Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי אם מישהו צילם אתזה, לא זכור לי הדגם של הרכב בכלל, אבל הוא היה כחול (אני נשמע כמו אישה.) וביום שישי 27.3 בערך בשעה 3 בצהריים הוא מילא את כביש 4 ממחלף גהה עד היציאה לראשל"צ בעשן לבן שיצא לו מהאגזוז, הדבר גרם לסיכון גבוה מאחר ובעקבות חוסר ראות הייתי צריך להוריד מהירות ל30 קמ"ש בנתיב האמצעי!

פורסם
דוד שלי צילם, כביש 444 לכיוון צפון, מחלף חורשים.

נהיגה אגרסיבית בצורה קיצונית. נראה לי שכל מילה נוספת מיותרת. לקחת את הסרט, להגיש תלונה במשטרה, ולתבוע בבית הדין.

פורסם

סרטון מהמצלמה שלי , רכב שנכנס לתוך נתיב שלי כי "לא מתאים לו" כנראה להמתין מאחורי 5 מכוניות ממתינות בפקק, ונראה שאפילו הוא לא מתרגש מזה

https://www.youtube.com/watch?v=xMWdC_o6Nbs&feature=youtu.be

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
הנהג שעשה פרסה? המשיך לנסוע, לא יודע אם בכלל שם לב שגרם לתאונה.

או שבכלל היה אכפת לו כיוון שלא היה מעורב ישירות.

פורסם
דוד שלי צילם, כביש 444 לכיוון צפון, מחלף חורשים.

כאחד שיש לו I800 בבית, בלימת חירום בדבר הזה מאוד מסוכנת, היה יכול להיגמר ממש קשה כל העסק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קודם כל - נראה שגם נהג היונדאי לא בדיוק מרוכז בנהיגה, הוא די משייט בין הנתיבים השמאליים. שנית, בדומה למה שכתבת לפני עמוד או שניים הלנטיס עוקף את היונדאי בשטח העיוור שלו, קרוב מאד אליו ומפתיע את נהג המסחרית בחיתוך מימין, מה שמהווה כר פורה לטעויות מצד הנעקף, כגון בלימה בליווי הסטת הגה חדה. דווקא מבחינה זו צריך לתת כבוד לנהג היונדאי ששמר על קו ישר ולא סטה שמאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תסתכל טוב זה מתחיל בין שניה 3 ל 4 רואים אותו לפני המשאית בנתיב הימני מאבד שליטה ומזגזג ובולם בחזקה לפי סימני הצמיגים על הכביש, בהמשך הוא מצליח לעלות עם הגלגל הקידמי השמאלי על גדר ההפרדה, יש סימנים של הצמיג בגובה של כחצי מטר.

מה גרם לו לאבד שליטה - לא ברור

פורסם

בסביבות שניה 11 אתה רואה עשן משמאל - כנראה נגיעה בגדר ההפרדה. בשניה 19 יש סימני צמיג על גדר ההפרדה.

בתחילה חשבתי שאולי נגע במשאית, אולם המשאית נסעה בצורה יציבה לגמרי בנתיב הימני. הבעיה היתה לחלוטין של הרכב השחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...