Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום טוקבקיסטים,

מה שלומכם?

חדש פה בפורום קארספורום, בעבר פרסמתי מס' פרסומים בנוגע להתעניינות ברכישת רכב מסוכנויות ליסינג בארץ. הגולשים/ות בהחלט סיפקו לי מענה והכוונה אני מודה לכם על זה בעבר.

אבל מה שהיה בעבר נשאר מאחור, בואו נתרכז במה שיש לי לשאול אתכם המומחים בנושא של התעניינות ברכישת כלי דו גלגלי.

שמי עופיר, בן 29 תושב אזור המרכז יש לי רישיון לרכב פרטי דרגה (B) כבר למעלה מ – 5 שנים, ובימים אלו אני מתעניין בלהוציא רישיון לדו גלגלי בדרגה ללא הגבלה.

במידה ואקבל החלטה להוציא רישיון לדו גלגלי, אני יהיה מעוניין לקנות אופנוע מסוג: אופנוע קאסטום.

אני פונה אליכם, כי אני מתעניין ברכישת אופנוע קאסטום של החברה (קיוואי ו/או אנגלית KEEWAY) הדגם שאני חפץ לרכוש שמו KEEWAY Blackster 250i חיפשתי ברחבי הרשת האם הדגם הנוכחי משווק בארץ, ולא מצאתי אזכור לגבי הדגם הספציפי הזה.

כמובן, שעכשיו זה רק דיבורים באוויר, במידה ואקבל החלטה להוציא רישיון על דו גלגלי משם יהיה אפשר להתקדם הלאה כרגע שאלת התעניינות שלי מאוד מוקדמת.

אבל ידידי הגולשים/ות אני פונה כי אשמח להכוונה, אני לא מבין גדול בתחום המוטוריקה, כן קראתי וצברתי מידע על חברת KEEWAY ברשת בארץ ובחו"ל, בארץ טוענים שמדובר בחברה סינית שמתמכרת את אופנועיה במחירים מאוד זולים, הבעיה היחידה איתם שהם לא אמינם ו/או תקנה אופנוע שלהם ותכניס את עצמך למיטה חולה (אין ספור תקלות וכיוצא בזה), שוב אני לא מומחה. אבל כן ניתן להסיק מבחינת היגיון שאופנוע קאסטום שמשקלו 170kg שנפח המנוע שלו 250 סמ"ק לא יהיה חזק במיוחד בגלל השלדה הכבדה שלו..

שאלותיי

1. בתור מומחים/ות שאני מתייעץ איתם, מה דעתכם על האופנוע KEEWAY Blackster 250i?

מצורף קישור לאתר הרשמי של חברת KEEWAY לצפייה במפרט הרחב של האופנוע לחץ/י: http://www.keewaymotor.com/_d275485198.htm#anothing

2. האם ידוע לכם האם הדגם הנוכחי של חברת KEEWAY משווק בארץ? במידה וכן, אשמח שתפרטו את העסקים שמוכרים את הדגם.

במידה ואף משווק לא מוכר את האופנוע הנוכחי בארץ, מה תהיה העלות בייבוא של הדגם הספציפי והאם זה משתלם כלכלית?

3. מה עלות האחזקה בכללי של אופנועי קאסטום, (לא מדבר ספציפית על דגם הנוכחי) כוונתי מה עלות האחזקה, מבחינת דברים כגון: עלויות טיפולים, צריכת דלק, ביטוח וכד'?

4. האם יש לכם היסטוריה עם חברת KEEWAY (כלומר האם היה לכם בעבר כלי שלהם)? כמו כן, מה מדד האמינות של חברת KEEWAY?

5. מה הם היתרונות והחסרונות באחזקת אופנוע קאסטום?

6. האם ידוע לכם מה עלות האופנוע בארץ ו/או בחו"ל, כי חיפשתי ברשת את מחירו ואני לא מוצא מידע בדבר המחיר, במידה והנכם יודעים אשמח לקבל את פרט זה.

7. חלקכם יכתבו שאני לא יתקרב לחברת KEEWAY, מהסיבה של אמינות, כלים לא אמינים וכד', במידה ואקבל תשובה ''שלא להתקרב לחברת KEEWAY'' אשמח לדעת למה?

אשמח לתשובות מפורטות והכוונה דייקנית, בדבר רכישת כלי דו גלגלי.

תודה רבה לעוזרים

ולילה טוב.

עריכה אחרונה על ידי ofri1
פורסם

ה"מומחים" לנושא לא נמצאים בקארספורום אלא בפולגז.

אני באופן אישי לא הייתי רוכש את האופנוע הזה.

תעלה את הפוסט הזה בפולגז ותקבל תשובות מקיפות.

פורסם (נערך)

אחה"צ טובים לכם,

ראיתי עכשיו שהאשכול שיצרתי היום לפנות בוקר הוזז, לא קיבלתי שום התראה להיכן שהאשכול הוזז?

אחד/ת ממנהלי הפורום שהזיז את האשכול הנוכחי, שלח לי הודעה באשכול ו/או הודעה פרטית להיכן שהעברת את האשכול של ''כלי דו גלגלי לרוכב חדש''.

בנוסף Eyals05 תודה על תגובתך, אולי אני יפרסם את הודעתי בפורום פול גז.

כמו כן, ציינת שאתה אישית לא ממליץ לרכוש את הכלי הדו גלגלי שאני מביע התעניינות בו, אשמח להבין ולדעת למה?

תודה,

ויום טוב.

עריכה אחרונה על ידי ofri1
פורסם

קודם כל, מקומו של השרשור בהחלט בפורום פולגז, שם תמצא הרבה יותר מידע בעניין.

מעבר לזה, הרשיון שתוכל להוציא אינו רשיון ללא הגבלה, אלא רשיון A1, המוגבל ל33 כ"ס, בשביל רשיון לא מוגבל צריך ותק של שנה בA1, ואז 8 שיעורים וטסט חדש (וגם להיות מעל גיל 21).

בנוסף - יש לך אופציה הרבה יותר טובה - 250 hyosung aquilla, או ויראגו 250 יהיו הרבה יותר רלוונטיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...