Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה , היום אני מקבל את האוקטביה החדשה שהזמנתי. אני גר באילת, וממש במקרה אני צריך לנסוע היום

לאזור המרכז. האם זה טוב לרכב חדש לעשות נסיעה כזאת ארוכה? אם כן, אפשר לנסוע מהר? אם לא, כמה זמן "הרצה" המנוע צריך?

אשמח לתשובותיכם...:roll:

פורסם

תסע רגיל, ללא הפעלת עומס גבוה על המנוע, בלי לעבור נגיד 60-70% מהסל"ד המירבי, בלי לבדוק כמה האוטו מאיץ מהר וכו'.

בשיוט, תשתדל לא להיות הרבה זמן במהירות וסל"ד קבועים אלא לשנותם מפעם לפעם.

תריץ חיפוש בפורום למידע נוסף.

בעיקרון, כדאי לנהוג כך ב 1500-2000 ק"מ ראשונים, למורות שהיום הרבה יצרנים כבר לא מנחים לבצע הרצה.

פורסם

אתה צריך לקרוא את הספר שבא עם הרכב. הוא יגיד לך בדיוק איך להריץ את המנוע. אבל ההנחיות בדרך כלל הולכות ככה:

• לא לשמור על סל"ד קבוע. תאיץ קצת, תאט קצת מדיי פעם.
  • לא להשאיר את המנוע על סרק ליותר מדקה ברצף. אם אתה עומד בצומת או בפקק, אין בררה. אבל אם אתה מחכה לחבר שלך מול הפיצוציה, דומם מנוע.
  • לא לאמץ את המנוע יותר מדיי. לא לגרור נגררים, לא למשוך סל"ד (בדרך כלל לשמור על מתחת ל4000) ולא לנהוג אגרסיבי
  • להאיץ בקצב אחיד ואיטי. בלי "התקדמות בקצב סביר" או תירוצים אחרים לפול גז. תנהג כאילו שיש ביצה לא מבושלת בין הרגל שלך לדוושה, ואסור לך לשבור אותה. (אבל אל תנסה את זה עם ביצה אמיתית!!!)
  • לשמור על ההנחיות הנ"ל לבערך 2000 קילומטר ראשונים של המנוע.

לנסיעה למרכז, אני ממליץ דרך כביש 90. הוא פחות הררי ועם פחות פיתולים, אאל"ט. פחות מאמץ למנוע.

פורסם
אתה צריך לקרוא את הספר שבא עם הרכב. הוא יגיד לך בדיוק איך להריץ את המנוע. אבל ההנחיות בדרך כלל הולכות ככה:

• לא לשמור על סל"ד קבוע. תאיץ קצת, תאט קצת מדיי פעם...

לנסיעה למרכז, אני ממליץ דרך כביש 90. הוא פחות הררי ועם פחות פיתולים, אאל"ט. פחות מאמץ למנוע.

מצד שני, בכביש 90 אני נשאר עם סל"ד קבוע פחות או יותר...

• תוכן חדש...