי ההשהייה, ייתכן כי ישנה בעיה בשילוב הזה אצלנו ספציפית כי מהתגובות פה אני רואה שההשהייה נסבלת.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ההשהייה הזו, שאני מכיר גם מהאוקטביה שאצלי, מאוד מטרידה את מי שרגיל בנסיעה לוחצת ומגלה פתאום ש"הזמנה" להשתלבות מהירה נניח, ממצב עמידה במסלול צדדי, נענית ב"חכה רגע מה בוער לך התחת" מתסכל מהתיבה הרובוטית וכמעט בלתי מורגשת אצל מי שהתנהלותו איטית ורגועה וזו הסיבה להערכתי להבדל בהתייחסות כאן, לא התיבה הספציפית של קודמי. "שבריר שניה" בכל מקרה זה לא.

פורסם

רועי5, אתה צודק. אני נוהג לזנק מהר ופה התיבה מעכבת מאוד את הזינוק.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שמעתי הרבה את התלונה הזו, ועם מנועי ה-2.0TFSI/DSG6 וה-1.8TSI/DSG7, אין לי מושג על מה אתם שחים.

עיכוב בהאצה יש, כאשר בקרת המשיכה מופעלת. זה נכון תמיד, לא רק בעמידה. אני מעדיף לכן לנהוג איתה כבוייה ולהתמודדד לבד עם וויסות הכוח בהאצה.

מעבר לזה, אין השהייה יותר משמעותית ממה שלוקח לשלב קלאץ' בזינוק בראשון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מישהו יודע איך צריכת הדלק של הסקודה פאביה פה לעומת הרנו מגאן החדשה בגרסת הדיזל אוטומט ...האם הסקודה עדיפה מבחינת צריכת דלק ?

פורסם
מישהו יודע איך צריכת הדלק של הסקודה פאביה פה לעומת הרנו מגאן החדשה בגרסת הדיזל אוטומט ...האם הסקודה עדיפה מבחינת צריכת דלק ?

מה הקשר לשרשור הזה? [emoji15]

• תוכן חדש...