Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2 TSI DSG7 - אכזבה? (סיכום חצי שנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפברואר אימי קיבלה את הרכב ליסינג הנוכחי שלה.

אחרי רצף של מכוניות שמאוד אהבנו (מגאן II, מאזדה 3, יונדאי i35) נבחרה אוקטביה 1.2 TSI ותיבה DSG7.

חשוב לציין שהיבואן לא רצה לספק רכב הדגמה ולכן אני לא בדקתי בכלל ואמא שלי נהגה מעט באוקטביה אחרת אצלה בעבודה.

אחרי שהרכב אצלנו חצי שנה (15000 ק"מ, חלק גדול אני עשיתי) אני מרגיש מאוכזב.

הדבר הראשון שהכי מפריע לי שכבר העלתי פה הוא ההשהייה הבלתי נסבלת בזינוק מעמידה. לא יודע אם במקומות מישוריים הדבר מפריע אבל, קרה לא מעט שלא הצלחתי להשתלב בתנועה בגלל מחזור בכוח.

אחרי 5 חודשים, ציפוי דמוי מתכת בידית תיבת ההילוכים התחיל להתקלף.

היום לחגיגה הצטרפה נורית לחץ אוויר שנדלקה ללא סיבה.

לחיוב, יש גם לא מעט דברים:

צריכת דלק מעולה, ממוצע של 5.7 ליטר ל100 ק"מ לאורך כל התקופה בתנאים עירוניים או עליות של ירושלים.

מרחב פנימי ובגאז' ענקיים.

הרכב נוח בנסיעות ארוכות.

אני באמת לא יודע איך לסכם את החצי שנה, היתכן שסקודה פיקששו כ"כ או שהאקזמפלר הספציפי בעייתי.

האם יש עוד בעלי אוקטביות שחושבים כמוני?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שהלכת קצת רחוק מדי, נכון זו לא VRS ואם ציפית לצאת מעמידה ל100 ב6 שניות אתה עשוי טיפה להתאכזב, אם הכנת את עצמך למנוע 1200 אני לא רואה סיבה שזה יקרה, אני חושב שבעלי הפיקאנטו 1000 ואלטו מצליחים להשתלב יופי בתנועה בזהירות ואין שום סיבה שאתה לא תצליח אנחנו עדיין לא בדובאי, לגבי נורת לחץ אוויר, תמלא אוויר תעשה איפוס הכל טוב, עכשיו נשארת רק עם קצת צבע מקולף, כנס ליוטוב תשמע את השיר "רכב חברה" וסע לשלום, אוקטביה אחלה אוטו, ולא אני לא עובד בצ'מפיון.

פורסם

אני לא מצפה להתנהגות של VRS, אני מצפה למינימום השתלבות בזמן סביר (זמן סביר = השתלבות בטוחה בתנועה)

בכל מקרה, לחץ האוויר תקין והנורה דולקת. נקבע ביקור במוסך מיד אחרי סוכות.

עדיין התחושה הכללית שלי שמשהו התפספס פה ויש ירידה ברמה יחסית למכוניות הקודמות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

צריכת דלק פנטסטית! אצלי דיזל 2.0 ובמשולב אני מקבל 5 ליטר כאשר הרוב בין עירוני.

האמת שלא נהגתי בDSG7, אבל בהחלט יש השהיה קצרה מעמידה בעליה, מערכת עזר לזינוק בעליה עוזרת כדי שהרכב לא יתדרדר אחורה (הרכב כמו ידני מבחינה הזאת). אני לא רואה בזה חיסרון מכיוון שאני תמיד מזנק מאוד מאוד לאט גם ככה, אבל מניח שצריך להתרגל לזה. זה יכול להפריע לאנשים שרגילים לזנק בזריזות.

קצת מוזר שהידית אצלך מתקלפת, הרכב אצלי כבר כ10 חודשים ואני משתמש במצב הידני הרבה בעליות וירידות (כמעט תמיד מידי יום) ושום דבר לא מתקלף.

אתה מציין לטובה נוחות, צריכת דלק ומרחב. האם כל מה שמפריע לך זה זינוק והתקלפות שאתה מגדיר את החוייה בתור אכזבה?

יש לך דיעה על המושבים הקדמיים(יש אנשים שמציינים שהם לא אוחזים מספיק)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לחבר יש אחת כזאת, גם כן מליסינג, עם נסועה של כ-5000-6000 ק"מ בחודש. הוא מבסוט אש, אין לו תלונות על האוטו. הוא לא בדיוק אישיות מוטורית, אבל מנקודת מבט של איש משפחה מחד ואחד שחי על הכביש מאידך (עיקר הנסועה בינעירונית) הוא מאד מרוצה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי הידית המתקלפת, גם אצלי.

לא התקלפה לגמרי, אבל חלק קטן בולט וזה קצת מציק ביד.

לא מספיק כדי שאקרא לחברת הליסינג שיתקעו אותי עם חלופי מזעזע.

פורסם

כנראה הבעיה עם הזינוק באמת קשורה לגיר,יצא לי לנהוג הרבה ביטי 1200 ידנית, משתלבת מהר כמו גדולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כשנוהגים ברכב קבוע דיי מתרגלים להשהייה, מניסיון.

לחברים שלי יש אוקטביה פרטית מ-2013 שעברה כבר כמעט 130 אלף קילומטרים (הקודמת מ-2010 נמכרה עם קרוב ל-170) והם מתים על האוטו.

הנוכחית הוסבה לגז ונוסעת לא רע גם איתו.

פורסם

ציינתי לא פעם,

הכיול הסטנדרטי של הגיר במצב D הוא לחסכון ולכן הגיר מקפיץ הילוכים למעלה גם במהירות נמוכה במטרה לשמור על סל"ד נמוך ולחסוך בדלק.

אם אתה רוצה ביצועים מוגברים, תעביר למצב טיפטרוניק (+ - ) תעביר את ההילוכים בעצמך, זאת תוך שמירת הסל"ד בטווח היעיל (1700- 4500 סל"ד בערך) מבטיח שתרגיש שיפור ניכר במומנט וכמובן הרכב יהיה זריז יותר בזינוקים מהמקום וגם ביניים.

אני בפולו נוהג רק בטיפטרוניק...לא זוכר מתי בפעם האחרונה נהגתי ב D או S .

זמין 8)

פורסם

איזה קטע - בדיוק השבוע גם אצלי התחילה להתקלף הידית של ההילוכים, ברמה שזה מציק ביד (אני משתמש הרבה בידני), אבל זה עדיין לא ממש נראה לעין בצורה בולטת. שוקל אם שווה להתלונן על זה..

גם העניין של הלחץ אויר בצמיגים קורה לי מדי כמה שבועות - אני מאפס במחשב הרכב, וזהו (אין בעיה אמיתית בלחץ האויר).

לגבי ההשהייה בזינוק - ממש לא משהו שמרגיש חריג אצלי.

*אוקטביה 1.4 עם 35K, כמעט שנה על הכביש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לגבי ההאצה - אני מתנייד בייטי עם 80K, אותו צירוף מנוע ותיבה שמניע מרכב כבד יותר וצמיגים רחבים. שום בעיה בהשתלבות בתנועה או בביצועים בכלל, ואני גר באיזור מאוד הררי (נסיעה הביתה שעשיתי באלטו לא היתה חוויה מרנינה, בלשון המעטה).

נכון, יש השהיה קצרה בתחילת תנועה, בה לא נראה שהרכב מתקדם מהר במיוחד. לאחר פחות משנייה הרכב מתחיל לצבור מהירות בצורה מכובדת בהחלט. בהאצה מגלגול הבעיה לא קיימת כלל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מרוצה מאוד.

לגבי השהייה בתחילת נסיעה רק בשביעיים בראשונים הפריע לי, אחרי השהייה של שניה אחת האוטו טס אז בסדר

• תוכן חדש...